Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
cappa72
üzenetére
http://forum.jtgeek.com/roms-et-personnalisation-f500/root-et-sp-flash-tool-reellement-compatible-mt6589-t5871.html
Az archive s7589 zip et szedtem le és abban volt a recovery is... ha az kell van másik, eddig a driverekkel szoptam, úgy fest az már oké...
amúgy backup azé nem sikerült, mert pont semmi helyem nem volt a belső memókariban és oda akart... amúgy áttettem a belső sd re a root.zip-et, de onnan sem eszi meg... csak az update.zip et írja, de az nemtom mi, semerre nem látok ilyet...blogod merre lelem?
Next step?

Most falshtool al ha egy másik cwm et rátolok az gáz lehet? Csak mert van másik, meg tom próbálni azt rányomni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest