Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peaceliker
addikt
válasz
FatalEror
üzenetére
H7500+ ról Saccco kiokisít, nekem úton van az s7589, ha addig még nem rendeltél semmit,mire ideér elmesélem milyen.

Ezek a telók azért nm teljesen egy kaptafára készültek, neked kell eldönteni mi a fontos!
A 7500+ 5 colos, míg a STAR telók (legalábbis a kettő amit említettél) 5,7 colosak. Méretben nem kis különbség van, neked kell tudni a nagy kijelző vagy a kompaktabb méret fontosabb. Az s7589 és n9589 között a különbség a kijelző típusa és az áruk. s7589 TFT, míg n9589 IPS (a leírások alapján). Ha minden igaz az s7589 hez ceruza is van a hátlapban. s7589 ben nincs iránytű, azt nem tudom pontosan, hogy a másik kettőben van-e.
Anyag használatban pedig nincs tapasztalatom még.(#20998) fateless
Az rk3066 szerintem picit erősebb (de lehet csak egy szinten van az mtk6589 el)...
Abban mali400 MP4 van igaz? Ha jól tudom az kb egy színvonal az 544mp1 el, akkor valóban rendben lehet a dolog
Amiket írtam az ugye csak tipp, szal lehet butaságokat vizionálok. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Bloodborne (PS4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Iphone 13 Mini, Foxpost az árban, új, emelt kapacitású akku
- Iphone 11 64gb, Foxpost az árban, gyönyörű,felújított, emelt kapacitású, új akku
- iPhone 16 Pro Max 256 Gb
- Iphone 12 64Gb , Foxpost az árban, független, felújított
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagyis hogy a 7500+ a klónja.