- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CapBalu
csendes tag
válasz
petymeg #20708 üzenetére
Lehet majd lesz még ilyen, de egyenlőre nem úgy tűnik... A Sony most nagyon a Csúcs modellekre ment rá...ahogy Én látom... Néztem Én is a G2S-t...de Nekem nagyon a Samu-ra hasonlít és Nekem most valahogy az nem jön be... Bár Spec. terén igen jónak tűnik a G2S...
Én most az Acer Liquid Galant Duo és az Alcatel OT 997D Ultra-t nézegettem és a Lenovo a660-at ami ugye IP67-es szabvánnyal is bír! A Lenovo tetszik is, de nem értem miért hagyták le a kamera mellől a villanót...Nem hiszem, hogy nem fért volna el vagy nem fért volna el az árban... Nekem az jól jönne, mert viszonylag sokat használom...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3682, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest