-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
kamillo67 #17698 üzenetére
Ha nem lesz késő és lenne rá igény, ezt a ROM-ot este fel tudom tölteni a saját (legfrissebb) repo-m alapján készült változatban.
Olyan 7-10 napja feltettem a kérdést itt, érdekel-e valakit ez a ROM, mert feltöltöm, de mindössze két kérés volt, azok is privátban, nekik rendelkezésükre bocsátottam.
A Settings-be kb. 300-400 új sor jelent meg, de sok a változás a Browser, Contacts apkban is. A PhoneSky-ba kézzel kell belenyúlni a fordítás közben, különben kihagyja a jBART. Ugyan magyar, de van benne javítanivaló. A LatinME-t is kihagyja, de ez eleve magyar és nem kell vele foglalkozni.
Amit nem sikerül sehogy magyarítani, az a Menta/Mokka/Málna jelenetek. Ezek akkor se magyarok, ha az eredeti angol repo-ba is átírom.
Ugyanez a jelenség a Friends/Family/Coworkers trióval, mert ezek a Google/Gmail-ből jönnek, továbbá a Névjegyek export/importjánál a Phone.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest