Hirdetés
- LG V30 - vezércsel
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janez
aktív tag
válasz
fateless
üzenetére
Nekem amióta 1GB rammal szerelt készülékem van, azóta nincsenek memória és/vagy stabilitási problémák. Nem fagy le a készülék, nem záródik be a böngésző vagy más több memóriát igénylő alkalmazás. Tényleg nem akarok okoskodni, de ez a tapasztalatom. Az nem megoldás, hogy a rendszer folyton bezárogat háttérben lévő dolgokat, mert kevés a memória.

Chrome. Egy ablak van nyitva. Azzal írom ezt a hsz-t. Gmail. Egy emailt írtam két mondattal, csatolmány nélkül.Egy oprendszernél legyen mindíg 40% szabad RAM, alaphelyzetben. Gondoljatok desktopra vagy laptopra.
A Chrome-ot 512 MB-tal nem is tudtam használni, Most pedig azt mondom, h az a legjobb böngésző. Még egyszer sem lépett ki. A gyári, Dolphin, Boat stb. nem bírják a kiképzést. Volt hogy egy linkre kattintva nem csináltak semmit stb. ezen és más készüléken sem. 2G-s hálózatban nyiván Opera Minit használok, az arra jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest