- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
hevizms #15145 üzenetére
Nekem meg pont a pandawill-el nem volt gondom, rendeltem jött a tracking number és másfél héten belül itt volt a tablet is sima singpost-al. Ttmalls eladás terén lehet, hogy ok, de a v1277 kapcsán az jött le, hogy szarnak a vevőre miután megkapta a cuccot(lehet, hogy sokan bepróbálkoznak, hogy kapjanak vissza pénzt, de én normálisan leírtam nekik mi a gond és képeket is küldtem, mégse voltak hajlandóak semmire, bár így utólag jobb, hogy visszaküldtem) Kíváncsi leszek mit szólnak mikor a pk-et is kérem vissza. A minideal-el is rendeződni látszik az ügy. Jó lenne végre egy kifogástalan telefon(bár lehet, hogy csak nekem túl nagyok az elvárásaim) Az az igazság, hogy ilyen áron örüljön az ember, hogy szóba állnak vele miután fizetett
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Alkoholista nevelde
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elemlámpa, zseblámpa
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest