Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Na ilyen nálam is volt,de nem biztos(bár utcán is volt ilyen "reklamációm") hogy a G3 hibája,hanem a hálózat.
Az a gond,hogy amikor megvettem a G3-at másnap kerültem át a tmobiltól a telenorhoz a flottában,így nem tudom ponosan mi is a probléma forrása.Annyi biztos,hogy a ZP100-al panelban a konyhában is tudtam beszélni tmobillal,úgy hogy a 2G-t használja,mert ugye a másik slotban a netkártya "elzabálja" a 3G-t.Viszont a ZP100-as megmaradt,és telenoros kártyával ugyanilyen felállásban nem tudok beszélni,csak ha egy ablakhoz megyek.Szerintem a telenor 2G hálózata gyenge,de ezt kipróbálhatná más is.
Összehasonlítottam a ZP100 kameráját a G3-al,szinte ugyanolyan gyenge képeket csinál mindkettő,akármilyen optimalizálást is vetettem be.Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest