- Mobil flották
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Jenne #140400 üzenetére
Hát igen, ezért is inkább Kínából rendeltem a telefont, ott legalább szépen leírták, hogy mi a helyzet, tudtad nagyjából mit veszel. Ment a "garden and tools" filléres csomagok benne egy telefonnal
. LeeEcot vettem, de tudtam mit veszek, egyből ment rá custom rom (Snapdragon proci), nem mertem eredeti szoftveren semmit használni vagy bejelentkezni bárhová (Google rendszere se volt rajta szerintem).
Hát igen más világ volt, most már nem mernék kínai belpiacos mobilt venni, nagytestvér mindent látvan némi rizikó így is a kínai mobilokban, hiába EU piacra szánt készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest