Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
szanysa
üzenetére
Hát igazából szerintem felesleges ki-be kapcsolgatni, de persze ez egyéni kérdés, ha kikapcsolod a netet nincs szinkronizáció, alig merül pár százalékot egész este, nekem mondjuk lényeges hogy elérhető lehessek este is (nem mintha hívna bárki is, de ha meg fontos akkor jó ha elérhető vagyok). Szóval így nem zavar senki, sőt ha lehet állítani "ne ravarjanak" módot ami megadott időben aktív és nem kapsz értesítéseket és csak azokat a hívások fognak zavarni aminek engedélyezed (csak kiválasztott számok vagy csak ismert számok stb.). Szóval szerintem ezért felesleges kikapcsolni, de ügye kinek hogy tetszik csak leírtam a véleményem.
Beszélgetések rögzítése egy külön téma, én nem nagyon jártam még utána, de így tudom a másik félt nem igazán lehet rögzíteni (programok nagy része ilyenek) személyiségi jogok miatt, de majd biztos ír valaki aki jártasabb ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kés topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánik a memóriapiacon
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest