Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mondjuk nekem egy cimborám korábban használt egy Doogee X5 Pro-t, és azzal nagyon meg volt elégedve. Most fel is hívtam pusztán kíváncsiságból, hogy mi lett a telóval?! Azon túl, hogy két év után megunta, és lecserélte egy Redmi 4X-re, azt mondta, hogy ott pihen hibátlanul a fiókjában, tartaléknak még jó lehet.
Ezért lenne jobb egy konkrét vélemény néha, mert az, hogy valakinek nem tetszenek a Doogee, Oukitel, Elephone stb nevek, még előfordulhat, hogy ár érték arányban nézve jó készüléket takar. Egy haverom rajtam keresztül 2 éve rendelt egy Blackview BV6000-est, aminek addig nevét sem hallottam, és a mai napig nagy megelégedéssel használja. -
viktorhu
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Engem egy dolog zavar az oukitelben, hogy felskálázzák a kamerát, de konkrétan semmi rosszat nem hallottam még róluk. (Ill. most egyet igen: nézegettem a K6-ot az nfc miatt, de állítólag hosszabb az usb c kábelének a csatlakozója, amit én elég megmagyarázhatatlannak tartok - mármint azt mondták az egyik videóban, hogy ha más kábelt használsz, azt kb. fogni kell, mert kiesik belőle.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7W4MG/A) Csillagfény - 16 Ciklus - 100% akku - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest