- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
instantwater #116640 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a tapasztalatokat.
A kijelző foltosodás szerintem márkafüggetlen, nekem a redmi note kijelzője foltos a széleken, de csak fehér háttérnél látszik.
Akkor jött elő, amikor zsebbe hordtam, és feszült a teló, így a széleken szétfolyt a nem teljesen megkötött ragaszó.
Most nagyon megtetszett az elephone m3, de még csak előrendelés, a legkorábban feb 1-én kezdik postázni, tehát még első széria.
Megvárom, amíg lesz 1-2 teszt, és szerintem márciusban megrendelem ezt, 200 USD körül szerintem igen jó vétel lesz az új helio P10-el, ami viszonylag gyors is, és keveset is eszik, ráadásul CAT6 LTE B20-as sávval...
Egyedül a Lenovo K4 Note lehet majd nálam az ellenfele, 1-2 hónapon belül kiderül. -
fudi2002
nagyúr
válasz
instantwater #116640 üzenetére
A Jiayu gyárilag nem épített bele, nem elfelejtette a gombok ledjét.
Amúgy 2db G4S szolgál itthon, egyik sem foltos.Elephone még ki kell nője a gyerekbetegségeket. Addig én kerülendő kategóriának soroltam be. És nem is javallom senkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest