Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
zolipapa66
üzenetére
Szia! Ezek nagyon szép képek csak valós a kezedben levő telefonnal te, én az itt levők nagy része (tiszteletem a profi fotósoknak)soha nem csinálna ilyen képeket. Az okot ne kérdezd mert nem akarok válaszolni mert csak vita lesz belőle.
A igazi telefon kamera teszt az lenne, hogy mindegyikkel pontosan ugyanonnan ugyanazt fényképeznék, mindegyiket gyári beállítással egy független tesztelő. Akkor ezekből lehetne csemegézni. Így ez nekem és még sok embernek igen csak félrevezető lehet.
Ja és még valami az a feliratot ami a készülék típusát jelzi bármikor lehet módosítani! Én is csinálhatok képeket a sony kamerámmal és odaírom alá, hogy ez egy tesco-ban kapató mediatech dual sim
telóval készült még a felbontás is megegyezhet! -
dlaj
őstag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Látom te is kapod a chinaphonearena hírlevelét.

Nagyon jónak tartom, az meg különösen tetsztik, hogy 3GB ram alatt nem nagyon van benne hír telefonról.Én pedig akkor linkelném belőle az Doogee F5 tesztet. Talán ezek a tesztképek meggyőzik fateless fórumtársat.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
telóval készült még a felbontás is megegyezhet!