- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
válasz
üzenetére
Az egyetlen 980+ os topicot én indítottam egy évvel ezelőtt. Sok videóval találkoztam, ahol fogja magát a figura csak felmásolja a su binary.zip -et a te telefon sd kártyájára, arról szó sincs hogy milyen recovery van a telefonján, szóval recoveryből installálja, és rootlva van a telefon. Nálam ennél a folyamatnál nem talál a telepítő valami scattert ezért nem updateli a binárist. Arról már nincs szó a videóban, hogy milyen hibaüzenetek lehetségesek, és azokra mik lehetnek a megoldások. A másik opció hogy csak sp_flash toolsal dobd rá a romot. Oké. Hibaüzenet. Mikor éppen mivel akad gondja. Akkor recovery csere. Az meg ugye...abszolúte nem a hatásköröm. Ezért is kértem segítséget itt, hátha.
Annak idején olvastam külföldi oldalakon hogy eszement vállalkozás flashelni ezt a telefont. Sajnos amikor megvettem, úgy voltam vele, ha jó minek bántsam. Nem volt az így muszáj volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Autós topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Fujifilm X
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest