Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
Érdemes lehet még az Elephone hivatalos fórumán is nézelődni... Én Elephone P4000 tulajdonosként egyelőre nem vagyok hanyatt esve a gyártói support-tól. Eddig egy javított rom került ki, bár a gyáritól nem tudom, mennyivel lett jobb, lévén azt kb. 10 percig használtam, aztán még mielőtt nagyon belaknám, gyorsan felraktam az újat. (Az meg, hogy eddig "csak" 1 rom jött, igazából nem biztos, hogy nagyon mérvadó, hisz maga a telefon típus is valahogy a nyáron lett elérhető a boltokban, ráadásul ez az alsó-középkagóriában versenyzik, szóval nagy supportja gondolom nem is lesz.)
A készülék maga jól összerakott, bár nagyon érződik a műanyag használata. Ráadásul nem találtam rá szilikon tokot sem, az meg kellene...
Szoftveresen alapvetően nincs gond. Igazából amit gondnak látok, az a neten utána olvasva az 5-ös droid hibája lehet: az otthoni wifi hatósugarából kimenve, majd vissza, nem tud IP címet kérni magának, ezáltal nincs is net rajta. Ha kikapcsolom, majd vissza a wifi-t, akkor működik tovább.
szerk: mondjuk az más kérdés, hogy Te az M2-vel szemezel, arról értelem szerűen nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Bittorrent topik
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen routert?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Drón topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest