- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbz
tag
válasz
Stiletto107 #1105 üzenetére
Szia!
A mobile-phones.cn-ről vettem, $145-ért hirdetik ingyen postával, de felszámolják a paypal tranzakciós díjat is. Így összesen $151.53-ba került.
A cellphonemic.com-on olcsóbban láttam, de arról az oldalról nem találtam semmi review-t, így féltem tőlük rendelni. Hátha van itt valaki, aki már rendelt onnan...A 3G-t megmondom őszintén nem használom. Mindkét sim slot tudja, de csak az egyiken lehet bekapcsolni egy időben. Ha bekapcsolom megjelenik a 3G ikon a térerő kijelzőn, néha visszavált 2G-re. Szóval szerintem működik. Majd kerítek egy internetes sim-et és beledugom próbaképp.
Ezen a fórumon egész aktívak a tulajok, van mindenféle gyári és custom ROM, tutorialok a rootoláshoz és flasheléshez. Illetve leírnak pár problémát is, amikkel én hál istennek még nem találkoztam
Azt írják, hogy az autofocus hiánya lehet hogy kernel függő, úgyhogy majd ki fogom próbálni egy olyan ROM-al, amivel a srác szerint működik.
Illetve a kütyüben van FM transmitter is, de a gyári ROM-ban nincs hozzá alkalmazás, úgyhogy ennek az életre keltése is rajta van a TODO listámonAz akku szerintem egész korrekt. Ma pl 10:30-kor vettem le töltőről. A nap folyamán írtam pár sms-t, kicsit wifiztem, telefonáltam vagy 5-ször, ültem kocsiban és bluetooth headsettel nyomultam kb 45 percet, kétszer beszéltem is rajta ezalatt. A GPS-t használtam egy kicsit, amíg POI-t kerestem a közelben. És most 21:00-kor 68%-on van az akksi.
Egyelőre ennyi, remélem volt közte használható info is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Le Mans Ultimate
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo X Fold3 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest