- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csari93
aktív tag
válasz
hevizms #10787 üzenetére
"Mert pld ha "csak"telefonálásra használom a star n9770-et,akkor akár 3 teljes napig(72óra) is birja,ha viszont wifizek,mobilnetezek,játszom,akkor este már töltőért kiabál.Most akkor mit irnék be?3 nap vagy 1?"
Pontosan ezt!(írtam, hogy ehhez kéne írta leírásba is
)
Biztos nekem is tetszenének a kijelzőitek, mert 4.3, 4.5, 4.7, 5 colosak, és nagy részük szép is, én a hibáikra, és az itthoni "belakásra"/üzembehelyezésre is gondoltam, mennyit kell makizni, hogy magyar legyen, ne legyen tele hülyeséggel(tudom, ezt boltja válogatja), ilyenek. De ez no offense meg semmi, csak bennem merült fel, hogy nem tudom, mit milyen szemmel nézzek. Ha én is tapiztam volna már mondjuk a telefonod, vagy másét, biztos lenne bennem kialakult kép
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Apple asztali gépek
- Akciókamerák
- Lexus, Toyota topik
- Linux kezdőknek
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Szinte új (6 órás) Crucial 240GB SSD eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest