Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
svgyula
üzenetére
Egyébként helyből vagy nekifutásból hozod ezt a szintet?
Nem futok. Pont. De gyaloglásnál sem mindegy, milyen tempót megyek és mennyit és biciklizésnél sem.
Az, hogy miért, csak neked megpróbálom (!!) elmagyarázni.
Ha túl keveset és lassan mozgok, akkor semmi haszna nincs, csak az idő megy, ha túl intenzíven, akkor nem csökken, hanem éppen ellenkezőleg, hirtelen, jelentősen megemelkedik a vércukorszintem. Ez tudod (dehogy tudod és örülj neki) olyan, mint amikor nem eszek és mégis felugrik a cukorszintem. Keress rá a topicok között, megfogod találni az erre vonatkozó beszélgetéseket. Az, hogy miért ugrik fel CH bevitel nélkül, azt is.Olyan 40 éves koromig volt 6ha szőlőterületünk, amit mi ketten a feleségemmel és amíg otthon voltak a két gyerekünk, velük műveltük. Tehát tudom mi az. Te tudod, vagy csak láttad a telefon wifi jelében?
Sőt, a 78 éves édesanyám még most is jár szőlőkbe, én meg segíteni neki. Te mikor voltál, mondjuk kacsolni, hajtást válogatni, kapálni?Örülj neki, hogy neked nem kell számolnod a napi CH bevitelt, nem kell napi x-szer szúrni magad és úgy csinálni, mintha mennyire nem szereted az édességet.
Bocs a teljesen off miatt.
-
törölt tag
válasz
svgyula
üzenetére
Te jó ég! Mi lesz, ha ez átterjed a szexre? Csak a kijelzőből derül ki, hogy voltam -e nővel? Aztán majd jönnek a különböző hekkelések?
-Nem értem, hogy miért panaszkodsz, drágám. Ha nem emlékszel rá, akkor nézd csak neg a telódon, hogy legutóbb is milyen jó volt neked! Jaaa, hogy legutóbb nem is velem voltál!!!!
Jáááájjj!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
choosen
tag
válasz
svgyula
üzenetére
Ha valakinek mozogni kell ahhoz hogy levigye a vércukrát 2-3 egységgel az nagy valószínűség szerint nem eszik sütit. És pl. ha én elfáradok attól még tovább csinálom az edzést mert kell. Ja és én kimennék Marinénivel kapálni a szőlőbe, mert én tudom milyen az, csak hogy tudd a szőlőbeli kapálás egy "icipicit" más mozgás mint az edzés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asztalos klub
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Linux kezdőknek
- Arc Raiders
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)