-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
zolipapa66 #99187 üzenetére
Biztosan az, másrészt a Jiayu S3 gyilkos alapból mellélövés, hiszen az 5.5" FullHD felbointással, ez meg 5" 720P-vel...
-
RVR400
veterán
válasz
zolipapa66 #99135 üzenetére
Jah, jobban visszaolvasva tényleg S6 volt, és nem S3, úgyhogy én vagyok az idióta.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #99095 üzenetére
Nem tudom, hogy a nano SIM-et honnan vettétek:
"Jiayu S3 has two micro SIM card slots." Mégpedig a 3FF-ről van szó.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
KurtCobain #98710 üzenetére
A nem egészen 8 hónap még mindig közelebb van a fél évhez, mint az 1-hez...
Ez már több mint költői túlzás.
-
RVR400
veterán
válasz
KamuMazsola #98686 üzenetére
Mérnem?
-
RVR400
veterán
válasz
WOT-H-A-C #98514 üzenetére
Egy bajom van vele, hogy sehol egy 4.4 rá. Vagyis volt egyszer egy béta verzió, de azóta semmi hír.
(#98512) csepelball: Szerintem gondold át a kérdést, és told fel 40 környékére a keretet, mert 60%-os áron ugyanolyan jóságot nem kapsz. Vagy ha igen, akkor annak a 60%-áért megint uganazt kapod, aminek a 60-áért.......
-
RVR400
veterán
válasz
iMaverick #98401 üzenetére
Én mondjuk azért nem értem ezeket a poénokat, mert az összes 4magos (MTK6582 és MTK6589) teló jobban melegszik, mint a Coolpad 7320-asom, persze egy ugye azt jelenti, hogy kb 3-4 °C-kal hűvösebb, tehát egetverő különbségek nincsenek, nyilván akár ennyivel melegebb is lehetne, kb semmit sem számítana, ha fordítva lenne sem, meg így sem számít. A fogyasztása meg jobb, mivel egy MTK6589-es cucc ekkora kijelzővel kb 25%-kal több akksit zabál meg, és az MTK6582 sem lett igazából energiatakarékosabb az elődjénél.
-
RVR400
veterán
Vazz, épp kolbászt sütök.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
Ebben csak 1 dolog stimmel, hogy ha 3 napon belül szar, akkor cserélnie kell, az összes többi légből kapott. A javításnál törekedni kell, hogy minél hamarabb meg legyen javítva a készülék, de ha ez 1 hónap, akkor 1 hónap, kb senkit sem érdekel. A hányszor lehet javítani egy terméket dolog meg tudtommal nincs szabályozva, ez kb a gyártó/forgalmazó jóindulatán múlik.
-
RVR400
veterán
válasz
kmarci25 #97624 üzenetére
Nekem sem a telón (Coolpad 7320, 4.2), sem tableten (Op3nDott, 4.4) nem jó a Maps. Fel kell tenni egy régebbit, valahol az Op3nDott tabletes topicban ott a link, azzal tökéletesen megy.
(#97639) Atomcsirke : Az a Karbonn annyira indiai, mint Jackie Chan... Nézz meg egy Phicomm C230W-t és egy Karbonn S1 Plust. Majd próbáld meg előadni, hogy a Phicomm indiai, nem pedig a Karbonn kínai.
-
RVR400
veterán
válasz
wwenigma #97521 üzenetére
Mondjuk ekkora festményesítést talán a 3-ról 13-ra interpolálás sem tudna okozni.
Ez az a szint kb, amitől a TCL S720 is jobbat tud.
(#97537) Potzee : Ha elolvasod a kérdés, akkor a válasz valójában az, ami a kérdés. Olyan telót kell vennie, ami dual simes, 100e alatti és nem kínai, és itthon kapható. Bemegy egy telefonoshoz, elmondja az igényt, aztán kiválasztja, amit akar.
-
RVR400
veterán
válasz
#79335424 #96809 üzenetére
Én már a 2G és a 3G között sem vettem észre különbséget, hcsak ki nem kapcsoltam a mobilnetet. 4G-vel nincs tapasztalatom, az 500 MB-nyi netem így is hamar elfogy. Bár 4G-vel lehet, hogy tényleg energiatakarékosabb lenne, mert kb 25 másodperc alatt el tudom használni a keretet, így utána egész hónapban kikapcsolva hagyhatom a mobilnetet.
-
RVR400
veterán
Amúgy azon gondolkoztam, hogy itt anno mennyire ment a kardoskodás a 4G mellett, hogy sokkal energiatakarékosabb lesz, mint a 3G, erre mindenki sír, hogy 4G alatt mennyire merülnek a telók. Ergo adtak a szarnak egy pofont.
-
RVR400
veterán
válasz
Mr.Csizmás #96527 üzenetére
Az árfolyam meg meglesz 350Ft/1USD-be simán.
-
RVR400
veterán
válasz
TedThomas #96509 üzenetére
Az a baj, hogy a jól működés fogalma bizonyos esetekben már olyan elvárásokat jelent, ami belegondolva irreális. Értsd jól, ha veszel itthon 20e Ft-ért egy telefont, akkor az sem érdekel, ha naponta lefagy, olyan lassú, hogy ha hívnak, akkor fél perc után tudod legkorábban felvenni, mert addig nem bírja még kiírni sem, hogy ki hív, stb. Kintről meg ennyi pénzért is legalább egy Galaxy S3 képességeit várják elég sokan.
Másrészt a legnagyobb problémaforrások nálam így néznek ki:- Figyelj má'! Gond van a telóval.
- Osz' mi?
- Há' nem magyar rajta a FÉSZBÚK.Abba már bele sem megyek, hogy pl a T6S-nél jön a probléma, hogy ez szar, mert nem villog, mikor Messengeres üzenetem jön, pedig az elején még villogott. Aztán kiderült, hogy feltett egy progit, amivel a jelzés színét beállította KÉKRE...
Ezeken pedig úgysem fogsz tudni segíteni. Meg ugye azokon sem, akik napokat el tudnak szabni azért, hogy a telefonjuk számukra 1%-os kényelmetlen működését megpróbálják valahogy korrigálni, míg egy márkás itthoni piacosnál azt egyszerű fícsörként aposztrofálná...
(#96510) myk74: És gondolom lehetne dual aktív, valamint ajándék mozijegyet is elfogadnál hozzá a 200-ért.
-
RVR400
veterán
válasz
Evita85 #96496 üzenetére
Akkor Neked ezt az oldalt tudom ajánlani.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
wwenigma #95650 üzenetére
Te tornázol mindig ezen, meg sokkolod itt a népet feleslegesen... Igen, nem méterpontos, hogy Ingressezni lehessen vele. Ha valaki meg a GPS-t nézi vezetés közben, nem pedig az utat, az meg is érdemli.
Másrészt annyira jó, hogy mindig előkerül egy ilyen, de érdekes, hogy nekem sosem sikerült ilyen, még a legendásan szar Elephone P7 Minivel sem... Elhiszem, hogy Neked az fentebb kitalált igényekre kell, a felhasználók 90%-ának meg baromira nem. Tudom, Te tudsz még legalább 5000 embert az ismeretségi körödben, aki bizony reggeltől estig a szobájában tolja az Ingresst, így ez valójában pont fordított arány. -
RVR400
veterán
válasz
janaman01 #95648 üzenetére
Én meg a múltkor a mosdókagylóba ültem bele, mert ott mutatta a WC-kagylót, annyira pontatlan. Sőt véletlenül a fagyasztót nyitottam ki a hűtő helyett, mert a magasságot sem jól jelzi, és 0.30-at írt 1.30 helyett. Meg elfelejtettem a folyosóról bekanyarodni a szobába, így kimentem az udvarra miatta.
-
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #94583 üzenetére
Akkor sok sikert a Vibe Z beszerzéshez.
Az egyik 5" a másik 5.5", Core helyett ami 4.3"-os nem tévét kell ajánlani. Amúgy meg kb 50 készüléket lehetne ajánlgatni. De akárhogy is szépítjük, jelenleg a V5, ami ár/teljesítmény/minőség/support bajnok...
(#94627) Dominó85: Az F1-et istenítették itt millióan, mikor annyiért jóval jobb telót is lehetett venni, ami előnye volt, az az akksi. Bár tény, hogy a G2F-et is sokan magasztalták, de pl a V5-tel jelenleg egy árban kapható.
-
RVR400
veterán
válasz
szili.tamas1 #94492 üzenetére
Ajánlani valamit, és "nyomulni" megint más. Másrészt örülhetsz a Snapi 600-adnak Android 4.0-val, háromszoros áron.
-
RVR400
veterán
válasz
tahepa #94468 üzenetére
Segítek egy kicsit: róla beszéltek...
-
RVR400
veterán
válasz
szili.tamas1 #94440 üzenetére
Akkor csak vak. Én tényleg nem értem, hogy mi a baj azzal, ha valaki jobbat ajánl mint Te, és meg is indokolja, hogy miért jobb.
-
RVR400
veterán
válasz
ctibor #94418 üzenetére
Az OBI-ban üzemel a cég? Másrészt:
KEDVES LÁTOGATÓNK, DECEMBER HÓNAPBAN A RENDELÉS LEADÁS SZÜNETEL SZABADSÁG MIATT. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK! EZ IDŐ ALATT LEADOTT RENDELÉSEK AUTOMATIKUSAN TÖRLŐDNEK!
Nyitás 2015. január 5.Ez bizalomgerjesztő. Vajon a garit kin fogod behajtani?
-
RVR400
veterán
válasz
Mercutio_ #94129 üzenetére
Mivel fel sem merült más gyártó vagy más típus, és ő nem azt kérdezte, hogy a kínaiaknál ez mennyire jellemző, így ez csak a Te olvasatodban lett ennyire egyértelmű vonatkozású.
Az meg, hogy Te mit gondolsz arról, amint Te írsz, nem jelenti azt, hogy a másik is tudja, és korlátolt lenne, ha esetleg mégsem, csak nem fejezed ki Magad egyértelműen, mivel nem vonatkoztatsz el az alapfeltevéstől, csak gondolatban. Ahogy a kérdés sem az volt, hogy a kínai telókkal előfordult-e már ilyen, hanem hogy volt-e már erre példa, de a szövegkörnyezet még mindig a Leagoora utalt, mivel azt a típust nézte ki. Esetleg magyarázzam még, vagy velem ellentétben Neked sikerül értően olvasni.
-
RVR400
veterán
Nekem még ez tetszett meg mostanság:
Elephone G7Kár, hogy valószínűleg a fele sem igaz a leírtaknak.
-
RVR400
veterán
válasz
csendes #94060 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy csak a fekete rendelhető most is... És feketét is rendeltem.
Szóval ismét bebizonyosodott, hogy mit lehet elhinni a kínaiaknak.
-
RVR400
veterán
válasz
csendes #93974 üzenetére
Nos, az EU raktárukról annyit, hogy 18-án rendeltem S168-at. Most írtak e-mailt, hogy ellenőrizték a rendelést, és sajnálják, de 2 hét múlva lesz csak készleten. Ráadásul normál áron vettem, nem is toltam rá 20%-os kupont. Végülis ráérek, kíváncsi vagyok mi lesz 2 hét múlva...
-
RVR400
veterán
válasz
WOT-H-A-C #94007 üzenetére
Ha arányosítom a beleölt időt a jbartos megoldás hibáival, akkor marad a második, mert egyszer álltam neki így, a 3. app után azon gondolkoztam, hogy vajon melyik ismerősöm nem nézne teljesen elmebetegnek, és hogy vajon, ha a heti összes szabadidőmet rááldozom, akkor kész lesz-e a fele.
-
RVR400
veterán
Srácok, azért 140 dollárért mondhatjuk, hogy elég jó vétel...
-
RVR400
veterán
válasz
WOT-H-A-C #93800 üzenetére
Milyen fura, hogy mostanság egy-egy túlságosan feltörő márkáról hirtelen kiderülnek ilyesmik... Persze biztosan csak én látok összeesküvést.
(#93796) citkar: Kijelző kuka, másnak nem lesz baja.
(#93801) TedThomas: Akkor most a DUAL AKTÍV feltételnek megfelelően
töröldcseréld a linkeket. -
RVR400
veterán
válasz
wwenigma #93574 üzenetére
Tedd zsebre, aztán akadj le rólam, és kéretik nem hozzászólni valamihez, amihez utólagos bevallásod alapján kb semmi közöd és infód nincs.
(#93576) Laza...: Ez már csak ilyen. Egy ideig úgy érzi az ember, hogy lehet észérvekkel próbálkozni, de aztán rájön, hogy semmi értelme. Ha valaki tapasztalat nélkül is többet "tud", akkor azon a tények sem segítenek.
-
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #93568 üzenetére
Nem vagyok fan, meg nem is lehurrogás, de tavaly meg az volt, hogy várni kell az MTK6592-re, aztán jött az, hogy majd a 6595, de most az jön, hogy a 64 bit, aztán meg a BIG.little. Előtte ugye a 6582-re kellett várni a 6589-et vásárolni akaróknak, meg most még a 4G is belép a képbe. Így sosem lehet venni semmit, mert mindig lesz mire várni.
Szóval fél év múlva midnig lesz valami jobb, mert erről szól a piac, csak meg kell találni azt, hogy mikor mondja azt az ember, hogy inkább nem vár tovább.
(#93570) Dominó85: Hagyd rá ma (is) ilyenje van.
-
RVR400
veterán
válasz
csubuka #93529 üzenetére
A T6 Pro alapból kiesik az 5.5"-os méretigény miatt, a Lead1 sajnos jóval gyatrább akkuidőt prezentál amúgy, mint a T6 Pro, sajnos a Lead1 nagyon el lett szabva ilyen szempontból. A 6592 pedig csak legendák szerint eszik többet a 6582-nél, mivel ugye a T6S vs T6 Pro kérdésben a 6582-es verzió marad alul.
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #93460 üzenetére
Lehet, hogy kettőt is vesz.
Persze egész jól megszórták 1 simes cuccokkal a topicot.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
DEGU83 #93353 üzenetére
Megpróbálta poénosan előadni a dolgot, hogy ha másnak veszel telót, akkor nem a saját igényeid szerint kellene. Ha Te nem érezted át, hogy egyébként ez a hozzászólás 80%-ban poént tartalmazott, akkor valamilyen B-vitamint és magnéziumot tartalmazó készítményt kezdj szedni, vagy vegyél ki 2 hét szabit, és menj el valahová pihenni.
A stílusodat inkább nem kommentálom, talán azon is fog segíteni az a 2 hét...
Like utáni mod:
(#93359) BogyóBP: Ha bunkó akarnék lenni, akkor megkérdezném, hogy a Beex után nézve hogyan sikerült hibát találnod a V5 képeiben, de inkább nem teszem. Nyilván a túlzott részletesség mellett sikerült a zajt is felfedezned, mert ezek közül csak nyomokban volt megtalálható bármelyik is a Beex képeiben.
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #93341 üzenetére
Ezzel az erővel a lefikázott Landvo is agyon van szupportálva: Landvo a needromon
-
RVR400
veterán
válasz
Ezekiel Ston #93316 üzenetére
De az miért jó, ha kikapcsolhatod azt a kártyádat, ami benne sincs?
Én sem szoktam kizavarni a szomszédot a házból, amikor nincs nálunk.
-
RVR400
veterán
Talán sikerül megértened.
Részemről utolsó volt, úgyis túl bonyolult a szöveg, és nem fog eredményre vezetni.
Én legalább megpróbáltam kisebb mellénnyel a dolgokat...
-
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #93262 üzenetére
A szidás, és az ár megítélése nem éppen ugyanaz. A savanyú a szőlő meg érdekes, mert szerinted csak Neked volt 160 dollárod telefonra?
Másrészt ugye Te is rendelsz ám szép számmal dögit, amit amúgy agyondícsérsz, de ezzel sincs baj.
A tény megállapítódott, hogy igen, azonos körülmények mellett a Xiaomi drágább, mint a többi, ergo túlárazott, főleg annak tükrében, hogy még a szabadalmi díjakkal is probléma van.
S4tch meg személyeskedés után beszól nekem, hogy ne személyeskedjek. Ez is ilyen sértődős gyerek.
Részemről befejeztem, mert akinek Xiaomija van, az úgysem viseli el, ha véletlenül negatív jellegű (baromira nem negatív, ha úlárazottnak tekintjük, és nem aztm ondjuk, hogy egy rakás szar) hozzászólás jön, csak nem értem, hogy miért érzitek személyes sértésnek még azután is, hogy tényekkel alá lett támasztva.
Peace!
-
RVR400
veterán
Te valami Xiaomi reklámember vagy? Van 1 (azaz egy) típsa, ami olcsó volt (már ugye nem kapható igazán) a kategóriájában, és ebből kiderül, hogy a Xiaomi sosem volt drága, tehát inkább Te ne terjeszd a "baromságot". Szerintem kezeltesd, vagy beszéld meg egy picológussal...
(#93257) Ezekiel Ston: Tehát találtál jobb feltételekkel olcsóbbat, és inkább nem fizetted meg a fogalmad sincs, hogy mit a Xiaomiban. Pedig megtehetted volna, hogy Xiaomit veszel drágábban és gyengébbet. De biztosan nem túlárazott, mert ha ugyanannyiba került volna, akkor inkább azt veszed meg.
Ha nem lenne drágább, akkor meg olcsóbb is lenne.Focira lefordítva: Ha bemegy, gól... Remélem érthető.
-
RVR400
veterán
Én alátámasztottam árral is az előbbit, de mondjuk itt egy ilyen: Sanpi 801 árak Ha szerinted a Mi4 a legolcsóbb a kategóriájában, akkor velem van a baj. Nem mellékesen itthon az áráért lehet venni márkásabbat ugyanolyan hardverrel..
A Hongmi 1S árát ugye már megbuktattuk, talán a Note volt az, ami nem volt vészes áron, de pl amikor az 210 USD volt, én akkor vettem a Coolpad 7320-at 140-ért.
Ettől függetlenül biztosan igazad van, hogy volt 1db telefonjuk,amit jó áron meg lehetett venni valamikor... -
RVR400
veterán
válasz
wwenigma #93233 üzenetére
A Xiaomi mindig is túlárazott volt, a legegyszerűbb példa mondjuk a Xiaomi 1S vs ZTE V5 összehasonlítás, 30-40 USD a különbség az 1S javára. Persze azért a Samsungot sem kell félteni az árazásával, talán épp a szabadalmi perek kifolyó összegét vasalják be, a Xiaomi pedig előre gondolkodott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- OLED monitor topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged