- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sanyesz. #109398 üzenetére
Hmm... érdekes hiba. CM romok esetén találkoztam, hasonlóval mikor nem volt kivéve a pipa a "cyanogenmod recovery frissítése" opció elöl. Illetve bizonyos esetekben MTK-s telóknál mikor custom recovery-t flasheltünk egyszerűen visszaíródott a gyári. Erre emlékeim szerint cappa72 prezentálta a megoldást. Persze ezek csak jasonló esetek...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
balazs1011 #109299 üzenetére
Lenovo k920, oppo find7/a, Honor 6 plus, xiaomi mi4 hasonlók....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
cotag #109263 üzenetére
Szia! Bevallom töredelmesen, hogy fogalmam sincs, hogy erre van e lehetőséged. Szerintem, ha a két sim-hez nem tudsz külön-külön fekete listát állítani, akkor szerintem nem lehet, de ezt még ne vedd kp. -nek. Látom a zenf. topikban is kérdezted, hátha valami telefonspecicifikus dologgal meg lehet oldani...
-
WOT-H-A-C
veterán
Ha valakit érdekel Vibe shot magyar garival.
youngboy: Az összefoglalóban találsz párat.
-
WOT-H-A-C
veterán
Gondolom akit érdekel, megkérdezi melyik típus. Annó az edigi is össze vissza copy paste -zta a specifikációkat észnélkül. Simán lehet, hogy az emag-nál sincsenek a helyzet magaslatán. Magyarországra hivatalosan csak a 4/64 gigás került be a ze3580-as SOC-al. A Románokhoz nem tudom mit visznek.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #108979 üzenetére
Az biztos!!!
szerk, inkább belőle smmi sem elég!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Surda- #108968 üzenetére
Ha nagyon egyszerűen akarom elmondani. Ez régebben jelentett gondot, a program fejlesztők nem igen gondoltak x86 os arhitektúrára az ARM-el szemben. Így ha valaki pl.: inteles telefonnal rendelkezett, akkor nem biztos, hogy mentek a kedvenc appjai. Ez ma már nem jellemző, de ha kicsit fentebb odafigyelsz a beszélgetésre akkor "okosabb" leszel, illetve nyugodtan bedobhatod a kérdést a topikjába is, hogy találkoztak e applikáció inkompatibiltási problémákkal.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
thefreeman #108902 üzenetére
Nincs custom rom, custom recovery, semmi... Talán root van , de nem biztos.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
thefreeman #108900 üzenetére
Nálam a Meizu alapból kiesne a zárt rendszere miatt. Viszont, ha egy átlag felhasználónak kéne ajállanom aki nem is akarja piszkálni a telefonját, akkor a Meizut mondanám. Így első blikkre.
-
WOT-H-A-C
veterán
Srácok, fateless kollégának igaza van, ha már itt beszélitek meg a postázós ügyeket, akkor legalább tegyétek off-ba. Ez szakmai topik. Vagy alkalomadtán beszéljétek meg a postázós topikban.
-
-
WOT-H-A-C
veterán
Valami sz@r van a palacsintában... nem enged képet beilleszteni az összefoglalóba.
Utánérdeklődök.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
freelancer68 #108597 üzenetére
Szia. Mostmár elég sok kínai gyártó szolgáltat rendes szupportot a készülékeihez. Forum, gyári romok megosztása, nyílt forráskód, stb... Fontos szempont. Ami viszont a mi topikunk szempontjából fontos, az az, hogy nem nagyon szoktunk olyan telefonokat ajállani amik nem lettek "kipróbálva" értsd az ajánlott telefonok régebben mindíg így néztek ki: Ismert gyártó min. 2. vonalbeli, hazai közösség, lehetőség szerint gyári szupport. Ezeken kívül mindíg voltak vállalkozó kedvű (kalandor szellemű) kollégák akik bevállaltak 1-2 ismeretlen/3-4 vonal beli készüléket berendelte és megosztotta a tapasztalatait.Nemcsak az első benyomásokat, hanem a hosszabb távúakat is. Így az idetévedők kisebb eséllyel futottak lukra. Vagyis nem bisztos , hogy célravezető ár és spec. alapján valamit ajállani.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
RVR400 #108566 üzenetére
Itt a topikja , ha érdekel. Nemsok hsz. van ugyan, de ez még változhat.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
faresz5 #108542 üzenetére
Röviden, zaragoza-ban volt egy zopo.eu mobile store ahonnan többen is rendeltek innen a fórumról. 2 év Eu gari, gyors szállítás, support stb... ez megszűnt gyakorlatilag egyik napról a másikra törölték az oldalt a "supportot" 2 év eu garit...mindent... mehet vissza a cucc kínába.Vannak itt többen majd lehet jobban kifejtik a dolgot. A zopo zp9993x topikjában minden infót megtalálsz.
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
mclaren777 #108246 üzenetére
P70 ezek közül magassan viszi a prímet szerintem.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
mclaren777 #108129 üzenetére
Nézd meg először, hogy a szolgáltatód milyen frekvencián szórja a netet, azokon a területeken ami neked lényeges.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
sexymusprime #107920 üzenetére
Gondolom ~120$-ért senki sem vár csodát...
"2200 mAh, de ha lekaparod a kék fóliát, akkor már csak 1800
"
Aha.. megtaláltam! A kis piszkok!!
-
WOT-H-A-C
veterán
Doogee y100 pro érdekesnek tűnik... Gyakorlatilag minden benne van ami kellhet, dual sim, 800MHz, (gondolom gloonas is,de erről nem találtam infót) illetve elvileg 3000 mAh akksi. Ebben sem vagyok biztos, sok helyen keverik a specifikációját a sima y100-é val. Ráadásul occóóóó...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Fricibácsi #107871 üzenetére
Szia! A Z2-ről kb. ennyi a legtöbb infó amit fel lehet lelni, ha több kell keressed a kollégát.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
maggi1886076 #107785 üzenetére
A (B20)Itthoni 800 MHz-et nem tudja.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Gabócza #107735 üzenetére
"A xiaomiforsale egyébként megbízható bolt? Nem találtam róla negatív véleményt a fórumban..."
Ezt én nem tudom megmondani neked...
nekem úgy él emlékeimben, hogy igen. Viszont jobb lenne , ha a postázós topikban kérdeznéd, ott a szakik jobban képben vannak ezzel, én csak néha beleolvasok abba a topiba.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
dorika87 #107731 üzenetére
Hát... Itthon ebben az árban nem nagyon kapsz kínait ami hozza a S800 teljesítményét!
69.000-ért találtam EP6000-et ami közel lehet hozá papíron, de én nem szívessen ajállok elefont, ugorj be a topikjába és fussad át. Amit szívessen ajállanék az a Lenovo P70, de az meg már 80K, viszont minden kritériumodnak megfelel, csak kijelző felbontásban marad el a G2 -től.Ezt leszámítva gyakorlatilag mindenben veri. Esetleg még ott van a honor 4x, de annak nincs olyan teljesítménye mint a S800-nak, és az is "csak" HD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest