-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #103713 üzenetére
Gondolom az akar lenni, hogy a cumi felajánlotta, akik "véletlenül" a kisebb (valahogy átmatricázódott) akksit visszaküldik, kapnak rendes mèretűt. Eső utáni izzadságszagú köpönyeg.
-
beg
veterán
válasz
szuand1 #103610 üzenetére
Lábujjhegyen nem használva ezressel is kibírná, csak akkor pont arra nem való, amire kitalálták ezeket az eszestávbeszélőket.
Másrészről az 1750-es akksival sem lenne baj, ha ezt őszintén ráírnák és a nedves vásárlók ez alapján döntenének a megvétele mellett, mert azért ez így lenne korrekt.
Így meg azért elhiszem, hogy pár preorderes első bálozó hátsó felében tüske keletkezett. -
beg
veterán
Azért efelett ne menjünk el szó nélkül a nagy kalapácsolás közben.
5" és MT6732 alá 1700-as akksit betolni nagy bátorságra vall. (Még nagyobbra, hogy utána nagyobbnak kamuzzák és átmatricázzák.)
-
beg
veterán
Akik sokat kalapácsoznak egy ideje:
EU raktárból egyéb költség nélkül 150 USD. Há'mmer jó. -
beg
veterán
válasz
_Hodor_ #103382 üzenetére
M-es 1,3 helyett csak 1-en ketyeg és kamerából is csak 8mpx-t vezérel a normál 13 helyett. Igazából ennyivel tud csak kevesebbet. Ha ezek megfelelnek, akkor nem gondolnám hanyagolhatónak. (Főleg ilyen árcédulával.) De majd a tapasztalatok után okosabbak leszünk. Egyelőre még presell.
-
beg
veterán
válasz
zolipapa66 #103309 üzenetére
-
beg
veterán
Mindegyiknél van jobb, mert nincs legjobb. Mindenkinek más a fontos, pénztárcához és igényhez igazodunk. Az ár sem stimmel, 76e körül már megkapni. Ahogy ma a honor 6 összehasonlítást kérő kollégának is, úgy másnak is elmondom, miben kevés a p70. Nem vagyok fan, tud a lenovo s...t is összehozni, ha igyekezik. De csupán olvasott anyagból kihozni, hogy az egyik miért gagyi (főleg anyaghasználattal kapcsolatban, amit egy cikkből nem tudsz megítélni) szerintem butaság.
-
beg
veterán
-
beg
veterán
válasz
umek7 #103231 üzenetére
Honor kisebb akksi nagyobb felbontással, ergo jobban zabálja az ampert, kevesebb üzemidő. Viszont jobb kamera, több memória (bár a 2 gb bőven elég az én felhasználási szokásaimhoz) A többi nagyjából egál. Szintetikus tesztekre nem adok. Ha van lehetőséged, nyomkodd meg mindkettőt egy boltban.
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #103198 üzenetére
Live chat is kamuzik
Persze dear friend, van 3 raklappal, csak nyomd a buy gombot.
-
beg
veterán
válasz
Blizzardking #103134 üzenetére
Teljesen mindegy, mert minden esetben is te leszel a hibás
-
beg
veterán
válasz
matthew95(2) #103096 üzenetére
MT67xx a korábbi kétkedőket is meggyőzi, snapi általában jó. Nagyban függ a készüléktől, gyártótól, alkalmazott technikától. Úgy általánosában nem lehet kijelenteni, hogy tökéletes vagy sem.
(Ahogy ez elő is fordul más kínai csodánál, samu, sanyi és a többiek estében is tapasztaltam gatya gps-t)
-
beg
veterán
válasz
dokee78 #103034 üzenetére
Azt nem tudom, de már lassan vöröset látok a hosszú napokon (héten) át tartó kínlódásodon.
Értem én, én is kerestem már pár telefont, de eddig egyikre sem görcsöltem rá így. Vedd meg, vagy ne vedd meg, de minden csavarját megvitattuk már mindkét telefonnak. (Másik topikra (szenzor kérdés) is vonatkozik.)
-
beg
veterán
Beragasztottunk mindent a Lutra albumba?
Akkor telefonozzunk.
-
beg
veterán
válasz
artid #102940 üzenetére
5 éve még nekem sem volt szimpi, azóta rájöttem, hogy semmi jelentősége a könnyen kivehető akkunak, sőt. Leejtéskor az is szalad egy plusz irányba. 1 slot tudja csak a 4g-t. Hivatalos spec.
-
-
beg
veterán
válasz
Graphics #102896 üzenetére
F1 kutyus?
Mondjuk az már 4,5" és nettó 120 USD körül, de egy megfontolást talán megér. -
beg
veterán
válasz
Lecs@ #102873 üzenetére
Az mind rendben is van, csak azok minimum 2x ennyibe kerülnek, azokban van anyag ilyen kiképzésre (alukeret, merevítés, miegymás). 170 dollárért nem kapsz üveghokedlit is
.
35 USD a digitizer és az lcd, ezek szerint külön is van, de a lenovot ismerve ragasztva, amit egy élmény szétmelegíteni.
Ui. alibabáról azért ne vedd meg, csak szemléltető ábrának raktam be.
-
beg
veterán
válasz
gyűrű #102827 üzenetére
Nyexusz nyócat adom tizenötér, 16 gb ram, 128gb rom, kendermagos processzor, 15000mah, és 8k kijelző, optikai zoomos 46 megapikszeles fényképezővel. Jó lesz? Csak ma csak most csak neked.
Kiröhögteted magad, de mi jól szórakoztunk. Ha ez neked jól esik, csináld.
Plusz zárójel: mutatsz egy telefont amit nem kinában gyártanak a sok kacat mellett?
-
beg
veterán
válasz
benceman00 #102808 üzenetére
Kérdezd meg ITT a felhasználókat, ők biztos tudnak tapasztalatokról beszámolni.
-
beg
veterán
válasz
nyuszi123456 #102524 üzenetére
Úgy látszik ma elemedben vagy. Szerinted a magok száma határozza meg a gyorsaságot? Gratulálok.
-
beg
veterán
Akksi tuti kamu. Meg még ki tudja mi. Csábítóak ezek az árak, azután meg olvasom itt a jajgatásokat. Ne kelljen romolni, működjön a GPS (Ha fizikailag nem felejtődik ki) meg a többi hardver és akkor talán még használni is lehet.
A 4gb háttér két felé van osztva, a rendszer és pár alkalmazás hamar felemészti majd. -
beg
veterán
válasz
Tomi0703 #102170 üzenetére
19.490 2 év magyar garival. Jobb teljesítményűt ne keress ebben az árkategóriában.
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #102083 üzenetére
Álljon át a Darth Vader. Lenovoé is pöpec
-
beg
veterán
Elefánt igyekszik, nem is csinálja rosszul. Katt-katt kész.
Elephone working on their own “Ele Flash” tool for easy ROM installation. -
beg
veterán
válasz
Silberpfeil #102004 üzenetére
Közelebb az ötvenhez. Kis szerencsével 40. Legalább 1gb memóriával keress minimum 4 magost.
-
beg
veterán
válasz
Silberpfeil #102001 üzenetére
Nem, ez speciel használható itthon. Telefonálására. Mást ne nagyon próbálj vele. Nem volt rossz az A820 vonal, csak ne a T verzió. Esetleg használtban nézelődj 20 ezer forintért.
-
beg
veterán
válasz
Silberpfeil #101999 üzenetére
Nem ezzel nem lesz könnyű dolgod, hanem a rászánt összegért jót elgondolással.
-
beg
veterán
válasz
Silberpfeil #101995 üzenetére
Ez már nagyon kifutott termék, nagy eséllyel felújított. Másrészről kínai 3g, tehát idehaza csak 2g-vel használhatod.
(Nem hamis, belpiacos
)
-
beg
veterán
Mediatek wants to break 70,000 on Antutu with the Helio X20 10 core.
Ezek se tudják mit csináljanak jódolgukban
-
beg
veterán
válasz
include777 #101712 üzenetére
"A fertőzött app ugyanis egy rendszeralkalmazás, és a Sicontact munkatársai azt mondják, ha a törlés hatása csak átmeneti, az app a következő rendszerindításkor újratelepül."
"Ők egyetlen megoldást ismernek az ilyen trójaik ellen: le kell cserélni a gyári firmware-t, hogy teljesen tiszta legyen a gép."
Root szintű beavatkozásról egyikük sem hallott még?
Cseréjjéförmvertmertvírusos!
Vegyéeszetmobájlszeurititmeraznekünkjó!
Szarazösszeskínaikütyü!
Index for president. -
beg
veterán
válasz
WOT-H-A-C #101618 üzenetére
Kingzone N3 coolicool eu raktárból
Egyébként tényleg mostoha kategória, a jó ár/gps/kamera hármasból csak kettőt lehet választani.
-
beg
veterán
válasz
Viktor0610 #101578 üzenetére
Jogos, 12mm a helyes válasz
-
beg
veterán
válasz
Pítőr #101569 üzenetére
Próbálkozott a thl is 5000 aksival. Azután bele is bukott a töltőelektronikás bakijába. Pedig az egy fokkal ismertebb cég. Szóval nem elég nagyot mondani, bizonyítani is kell. Ahhoz meg a kicsik nagyon kicsik. Minden hétre jut valaki, aki világmegváltó noname gyártó hihetetlen termékével akarja feltalálni a melegvizet. Azután meg sorra olvasni a kudarcokról, pl. Ulephone. Bocsátassék meg a szkepticizmusomért.
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #101417 üzenetére
Má' mikó'
http://www.gizchina.com/2014/12/23/efox-buys-antelife/
Efox meg ugye=coolicool, ahogy mondtad is vala.
-
beg
veterán
válasz
#41187328 #101381 üzenetére
vifocal.com Kingzone Jerrypaul
A nyersratylit fertályórát posvásztjuk a gönyézdével, míg csurmot nem erszt, közben a vatyekot megdicsikicseljük. Szépen höllyén megpicskázzuk, a nyesedékből pedig apró csulmákat gyúrunk, ezek kerülnek a koshadtba. Közben a pocadékot meg peccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk slottyanni. Tüttyölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyálós. A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak röttyengetjük, mart hamar odakaphat. Végül a suttyonyos petrecelt belebibározzuk a 4 ölej csikmányba majd jól összegyöröszjézzük. Várunk amíg a széle be nem tockosodik és rádurungoljuk a cihátát.
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #101352 üzenetére
Mali-T760MP2 lesz az
Mindkettőben ugyanaz a soc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest