- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
faresz5 #109964 üzenetére
Köszi a tesztet! Nem ismerem a típust, de a Zopo -nak vannak "titkai". Ha valóban a GPS rendszer képességét akarod nézni, akkor nem friss EPO adatokkal, minimum repülő módból, de inkább kivett SIM -mel és kikapcsolt Wifi near -rel tesztelj, mert az csak egy dolog, hogy neked azt mutatja, hogy nem használ egyéb hálózati segítséget. Remélem, hogy tőlem nem tekintitek rosszindulatú trollkodásnak ezt a véleményt!
-
törölt tag
válasz
cappa72 #109937 üzenetére
Véletlenül elírtad. 5" -t írtál, 6,5" helyett!
5" -os kijelző egy telónak elég, de egy általános célú számítógépnek necces. Te tudod a legjobban, hogy az Androidos eszközök nem telefonok, hanem általános célú számítógépek, amikkel telefonálni is lehet. Telefont lehet kapni 5" alatt is.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #109879 üzenetére
Tényleg nem túl olcsó. Az árképzésük alapján 13 rugóért hajlítanák vissza a kontakthibás mikrofonérintkezőmet. Hááát...
-
törölt tag
válasz
pècsimunkás #109696 üzenetére
Nekem sem volt az SGS 2 -ben, de a BLN tökéletesen pótolta. Az más kérdés, hogy annak a támogatását miért spórolták ki a gyári kernelből. Gravitybox -ban is láttam BLN lehetőséget, de nem teszteltem, hogy működik -e, mivel a chinafonomban van értesítőled. De, ha egy teló tudja és vannak hozzá világítós gombjai, akkor sztem nem olyan nagy gáz a notiled hiánya.
-
-
törölt tag
válasz
iMaverick #109486 üzenetére
Ez világos. De, az üzemidőt többféleképpen lehet növelni.
Azonos méretben, több energiát tárolva.
Azonos fajlagos energiából, többet tárolva.
Azonos teljesítmény mellett, alacsonyabb energiafelhasználással.
Minek más, vagy nagyobb akku, ha egy jelenlegi 2000 -essel is elmegy a teló egy hétig? A 10 magos proci egy újabb lépés ebben az irányban. -
törölt tag
Egy Nexus -hoz ne hasonlíts egy kínai telót! Nexus = stock Android. Kínai telót csak akkor vegyél Nexus helyett, ha olyan funkciókra van szükséged, amik egy Nexuson nem kivitelezhetők! De, ezeknek az extra lehetőségeknek ára van. Mivel bele kell erőszakolni a rendszerbe, ezért megbomlik annak az egységessége.
Depression:
+1 -
törölt tag
válasz
cappa72 #109404 üzenetére
Másképp látjuk, mivel más az életmódunk. Sztem kell a root, viszont akkor nem kell a PC. Inkább rootot hordok magammal, mint PC -t. Egyébként ezt az egész Androidfejlesztéses dolgot hibás koncepciónak tartom. Nem azért vettem egy számítógépet, hogy utána számítógéphez csatlakoztassam. Főleg, hogy otthon sem használok PC -t. Nem értem, hogy miért nem lehet Androidon fejleszteni Androidra (persze, tudom a választ, de vicc).
-
törölt tag
Nem értem, hogy miért gondolja mindenki, hogy a gyári visszaállítás az Android csodaelixírje. Ha belassul, akkor annak vmi hibás működés az oka. Elég lenne a konkrét hibát megszüntetni. Rootolt teló esetén telepíteni kell egy logcat alkalmazást és átnézni a rendszer logot. Biztos, hogy error hegyek fogják jelezni a problémát.
-
törölt tag
válasz
cotag #109263 üzenetére
Általános megoldás csak 5.1 -től lehetséges, majd, ha eljutnak odáig a fejlesztők. Addig marad a trükközés a SIM azonosítókkal. Ezt találtam, de nem teszteltem:
Root Call SMS Manager.
Úgy tűnik, hogy a harmadik screenshoton van egy rublika a SIM azonosítónak. Egy próbát megér. -
törölt tag
válasz
gipsztigris #109240 üzenetére
De, ez a gagyi, single SIM verzió. Mivel egy Vertu -színvonalú cégnél, ha a rendelés lapon a "pénz nem számít" mellett pipa van, az a Fedáksárival egyenértékű, tehát a válasz csak az "ahogy óhajtja" lehet. Szvsz "némi" felárral biztos készítenének Lecs@ topiktársunknak egy valóban exkluzív, dual SIM verziót. Ha jól tudom, akkor már az alap kivitelekben is a Siri/Cortana továbbfejlesztett verziója van, ami nem csak megérti, hogy milyen pizzát szeretnél, hanem el is intézi, hogy megkapjad. Szvsz nem kérdés, hogy egy dual SIM -es Vertu tényleg ütős kütyü lenne.
-
törölt tag
válasz
maczera #109194 üzenetére
Jelentheti a Tinydeal -t is, ezt nem tudom. A másik esetben a TD, az Time Duplexet jelent. Ez azt jelenti, hogy a kétirányú kommunikáció küldő és fogadó oldala is ugyanazon a csatornán megy, időeltolással. Sztem ez a rosszabbik megoldás. Nálunk az FD, azaz a Frekvencia Duplex a használatos. Vagyis, egyidőben, de különböző frekvencián történik a két irány adatforgalma.
-
törölt tag
válasz
instantwater #109155 üzenetére
Ez csak akkor lenne igaz, ha minden torony, minden frekin adna.
-
törölt tag
válasz
GEPESZ66 #109010 üzenetére
Ez a hivatalos verzió. A fejlesztő eldöntheti, hogy ragaszkodik ehhez, vagy inkább alkalmazkodik és kiszolgálja az igényeket. Pl. a 3G Watchdog az utóbbi mellett döntött. Hivatalos API nincs a dual SIM kezelésére, de az alkalmazásnak lehetősége van lekérni a SIM azonosítót. Azt meg senki sem tiltja, hogy kettő helyett, három azonosítót tudjon tárolni. Letárolja a két SIM -ét, meg a "nincs SIM" állapotét. Ha SIM kerül a telóba, akkor annak is lekéri az azonosítóját. Tök mindegy, hogy az mi lesz, mert ha eltér a már letároltaktól, akkor az idegen SIM.
-
törölt tag
válasz
GEPESZ66 #108993 üzenetére
Automatizálót.
1. Arról tudom, hogy csak azt hajtja végre, amire én utasítom.
2. Jobban tartok attól, hogy a teló elveszik, ellopják, megsérül, vagy meghibásodik, mint attól, hogy vírusos lesz.
Jobban bízom a saját, egyedi megoldásaimban, mint a sztenderd módszerekben. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #108797 üzenetére
Én is látom. De, akkor mit jelent, hogy "Screen material: TFT"? Ez vmi műanyagfajta rövidítése, ami véletlenül megegyezik egy megjelenítési/érzékelési technológiáéval?
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #108791 üzenetére
OK, nem egy Amoled. Na, de TFT? Nemááá!
-
törölt tag
Nekem más a módszerem. Nem külön alkalmazásokat telepítgetek az egyes funkciókhoz, hanem pár keretalkalmazást, amikkel elérem a teló Android és Linux lehetőségeit és ezeket "megszólítva" érem el a kívánt funkciókat. Ha egy feladat összetettsége miatt, mégis inkább külön "célalkalmazást" telepítek, akkor igyekszem olyat választani, amit a keretprogramjaim is tudnak kezelni (Tasker plugin). Szerencsére nagyon sok ilyen van és ezáltal olyan dolgokat is össze lehet hozni, amikről az átlag user nem is gondolná, hogy Androidon lehetséges.
-
törölt tag
Ezeket mind megteheted stock Androidon is azzal a különbséggel, hogy nem fordulhatnak elő kompatibilitási problémák egyes, gyártóspecifikus "feature -k" miatt. Az app drawert nem értem. Ha úgy alakítom ki a kezelőfelületet, hogy nem kell belépnem a drawer -be, akkor tök mindegy, hogy van, vagy nincs. Viszont, ha nincs, akkor ha akarnám, akkor se tudnám használni. Egyébként, pl. Apexben is variálható benne az alkalmazások elrendezése. Milyen lámpát szeretnél? A ledvakunak gyorskapcsolót? Gravitybox -ban van rá lehetőség, de akár, vmelyik hardver/navi gombodra is ráprogramozhatod a lámpakapcsolást. Nekem most a kameragomb a híváskezelőm és a lámpakapcsolóm is. De, ha jól tudom, ilyesmire van egy külön kütyüje a Xiaomi -nek, amit a füles kimenetbe kell bedugni.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #108749 üzenetére
Van benne vmi. Egy teló sem kezdhet ajánlottként.
-
törölt tag
válasz
kelzsoca #108720 üzenetére
Ebben az esetben tréfának szántam, mivel semmilyen LTE sincs benne. De érdekes, hogy inkább a Snapikra jellemző, hogy kimarad a B20. Amikor telót kerestem, akkor nagyon bejött a Nubia Z7 Max, de a B20 -on elvérzett. Utólag már nagyon örülök, hogy MTK -s teló lett belőle. A B20 mellett, az Engineer mód királyság. Főleg, hogy a funkciói automatizálóból is meghívhatóak. Snapin sztem nem lett volna ilyen egyszerű automatizáltan slotot, vagy hálózatmódokat váltogatni.
-
törölt tag
válasz
bul07 #108637 üzenetére
Vedd úgy, hogy mindentől függetlenül, csak leírtam a tapasztalataimat!
A Zopomat kipróbáltam az itthon található, összes töltővel (800 - 2500mA) és a következőket produkálta (a gyári töltőjével is):
-Töltés közben is merült.
-Random eldobta a töltést (a teló akku üzemmódba kapcsolt, miközben töltőn volt).
-Random leállások (főleg, kijelző bekapcsoláskor).
-Töltőn a kijelző érzéketlen volt, vagy hibásan érzékelt.
A 2,1A -s autós töltővel viszont soha nem volt ilyen gond. Ebből arra következtettem, hogy a többi töltőből hiányzik vmi szűrés a 220V -os és az 5V -os rész között. Einstandoltam az egyik barátom hivatalosan vásárolt Samu S6 -osának a gyári, 2A -s töltőjét. Ez kézben is érezhetően nehezebb, mint a többi volt. Ezt használom kb. másfél hónapja és azóta megszűntek az említett hibajelenségek. Sajnos, úgy tűnik, hogy a Samu töltőket is hamisítják. Szvsz bármit is adnak egy kínai telóhoz, érdemes helyette minőségi töltőt használni. Úgy láttam, hogy a korábban itt is ajánlott, 2A -s Nillkin töltő is a Samuéhoz hasonlóan jó minőségű (olvastam a tesztjét is). -
törölt tag
Az a baj, hogy ez már az a verzió. Szerintük. Úgy gondolom, hogy a B20 valahol "elfelejtődött" és nem elég hangos a visszajelzés ahhoz, hogy olyan messze is meghallják. Ha egy nagyobb szolgáltató mondaná, hogy nem veheti fel a kínálatba, mert nem tud a hálózatának minden frekvenciáján kommunikálni, azt rögtön meghallanák. De, a szolgáltatókat nem nagyon érdekli egy jóárasított dual SIM és igazából az előfizetőiket sem. Meg tudják fizetni a drágább telókat és a szolgáltatást is. A vasfüggönyön meg nem szűrödik át a hang
ungawa:
Tudomásom szerint, indiában egyetlen LTE freki van. Ha jól rémlik, akkor 1800MHz, de nem tudom, hogy TDD, vagy FDD, A mi szempontunkból lényegtelen, mert úgyis kevés.. -
törölt tag
válasz
silver10 #108411 üzenetére
Én csak a fejlesztéseket, frissítéseket és egyéb kommunikációt (gyári fórum) értettem support alatt. Ezek hiányától nem dőlök a kardomba. A két év EU gari megszűnése az más tészta. Sztem az még jogilag sem kerek, mivel nem XY shop volt, hanem a Zopo a nevét adta hozzá. Tehát, a Zopo vállalt rá két év EU garit. Az meg nem szűnt meg. Az értékesítést befejezheti, de akkor is maradnak kötelezettségei. Az a minimum, hogy egy EU -s címen keresztül történjen a garis ügyintézés.
-
törölt tag
válasz
silver10 #108404 üzenetére
Milyen support hiányzik? Marsapa megcsinálta a V4 -et az utolsó, értelmes, gyári frissítésből. Szoftveresen működik minden. A Lolli nekem csak szívást jelentene. Remélem, hogy a következő telóm már nem Androidos lesz. Addig meg teljesen jó ez a KK. Amit akarok, azt össze tudom hozni. Amit nem, azt meg Lollin se lehetne.
-
törölt tag
válasz
RVR400 #108360 üzenetére
Rendszer logban biztos, hogy nyoma van az indulásának. Onnan ki tudod olvasni a PID -jét. Elixír2 -vel utánanézhetsz az összetevőinek. Ha megvan és a rendszer hiányolja/újrarakja, akkor lehet olyat is csinálni, hogy megvonod tőle a futtatási jogot. Így, darabra megvan, épp csak elindulni nem tud.
-
törölt tag
Tudna nekem ajánlani vki egy megbízható GSM szervízt Budapesten erre a műveletre? Légyszi, ne "csináld magad" ötleteket írjatok, mert a telószerelés nem az én profilom! A teló elvileg két év EU garis, csak már nincs hol érvényesíteni. Kína meg túl messze van nekem. Köszi!
-
törölt tag
válasz
mclaren777 #108132 üzenetére
Sehogy. Egy házi kezdeményezéssel próbálkozunk. Nem tudom, hogy bodrik11 hogy áll az adatbázis hátterének kialakításával.
-
törölt tag
válasz
kelzsoca #108126 üzenetére
Tudom, hogy mi a különbség. Az, hogy az egyik esetben nem találsz olyat a cégnél, aki látott volna már belűlről is egy általa forgalmazott készüléket. Amikor én, mint tesztelő írom meg, hogy "Srácok! Nem tűnt fel, hogy kicserélődött a SOC a nevetekkel forgalmazott termékben?" De, a Zopo esetében az a "Warehouse" közvetlen gyári támogatású volt. A garit is ők intézték. Egy garis ügyintézés ki tudott pörögni egy hét alatt. Egy "síma" Warehouse -nál sztem nincs ilyen lehetőség. A Zopo a weboldalán jelentetett meg egy sajnálkozó levelet a megszűnésről. Melyik gyártó ír ilyet, ha megszűnik egy XY warehouse?
-
törölt tag
válasz
tpeter77 #108088 üzenetére
Hogy rohadna meg! A sulinak szerződése volt vmi központi szervízzel a felújítandó blokkok szétszerelésére. Egy évig, minden műhelygyakorlaton csapágyas, meg kikönyökölt hajtókaros Zuk blokkokat bontottunk. Sztem, 30 év után is, becsukott szemmel szét tudnék csavarozni egy Zuk motort.
-
törölt tag
válasz
tpeter77 #107985 üzenetére
Majdnem úgy, ahogy KTU írja (kell még egy "SET" -re bökés a pipa után). Az enyém lassan reagál a deaktiválásra, az aktiválásra viszont azonnal. Ezért, elveszem tőle mindhárom frekit (így csak egyszer várom ki, amíg reagál, vagy gyorsgombbal átváltok GSM -re, majd vissza auto 2/3/4G -re). Persze, így nem tud 4G lenni, csak 3G. Majd, egyenként visszakapcsolom a frekiket. Amelyik aktiválása után megjelenik a 4G, az a helyi freki. Leírva bonyolultabb, mert pár másodperces a művelet (főleg, ha rögtön a Band -mód váltó felülethez rendelsz egy parancsikont). A monitorozás/logolás automatizálásán még törpölök, mert nem olyan egyszerű leprogramozni (legalábbis nekem).
-
-
törölt tag
válasz
Magnum_ #107893 üzenetére
Bizonyos helyeken, de nincs pontos lefedettségi térkép, ami tartalmazná, hogy hol, milyen frekin szolgáltatnak. Én pont a héten csúsztam bele egy 800 -as területbe és jól esett, hogy a telóm tudja, mert ha lekapcsoltam a B20 -at, akkor EDGE -ig (2G) zuhant a sávszélesség.
-
törölt tag
válasz
Magnum_ #107881 üzenetére
Ha a linkedben lenyitod a "Description" -t, akkor a csatlakozási módoknál látsz olyat, hogy "FDD-LTE" és mögötte a csatlakozási frekvenciákat. Ott van B1, B3. Na, onnan hiányzik a B20, vagyis a 800Mhz -es LTE. Ezt jelenleg vidéken (de, vidéken sem mindenhol) közösen használja a Telekom és a Telenor.
-
törölt tag
válasz
#45553408 #107835 üzenetére
Én nem. Csináltam, méghozzá közvetlenül a cégnek, a fejlesztőknek referáltam, tehát marketing kötöttségek nélkül megírhattam az igazat. De, ha jól akarod csinálni, az egyáltalán nem élvezet, hanem meló. Nem használgatod és közben figyeled, hanem hibákat generálsz és logokat küldözgetsz. Aztán kapod a következő dev. verziót és kezded újból. A saját dolgaidat nincs is értelme telepíteni, mert lehet, hogy egy héten háromszor cseréled a firmware -t és persze mindíg szűz telepítéssel, nehogy vmi bekavarjon a tesztbe. A közönségnek szóló tesztek egy teljesen más szitu. Csináltam olyat is (nem számtech vonalon), de azt nagyon útáltam, mert nem szeretek hazudni. Ha vki szép összeget fizet havonta a hírdetésért, annak a termékéről lehet apró hibákat írni, de ha úgy szar, ahogy van, azt nem lehet megírni, mert valamiből élni kell és az olvasók nem tartják el a médiát.
-
törölt tag
válasz
#45553408 #107830 üzenetére
Nem ismertem az elődöt (sem). Mindenkinek mások a prioritásai. Nekem az NFC és a mikroSD hiányozna. Ezt a melegedés dolgot pedig elfogadhatatlannak tartom. Nem azért fizetek ki egy csúcs SOC -ot, hogy ha megdolgoztatom, akkor drasztikusan visszavegye a teljesítményt.
-
törölt tag
válasz
mathgery #107812 üzenetére
Nekem az NFC hiányozna és jobban kedvelem a képernyőn kívüli gombokat. Ahogy nézem, a kamera ebben sem domborít. Ha ezek neked nem fájnak és nem lesz egyéb, típusspecifikus nyavalyája, akkor sztem abszolút szerethető a Zopo. Persze, az enyém szerencsére még KK, aminél jobban bele tudok nyúlni, ha valamin változtatni szeretnék.
-
törölt tag
válasz
citkar #107741 üzenetére
Azt nem tudhatom, hogy neked mik a prioritásaid. Csak azt, hogy B20 nélkül, most 5 napig szerencsétlenkedhetnék a 2G -vel és azt, hogy Nagyharsányban is laknak emberek, akik nem csak 5 napig lennének normális net nélkül. De, örülök, hogy egyetértünk abban, hogy a user -re kell bízni a döntést, hogy akar -e teljes 4G -t, vagy sem.
-
törölt tag
válasz
fateless #107725 üzenetére
Azért sztem abban egyetértünk, hogy egy okostelónál elég fontos szempont a netelértés. Epilógusként pedig itt egy abszolút élethelyzet. Tájelőadás, 5 nap, Nagyharsány (Villány mellett). Telenor, full 4G. De, ha kiapcsolom a B20 -at, akkor. még 3G sincs. A 2G meg tudjuk, hogy mire (nem) alkalmas. Ennyit a B20 szükségszerűségéről.
-
törölt tag
válasz
fateless #107723 üzenetére
Ezzel nem cáfoltad, amit írtam. Majd, ha lesz ilyen megkülönböztetés a lefedettségi térképeken, akkor tudunk arról vitatkozni, hogy mennyire fontos, vagy sem a B20. Addig csak ez a "nálunkisvan" az alap, ami (legalábbis nekem) kevés egy telóvásárlásnál. Utazom, fontos az LTE, mert híváshoz is netet használok, tehát nem kérdés, hogy kell. Amíg nincs hiteles, megbízható infó, addig a B20 -hiány lutri.
-
törölt tag
válasz
fateless #107719 üzenetére
De, azzal remélem egyetértesz, hogy ha valaki teljes értékűen ki szeretné használni Európában az LTE -t, az ne vegyen olyan telót, ami nem tudja a B20 -at! Ne haragudj, de én meg részedről érzem erőltetésnek a dolgot. Ha a telód tudná a B20 -at, akkor hitelesebb lenne ez az "igazságkeresés", de így, hogy nem tudja, egy kicsit olyan"savanyúaszőlődeazértjótelóez" -szaga van a dolognak. Magával, a szituval pedig az a gond, hogy nem nagyon lehet kideríteni, hogy pontosan hol nem tudná használni a user a 4G -t, a 800Mhz hiánya miatt. Sztem ezért úgy kell tekinteni, hogy bárhol.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
ottobacsi #107667 üzenetére
Nincs vmi lehetőség a fórumban az ilyen linkek letiltására? Egészségügyi okból jól jönne. Ott van pl. az új, HDMI IN -es Beelink. Rögtön elkezd csorogni a nyálam, és remegni a kezem az "add to cart" gomb fölött. Nem lenne szabad ilyeneket mutogatni kütyübeteg embereknek!
-
törölt tag
válasz
iMaverick #107648 üzenetére
A szokásos, webshopos (szállítási mód, egyéb költségek, kamu dumák) odafigyelésen kívül, nem árt, ha van pár gyémánt a shop neve mellett. Valamint, a konkrét weblapon (ahol a cuccodat látod) szereplő seller id -t, hasonlítsd össze a boltnév szerinti seller id -vel! "Vérdíj" van az ilyenekre kitűzve, de ettől még előfordul, hogy meghamisítják egy megbízható bolt weblapjait.
-
törölt tag
válasz
motoflug #107470 üzenetére
Egyszerű, mechanikus hiba. Sztem bármelyik telónál becsúszhat. Plusz, az utóbbi időben egy öreg MAN -nel belföldezek. Ha alapjáraton jár, akkor a fuvarlevelet csak kézbe fogva lehet kitölteni, mert a kormányra támasztva olyan lesz a bejegyzés, mintha egy alkesz írta volna, a reggeli kétdekás input előtt. A teló meg a szélvédőn volt. Persze, mindennek van jó oldala is. Tuti nem büntet meg a rendőr, hogy headset nélkül telefonálok.
-
törölt tag
Gariztatott már vki kínában Zopo -t? Mi a tapasztalat? Vettem egy EU -st, két év EU garival. Csakhogy, megszűnt a képviselet, ezért kínába kéne visszaküldeni. Tök jó lenne, így, fél év után, ha headset dugdosás nélkül is tudnék telefonálni (kontakthibás a beépített mikrofon). De, még mindíg könnyebb így, mint csak headset -tel, teló nélkül.
-
törölt tag
válasz
motoflug #107420 üzenetére
Bocsi, az Antutu kimaradt! Az előbb telepítettem. A belakott rendszeren 39821 -et produkált. Frissen 45000 körül gurít.
-
törölt tag
válasz
motoflug #107420 üzenetére
Ha a 60fps videórögzítésre gondolsz, akkor úgy fogalmaznék, hogy "vanocska". Az alap probléma sztem az, hogy videórögzítés esetén a Mediatek nem enged hozzáférést a GPU -hoz. Ezért eddig csak a gyári kamera alkalmazással tudtam 60fps -t készíteni. Ez viszont egyetlen beállítással tudja. 1080p -ben. Az új Cinema FV5 pro -val 720p -ben 50fps -t sikerült összehoznom, de többet nem. Az 1080p -vel az a gondom, hogy nagyon sok fény kell neki és a lejátszása/vágása is (számomra) fölösleges plusz erőforrást igényel. Egy 720p gyengébb fényviszonyok esetén is használható és egy gyengébb lejátszón sem lesz slideshow.
-
törölt tag
válasz
motoflug #107412 üzenetére
Én csak a 3X -ről tudok nyilatkozni.
Kontra:
-A Sony modul ellenére a kamera nem erőssége.
-Sztem a GPU gyengébb, mint a 67XX -ekben a 760 -as Mali.
-Nem vészesen, de melegszik
Pro:
-RAM -ból sosem fogy ki.
-Root nélkül is korlátlanul használható a mikroSD
-Jó a modem és a wifi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest