- iPhone topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
blackfox #107988 üzenetére
Szombat éjjel 23 perc alatt nem kaptál választ. Most mi lesz, beírod még 2 másikba is? Most büntiből nem linkelem a paypal topikot, ahol rákeresve a dispute és claim szóra sok hasznos információt találnál.
De hogy valami biztatót is mondjak, nekem 50 napja áll egy claim a paypalon, szóval további jó türelmetlenkedést. -
-
beg
veterán
válasz
Lecs@ #107769 üzenetére
"Ehh lehet itt hibáztam, de Format all opcióval flasheltem."
Nem lehet hanem biztos. Kár érte, nvram kuka, abban volt többek közt az imei is. Az pedig minden egyes flesselés után kézimunkás lesz. 84-es betűmérettel pirosan villogva szerepel minden komolyabb leírásban, hogy a formatot NEM pipáljuk be.
Ha van nvram mentésed, még helyrehozható.
-
beg
veterán
Op2 is furán váltja a dollárt köszönhetően a dübörgő áfának és az artisjusnak.
-
beg
veterán
válasz
nimfas #107394 üzenetére
Valamilyen oknál fogva nekem is a p70 jön be. Nekem az fontos, hogy ne kelljen estére konnektor után vadásznom remegve, még akkor se, ha egész nap nyüstölöm.
Noti led root után mindenre jelez. (Gyári led kezelő appot kell törölni, az csak az sms-t hívást jelzi. Nem röhög, tényleg így van, hogy az alapból működő módszert butították le érthetetlen okból)
-
beg
veterán
válasz
SamSem58 #107363 üzenetére
Ezt a cikket egy hozzá nem értő analfabéta írta. Telefonra, tabletre és még egypár dologra nincs vám. Pont.
"Mobiltelefonra, tabletre és egyéb, a listában szereplő tételekre (ahol a szerződéses vámtétel (%) mezőben mentes szerepel) vámot nem számolnak, csak ÁFÁ-t. 1001/2013/EU végrehajtási rendelet Még akkor sem, ha az eléri vagy meghaladja a 150 eurót."
-
beg
veterán
válasz
gipsztigris #107223 üzenetére
fatality
Már én is nagyon unom, minden második, harmadik hozzászólásába belefűzi, mintha másnak nem lenne útlevele és céges útja.
-
beg
veterán
válasz
madrac #106921 üzenetére
Ezért nem gyalázok látatlanban, csupán olvasott tények alapján, hanem meggyőződök róla saját magam és az alapján alkotok véleményt. Ez neked nem ment, a magad által megfogalmazottakat először neked kellene megfogadni. Az összes soc gyártónak vannak jól és rosszul sikerült szériái. Ettől az egész cég összes terméke legyen az régi vagy még el sem készült szerinted fosch. Na ez ám az acélos következtetés.
Az általad preferált vas a piros hetes, mindenki más gagyit használ és nem adsz a véleményükre. Csak így tovább. -
beg
veterán
válasz
madrac #106875 üzenetére
"Bőven elég az amit a neten látni, olvasni róla."
Nincs több kérdésem....
MTK6589-val van gondod, a másikat meg csak youtube-on láttad. Én pedig használom napi szinten a 6752-t másodpercekben mérhető holdfogással, glonassal és helyes úton tartással, de te tudod a frankót, mert olvastad és láttad. Értem.
-
beg
veterán
válasz
madrac #106854 üzenetére
Egyet mondj, amelyik volt is a kezedben hosszabb használatra és 67xx.
Azután én mondok gatya gps-es nem mtk-tEz pl egy samu duos.
Klassz, ugye?De jó, megint ez lesz a topikban napokig ...
-
beg
veterán
-
beg
veterán
Felhasználási szokásokon és szubjektív igényeken vitatkozhatunk, csak értelme nincsen.
-
beg
veterán
Ezeket megsütötte a nap.
11K-s mobil kijelzővel készül a Samsung...a 11264 x 6336 pixel várhatóan 5,75 hüvelyken terül majd el.
-
beg
veterán
Ezt hamar összeszórták, nemrég még csak terv és dummykészülék volt.
184 USD
-
beg
veterán
válasz
dashed #106351 üzenetére
Sok helyen olvastam és tényleg érdekel. Miért kizáró ok a nem cserélhető akksi?
Reset miatt? Bekapcs gomb hosszan, még a flashtool is resetnek érzékeli.
Elhasználódás miatti csere? Túl vagyunk már 2010-en, amikor még pót akksi kellett, vagy hamarabb megdöglött, mint a telefon maga 2+ év után.
Csak úgy? A nem cserélhetőnek nevezett mumus is max. 6 csavarral és egy lepattintható kábellel van szerelve. Nettó 4 perc alatt leveszem és abba egy sör is benne van. -
beg
veterán
válasz
SamSem58 #105893 üzenetére
Topikjában többen vagyunk
Egyébként igen. -
beg
veterán
-
beg
veterán
Camera samples from Zuk Z1 (Lenovo sub-brand)
Hááát.....látszik, hogy sub brand lesz. Ellenben kap cyanogent.
Egyszer tudnának ott a messzi kínában egy olyan brandet kitalálni, ami nálunk nem hangzik hülyén. Nekem ez a ZUK:
-
beg
veterán
-
beg
veterán
válasz
Sanyesz. #105494 üzenetére
Motorola E 28.900.- Gyorsan, garival.öööö izé, single SIM
-
beg
veterán
Akkor így lesz a 99.99 usd-s kütyüből hiper szuper biztosított 125.43 dolláros felár, ami 25.44% a sima postás 27% áfás ár helyet
Cserében levelezgetés és várakozás, hogy a panda visszautalja. Tuti biznisz ez a pandától. (A 2000 huf vámeljárást mindkét esetben a vevő fizeti, azt nem utalja vissza a panda.)
-
beg
veterán
-
beg
veterán
És akkor néha panaszkodunk a kínai csodákra, hogy a 4gb-ból csak másfél szabad.
Sony's bloatware leaves the 8 GB Sony Xperia M4 Aqua with just 1.26 GB of storage space.
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #104982 üzenetére
Ez az első olyan, amire kíváncsi lennék közelről. Minden paramétere kívánatos és az árcédula is baráti.
Az állatkertben meg úgysem jön oda hozzám
-
beg
veterán
Elefánt csörtet felfelé, de veszettül.
5.5 inch FHD 4G LTE Android 5.1 3GB/16GB MTK6753 Touch ID
4G: FDD LTE: 1800/2100/2600MHz
4160mAh209.89 USD
-
beg
veterán
-
beg
veterán
válasz
zolipapa66 #104903 üzenetére
Cseréld le a tárcsázót. ExDialer pl.
-
beg
veterán
-
beg
veterán
Quad simes topik van?
http://t.co/hUpnkkNRrG -
beg
veterán
válasz
nyisziati #104426 üzenetére
Nemrég volt errefelé egy hittéritő, saját bevallása szerint kőkemény 3-4 usd-s kuponokat kap megtérített kuncsaftonként (de van egy limit, hogy vásárlásonként mennyit használat fel ezekből max.). Én azért még levegőt se tartanék vissza főképp úgy, hogy majdnem mindig találni 5 dolláros kuponokat az aktuális vásárláshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged