- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
Egy kis érdekesség. Lenovo vette meg a Motorola-t
-
gipsztigris
addikt
Még meg sem jelent a Samsung Galaxy S5, de már a klónját csinálják.
[link]
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #59929 üzenetére
Majd ha megérkezett, akkor beszéljünk már erről néhány szót PM-ben! Mert lehet, hogy a cégnek ahol dolgozom érdemesebb lesz onnan rendelni telefonokat,mint Galaxy Young-ot bruttó 25 ezerért.
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #59926 üzenetére
Úgy rendben van az ár is!
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #59923 üzenetére
Erre még mi jön rá? Szállítás?
-
gipsztigris
addikt
válasz
mobilamb #59745 üzenetére
Ez teljesen korrekt hozzáállás és üzletpolitika! Remélem a gyakorlatban is megmarad majd ilyennek, ahogy leírtad!
Az oldalon feltüntetett árak teljesen rendben vannak. A Zopo ZP700-on meg is lepődtem egy kicsit, mert január 02.án érkezett meg a lányomnak, és sajnos többe került (DHL postával) mint amennyiért áruljátok készletről.
Sok sikert! -
gipsztigris
addikt
válasz
kisskaresz21 #59620 üzenetére
Ha nem vagy nagy játékos, akkor nyugodt szívvel ajánlom a Lenovo A760-at!
-
gipsztigris
addikt
válasz
Sanyesz. #59596 üzenetére
"Azon magam is csodálkozom, hogy a THL "elnézi", hogy egy konkurens (szinte megszólalásig) hasonló termékkel álljon elő."
Ne csináljátok már ezt! Úgy beszéltek az egyik sz@r kínai gyártóról, mintha különb lenne, mint az összes kínai gyártó!
Amikor lemásolnak értsd, hogy milliméterre pontosan kívül-és belül egy prémium márka termékét a megjelenés után szinte azonnal, akkor miért NE másolhatnák egymás sz@rjait kínában? Mi lesz? Ipari kémkedés miatt feljelentik egymást Hágában?
-
gipsztigris
addikt
válasz
RVR400 #59592 üzenetére
Nem mondhattam azt, hogy ThL, mikor nem az! Ellentétben más "bennfentesekkel" akik tudni vélik egyetlen fénykép alapján, hogy kívül-belül ugyanarról a készülékről beszélünk, én tudom, hogy nem ugyanarról!
Egyetlen szóval sem írtam, hogy qrva jó, vagy azt, hogy jobb lenne mint a T100-as! Neked gurult el a gyógyszered és estél neki a Concorde-nak mint egy vörös posztónak!Igen, ugyanolyan sz@r kínai mint a többi, csak annyi különbséggel, hogy itt valódi garanciát és valódi számlát kapsz a pénzedért!
De ez sem lényeg! Az a lényeg, hogy volt egy kérdés, hogy ki hallott már a Concorde BlackBird-ről. Leírtam pár szót, erre elkezdted valami egészen más irányba vinni a beszélgetést, hogy "mennyire szánalmas amiket mondanak a concorde fórumon". Hogy jött ez ide?
Sajnálom ha utálod őket, de ez a TE problémád! -
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
#45553408 #59570 üzenetére
Miután a ConCorde egy hazai cég, nem csoda, hogy itthon is forgalmazzák majd.
Múlt héten volt a kezemben. Egy szépen összerakott, a ThL T100-ra hajazó darabról van szó. Gyorsaságát csak a Nexus 4-es telefonommal tudtam összehasonlítani. Kb. egy szinten vannak érzésre.
A pdafanclubon csináltak egy előzetes tesztet róla. Teszt -
gipsztigris
addikt
Elvileg készleten a Jiayu S1-es
Csak hát az ára már nem annyira szép, mint ahogy hirdették azelőtt, mielőtt nem lehetett kapni. -
-
gipsztigris
addikt
Nem tudom......
Elég érdekes, hogy nyolcmagos, 5"-os 2GB RAM, és csak 480x854-es!!!! felbontású kijelző.Má megint nem frissítettem.
Egyébként egy órája sincs, hogy egy nyolcmagost kipróbáltam egy helyen. 5" FullHD, NFC, 2GB RAM. Hasonlít a THL T100-ra. Gyönyörű kijelző,érzésre kb. olyan gyors, mint a Nexus 4-em.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Djuree #58644 üzenetére
Üdv itt is!
A VÁM (pontosabban az ÁFA) nem a Kínaitól függ, hanem a Magyar hatóságoktól. A Kínai a maga módján megpróbál segíteni. Mindenféle hülyeséget ráír a dobozra, meg ajándék ikon, stb., de ettől még 99%-ban kell fizetni ÁFÁ-t.
Minideal.net
Antelife.com
Tmallbox.com
Focalprice.comEzekkel már volt dolgom, korrekt üzletek, de még van számtalan áruház ahol tisztességesen állnak hozzád.
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
ZeUS2140 #58344 üzenetére
A Z5S és a Z5S Mini single SIM-es! Egyébként jó telefon, csak számomra nem érne meg ennyit. ÁFÁ-val együtt cca. 107 ezer forintra jön ki. 115-ért már kapsz itthon Nexus 5-öt ami szintén Snapdragon 800-as. És azért a két készülék adta support között van "némi" különbség, ugye?
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
silver10 #58328 üzenetére
Így igaz! Elvileg OTG képes, a youtube-os videók is alátámasztják, csak kipróbálni nem tudtam, mert eltűnt az OTG kábelem. Ebből az is következik, hogy nem adnak hozzá alapból.
Részemről még mindig ott van az "ajánlott" plecsni a készüléken. Lassan két hete, hogy megérkezett a telefon. Eddig egyetlen akadásról, fagyásról, kényszerű újraindításról sem számolt be a lányom. Az iskolában a szünetekben mindenki az Ő telefonját akarja megnézni, kipróbálni.
A gyerekek körében nagyon "trendi" Samsung Galaxy S3 Mini-től fényévekkel jobb készüléket kapunk 30%-kal kevesebb összegért. -
gipsztigris
addikt
válasz
tibcsiworld #58234 üzenetére
Itt van a kérdésedre a pontos válasz. Zopo ZP980+ Antutu: 27071 pont
-
gipsztigris
addikt
válasz
tibcsiworld #58234 üzenetére
Semmi extra! 25-28 ezer környékén.Az LG G2 agyontapossa.
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
BullZeye #58201 üzenetére
Már most is van 260-ért Zopo ZP980+....és az már majdnem 200 körül van.
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Páran kérték PM-ben, hogy írjak néhány szót a Zopo ZP700-ról!
Nos!
Kislányomnak vásároltuk dec.23.-án a Minideal-en 146USD + DHL Express (15,99USD) szállítással. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy most 139 USD-ért lehet kapni.
A készülék január 02.án érkezett meg kalandos körülmények között, de ez egy másik történet......
Minőségi összeszerelés, számomra pozitív hardver. Még nem volt testközeli tapasztalatom az MTK6582-es SoC-al, de azt mondom, hogy mindennapi használatra teljesen rendben van. Hátlap carbon textúrájú, selyemfényű és abszolút nem csúszik, ill. nem gyűjti az ujjlenyomatot. Telefon kézreálló, vékony és a kezelőgombok kényelmesen elérhetők. Sajnos a hardvergombok háttérvilágítása szinte a nullával egyenlő. A másik furcsaság, hogy a Power gomb a készülék jobb oldalán közvetlenül a hangerő gombok alatt helyezkedik el, ezért a bekapcsolás nem egyszerű feladat......legalábbis amíg meg nem szokjuk, hogy nem felül van a Power gomb.
A készülék launcher felülete erősen egyedi, kicsit ájfonos ikonokkal. Látszik, hogy a fiatalokat, elsősorban a tinédzsereket célozták meg vele.Lányom nem engedi lecserélni Apex-re, vagy Nova-ra, neki tetszik. Nekem nem annyira.
A beállítások és kezelőfelület viszont tetszik. 99%-ban Magyar nyelvű, érthető fordítással.Pár képernyőmentést fogok mellékelni, ami többet mond ezer szónál. A készülék alapból rootolt, jobban mondva a root menüből bekapcsolható.Kijelző szép, kontrasztos, pixelhibamentes négy ponton érzékeny . GPS programot nem volt alkalmam próbálni de GPS tesztprogrammal hidegen kb. tizenöt másodperc alatt talált fixet. Az akkumulátor azt hiszem 1750 mAh-ás, de nincs vele gond, mert 14 óra alatt merült 60%-ra átlagos használat mellett. Mindkét SIM kártyahely WCDMA képes, legalábbis a felirat ezt tanúsítja. Egyelőre ennyi, aztán ha kérdés lesz megpróbálok válaszolni. Magánvéleményem, hogy egy minőségi telefont kapunk az ÁFÁS cca. 44 ezer forintunkért!
Részemről az ajánlott plecsnit megérdemli! -
gipsztigris
addikt
A dual sim-es (itt konkrétan az MTK procis telókra gondolok) telefonok GPS vételkészsége teljesen kaotikus!
Volt olyan a kezemben aminek parádés GPS vevője volt (ThLW8 és Concorde 5700) és pár nap múlva ugyanolyan készülék egy óra alatt sem tudott gps fixet fogni.
A nálam megfordult pár tízes nagyságrendű számú MTK-s készülék alapján úgy gondolom, hogy a GPS erősen szerencsefüggő.....Ki kell fogni.
Ezért szoktam én is javasolni vásárlás előtt, hogy NE a gps legyen az elsőrendű szempont hanem az összes többi. Kijelző, méret, forma, láthatóság, support, stb. Ha a telefonnal egyébként meg van elégedve a gazdája, akkor mindenképp egy bluetooth-os gps vevőt kell beszerezni, és nem lesz gond. -
gipsztigris
addikt
Egy repülőgépszerelő ismerősöm kint dolgozik és mesélte, hogy kint is ugyanezektől a webshopoktól lehet rendelni, csak Kínai címre. A piacokon egyetlen valamirevaló telefon nincs, csak azok a semmirekellő kínai java-s vackok. Szóval, szvsz csak legfeljebb az ÁFÁ-t tudod megspórolni, ha úgy hozatod az ismerősöddel......hacsak, mint bennfentes nem tud valami "hátsó kaput" ahol olcsóbban hozzájut a telefonokhoz.
-
gipsztigris
addikt
válasz
konigjanos #57458 üzenetére
Olvass vissza! Már kitárgyaltuk.
-
gipsztigris
addikt
válasz
KurtCobain #57414 üzenetére
Igaz! Elírtam.
A másik telefonomat babrálom és arról írtam a 4.4.2-őt. Helyesen természetesen a Zopo ZP700 4.2.2-vel érkezett.(#57415) bb71
Az a baj, hogy megtévesztettek az ügyintézők!
-
gipsztigris
addikt
válasz
szobipeti199 #57383 üzenetére
Szóval!
Megkövetlek a DHL szállítás ÁFA ügyében, mert sajnos nekem is kiróttak ÁFÁ-t a szállításra is.
Pedig direkt kérték, hogy a vételárat és a szállítási költséget külön tüntessem fel a nyilatkozaton.
31.-én, telefonon úgy tájékoztattak, hogy a fizetendő ÁFA összege nyolcezer párszáz forint lesz (kb. annyit számoltam én is a 146 USD-re) ma pedig a DHL futár kért tőlem 9.645. forintot amiben benne volt a szállítás ÁFÁ-ja is.Lényeg, hogy megérkezett a Zopo ZP700-as telefon! Első körön egy gyönyörű telefon, 99%-ban Magyar 4.4.2-es szoftverrel. Ha sikerül megszereznem egy időre akkor majd írok róla bővebben....ha lesz rá igény.
-
gipsztigris
addikt
válasz
szobipeti199 #57376 üzenetére
Nekem holnap hoz a DHL egy telefont, és a szállitásra nem kell fizetnem ÁFÁ-t.
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #56704 üzenetére
Az, az akkumulátor rezonancia frekvenciája!
-
gipsztigris
addikt
Jó estét!
Ebben a percben vettem meg a Zopo ZP700-at a lányomnak! DHL Express szállítással. Kíváncsi vagyok idén megkapom-e a telefont!
Majd írok róla....de ezt ne vegye senki fenyegetésnek! -
gipsztigris
addikt
válasz
r3dwo0d #56369 üzenetére
Ez is megfontolandó! 42-43 ezer forintban állna meg, de miután a hatóság bejátszik a dologban, szerintem alsó hangon egy héttel később kapom meg a telefont, mint az EU DHL-es szállítás esetében.Na, majd meglátjuk! Hétfőre kiderül, hogy kell-e a gyereknek a telefon vagy sem. Ha kell, akkor lehet az első leszek aki beszámolót fog írni a Zopo ZP700-ról.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Ed3r_X_ #56354 üzenetére
Tudom ez itt off, de szerintem megéri!
Néztem a lányomnak egy Zopo ZP700-at ami a Miniről rendelve 146USD+27% ÁFA+1200 kezelési. Ez cca. 41.000-be lenne és ki tudja mikor ér ide.A Zopo shopból 160USD+57USD EU áfa mentes szállítás 5 nap alatt. Ez cca. 47 ezerbe lenne. Szerintem megér 6ezret, hogy ne várjak egy-másfél hónapot a telefonra, nem? ......de!
-
gipsztigris
addikt
A Zopomobileshop az Kínából küld vagy Európából? [link]
-
gipsztigris
addikt
Miért? Rosszabb, mint egy használt?
Laptopból már a harmadik gyári felújított ASUS-t veszem és egyikkel sem volt probléma. Úgy néztek ki mint egy vadi új, doboz, fődarabokra garancia, és töredék áron az újhoz képest.
De mindegy, mert amúgy is elfogyott a holmi.....vagy nem is volt.Más!
Van itt olyan akinek van személyes tapasztalata a ZOPO ZP700-al kapcsolatban?
-
gipsztigris
addikt
Jó reggelt!
Jiaju G3 mennyire vállalható telefon?
13 éves lányomnak tetszik, és egy százast megérne szerintem. Csak a kérdés, hogy fellelhető-e hozzá esetleg JB rom, valamint, hogy mennyire megbízható telefon?
Ami még kardinális kérdés, hogy Skype és Viber működnek-e normálisan?Köszi!
Bocs, most nézem, hogy Out of Stock!
-
gipsztigris
addikt
válasz
atillaahun #55915 üzenetére
Vedd meg nyugodtan!
A Star X920-at sem hozod be olcsóbban Kínából....és akkor annak semmi garanciája és semmi supportja sem lesz.
-
gipsztigris
addikt
THL T100 In stock
-
gipsztigris
addikt
válasz
Ed3r_X_ #55747 üzenetére
Konkrétan ez nem mindegyikre igaz! PartNeroGSM-nél 63k-ért megkapod azonnal, és full korrektek ha esetleg probléma lenne a telefonnal.
A Kínai telefon egy hobbi bizonyos embereknek!
Egyre macerásabb és valljuk be őszintén, hogy a permanens 30%-os áremelkedéssel (ÁFA+postai díj) már korántsem annyira kedvező áruk van a JÓ vasaknak.
-
gipsztigris
addikt
válasz
cappa72 #55298 üzenetére
A jelzett helyen az ára 204USD+27% ÁFA+postai kezelési ktg.= cca.56707 Ft. ------->NO support, Erősen korlátozott garancia.
Extreme Digitalnál 59.900.-Ft hazai garanciával és korrekt supporttal.Lehet választani!
-
gipsztigris
addikt
válasz
suttyoalien #53877 üzenetére
Ne aggódj! Ugyanez volt a Fiam LenovoA760-as telefonján is!
Töltsd le EZT!
system/etc könyvtárban cseréld ki a letöltött fájlt, majd indítsd újra a telefont! Root Explorer kell hozzá.
-
gipsztigris
addikt
válasz
grizlisandor #53664 üzenetére
Pont ezt akartam mondani.
...hogy remélem a nagyzási őrület (nyolc mag) nem fogja magával vinni a fizikai méreteket is! De úgy látszik mégiscsak.
-
gipsztigris
addikt
válasz
millennicum #53655 üzenetére
Szerintem egy Huawei Ascend P6 klón.....de ettől még lehet jó.
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #53656 üzenetére
Azt hiszem mindkettőnknek igaza van!
Most néztem meg a képernyőmentéseimet ill. a fényképeket a Haierről, és a készülék MSM8960-at, míg az Antutu system infó MSM8260A-t olvas ki ugyanabból a készülékből.
Érdekes, hogy a Wiki is az MSM8260A-hoz írja a Haier W910-et!
-
gipsztigris
addikt
válasz
ronaldo #53547 üzenetére
Készülékre tudsz hasonlítani. Haier W910 v.s Lenovo P780
Az MSM8260A qrva erős SoC!Bocs, nem frissítettem időben!
-
gipsztigris
addikt
Azt gondolom, hogy erről a telefonról méltatlanul ritkán esik szó ebben a topikban, hiszen egy teljesen vállalható Dual SIM-es alternatíva a sok olcsó "kétpálcikás" MTK-s telefonnal szemben.
Fiamtól bő egy hónap után megkérdeztem, hogy mi legyen a telóval. Eladjuk, vagy maradjon. Azt mondta, hogy neki teljesen megfelel és eszembe se jusson eladni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest