- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Most megszívtam...
A VÁMHIVATAL hívott,hogy náluk van a csomagom és majd küldenek egy mailt pár kérdéssel?
Ki tudja milyen kérdéseket tesznek fel?Ezek szerint nem csinálta meg nekem az ELADÓ amire kértem,most megszívatnak ezek engem,most mondták,hogy 30,-USD értékű MP4 van a csomagban és nem engedték át,most mit mondjak nekik,Annyit mondtam,hogy,ha nem mp4 érkezett akkor visszaküldetem a FELADÓ-nak HK-ba!
Mit csináljak,eddig jó volt minden,most fuccs... :-( (oda a thlw3+) -
berigazek
őstag
Most vásároltam 15 perce 29.90,-eur=8229,-ft (PayPal-al,de az összeg a magyar WEBCARD=Mastercard volt)
(A PC jobb sarkában a Deviza Widget pedig az egyenleg,ami naponta rengetegszer ingadozik:29.90,-EUR-nál 8355.119,-ft-ot mutat,tehát én olcsóbban vásároltam egy kicsivel :-) )A ,,DHL küldemény a Lipcsei kapcsolatra vár",írja a DHL Nyomonkövetése,szerintetek totozzunk,holnap du.megérkezik vagy csak jövő héten a csomagom?
-
berigazek
őstag
Köszönöm nektek!
Ha lesz több időm és,ha rendben megérkezik és nem lesz megrootolva,amit nem hiszek,mert hamar postára adtak (hacsak készleten nem volt készen ROOT-olt telójuk)
Most rendeltem meg én is egy 32 Gb Lexar Class 10,USB kártyaolvasóval 29,-.Eurért,onnan ahonnan a kolléga is vásárolt.Én meg hülye fejjel a magyar címemet adtam meg és 3 ,-eur a szállítás MO-ra,De meg ingyenes lett volna.
Na ,mindegy,remélem ez komoly cég,mert 15,-Eur Gutschein-t (vásárlási kupont) kaptam és 3 hónapon belül felhasználhatom ugyanitt :-)
Majd veszek még egyet :-) Most a telómért idegeskedem!Nem ezért a német cég miatt ahonnan rendeltem.
A Media Markt-ba itt akciósan ugyanez 39.90,-Eur volt!!Novicsok!
Érdekes,mert a Zopomobile hivatalos oldaláról is le lehet tölteni a v9ROOT ZIP fájlt és ugyanúgy Recovery-ből csináltam a ROOT-ot semmi más nélkül!
Nézzétek csak meg a honlapjukat,ott le van írva minden.Nem Kábeleztem és Flash Tool-oztam,mivel a driver telepítésnél gond volt és ezt mondtam,hogy kipróbálom:-) -
berigazek
őstag
E-bay-en 32 Gb Micro SDHC LEXAR Class 10 és 24,-GBP (8193,-ft) és Free Shipping vagy valaki tud olcsóbban?Most erősödött a ft.és megtudnám venni,annyi pénzem maradt!
-
berigazek
őstag
válasz
banderasz77 #8228 üzenetére
Levelezzél először vele,kikötéseidet tedd fel kérdésként neki és Linda kedvesen jelentkezni fog,nem ,,robot",fog válaszolni neked az biztos :-)
És amiután mindent megbeszéltetek akkor kérjél PayPal invoice-t tőle a pontos összegről a szállítással együtt és neked csak annyi dolgot lesz,hogy a PAY NOW gombra klikkelsz és várok a csomagodat!
Ad Tracking számot,ha Free Shipping-el kéred akkor is,nem kötődött a DHL-hez,én kértem a DHL-el!
Egy kalappal!
(egyébként írta,hogy,ha elégedett leszek ajánlhatom másoknak is :-) ) -
berigazek
őstag
válasz
banderasz77 #8225 üzenetére
,,lee-sir2080"
Én tőle vettem,mindent megadott amit kértem,még olcsóbban is,most kiváncsi vagyok,hogy mit küld majd... -
berigazek
őstag
Megint megkérdezem tőletek.Ha megjönne a telóm a jövő héten,kellene bele egy 32 Gb-os CLASS 10 kártya(van már 12-es is).Elég lenne Class 4-es is,de néha a HD fényképezőgémbe átteném,amikor a másik megtelik.Ha szabadságolok rengeteget szoktam fényképezni és filmezni és abba kellen leginkább!
Ha tudtok valami olcsó helyet,annyi pénzem van,mert Refund-olták a Class 4-es árát és több is jött vissza a kártyámra,mint amennyit fizettem érte,mert most erősödött a ft.!
Várom a linkeket,ha tudtok segíteni.
banderasz77!
Én most THL W3+ vettem,mert állítólag itt is 2-3 kollégánknak van és nagyon megvannak elégedve vele!És a paraméterei megfogtak engemet is! -
berigazek
őstag
válasz
banderasz77 #8220 üzenetére
Én az e-bayen vettem 140,-angol fontért plusz 30,-USD DHL....
Csak jönne meg....ezt megtartanám magamnak,a többiekkel is elégedett voltam,de mindig elkunyerálták a barátaim tőlem,egyet meg eladtam akarattal,hogy haza menjek,mert a kislányomat mütötték,tegnap meg a barátnőmet Pesten....néha kész vagyok teljesenthumb!
Majd alakul valahogy....addig is egymást okositjuk teló ügyben!
-
berigazek
őstag
válasz
hungobungo #8216 üzenetére
A kamerájával készített képet feltettem ide is,nagyon szép képet csinált a 8 mp.
Akksija max 1.5 nap,atttól függ,hogy mit csináltál vele.
Több felbontású képernyő is van,az enyém 960X540 volt,csodálatos,csak egy baja volt,de végére megjavult,a GPS,amúgy minden OK vele! -
berigazek
őstag
OFF:
Nem szakmámban dolgozok,de volt már 3 munkahelyem is itt. 2hó házmester,víz-gáz szerelő,nap kollektor szerelő,stb,4 hó a BMW gyárban,most küldtek el sokakat a Mercitől és innen is.
Pénz MO-i viszonylatban jó,de nem elég a Németország-i itt éléshezkugli81!
Keress rá kulcsszavakkal azokra amit szeretnél keresni,de az XDA Developres oldalon.Ott minden van
Nekem nagyon gyenge a netem,most estefelé komolyabb oldalakról ledob a net.300-an laknak itt és este beindul a Face csoda és skype aztán egész Németországban elmegy a net -
berigazek
őstag
válasz
Novicsok #8211 üzenetére
Érdekesek ezek a dolgok,mert én is ROOT-olni akartam az S3 klón egyikét,i9300+ és A Zopo ZP 200-at,mivel MTK procisok azt tudtam ROOt-olni,hogy a V9 ROOT ZIP fájlt a készülék memóriájába teszem és bootolás-nál,arról indítottam a telót és VOILÁ kész volt a Szuper userem,de ennél nem tudtam,mert nem fogadta el az SD memóriából.Ezek szerint a V9 ROOT ZIP fájlt csak a ZOPO ZP200 -nak találták ki?
Mondjátok el,hogy,ha megjön sikeresen a THL W3+ hogyan ROO-tolhatnám ki annélkül,hogy USB kábelezzek és szoftverezzek? -
berigazek
őstag
OFF:
Elváltam és ez SOKAT elárul... ennek pont tegnap volt egy éve,de csak idén szilveszterkor jöttem ki,megpusziltam a gyerekeimet szilveszter éjjelén,éjfél után 2 órával és eljöttem szerencsét próbálni.Soha nem hagytam el őket!! (de 3 gyerek után kell gyerektartást fizetni,meg autót,itteni lakást,kaját,benzint meg stb.-t)
Több-kevesebb sikerrel.Most 3 hete nem dolgozok csak egy mellékállásban,ami egy hónapja megvan.
Egyedül nagyon nehéz az élet,amúgy vannak dolgok amik sokkal olcsóbbak,mint odahaza.Ez van!
Ha van időm gép előtt ülök,ja és,ha van netem!!!Mert sokszor nincs -
berigazek
őstag
válasz
alázógyík #8204 üzenetére
Majd írd meg e-mailben,mert szeretnék valamit kérdezni és venni tőled!
thumb!
Itt Németországba jött HK-ból a ZOPO ZP 200 és NEM hitték a DHL-es kollégák a VÁM Nyilatkozatot és megröntgenezték a csomagomat és látták,hogy mi van benne!
Írtak egy a Német címemre egy levelet,hogy elfogadom a 19%-os áfát és egy 50,-Eur VÁM díjat is.Mondtam NEM,mert azzal nekem már 380,-Eurban lett volna a teló és visszaküldettem a GDSK-val a telót a Feladónak!
Az meg 5 nap után REFUND küldött nekem,nem haragudott,hogy nem vettem át a csomagot,mondtam neki,hogy túl drága így ezzel a ráfizetéssel.
Mikor visszaérkezett a csomag Kínába,megkérdeztem a tulajt,hogy milyen állapotban volt a teló?
És azt mondta,hogy szét sem szedték!!!Origi volt rajta,leragasztás,minden!
Egy normális Eladó úgy küld valamit,hogy az Ő címe is rajta legyen,ha valami baj lesz oda vissza lehessen küldeni!
Szóval bármi baj van,garancia vagy bármi,és élő cím! -
berigazek
őstag
Dehogynem 6-7 éve jött egy Honda kipuffogó felfogató kar UK-ból és nem volt nagyobb,mint egy Magnum stukker és hidd el,hogy 2 és fél órát álltam sorban,annyian voltak és lassan ment minden!Én bontottam fel előttük a csomagot,de előtte megkérdezték,hogy mi is van benne pontosan?!És ez igaz!
Azzal ment el az idő,hogy 3 nap alatt Angliából már Pesten volt az áru,és ott pénteken érkezett meg,hétfőn kiküldtek egy Értesítőt,hogy csomagom jött és menjek be Ügyfélfogadás időben,ami nagyon,de nagyon laza volt ....nekik,nem nekem
3 óra és jöttem ki vele a kezemben.Mára már egyszerüsödött a dolog,de még hagy maga után kiván valót -
berigazek
őstag
Ha megjön ez a teló,akkor leállok,nem kell mindig új és új.Minek,legfeljebb majd eltelik egy kis idő és veszek tényleg egy szupert amit kiadtak abban az időben amíg nem vásároltam.Már öreg vagyok ehhez,hogy lépést tartsak mindig az új modelekkel.S3 volt az utolsó és várom a THL W3+ telómat,arra leszek majd kiváncsi.
És most pár szó a Dapeng A8500+ DUAL SIM-es telóról,legalább a GPS-éről,mert ma és tegnap sokat cseszegettem és qva jó.5" képernyőn szépen köszönget az Amigo
EPO-val frissitettem 30 sec alatt!
(a múltkor épp ezt tárgyaltuk ki,hogy néha nehéz rákapcsolódni a szerverre,de az este 30 sec alatt rácsatlakozott és frissült is!)Visszatérve a VÁM dolgokhoz:
Évekkel ezelőtt,ha jött valami nem nyítottak ki semmit,behívtak téged és előttük kellett kibontanod,ilyen volt a szabály,de mostanában,hogy a csempész árutól a fegyverekig,levélbombától tart mindenki és erre hivatkozva VAN joguk kibontani! -
berigazek
őstag
Én vásároltam többször is az Aliexpreszről és Alibabáról is,egyikkel sem volt gond a 10 közül,sőt,ajándék rengetege és alkudni is tudtam :-)
Most néztem a csomagom állását,4 pontban volt már HK-ban,most ment valamerre,de nem erre,mert azt kimutatta volna a DHL oldala . -
berigazek
őstag
válasz
pmikloska #8124 üzenetére
Pont most kell mennem dolgozni,lépek ki az ajtón,de annyit írok,hogy sok elfogadható nevet is adhatnának...majd du. valamikor leszek.
robit1973!
Májusban én is mondtam a DHL Osztályvezetőnek,hogy mobilt várok (akkor beszéltem a DHL-el személyesen) Zopo Zp 200 volt benne és nyugtával dícsértem a napot :-) -
berigazek
őstag
válasz
mikrofon #8111 üzenetére
Gratula és használd egészséggel,írtam ,,odaát" is neked :-)
Én meg mindig megúsztam,de most érzem,hogy megfogom szívni,mert MP4-es írtak rá és nem azt amit kértem az eladótól.EZ lesz majd gyanús ,,valakinek" :-(
26 órát töltött HK-ban a DHL-nél a csomag,de még mindig ott van,de ,,átdolgozva".Még ünnep mámora alatt vannak a picik ezek szerint...
-
berigazek
őstag
Óvatosan tényleg a Claim-el,mert a PayPal nem játszik és,ha nektek van igazatok akkor visszakapjátok a pénzeteket,de,ha valótlant írtok,akkor senki nem fogja elhinni,hogy megkaptátok a csomagot vagy nem!
-
berigazek
őstag
válasz
body007 #8089 üzenetére
Igen...
(sok Eladó ragaszkodik,hogy arra a címre küldje CSAK a küldeményt amelyik hozzá van rendelve a PayPal-hoz,ha nincs benne,azaz nem úgy fizetett a Vevő,hogy Ő láthassa akkor alap esetben mindig arra küldi.
Sok Eladó nem küld más címre csak PayPal-os címre!)
Lehet,hogy nálatok is ez történt? -
berigazek
őstag
válasz
banderasz77 #8065 üzenetére
E-bayen,még most is,azaz 18 órája HK-ban van a DHL-nél... :-( Most mit ülnek rajta,tényleg ahogy telik-múlik az idő,egyre nehezebben jönnek a cuccok távol a kicsi emberektől:-(
(Lehet,hogy a NAV-nak benne van a keze???) -
-
berigazek
őstag
Tegnap adták fel a csomagomat,ma reggel elküldték a Trackinget és máris látni,hogy Hong-Kong-ban van a DHL Gyüjtő-ben,kiváncsi leszek,hogy mikor és mi érkezik meg az e-bay-es vásárlásból?
-
berigazek
őstag
válasz
easymail #7640 üzenetére
Nagyon sajnálom,kiváncsi leszek.Amint mondtam 1 percen múlott,hogy onnan rendeljek én is,csak hamarabb jött a paypal számlám az e-bayről egy másik eladótól és azt fizettem ki.
Ma adták fel a DHL-el és holnapra elérhető lesz a Tracking is.Erre is kiváncsi leszek,mert először rendeltem tőlük a THL W3+ telót.Ígértek egy csomó ajándékot.Először kifizettem a 25,-USD -t a 32 GB -os Class 4-es kártyájért (nem tudtam,hogy Class 4-es,de 10 percre rá Refundolta a 25,-USD-t.A telóra kiváncsi leszek,megéri-e a pénzét,a 269,-USD-t?(Jó...belőle 30,-USD a DHL!) -
berigazek
őstag
válasz
Mathiax Rex #7489 üzenetére
Én Mastercard-al szoktam mindig fizetni,az van a Paypal-on hozzárendelve és alapból,ha valaki Refund-ot küld nekem,akkor arra a kártyára érkezik vissza a pénz,amellyel fizettem.
-
berigazek
őstag
válasz
Mathiax Rex #7390 üzenetére
Nekem a WEBCARD-ra a refund max.3 nap és látom,azaz SMS is jön,ha visszautalták a pénzt!
Most is,azaz ma reggel jött az e-mail a 25,-USD Refund-ról,mert nem kértem a 32 Gb-os Micro SDHC kártyát,azért mert csak Class 4 volt...kb.2-3 nap és a kártyán látom az összeget. -
berigazek
őstag
válasz
szabi__memo #7309 üzenetére
Ha Trackinges a csomag (márpedig a drágább dolgok azzal vannak ellátva) a Postától vagy futárszolgálattól visszajelzést kapnak,hogy a csomag átvétele megtörtént!Ilyen egyszerű...
-
berigazek
őstag
válasz
chinaminman #7284 üzenetére
qVA jó :-)
-
berigazek
őstag
Igen!
Az eddigi legjobb telóm a Zopo ZP 200 volt,ami tényleg bizonyítottan Aktív Dual!
Be lehet bizonyítani,csak sajna NEM így hirdetik...a többi olcsóbb kategória csak Stand By...azaz,ha az egyiken forgalmazol a másikon nem jön kommunikáció,SMS,stb...Most írtam a hootabletnek,hogy sajnálaom,de tényleg egy,azaz 1 percet késtek és nem maradt pénzem kifizetni a THL W3+-t,de jövő héten kifizetem és rögtön válaszoltak,hogy akkor Cancel-lják a megrendelésemet,azaz a PayPal kifizetésemet és,ha aktuális akkor elküldik újra!
Rendesek!
Most tényleg én is kiváncsi vagyok a fejleménykre,hogy megkapják-e a megrendelt árut a kollégák! -
berigazek
őstag
válasz
kugli81 #7242 üzenetére
Olyat is csinált sokat ,,OLD Timerek között:-)
xhege!
Semmi,csak jött 1 perccel későbben a hootabletről is a számla,de 1 percet késett és nem tudom kifizetni,mert már előtte 2 perccel vásároltam az e-bay-ről ugyanazt és 70,-USD-al többért!
(Jó,ebben a drágaságban benne van még 32 GB-os kártya is és sok minden más!)
Ha valaki akar még THL W3+ telót,most megvehetem neki 186.-USD-ért DHL el együtt :-) -
berigazek
őstag
Priviben tényleg elküldöm a nyertes fotót is és linket is,de most mennem kell...épp most annyi időm volt,hogy megrendeltem és kifizettem a THLW3+ készüléket 294,-USD,azaz 65218,-ft!
Éppen két perce!
Majd jelentlkezem még:-)(éppen 508,-ft-al fizettem többet,mint a ,,jobb sarokban" amit mutat a deviza átváltási Widget!)
OFF:
Hát ilyen nincs...
épp most jött a Hootabletről a PaypAL invoice ugyanerről a THLW3+-ról,de 180,-USD ról DHL-el együtt...most verjem a falba a fejem???? -
berigazek
őstag
válasz
hungobungo #7234 üzenetére
Igen ezt is tudom,mert őcsém nyerte meg a tavaly a MO legjobb fotója díját :-)
(ez igaz)
Sokat tanultam tőle,Ő meg tőlem :-)
Amúgy,tudsz ilyen 32 Gb kártyát nekem is venni,ha átutalom a pénzt neked?,,Itt" kint élek,ritkán megyek MO-ra,de,ha megyek,akkor is a családomat látogatni :-(
A kártya árakat nem tudtam odahaza,TI otthonosabban mozogtok ebben!
Dde,ha esetleg nektek kellene olyasmi ami ott drága és itt olcsó szóljatok és segítek nektek!(régebben én is mindent,DVD,stb a szlovákoktól rendeltem és futárral szállítva is megértre jobban,mint bárhol máshol vásárolni :-) )
(Nem...sajna,amióta elváltam :-( )
-
berigazek
őstag
válasz
drogery #7210 üzenetére
Nem értelek:,,egy bajom van vele 4.5" "...ez kicsi neked vagy nagy?
beers!
Egy képet tudnál küldeni nekem,amit vele készítettél,jöhet e-mail-re is,kérlek,most nagyon ,,felhúztatok" :-)
Lemondtam a Zopo ZP 900-ról,mert tényleg az 5,3" túl nagy és kicsiben ugyanazt a tudást megtalálom akkor a THL W 3+ -ban :-)
-
berigazek
őstag
válasz
sasa311 #7185 üzenetére
Bingo :-)
(ezért írtam,amit írtam...)Én most rendeltem meg Hong Kongból egy THL W3+ telcsit 160,-GBP-ért a DHL-el.
56600,-ft.
Kiváncsi leszek,hogy milyen lesz a teló?És tényleg jól fog müködni minden benne a:
MTK 6577
1 Ghz DUAL Proci
1 Gb RAM
4 Gb ROM
1280X720 felbontás
8 Mp kamerája és mindene?
Sokkal olcsóbban is meglehetett volna venni a hoo-ról,de most nem válaszoltak 2 napja,nem úgy mint eleinte 3-4 percen belül így nem vártam már a válaszukat,megegyeztem az e-bayen és meg is vettem :-) -
berigazek
őstag
Uraim!
A Zopo ZP 300+ -nak 8 mp-es a kamerája vagy csak 5,mert mindenütt 8 mp-nek olvasom,mi az igazság? -
berigazek
őstag
Mit szóltok az Amoi N 820 készülékhez és sok-e 195,-GBP adni érte postával együtt,amely 4 nap alatt a kezedben van?E-bay vásárlás UK-ból!
-
berigazek
őstag
Szerintetek?
smashing-market.com
Mennyire megbízható?
Valaki rendelt már onnan,mert nekem megtetszett a Dipper Chili Pepper Nvidia Tegra3 Quad Core 4,8 Mp Kamera,4.7",stb,stb....? -
berigazek
őstag
válasz
sasa311 #7114 üzenetére
Honnan rendelted és mit kérlek szépen,mert már nem tudok lépést tartani a sok rendelésekkel? :-)
Melyik a legolcsóbb,de megbízható helyről rendelhető következő paraméterekkel rendelkező DUAL SIM-es teló?
Csak azért kérezlek benneteket,mert elszállt a netem és nem tudok utánanézni ezeknek és MA kell rendelnem egy ilyet:
MTK 6577 DUAL CORE
DUAL SIM
1 Gb RAM
4 Gb ROM...32 Gb-ig lehessen bővíteni!
4.7 ".5"-ig max.a képernyő
960X540 vagy 1280X720 felbontás
HDMI jó,ha van,de nem feltét!
Ki tud segíteni?
Van valakinek ilyen paraméterekkel rendelkező telója?
Csak azért fordultam hozzátok,mert elszállt a netem és éppen,hogy röviden más valakinek a telójáról fellépek ide és elolvasom a kommenteket! -
berigazek
őstag
Van!
És ez a képernyő és proci miatt mondom,lásd a következő tapasztaltakat:
Az MTK 6575 Procihoz és,ha a képernyő felbontása 480X800 elég az 512 RAM,de,ha már 960X540 akkor lassú egy kicsi,akkor kell az 1 GB RAM!
Ha a proci MTK 6577 és a felbontás 960X540 akkor elég az 512 RAM,valamit valamiért.
Gondolom,hogy más is észrevette ezt...
robit1973!
Müködik az EPO mindegyiknél csak sokat kell várni,amíg elkezdi frissiteni,de 2-3 perc alatt kész.
imicici!
Én is néztem magamnak,jónak tünik,csak kevés a RAM a felbontáshoz,épp amiről írtam feljebb. -
berigazek
őstag
Na...most tesztelem a Dapeng A 8500 Dual Sim-es 5"-os telcsit!
IGO legelső inditásra 3 perc után talált 9 műholdat,mükszik jól!
A képernyő nagyon szép!
A proci kicsit lassú,de aránylag minden funkciója jó,Wi-Fi,3G,Internet,stb
Haver elégedett:-)
Kettőt rendeltem,még van egy db.,ha kell valakinek :-)
2 db.akksi,amely 3600 mAh!És kérem szépen egész nap (reggel 11-től) elvoltam az eredeti 60%-os töltöttséggel,most tettem fel a töltőre,közben egész napos képernyő világítás,stb... -
berigazek
őstag
Amúgy csak a Miskolci áruházban maradt még egy db. az Mtech 5 Tab-ból,mindenütt elkapkodták 24 óra alatt!
Most beszéltem az Info Centerrel! -
berigazek
őstag
Nehéz döntés előtt állsz az biztos,mint sokan közülünk,de amint szokták mondani ,,google a TE barátod" és a Dual Sim-es telókra keressél rá,ezreket fog kidobni,aztán válogathatsz kedvedre valót,mi ilyenbe nem tudunk segíteni,legalábbis is,mert mindenkinek más a gusztusa ,,nőben,autóban,piában,stb.",ha érted,hogy mit szeretnék mondani.Rengeteg fajta van,gyorsabb,nagyobb képernyős,Dual Procis,stb,stb.....
-
berigazek
őstag
válasz
sasa311 #6571 üzenetére
:-(
Igen,jól mondod,a DHL Tracking csak számokból áll,ez valami fake számla vagy valami nagy elírás,félreértés!
(remélem,hogy a hootabletről megérkezik!!!)
Az utolsó sorban azt írják,hogy a megelégedettségedről írhatsz review-t az oldalukon.Ha megkaptad a refundot,akkor bátran írhatsz nekik oda,hadd olvassa el mindenki!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged