- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
Nem voltam figyelmes...
De akkor már ne legyünk kicsinyesek és tegyük hozzá a dual aktív és jó kamera kritériumokat is!
Sajnos az általa linkelt készülékekről lövésem sincs!
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #115442 üzenetére
G4 után 5C ?????
Viktor csalódnom kell benned!! Hová lesz a nagyok dicsősége...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
janaman01 #115340 üzenetére
Az egyik verzióban biztos! Már amennyire lehet hinni ilyen korai speckós tábláknak. Lesz belőle ROW os is! Szerintem abban tuti.
(#115342) bpmcwap : Tessék szíves lenni, ezt a paypal topikban kitárgyalni, ne off-oljunk tovább " milyen pénznemben fizessek, hogy jó legyen.." témával.
-
WOT-H-A-C
veterán
Csak, hogy vissza kanyarodjunk a témához..
Nem lesz ez rossz vétel szerintem. B20, relatíve nagy akksi, energiatakarékos SOC, és szerintem megnyerő forma...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #115234 üzenetére
Akkor üdv újra a kínai vizeken!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #115232 üzenetére
Jobb volt mint a k910 -es?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
cappa72 #115229 üzenetére
A G4s hez nem volt szerencsém sajnos, az valahogy kimaradt az életemből..
Kicsit sajnálom is... Bevallom csak az elején követtem a topikját, lehet kicsit bele olvasok és pótolom elméletben a hiányosságokat!
gipsztigris: Hali!!
Itt úgy emlékszem nincs tulaj, de a topikjában van már pár és elégedettek többnyire. Mi van a Samuval? Meguntad?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
janakbacsi #115182 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #115027 üzenetére
Akkor minek a morelocal2?
Surda: Igen, rendben van a telefon! Kamera kicsit gyengécske, nincs gomb világítás, de szokható, illetve nekem kicsit kevés volt a fényerő. A domború hátlapot nem tudnám megszokni, de ezek többsége szubjektív, maga a telfon nagyon jól össze van rakva és kényelmes fogni, arról nembeszélve, hogy szép is!
Melyik xiaomi-hoz képest?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Surda- #115017 üzenetére
A xiaomi-t mondanám esetleg 1+, Lenovo sem lenne rossz, ha nem csak azokra a telefonokra koncentrálnának, amikből annyit adnak el amiből lakótelepet lehet építeni. Bár nem kínai, de az ASUS remekel a support terén. Jiayu kb felejtős ilyen téren. Doogee,cubot,elephone,ulefone- ról sokat nem tudok mondani. Most doogeee x5pro és F5 volt nálam egy rövid ideig, az alatt mindketőre jött frissítés.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #115015 üzenetére
Ha az x600 at rendeled ahhoz van gyári alapú custom rom amit egy olasz srác peckel. Abban van magyarnyelv. Nem is túl bonyolult felhekkelni, csak egy custom reco kell hozzá.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #115013 üzenetére
Örömmel várjuk!
-
WOT-H-A-C
veterán
Urak, ha lehet kanyaradjunk vissza a témához. Vagy tudom ajállani a paypal, Gearbest, vagy postázós topikokat. Ne off-oljuk tovább a dual sim-et ezzel kérem.
-
WOT-H-A-C
veterán
Töröltem a hírdetéses és hozzá kapcsolódó hozzászólásokat. Kérlek titeket ezt privátban vagy az aprón intézzétek.
-
WOT-H-A-C
veterán
Kedves topiklakók!
A következő pár napban nem leszek annyira aktív a fórumon amennyire kellene. Megkértem 2 nagybetűs TG kollégát, hogy nézzen rá néha a topikokra, így erre is, úgyhogy mindenkit tisztelettel kérek kerüljük a flame-et, hírdetéseket és egyéb szankcionálható dolgokat.
Ezúton szeretnék minden kedves kollégának és családjának kellemes karácsonyi ünnepeket kívánni!!
szerk. A póstázós témát kéretik továbbra is a helyén kezelni... Beg kolléga mindenkit útba tud igazítani, aki nem tudná hol kell!
-
WOT-H-A-C
veterán
Még egy "apróság" a "láthatáron"
[link]
Talán kezdenek rájönni, hogy nem mindenki igényli a phablet méretet...
-
WOT-H-A-C
veterán
Akik kis(ebb) méretre vágynak 1+ mini: [link]
Egyenlőre off-ba rakom, mert túl kevés az infó, de jónak tűnik.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #114507 üzenetére
Szerintem bugos az oldaluk, mert , ha eleget kattintgatsz a lokalizáció meg a céltermék "kockájára" akkor kolistázza randomszerűen!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
rokarudi #114471 üzenetére
A DPD s szállítással voltak gondok egy időben, illetve raktárkészlettel kapcsolatban kamuznak. Viszont, ha minden smakkol, akkor perkálsz a telóért+ expedite shipping + iNSURANCE és pár napon bellül kezedben a telefon...
Nem számoltam össze,de több az elégedett vásárló a topikjában mint az elégedetlen..
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
RVR400 #114460 üzenetére
Na basszus...azt nem is néztem, csak a pontot és azóta már kapott egy hard resetet is...
De tegnap megpörgettem egy kis Injustice-al, kiváncsi voltam mit bír a 6753 meg a Mali T720, illetve érdekelt mennyire melegszik a telefon komolyabb 3D-s terhelés alatt. Abból ahogy az akku horpadt játék közben a 4 órás SOT tipped reálisnak tűnik!.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
ctibor #114205 üzenetére
Értemnén mit mondasz, és igen a lenovo régebbi mint a 1+. Bár , ha belegondolok, hogy a 1+-t az oppo gyártja, akkor már nem ennyire eggyértelmű a dolog. Most így hirtelen nem tudom melyik kezdett előbb telefont gyártani, mert ugye, egyik sem azzal kezdte és ilyen szempontból nem nyúlik túl hosszúra a múltjuk. Szóval még akár bodrik11 igaza is lehet, de most nincs időm sajnos kibogarászni melyik gyártó csinált előbb okostelefont.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
ctibor #114201 üzenetére
Ez nem feltétlen igaz, nem egy lenovo telefonom volt és most is egy vibe z2 pro-t használok. Szupport akadozik és hivatalos közleményben adták ki, hogy 6.0-ra ne is számítsunk. Persze kaptunk 4.4.2 után 5.0-át, de több hasznos funkciót hagytak ki belőle.Amiket nem is lehet pótolni. A hivatalos lenovo supportnál szvsz többet ér vagyuláék munkája. Aztán, hogy a Zuk-al mi lesz, hogyan fogják támogatni, majd hozza a jövő.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
nyuszi123456 #114192 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Bjorngolf #114169 üzenetére
A coolpad f1 bevállt sokat bizonyított típus, régebbi mtk soc-ok közül kitűnve, jó kamerával és gps-el és nem utolsó sorban remek hazai közösséggel. A gond vele, hogy már rég nem gyártják és könnyű belefutni használt/visszaküldött példányokba, amit újként árulnak. Illetve nem tud 4G-t ha ez számít.
x5 pro pont ma volt a kezemben, 30k ért szerintem megygyőző, bár nem volt időm megnyomkodni rendesen, majd később.Ha most nekem a kettő közül kéne választanom , akkor talán az x5 pro a 4G miatt, mert a szolgáltatóm és szokásaim miatt sajnos "rá vagyok kénysuerülve"
-
WOT-H-A-C
veterán
"Zavart érzek az erőben..." Valaki iphone-t emlegetett a dualsim-ben?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Ed3r_X_ #113912 üzenetére
A barátnödnek: A 40k val eléggé le van szűkítve a kör. Az M2 szerintem jó választás lehet, esetleg kintről egy redmi 2 pro.
Neked: Ez már nem olyan egyszerű. Mik a prioritások? Redmi note 2 ből a prime elég jó vétel és Vagyuláék is kezelésbe vették, a közösségi támogatás biztosított. Most így hirtelen csak a gyengébb üzemidő ami negatívumként eszembe jut, de ez szerintem szoftveres "hiba".
K3 note: kiemelkedően jó közösségi támogatása van jelenleg is, sok féle rom-al. Ami még eszembe jut, hogy a Lenovo hivatalos közleményében jelezte, hogy ez meg fogja kapni a 6.0 ás droidot hivatalos formában.
Meizu: Úgy tudom neki jó supportja van, a készülékkel sincsenek komolyabb gondok, de itt custom romokra nem lehet számítani, elég zárt rendszer.Hardeveres témákba nem mennék bele, azt te is összetudod hasonlítani!
Nem könnyű választás, szerintem ásd bele magad mind3 teló topikjába és a kevesebb hibával rendelkezőt válasszad. - tudom, ez most kicsit " nesze semmi, fogd meg jól.." , de okosabbat nem nagyon lehet mondani, közel egy kategória mind3!-
-
WOT-H-A-C
veterán
Én most ebben a cipőben vagyok. 10 napja processing...european express szállítást kértem DPD-vel, ezután közölték, hogy nincs készleten a teló. Aztán dobtak egy mail-t, hogy elküldenék SGpost-al és visszatérítik az eu express díját. Leírtam nekik miért fizettem és miért, ha nem tlejesítik akkor full refund. Erre a válasz nem probléma elintézzük "my friend" Azóta semmi sem történt!
Én nem ajánlom TD EU expressét, kivéve, ha szeretszu szopórollerezni!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsiworld #113820 üzenetére
A kettőközül mindenképp a meizut venném, de ez én vagyok. Ulefon, Elephone,blueboo,mlais termékekkel kapcolatban még mindíg szkeptikus vagyok és nem ajánlom őket senkinek sem. Ez szigorúan magán vélemény.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Mercutio_ #113810 üzenetére
Esetleg majd a meizu m5 mini, de nemhiszem, hogy abban lesz b20, sajnos ebben a méretben megfelelőt találni...
(#113811) Vertigo18:
A durva, hogy ma is hibátlanul megy, csak az akksi halt meg, ha fullra töltöm, akkor az első 15 mp es hívást bírja és power off, a 7110-nek meg a sim fedél leszorító fülek törtek le + akku halott, de az is bekapcsol és csak a flip lett rajta cserélve!Ezeket nem 3 évre gyártották.
(#113812) bodrik11:
Ha jól emlékszem ez volt az első "színes kijelzős" telefon 4 vagy 16 színnel??
(#113813) tibcsiworld: Nehogy azt hidd! Használtan vettem mindet és kicsit üzltelgettem a telefonokkal. Így több is megordult a kezemben. Akkor tájt vált a mobil a hobbimmá.
(#113815) tibcsiworld : Mi a gondod?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #113529 üzenetére
Kb, ezt tudtam volna írni én is.
-
WOT-H-A-C
veterán
Uraim, tisztelettel kérlek titeket, ne off-oljunk tovább az AMOLED-IPS témával mert csak a fingot reszelgetjük és hergeljük egymást!
Szép hétvégét mindenkinek!
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
Bocsánat de ezt be kell dobnom ide!! Mikor megláttam azt hittem befoshok!!
[link] (ha valakinek nem tiszta mi ez, akkor egy VV/VW/TC e-cigaretta mod.)
Ebből vennem kell eggyet!!! Akkor is, ha leégetem vele a hajam!!!
szerk. Vajon, flashtoolssal tudom menteni?? ....
szerk.2 Remélem van hozzá custom recovery!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
cappa72 #113183 üzenetére
Szerintem, azért mert sokan nem tudják mit is csinál a "format system" !
dethroner: Gyári romot nem fogsz tudni felrakni cwm-el. cwm custom romokhoz van. Gyári romhoz gyári recovery kell, de abból sem biztos, hogy van install lehetőség. (nem ismerem a p8000 stock recovery-t) Mint mondtam flashtools kell.
Vagy, ha már cwm van, akkor keresel egy custom romot és azt teszed fel. Esetleg otg vel.
cappa72: Most kapcsolok!! Te telepítő script-re gondolsz!!
Bocs kicsit lassú vagyok ma!! Igen,az megoldás lenne. Viszont sokan szerintem nem is vennék észre mikor lefut.
-
WOT-H-A-C
veterán
Format system után, hogyan indul újra??
Olvass figyelmessen!
"Aztán letöltöttem és az sd kártya gyökerébe másoltam az új rom zip fájlt. CWM indít megcsináltam ezeket:
Ki kell választani a Recovery-ben a "Wipe menu"-n belül a "Wipe data (factory reset)"-et és a "Mounts and Storage"-on belül a "Format /system"-et és mindegyik után a "Yes"-t.
" -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
dethroner #113179 üzenetére
A probléma abban gyökeredzik, hogy nyomtál egy format systemet és újra indítottad a telefont anélkül, hogy bármilyen firmware lenne rajta. A rom amit rá akartál rakni... custom rom volt vagy gyári? A letöltott zip ben nem volt véletlen egy másik zip file? Nem kell nagyon aggódnod, a recovery partíció érintetlen vagyis elvileg cwm be kell tudnod lépni, ha nem megy akkor elő a flashtools és a gyári rom.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Mmikka #113083 üzenetére
1. ... sajnos ez van
2. Ezt szerintem simán lehet orvosolni valamilyen specifikus app.-al a play-ről.
3. Nem tudok róla, hogy az 5.1-nek lenne ilyen problémája.(#113084) GIJoe : Attól független, hogy értem miért írod ezt, és valahol eggyet értek...ettől független a topik azért van, hogy alkalom adtán segítsünk is!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
_Moriarty_ #112841 üzenetére
Honor 7, Meizu Mx5,(nemsokára meizu mx5 pro) Lenovo k920, 1+2, Xiaomi Mi Note/Pro , Huawei P8, Asus zenfone 2 551ML (WW) most így hirtelen...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Outlander #112825 üzenetére
Nem tudom, hogy hasznát játszik-e de ennyiért már van Lenovo-p70a aprón és az új sem sokkal drágább. Ezt mind tudja ami kell neked. Van már rá több féle főzött rom, 5.1 is. Szerintem az jó vétel.
Talán a fizikai android gombokkal lesz lemaradva.. bár nem tudom pontossan melyekre gondolsz.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #112757 üzenetére
Én is tépem a hajam néha!! fél-egy évvel ezelőtt mindenkit lebeszéltünk az ulefon,elefon, mlais meg hasonlók vásárlásáról. Most meg... Valóban a olyan mintha a nevesebb gyártók direkt kihagynák a ziccereket. Én speciel a mai napig nem ajánlom őket, de ami igaz az igaz kevés neves gyártó kínálja a portékát a 30-60k szegmensben, úgyhogy , amikor ilyet keresnek én csak hallgatok... többnyire
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
cappa72 #112659 üzenetére
Esetleg majd egy meizu pro 5 mini (bár az ára nem túl felhasználó barát, de lesz benne craft)
Sőt, ha jól emlékszem az előzetes beharangozókban arról volt szó, hogy az S4 5" alatt lesz.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #112616 üzenetére
Erről beszélek!!
Innentől ma már csak akkor írok, ha kell!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Anime filmek és sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- Hálózati / IP kamera
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest