- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LantosBerry8 #95960 üzenetére
Valószínűleg akkuprobléma.
-
-
válasz
Woodcutt3R #95790 üzenetére
Woodcutt3R:
Én hanyagolnám. Másként is néz ki a készülék, meg a paraméterek sem stimmelnek.
Inkább vedd itthonról, hazai garanciával, biztos beszerzési forrásból.nimfas:
Kamerában rosszabb a V5, üzemidőben jobb. -
-
-
-
-
válasz
juventusfan #94931 üzenetére
Másfél-két nap.
Kijelzőidőt sajnos, egyelőre nem tudok...(A topikjában biztos, találsz visszajelzést.)
-
válasz
CoolBoy323 #94870 üzenetére
Majd kijön egy újabb, jó ár/érték arányú készülék, akkor majd azt ajánljuk.
-
-
-
-
-
válasz
CoolBoy323 #94586 üzenetére
De. 5%, akármilyen szállítással, ha jól értem.
"Import Tax & VAT Insurance Policy
1, For additional 5% of the total cost of the order value, Pandawill will cover any inccurred Import tax and VAT on this order. Customers could choose this coverage at the payment step when placing orders.
2. When order arrives, if you get charged by the Customs on this order, please take a picture of the payment slip from the Customs and email to Pandawill, and Pandawill will pay you back on the full amount within 3 days (excluding holidays) of receiving your varified proof. The payment slip must contain the information which links the tax or VAT to the order or order content.
3. This insurance applies to both Registered shipping (such as Singapore post, China post,TNT post, etc) and express parcels (such as DHL, Fedex, EMS, etc)
4. The followinng countries are not covered:
Colombia, Venezuela, Guyana, Suriname, Ecuador, Peru, Brazil, Bolivia, Chile, Paraguay, Uruguay, Argentina, French Guyana, Bosnia and Herzegovina, croatia."Bocs, kieg.:
"Import Tax & VAT Insurance:10% charge forulgaria,Italy, Vietnam ,Hungary (Hungary registered airmail ) ;15% charge for Germany,Portugal,Romania,Serbia; 20% charge for Solvenia,Slovakia,Czech Republic,Latvia,Israel,Cyprus,Ireland; 30% charge for Hungary ( Hungary Express shipping)"
-
válasz
Viktor0610 #94578 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy a Vibe Z nagyon nem egy kategória a V5-tel...
-
-
-
wwenigma hajlamos az összes MTK-processzorral szerelt készüléket sz@r GPS-vevővel szereltnek bélyegezni.
Szerintem (és sokak szerint) ez nem írható le ilyen egyszerűen "fekete/fehérnek". Tényleg vannak rossz GPS-vevővel szerelt márkák, típusok, de azért sok gyártó igenis a normál használatot bőven kiszolgáló vevőt tesz az MTK-processzoros készülékébe IS.
-
válasz
RaPiDsHaRe #93687 üzenetére
Egyik készüléken biztonsági mentés (névjegyek exportálása).
Memóriakártya átrak vagy az elkészült VCF-fájl Bluetooth-kapcsolattal vagy egyébbel másik készülékre átküld.
Másik készüléken névjegyek visszaállítása. -
-
válasz
lolchief70 #92256 üzenetére
Ez a Vertu "wannabe" kinézet elég kemény.
-
-
-
válasz
Mclarenöcsi #91633 üzenetére
A SIM-kártya fölé tehető.
"Nagy" gyártóknál is van ehhez hasonló -egymás felett lévő SIM- és memóriakártya-tartó. -
-
-
-
-
válasz
janakbacsi #90902 üzenetére
janakbacsi:
Google keresés, második találat: "Lenovo Vibe Z K910e, which is the CDMA version."
Vagyis, ez a Kínába szánt verziója.beg:
25 másodperccel és egy találattal maradtam csak le. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
szili.tamas1 #89519 üzenetére
Akkor nyilván nem gond, ha csak kettő ujjat érzékel.
-
válasz
szili.tamas1 #89517 üzenetére
Kérdés, használsz-e egyszerre kettőnél több ujjat a kezelésekor?
-
válasz
banderasz77 #89479 üzenetére
Szerintem kicsit sok.
Meg nálam szempont a bővíthetőség.
Én inkább vennék pl. egy ZTE V5-öt vagy Hongmi(1S)-t.
-
-
válasz
aytukabozs #88872 üzenetére
Gondolom, igen: [link].
-
-
-
-
-
-
-
TALÁN segítség lehet, hogy a szolgáltatók USSD-kódokkal is lehetővé teszik a hívásátirányítás ki-bekapcsolását, ellenőrzését. Tehát ezt a (ki-/bekapcsoló) kódot eltárolod a készülékben, így egy hívással beállíthatod a funkciót.
A SIM ki-bekapcsolására sajnos, nincs ötletem... -
-
-
-
-
-
-
-
Off kicsit, de nem tudom, hova férne bele.
Vettem egy MI külső akkut, és a kedves, túlbuzgó Antelife küldött egy Jiayu szilikontokot is, de nem tudom, melyik típusra. Honnan lehet ezt megállapítani?
Csak egy Jiayu felirat van az oldalán...Valószínűleg a G4 valamelyik variánsára lesz jó.
(Nem kell valakinek egy Jiayu X tok?
)
-
-
-
-
-
-
válasz
banderasz77 #85624 üzenetére
Meghekkelték az oldalukat.
Szigorúan TILOS rendelni BÁRMIT!!!
-
-
válasz
aytukabozs #85247 üzenetére
Fogadd el, hogy az e-penised félhosszú sincs.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ez a download üzemmód.
A recovery üzemmódba valószínűleg pont a hangerő gomb ellentétes irányba való nyomásával tudsz belépni.(Teszem hozzá, ha nem tudod, hogy lépj recoverybe, inkább olvass/keress tovább, mielőtt folytatnád, mert kellő hozzáértés hiányában akár téglásíthatod is a készüléket...)
-
-
válasz
exodus76 #83379 üzenetére
Nem rendelnék innen:
"A külföldről postázott termékek esetében esetenkén vámköltség + áfa fizetési kötelezettség keletkezhet (http://www.nav.gov.hu/data/cms291579/2947883399_tajekoztato.pdf), mely esetén a szükséges dokumentumokat az-azt bekérő hatóságnak megküldjük, de annak megfizetése a címzettet terheli."Ennyi erővel én is megrendelhetem, aztán, ha van plusz költség, van, ha nincs, nincs.
-
válasz
Flinter #83283 üzenetére
A SIM-kártya érintkezője fogja a keretet. Szigorúan TILOS!!! kihúzni így a keretet!!!
Én megpróbálnám visszatenni a keretbe a SIM-kártyát, ha tökéletesen benne van, megpróbálnám a kerettel együtt kihúzni a kártyát.
Amennyiben nem megy, valami vékony, műanyagot (pl. termék csomagolásából kivágott SIM-kártya széles csík) betolnék az érintkező és a keret közé, így ki tudod húzni a keretet.
Ja!
A fóliát meg vedd le a kameráról, úgy sokkal szebb képeket készít! -
-
-
-
-
válasz
b0bcat #82486 üzenetére
Furcsa szemüveged lehet, vagy én vagyok nagyon ügyes, de én simán telefonáltam kolléga Galaxy Megájával, ami 88 milliméter széles.
Szerk.:
Természetesen nem csak az avatarom szemüveges. -
válasz
b0bcat #82482 üzenetére
b0bcat:
"mióta kiderült, hogy kb. 77 mm felett semmi nem jöhet szóba"
Ez mit jelent?Eddig nem tudtad magadról, hogy nem szeretnél ennél szélesebb készüléket?
Lehet, nem magamból kellene kiinduljak, de én húztam egy határt 5 colban, így tudom, hogy ennél nagyobb kijelzőjű készüléket biztosan nem szeretnék.
Carline:
LOL. -
-
-
-
válasz
Blizzardking #81891 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest