- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
klogw
aktív tag
válasz
RVR400 #70673 üzenetére
Köszönöm, hogy utánakerestél!
Ezzel a márkával még nem is találkoztam. (Itt a fórumot olvasgatva sem nagyon került még a szemem elé ...)
Egyébként a linken alul u.ennyiért hirdetik a JiayuG4St, bár annak csak 4.7' a kijelzője, én viszont pót ebook readerként is szeretném használni (mondjuk e tekintetben 0.3/0.8 col többlet nem tudom mennyit számít). -
klogw
aktív tag
válasz
RVR400 #70667 üzenetére
Valószínű nekem is ezért nehéz a választás.
Jó legyen meg szép legyen meg olcsó.
Lehetőleg fekete (az előlap mindenképp), 5,5'nál ne nagyobb, 4mag elég, jobbfajta legyen a fényképezője, legalább 2000 mAh.
Ha kínai a buli, nem tudom melyik rendelős oldal a bevált.
Az xperia c-t néztem eddig a garizás miatt, de lehet, hogy lenne jobb összteljesítményű alternatíva.Cinedog1, van a 8 magnak valódi értelme? Meglátszik valamiben a telefon teljesítményén (a fogyasztáson kívül) érzékelhető módon?
-
klogw
aktív tag
Kedves Szakértő gárda!
Mi a tuti tippetek 60ezres kereten belül? -
klogw
aktív tag
No itt egy dualSIMes android:
xperia SP dual
http://www.jibuy.com/goods-115-Sony-Xperia-SP(CDMA)-M35c-Dual-Sim-45-inch-16GB-Dual-Core-17GHz-Andriod-41-8MP-Camera(CDMA2000GSM).html
Mi a véleményetek erről a telóról és az oldalról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest