-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Szegény inew egyedül maradt, majdnem 10 percbe telt mire eladtam a doogee-t, nem gondoltam, hogy ilyen sokáig húzza
-
diegho
nagyúr
Nos transformers 4 trailer, amikor a csaj kiabálja, hogy daaaaaaad. Mögötte a ház fehér, rózsaszín pólóban, farmer kabátban áll mellette az amerikai zászló.
inew: a ház vajszínű, a póló sötétes rózsaszín
doogee: a ház fehér, a póló világos rózsaszínPróbáltam fényképezni, de nem tudom rendesen lekapni itt, mert vaku nélkül nem jó, a vaku meg visszatükröződik és nem látni a lényeget.
-
diegho
nagyúr
Doogee van fehérben, ciánban, sárgában, feketében, szóval lehet válogatni, de éppen nem volt raktáron más, csak fekete, eredetileg fehéret kértem, de a hátlap cserélhető, ja és megfogod a hátlapot a két végénél összehajtogatod és visszaáll eredeti formájára, nem tudom miből csinálták, de még a fogása is jó és nem csúszik.
-
diegho
nagyúr
Röviden a lényeg:
Mindkét teló 4 magos MTK6582 1.3GHZ 1GB Ram 5" IPS OGS HD
A fehérben (inew v3) sony kamera a másikban (doogee dg2014) nem tudom, a fehérben 16GB rom a másikban 8.Kijelző: teljesen más színeik vannak az inew-on jobb a fekete, a doogee-n jobb a fehér.
Összeszerelés: az inew hátlapja nem a legjobb, mert vékony és nem illeszkedik annyira patentül, de nyöszörgés nincs, a doogee pedig annyira patent, hogy bármilyen telefon mellé oda lehet tenni, 100%-os illesztések, tökéletes összeszerelés
Külső: a doogee vékonyabb, bár a kamera kb 2mm-t kiáll a hátulján, így asztalra letéve ugyanolyan magasak, de kézben érződik a különbség, szerintem a doogee szebb és jobb a fogása
GPS: mindkettő ~20-30 másodperc alatt talál pozíciót mindenféle netkapcsolat nélkül a házban
Sebesség: mindkettő 17000 pontot csinál antutu-ban, konkrétan 8 pont van közöttük 17024 és 17016 pont
Menü, funkciók: az inew kicsit átdolgozott témát kapott, ami elég pofás, a doogee full alap 4.2.2, az inew-ban van OTG supprt, tehát egeret, pendriveot, anyámkínját rá lehet kötni, ki is próbáltam szuper, a doogeeban van air gesture, tehát nem kell hozzáérni a kijelzővel előtte hadonászva is lehet lapozni stb
Hangminőség: beszéd közben mindkettő jó, semmi anomália, az inew közelség érzékelője csak nagyon közel kapcsolja ki a kijelzőt, ez nekem annyira nem tetszik, de problémát nem okoz
Kamera: benti vakus fotózásnál az inew sokkal jobb, ez nem vitás, kültéri képek délután/este
Tartozékok: mindkettőhöz jár flipes tok, töltőfej, usb kábel, headsetNagyjából ennyit tudok mondani. Ha választanom kellene, nehéz helyzetben lennék. Az inew mellett szól az OTG és a kamera, a doogee mellett a külső és az összeszerelés minősége. Kézbe fogva amúgy a doogee sokkal minőségibb telefon, tényleg bármi mellé oda lehet tenni, még sehol nem találkoztam ennyire jó összeszereléssel és kézben fogva is messze jobb, mint az inew. Igazából, ha a doogee megkapná az inew kameráját a legjobb vétel lenne.
-
diegho
nagyúr
Két kép lámpafénynél, nem annyira vészes a doogee, ha van világítás
-
diegho
nagyúr
No nyúztam őket kicsit.
Kijelző: teljesen más színeik vannak. Inew-on szebb a fekete, doogee-n szebb a fehér.
Kamera: doogee vakuja gyakorlatilag nem létezik, inew brutális jó képeket csinál
Sebesség: 8 pont különbség antutu-ban, tehát ez ugyanazHa döntenem kellene, nehéz lenne, a doogee szebb külsőre szerintem, bár lehet csak azért, mert az inew fehér. A hátlapja sokkal jobb a doogee-nak, az inew kamerája viszont mindent visz.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Lerajzoltam mekkora a T200C, mert teszteken nagynak tűnt, hát na... nincs kis kezem, de az brutálisan nagy.
pedig specifikációra, árra tökéletes. Van valami más, ami 5-5.5", 2GB ram, IPS HD, 6592 és jó áron adják?
-
diegho
nagyúr
Már itthon is próbálkoznak a ali-féle kis férgek: [link]
-
diegho
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz #64953 üzenetére
Vedd meg és kiderül!
-
diegho
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #64662 üzenetére
Igen. 10x 156$ + 160$ euexp1 szállítás, tehát 172$ darabja. Erre jön még a kb 1k postaköltség amiért itthon átpostázza az, akihez jöttek.
-
diegho
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #64658 üzenetére
Az inew topikban mixeshop-os rendelés 10db-ra, már a második körre gyűjtik az embereket!
-
diegho
nagyúr
válasz
gipsztigris #64590 üzenetére
255$ volt eddig is mixeshop-on, vagy legalábbis tegnap már tuti.
-
diegho
nagyúr
No én berendeltem egy inew v3-at és a doogee dg2014-et is. Majd csinálok róluk youtube tesztet, ha bejön ez a mixeshop-os rendelés következő körben egy W200S és Cubot X6 párost fogok tesztelni, aztán ha minden jól megy 2 hetente jönnek majd az újak és végigmegyek a kínálaton.
-
diegho
nagyúr
Support, értsd ez alatt cwm, romok, stb szempontjából is jó az inew v3, vagy ez a gyenge pont? Úgy néz ki ez lesz a befutó, ha támogatás is van.
-
diegho
nagyúr
Végre csináltam egy ötös listát, véleményt kérnék:
- Lenovo S650
- Zopo ZP780
- Doogee DG2014
- Cubot X6
- inew v3 (ennél a telenor 3g kérdéses, még megerősítésre várok, hogy tényleg problémás-e)Amire kell. Netezés, néha kis játék, email, telefonálás. Fontos a jó térerő és a gps is legyen használható. A kamera nem lényeges, inkább a kijelző legyen szép. Lehetőleg jöjjön hozzá 4.4 és lehessen venni hozzá kiegészítőket, vagy a csomagban legyen alapból tok.
Igen, nálam a döntés elég hosszú folyamat. Amúgy szerintetek, ha megvenném ezt az ötöt egyben, el tudnám adni őket úgy, hogy nullára kijöjjek? Mármint egyet megtartok.
-
diegho
nagyúr
Hú ez a Doogee DG2014 mennyire állatul néz ki
lehet ilyent fogok venni az S650 helyett, ez nagyon szuperül néz ki.
-
diegho
nagyúr
1949deal.com-ra van valakinek bármilyen kuponja?
-
diegho
nagyúr
Hamarosan jönni fog a Concorde 5001, ami pedig egy THL W100S ránézésre, mindez 50k-ért, bár az akksi elég nagy benne, szóval lehet nem W100S.
-
diegho
nagyúr
Gondoltam idehívom az asszonyt, hogy mondjon véleményt a telefonokról, amik szóba jöttek. Megmutatom neki az ezüst S650-et, erre mit mond? Ez ugyanolyan, mint a mostani telóm (Lumia 520)!!! Nos erről ennyit akkor
-
diegho
nagyúr
Faea F4-ről még nem esett szó. Design-ra nagyon ütős lesz, ha az ára is marad ennyi nagyon jó vétel lesz: [link]
-
diegho
nagyúr
ZP780-at vett már valaki? Írhatna róla pár sort!
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
válasz
benceman00 #64392 üzenetére
FullHD játékhoz? Még a 6592 is megakad.
-
diegho
nagyúr
válasz
junkpod #64381 üzenetére
Úgy lenne olcsóbb, hogy több helyen ingyenes a szállítás és mint már mondtam van esélyed arra, hogy átjön a vámon csont nélkül, így legrosszabb esetben is pár százassal leszel olcsóbb, legjobb esetben több ezerrel. 165$-nál ugyebár az áfa 44,55$ a kezelési költség 6$ tehát 215,55$, ha pedig mákod van, akkor csak 165$. Mondjuk érdekes, hogy még mindig jobban a tmallbox-os csomagok jönnek át...
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
válasz
hungobungo #64285 üzenetére
Van lista, hogy melyiken lesz, ami engem érdekel, azon lesz, a többi nem érdekel.
-
diegho
nagyúr
Angol vagy német nyelvű tesztet talált már valaki a következő telókhoz?
THL T5S
Zopo ZP780
Cubot X6 -
diegho
nagyúr
Arról mit tudni, hogy melyik telókon lesz biztosan 4.4? Lenovo-t tudom, többiről semmi hír?
-
diegho
nagyúr
Iocean X7 HD-t használ valaki? Ez is egész jól néz ki.
-
diegho
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #64133 üzenetére
A 4" nekem kicsi, nagyítóval kell keresni a kezemben a lumia 520-at.
-
diegho
nagyúr
válasz
KurtCobain #64131 üzenetére
No igen. A "tökéletes" teló ez lenne szerintem:
4.5" HD OGS GG2 IPS 5 pontos érzékelő
1GB ram
8GB rom
notification led
8MP BSI kamera
dupla led villanó
kivehető 2500-as akksi
gombok a két oldalon
usb csati alul
matt csúszásmentes hátlapmindezt 50k-ért áfával kézbe.
-
diegho
nagyúr
válasz
KurtCobain #64128 üzenetére
Semennyivel, ezért nem veszem meg azonnal, mert várok a tapasztalatokra. Amúgy az a két név, amit szívesen néznék a telefonomon egyértelműen a Lenovo és a Zopo. Nagyon kíváncsi vagyok az aprós árusok mennyiért tudják majd az S650-et hozni. A még 210$-os áron 52k környékén volt náluk, most a 150$-os áron 45 alá kell mennie.
-
diegho
nagyúr
válasz
tvamos #64124 üzenetére
Dehogy vagyok Jiayu fan, csak átnéztem az árlistáját és láttam, hogy a G3T jó áron van és valaki pont ezekkel a feltételekkel keresett telót ma. Én még mindig nem bírom eldönteni mit vegyek, van pár versenyzőm már:
ZP700 és 780
Lenovo S650
Cubot X6 - csak akkor ha már többen vettek és normálisan műküdikIgazából a G3T nekem is tökéletesen megfelelne, sőt lehet az lenne a legjobb választás, de én valahogy nem bízok a Jiayu-ban, nem szimpatikus a márkanév
-
diegho
nagyúr
Mintha valaki keresett volna HD kijelzős nagy akksis telót. Még mindig kapni Jiayu G3T-t, ami egész jól néz ki, 3000-es akksi, HD kijelző 6589T proci, gorilla glass és nála 43500 pénz, ami szerintem jó ár érte.
-
diegho
nagyúr
válasz
hungobungo #64089 üzenetére
Barátodat interjúvold meg a Lenovo S650 áráról, mert így, hogy 60$-t esett, nagyon érdekelne mennyiért tudja hozni. Igazi best buy szagú lesz ez szerintem.
-
diegho
nagyúr
válasz
hungobungo #64051 üzenetére
Rá kell forrasztani egy régi zsiguli antennát, azzal fél másodperc alatt talál jelet
Viccet félretéve érdekes, hogy a gyártók ennyire alul méretezik a gps antennát.
-
diegho
nagyúr
válasz
rebuilt #64028 üzenetére
Ha igazságot közlünk az miért baj? Ha van egy ismeretlen gyártó, ami 140 euróért árul valamit és van egy ismert gyártó, ami 140 euróért árul egy ismert terméket, akkor nem egyértelmű, hogy az ismert a jobb vétel? Ráadásul itt ugye 15 eurót fizetsz a szállításért, ami a legolcsóbb telójuknál is összesen 155 euró, tehát majdnem 50k! 50k-ért Hongmi-t lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged