- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosturica
őstag
Azt tudja valaki, hogy az MTK droid tools 2.4.4-el végzett komplett mentés (MTK 6589) visszaállításakor miért jelez hibát az sp flash tools már a scatter fájl betallózásakor. Először azt hittem valami hiba történt a mentéskor, de többszöri mentés után is hibát jelez, nem tallózza be!
-
kosturica
őstag
Ez most itt elég jó áron elérhető
-
kosturica
őstag
válasz
BomiBoogie #26146 üzenetére
-
kosturica
őstag
Kösz a válaszokat! Akkor élvezem az új funkciót most már én is!
-
kosturica
őstag
Most egy kicsit az állam koppant!
Én még nem találkoztam olyan androidos készülékkel, ami teljesen kikapcsolt állapotból egy adott időre be tud kapcsolni! És itt van!
-
kosturica
őstag
Egy kis ízelítő a goophone i9 aksiidejéről. Ma reggel 7-kor vettem le a töltőről. Be van kapcsolva a folyamatos 3G szinkron, egész nap interneteztem vele, de tényleg sokat. Telefonáltam vele kb. 6x 10 percet + zenehallgatás. Jelenleg 65 %-on áll az akksi. Ilyet még életemben nem tapasztaltam!!!
-
kosturica
őstag
Érdeklődtek többen privátban a goophone i9 iránt. Sokakat az egyetlen fizikai gomb bizonytalanított el.
Nos most elővarázsoltam a virtuális gombokat, így már ez is megoldva! -
kosturica
őstag
válasz
kosturica #25222 üzenetére
Azt írja már meg valaki, hogy az lehetséges, hogy az IMEI "elvesztése" okozhatja ezt a hibát, hogy egyáltalán nem lát kártyát a készülék? Csak olyan válaszoljon, aki tényleg tudja a választ. Köszi!
Szerk: Mindenen túl vagyok: factory reset, cwm visszaállítása wipe dalvik, cache stb után. Mindent próbáltam. -
kosturica
őstag
válasz
sasa311 #25216 üzenetére
Kéne egy kis segítség! Csináltam egy rom visszaállítást a Goophone I9-en cwm recovery-ből, majd utána azt mondja a telefon, hogy nincs benne sim kártya és helyezzem be. Gondoltam elszállt az IMEI. Előzőleg csináltam az Uncle mobile tools-szal egy imei backup-ot, ezt vissza is tettem. Látszólag minden OK, de újraindítás után megint azt mondja, hogy nincs benne sim. Sajnos se a dobozon, se belül a készülékben sincs feltüntetve egyik IMEI szám sem. Na mit lehet tenni ilyenkor?
-
kosturica
őstag
Ma megjött a Goophone I9! Nagyon tetszik, piszok gyors, eddig hibátlan. Root-oltan és CWM recovery-vel (kínai nyelvű
) jött!
-
kosturica
őstag
válasz
gipsztigris #24476 üzenetére
Ez tényleg nagyszerű!
Azért lenne egy kérdésem: van olyan, amelyik hálózatfüggő? -
kosturica
őstag
válasz
hunaqua #24419 üzenetére
" A bűnösek szenvedjenek!"
Oláh Dzsinó -
kosturica
őstag
válasz
hunaqua #24411 üzenetére
Magyar nyelven írtam, hogy 95% , hogy szerintem nem fogják meg. Ez jelentheti azt is, hogy mérget nem kell venni rá. Nem a meséimet osztottam meg, hanem a tapasztalataimat! Én eddig egyszer fizettem, akkor is a saját hibámból, mert nem egyeztettem előzőleg az eladóval.
-
kosturica
őstag
válasz
maross #24404 üzenetére
Nem egészen! A vám azon múlik, hogy fel van-e tüntetve a tényleges ár. Ha csak giftként, minimális összeggel van feltüntetve, akkor 95%, hogy nem fogják meg. A nagyobb csomagokat szeretik kibontani, főleg ha valamilyen gyorspostával (EMS DHL stb) jön. Napi szinten vásárlok innen-onnan különböző értékű dolgokat, ezért bátorkodtam ezt észrevételezni!
-
kosturica
őstag
válasz
osztraksajt #24401 üzenetére
Gondoltam, hogy ezek a nagyobb "üzletek" tudják maguktól is!
-
kosturica
őstag
válasz
instantwater #24393 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy valóban van raktáron nekik!
-
kosturica
őstag
Ez is egy pofás jószág! Nem az a megszokott kínai formaterv!
-
kosturica
őstag
Páran megkerestek privátban a Goophone I9 miatt. Nos még nem érkezett meg, de ha valaki érintett az ügyben, itt megtalál minden hozzávaló cuccot, a cwm recovery-től kezdve a romokon át...
-
kosturica
őstag
Elnézést ha volt már ilyen...
Egy egy nagyon szemléletes video tutorial a CWM és a root flashelésről! -
kosturica
őstag
válasz
szabopeter73 #23508 üzenetére
Azért mert ugye kétféle létezik, így tutira kell menned, hogy azt kapd, amit kértél.
-
kosturica
őstag
válasz
kosturica #23504 üzenetére
Rossz a link, sorry. Pedig a w7+ ra nyomtam, erre meg kiadja ezt a kétmagost!
Hmmm..Szóval ez lenne a négymagos. -
kosturica
őstag
válasz
szabopeter73 #23503 üzenetére
Mert mindkettő létezik. és árban cca. 20 dollár az eltérés. Természetesen a négymagos a nyerő, szerintem itt a legolcsóbb!
-
kosturica
őstag
Nagyon jókat írnak [ezen az orosz fórumon] a Goophone i9-ről.
-
kosturica
őstag
Ha valaki megajándékozna egy TWRP recovery-vel goophone i9-hez, azt nagyon megköszönném!
-
kosturica
őstag
válasz
vegyszer #23424 üzenetére
Helló!
Jól látod: egy fizikai gomb van rajta. Egy nyomás vissza, két gyors nyomás a home funkció! Logikus lenne, ha a menü egy hosszú nyomásra előjönne, de valószínű, hogy az csak az érintőpanelen hozható elő.
A linkelt leírásban ez áll:What in package
1 * Goophone i9 Android phone
1 * Travel Charger
1 * Battery
1 * USB Data Cable
1 * Headphone
1 * Manual
Order right now2 batteries + 1 free Leather case
A többi kérdésedre 2-3 hét múlva tudok válaszolni, mert én megrendeltem és már postára is adták!
-
kosturica
őstag
válasz
Pumika1975 #23013 üzenetére
Azt hogy ne írják rá a csomagolásra a teljes vételárat, csak mondjuk 20-30 dollárt. Így elkerülheted, hogy megfizettessék veled a 27% ÁFÁ-t.
-
kosturica
őstag
válasz
Peaceliker #23009 üzenetére
Tessék! Goophone I9 a másik elnevezése.
A backup előtt semmilyen teendőd nincs, a restore előtt meg ahogy előttem is írták: factory reset, wipe data, format system. -
kosturica
őstag
válasz
Peaceliker #23003 üzenetére
Már túl vagy a lényeges dolgokon. Én meg várom, hogy megérkezzen a Phone Pad 5-öm, aztán neki látok én is!
-
kosturica
őstag
válasz
Peaceliker #22999 üzenetére
Dehogy kell ledarálni! Éppen az a lényeg, hogy az összes progival, beállítással együtt tudod visszaállítani a rendszert!
-
kosturica
őstag
válasz
Peaceliker #22994 üzenetére
A CWM backupot bármikor vissza tudod állítani. Előtte kell: wipe cache, wipe dalvik, format system, utána mehet a restore.
-
kosturica
őstag
válasz
Peaceliker #22981 üzenetére
Kíváncsi vagyok a how to-ra!
-
kosturica
őstag
válasz
Peaceliker #22978 üzenetére
A recoveryket nyugodtan lehet cserélgetni, de ha már backupot csináltál, a visszaállításnál lehetnek gondok az esetleges csere után. De te még nem csináltál most ilyet.
-
kosturica
őstag
válasz
Peaceliker #22973 üzenetére
Nem hinném, hogy a CWM recovery van fent neked, hanem csak a sima gyárit találtad meg a billentyűkombinációval!
-
kosturica
őstag
válasz
Peaceliker #22968 üzenetére
Belinkeled a leírást?
-
kosturica
őstag
válasz
Peaceliker #22866 üzenetére
Nem az a gond!
Nézd meg az eszközkezelőben, hogy látod-e a csatlakoztatott cuccot. Frissítsd a drivert manuálisan az oprendszerednek megfelelő driverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest