- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evita85
tag
Tinydealon 50alatt van. A Haipai n7889. S adnak a készülékhez ceruzát is. .
-
kiralyroli
tag
válasz
Vjankovics82 #36959 üzenetére
Úgy tudom ott is van valami hasonló mint a paypalnál hogy vissza kapod a pénzt ha gond van. Szerintem rendelhetsz aliexpressről.Mondjuk én még nem rendeltem onnan. De már megrendelted Tinydealról nem?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Tinydeal mennyire megbízható? Lehet onnan rendelnék, nagyon ráizgultam erre a Haier W910-re.
-
Fandango
veterán
Sziasztok!
Olvastam itt, hogy van aki rendelt mar Zopo C2 telefont, akinek mar megvan az irna rola roviden velemenyt, hogy milyen? Illetve honnan erdemes rendelni ilyen keszuleket (Aliexpress, MiniDeal, TinyDeal stb.)?
-
chriss23
tag
Egy gyors kérdés. Van ez az oldal [TinyDeal]
Itt át tudom állítani, hogy milyen pénznemben mutassa az összeget és azt még forintba is ki tudja mutatni, hogy mennyibe fog kerülni. Pl a csatolt képen. Most ha én ezeket állítom akkor abból az országból is jöhet amilyen pénznemben van? Ugye kérdés, hogy EU-ból jön-e vagy sem? De egyszerűen sehol nem találok erre utalást.
Szerk: Azt más sikerült kiderítenem, hogy Hong-Kong-ban van a cég.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
body007 #9426 üzenetére
+1 priceangels.com 1db Star A8 telefon rendben megérkezett
+3 pandawill.com 2 db táblapc, 1 db Android Smart TV box rendben megérkezettapróbb dolgokat is írjak?
Sok kisebb rendelés alapján megbízható még a focalprice.com, tinydeal.com, dx.com.
Egy-egy rendelés alapján pedig az everbuying.com, lightake.com, ownta.com és miniinthebox.com -
mipityu
tag
válasz
csepelball #8080 üzenetére
Ha lezártad a dispute-ot, akkor annyi.
Másikat nem nyithatsz ugyanarra a termékre.
Úgyhogy amit kapsz, azt eszed :-)
Remélem minden rendben lesz.Én ugyanígy mondtam vissza a tinydeales rendelésem. Nem válaszolt az e-mail-emre, nyitottam egy dispute-ot. Arra 1 órán belül válaszolt. Írta, hogy küldi, vonjam vissza. Írtam, hogy majd ha megérkezett. Akkor nem tudja küldeni. Ok, akkor vissza a pénzem. Már vissza is pottyant a számlámra. Ha lezárom a dispute-ot, elküldés előtt vagy után, akkor már nem tudok a PP-nél reklamálni.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
osztraksajt #2840 üzenetére
Én most sajnos pont olyan helyzetben is vagyok, hogy egy két dollár alatti 2.5" to 3.5" HDD konverter már másfél hónapja nem jön, sztem már nem is fog.
A TinyDeal meg szarakodik, ahelyett, hogy küldene egy újat. -
tibcsi99
csendes tag
Helló!
Én is ezt láttam meg először, akkor kezdett el érkedelni a "kínai mobil" téma.
Lehet olcsóbban is hozzájutni pl. a TD-nél.
Mondjuk elég gáz, hogy az Android (ICS) még csak 4.0.4-nél tart, de erre már "4.0.9"-es Android van heggesztve. Ha viszont lefordíttatod google-vel az orosz hozzászólásokat, írja az egyik tag, hogy valójában 2.3-as Android van rajta. És hogy, habár minden tesztprogram 1GB RAM-ot ír ki, érdekes módon a rendszer csak ~180MB szabad memóriát jelez (mondjuk ez szerintem androidos sajátosság, mert attól ha "kilépsz" egy programból az android nem fogja a memóriából törölni, főleg ha bőven van szabad memória - legközelebb ha indítod a programot, akkor "instant" indulAmúgy is megtölti programokkal a memóriát, mert ha ténylegesen nem futnak, nem fognak a processzor idejéből fogyasztani...).
Visszatérve, a TinyDeal oldal eddig nagyon okés volt, sokszor rendeltem tőlük apróbb (<50$) csomagot, mindig minden megérkezett, és ár függvényében
minőségi darab volt. Most rendeltem tőlük én is telefont, ha ez is megérkezik, és minden rendben lesz, akkor le a kalapom előttük.
(Még ha nem is hordok kalapot
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Linux kezdőknek
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged