- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #83350 üzenetére
Nem kértelek számon eszem az ézékeny lelked.....csak kiváncsi voltam miért akarsz összehasonlítani 3100 at az 5000 el....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #83344 üzenetére
5000 mAh contra 3100 ezen mit kell összehasonlítani????
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
szili.tamas1 #83259 üzenetére
Az igaz....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
szili.tamas1 #83256 üzenetére
Nem feltetlenul.....ott még másolgatni kell az sdre install zip....szvsz a géniusszal egyszerűbb....
-
WOT-H-A-C
veterán
" FHD közeli 5,5-6 colos, 2 Gb memóriás /16, v. 32 Gb-al/ 8 magos, lehetőleg nagy aksis készülék lenne, de ilyen árban az esélytelen és sznob sem vagyok, de két magost már nem vennék." ~ 150$
jól levannak szűkítve a lehetőségek......
de legalább alkuképes!! ;DD
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
w.miki #83233 üzenetére
Elég kicsi....először felkéne venni az eladóval a kapcsolatot!!! Leírni mi a hiba ha lehet akkor gariztassa!! Ha mindenféle képpen romot akar cserélni akkor meg kell kérni az eladót osszon meg 1 et de többnyire max azt ossza meg amivel jött a teló!!!
Ha ez nem megy akkor marad a nyomozàs!!!!De első körben gari!!! Ha nem jön be akkor mentés és utàna minden más....
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
wwenigma #83219 üzenetére
Nem kókányolásról beszélek hanem arról hogy a lenovok a futo szallagról nwm jönnek multilanggal.....kinai/angol max még tradicionális kínai.....utána amit más piacra szánnak azokat látják el multi lang rommal vagy már az adott webshop vagy exportőr rakja rá a sajatját romját vagy amit talál....én spec nem láttam még lenovot 100% magyar nyelvel max 60/70 % ban kb....
A kolega kérdezte hogy mennyire jellemző GYARI ROMOKNAL ezért írtam mivel valószínü valamelyik portolt multilangal kapta....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #83113 üzenetére
Nem tudtam idáig mi fogja feldobni a nappalos műszakomat!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
citkar #83065 üzenetére
"Aztán, hogy a gyártó optimalizálása vagy a felhasználók eltérő szokásai miatt lenne..."
Igen, azt hiszem ezzel mindent elmondtál...
vibe z topikban az akkuidő "kevés" a mi3 topikban meg a ram felhasználás hagy kivetni valót....bár mind2 ben olvastam pro és kontrát...mondjuk a vibe z vel talán annyi előnyben vannak a tuajok hogy nagyon jól testre szabható az energia gazdálkodás mi3 nál meg marad a makacs appok jegelése....
-
WOT-H-A-C
veterán
"1 év garancia, hivatalos mivel Wayteq forgalmazza már itthon, szóval ez nem olyan webshop ahol befizetsz és megrendelik neked,"
Ki mondta hogy az....én arra céloztam hogy lehet náluk is sokáig fogtartani a gari...
"Áfa nincs véletlen egyébként?"
megint figyelmetlen voltál!!
Azt írtam ha magadnak megrendeled akkor is kijön 60 ból kb ebben benne az áfa!
kukksteve -nél 215$ ésabban benne van minden!!!Ez kb 50.000 párszáz innentől kezdve mindenki eldöntheti megére neki....Én spec most is kínai gariztatok és semmi gondom vele... sőt 5 napja használok egy Vibe Z-t ami szintén kínából van és nem aggódok a gari miatt....
De ez mind szubjektív én nem fizetnék 25.000 +-t egy hongmi note-ra a gariért... -
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
GoldhandRent #82964 üzenetére
Szerintem se mmérlegelgess....az elephone.nak kell még idő míg kiforrja magát!A 2 telefon nem egy ligában játszik!
Ha a baratnőd bukik a lapos szögletesre akkor is van más lehetőséh...thl t11, iocean x8, inew v3...stb-..
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #82935 üzenetére
Sok múlik azon is mekkora házat építenek a kijelző köré....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
zzzzorgi #82643 üzenetére
tudni kéne hogy eredeti e a telefonod....ha eredeti akkor nincs nagy gond ha snapdragon van benne akkor mi a menet? Tenni kell rá egy cwm-et mondjuk fast bootal utána jöhet gapps ami fontos hogy az android verziòddal megfelelőt tegyél fel...vagy lehet hogy azzal az odinnal is meglehet csinálni nem tudom sosem volt samsungom. van valami reco a telefonon, gyári,cwm twrp vagy valami??Higyan akartad telepiteni az elozot?? milyen gapps csomagot tettel fel??
megj. lehet hogy az odin az exynossal szerelt samsungokhoz van?
-
WOT-H-A-C
veterán
Pálinkás jóregglt az uraknak!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Crvsh3R #82464 üzenetére
"DA DL All With Check Sum elvileg azt vizs gálja meg, hogy a letöltött tartalmak, főként a preloader nem sérült-e, de egyelőre tudomásom szerint csak az A820-as modell használja'. Ha csak frissítésről van szó akkor a preloadert ne piszkáld. Bár ebben az esetben eĺég ha csak a system.img-t és boot.img-t flash-eled!!
Egyébként gratulálok a megoldáshoz!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
probald meg azt is hogy kiszeded az aksit radugod a gepre és visszarakod az aksit!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Crvsh3R #82421 üzenetére
Ez kell neked!
:MTKDroidTools mentés visszaállítása SP Flashtool-lal
Ez a jó az MTK telókban szinte a halálból is vissza hozhatók!!Relax!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Crvsh3R #82417 üzenetére
szerintem tedd vissza a mentésed első körben aztán hiba keresés....holnap átnézem a linket hátha rájövök mi a gond ha addig nincs válasz
A leírás jónaktűnik...
mivel mentettél??Flashtools? droidtools? Ha droid tools átalakíítottad flashtoolsnak használható formára?
szerk:látom...
-
WOT-H-A-C
veterán
Ne kiabáljátok meg....én kértem hogy linkelje be a dual simbe is mert elég jól összeszedett kis szösszenet és mivel kevesen használják a thl 5000 et lehet másnak hasznos lehet hisz majdnem mindannyiunk mások tapasztalataira épít amikor telefont választ....egyébként a másik topik néve nem csak Replica,Klón hanem van mé előtte más is...
-
WOT-H-A-C
veterán
Nem kell "megijedni" a lenovo fanoknak k920-ból tudomásomszerint lessz "mini" változat is 5"
a design~ ugyanaz de a spec. még titok!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
instantwater #82205 üzenetére
Vibe Z n nem gondolkodtál? Most pár ember arra váltott p780 ról.Volt nálam egy kis ideig p780 és lenyűgözöt a letisztult formavilága meg persze az aksi....magamnak k910 et rendeltem, csak remélni tudom hogy ha az akkuidőt nem is , de azt a minőség érzetet hozni fogja...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Misi1980 #82116 üzenetére
Több féle változat van előle!!!
A bel piacos nem tudja!!!
"----TDD LTE Version :
-- 4G: LTE: TD-LTE Band 38/39/40 (Can not support FDD-LTE Network.)
-- 3G: TD-SCDMA 1880/2010 MHz (Can not support WCDMA Network.)
-- 2G: GSM 900/1800/1900 MHz
---FDD LTE Version :
--4G: FDD-LTE B1(2100MHz)/B3(1800MHz); TDD-LTE: B41(2555~2575MHz)
--3G: WCDMA 900/2100 MHz
--2G: GSM 900/1800/1900 MHz"
A WCDMA verzió még egyenlőre presell!
-
WOT-H-A-C
veterán
Hmm...vakegér vagyok!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
15$ OKOS TELEFON??
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Rodzser Mór #81977 üzenetére
Nekem a jelenlegi telómon min 60-80 mb szabad ram kell hogy fusson "gördülkenyen" ezalatt már összeborulnak az appok és a menü is laggol, én nehezen hiszem hogy 0 szabaddal neked képeslesz valamit csiáni is...
aytukabozs: így van de nem árt ha kettő van!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #81969 üzenetére
Ne is mondd....viszont megvan az előnye is a sok sugárzásnak....a mikrót már nem kell használni csak kiveszem a hűtőböl a kaját és beviszem a szobába!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #81780 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Dominó85 #81714 üzenetére
Na most összezavarodtam....szobakutya írásából arragondoltam a "blokk térkép" a scatter.Viszont..cappa egyik bejegyzését olvasgatva a blokktérkép egy opció a droidtoolsban amelyből lehet kinyerni a scattert ehhez még root sem szükséges...
Most már kiváncsi vagyok én is rá...
-
WOT-H-A-C
veterán
Az nem a scatter file, csak más néven??
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Dominó85 #81702 üzenetére
"teljesértékű rootom van már
"
Droidtoolsnak az édeskevés mert nem látja!! Addig nem látja rootnak a telefonod meddig megnem adod neki az ideiglenest!!!
De visszatérve a ram kérdésedre
" A valós RAM méretét parancssorból (busybox kell hozzá) a
busybox free
paranccsal lehet lekérni." by: cappa72® -
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
[KgP].Robot #81642 üzenetére
Mi a problémád??Nem értem a dilemmát...
Proci:=
Kijelző=
aksi~=Most akkor marad a kérdés ami idáig is.....
- melyik design tetszik jobban???
-kell e nekem nagyobb tárhely mint 16 gb??? (persze ez is csak kötői kérdés mert van otg a vibe z-ben)
-5"vagy 5,5"??
-kell nekem miui??
- kell a dual sim?Ha ezekre a kérdésekre válaszolsz magadnak akkor megtudod majd venni a telefonod!!
Olvass bele mind2 teló topikjába és dönts mi nemtudunk helyetted....
Nézd meg az új NUBIA sorozatot...
-
WOT-H-A-C
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest