- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
osztszoroz #80043 üzenetére
a tanulság
kunyhó mögül sárga hóbol teát nem főzünk...nem veszünk kópiákat, hanem eredeti kínai telefont kell venni és azzal nincs ennyi maszatolás. -
tolvaj!
őstag
valakinek van xposed eltávolító recoverys scrptje? nekem volt, de egy telefon váltásnál elúszott a kártyám nagyrésze.... most kéne, mert összeakadt a miuival és bootloopba került a telefon.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Killerlaca #79856 üzenetére
Akkor alternatíva lehet a coolpad f1. Igaz az gömbölyded, míg a thl szögletes.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Depression #79642 üzenetére
Nekem volt! Nokia n95 durvított akkuval
. Már nem emlékszem, hogy 3000 vagy 3200 mAh ás volt, azt tudom hogy a készülék az új hátlappal szó szerint kétszer olyan vastag volt mint a gyári. De nem érdekelt mert kárpótolt a több napos üzemidő a gyári 800 -as akksi helyet
-
tolvaj!
őstag
válasz
#79335424 #79204 üzenetére
tudod én a vita szót pozitív értelemben használom. itt sokan keverik a véresszájú veszekedéssel..... a vitafórum pl az én olvasatomban azt jelenti, hogy kulturált szakmai eszmecsere és nem személyeskedésbe menő szájtépés, mint itt szokás! - mellesleg ezt kívántam hozzáfűzni, mert amire wwenigma válaszolt, abból valóban nem lehetett érteni, hogy a proci felpörgését milyen arányban írom.
-
tolvaj!
őstag
válasz
kmarci25 #79154 üzenetére
viszont minden ébredésnél felpörgeti a procit.... az autó is akkor eszik jobban ha gyorsítasz. ha beálltál egy adott sebességre a fogyasztás normalizálódik. lehet, hogy az ébren töltött idő nem nagy összességében, de 108x pörgeti fel a procit. olyan mintha túráztatnád a gépet. minden egyes ébresztésnél megugrik az energia felvétele a procinak és az meríti jobban, nem az ébren töltött idő.
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
válasz
Janesz1981 #78666 üzenetére
Xiaomi hongmi note wcdma verzió. Német Xiaomi shopból rendelve kb ott áll meg ahol meghúztad a határt.
ILaszlo fórum társ éppen onnan rendelne, és társat keres, vedd fel vele a kapcsolatot.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Krinyo #78389 üzenetére
héhahó én kulturált voltam és vitáztam, nem veszekedtem!
A sanpi 200ból maximum a 4 magos verzió lesz 17K felett, és mi a 2magosról beszéltünk. attól erősebb a 6589. igazad van, hogy dual simes a készülék, igazad van ( MINT MÁR ÍRTAM) a friss droid/ jo gps/ stb dolgokban. nem közösítem ki a készüléket, mert nem kínai. igazad van abban is, hogy kis méretű és annak ellenére jó a teljesítménye, ezekkel nem is volt gond. de azt állítani, hogy ez a 2 magos soc gyengébb gpu val "körberöhgi" az MT 6589-et nagyon erős és dúrva tiulzás. én ezt kifogásoltam, de te felkaptad a vizet és acsarkodva ( kis híján személyeskedve) véded a mundér becsületét. ismétlem ez vita és nem veszekedés.
De még így a végére egy teszt.
-
tolvaj!
őstag
válasz
tolvaj! #78370 üzenetére
látom már, két részre szedted a mondandód, csak a második részhez nem írtad a nevem
tudom, mi a különbség szezon és fazon között, nem kevrtem a cortexet a gpuval, hanem azt akartam kihangsúlyozni, hogy annak ellenére, hogy alacsony hatékonyságú a soc még így is erősebb, pláne a gpu
na mostmár remélem megeggyezhetünk egy döntetlenben
-
tolvaj!
őstag
válasz
Krinyo #78366 üzenetére
Szerintem ez nekem szólt a grafika miatt. Egy multimédiás okos cucc miről szól? Mert a nevében benne van a multimédia, melynek szerves része a grafikai megjelenítés. Igenis az egyik legfontosabb része a gpu, még úgyis ha az ember nem játszik. Mellesleg az " ezer éves" Vowney v5öm HD kijelzővel nagyobbat gurít epenis mérő teszten. Mint mondtam minden másban igazad van, friss rendszer, megbízatóbb gps.
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
válasz
hungobungo #78231 üzenetére
kicsúsztam
Az általam emlegetett Chuwi VX3 is csokival jött ki és 6592 ketyeg a lelkében, ráadásul iszonyat stabil ahogy Attila mondja, így szerintem abból is lehetne portot készíteni, de mégsem találkoztam eggyel sem sajnos
. Lehet, hogy most meg leszek kövezve, de én speciel pont a MIUI-t cserélném stock droidra, holott tudom mennyivel többet ad, mégsem bírom megszokni.
-
tolvaj!
őstag
válasz
KukkSteve #78229 üzenetére
Ezért is vetettem fel a mélyvíz topikot, melyet Cappa72 is támogatott! Igen ezt ON-ban hagyom, legfeljebb módosítják, de úgy érzem ez most jogos. Mélyvízből ki lehet tiltani az "úszógumival" közlekedőket és akik csak "hullámot" akarnak kelteni.
(#78231) hungobungo
Igen, de az a baj, hogy csak a hexacore telefonokra portolják tovább. Elvileg már jött ki octa is 4.4.2-vel, mégsem látom azokat a portokat pl xiaomi rednote-ra
-
tolvaj!
őstag
válasz
gipsztigris #78116 üzenetére
Ismét rámtört a kisebbrendűségi komplexus
-
tolvaj!
őstag
Persze, mert azt mondtad a pandák a feketét jelöljék, nekem is az van. A másik én fehéret szeretnék, de VAN telefonom. Na akkor, hogy is zajlik ez a választás? Pont úgy mint itthon....választhatsz, de csak f@s és sz@r között...
(ezeket a jelzőket nem a te szavazásodra értettem)
-
tolvaj!
őstag
válasz
hungobungo #78101 üzenetére
Miért? Amiket találtam linkek mind 4.4.2 kitkatre hivatkozik mtk platformon. Vagy valami más a hiba?
-
tolvaj!
őstag
én is ezt vallom, de sokan lehurrogtak miatta, így inkább hallgatok. ha sok fullhd filmet akarsz felvenni, vagy másolni szvsz akkor kell a C10. kissebb és több file másolásánál pedig a c6.
(#78013) cappa72
anno az sgs2 még kissebb felbontással jött ki ugyanekkora felületen, vagy az alca ot995. mégis mindenki meg volt elégedve velük. már megint kezdünk ott tartani ( NEM MIATTAD), hogy azonnal mindent! oké csak drágán volt kisméretű jó telefon : sony Z1 compact, MI2. most itt a jiayu 4 mag, giga ram, 2 sim... nem kell minden egyszerre szerintem.
-
tolvaj!
őstag
válasz
maggi1886076 #77921 üzenetére
Xiaomi Dual standby. Aktív: mindkét kártya a hálózaton van, ha az egyikkel beszélsz a másik is hívható.
Standby: mindkét kártya a hálózaton van, de ha az egyikkel telefonálsz addig a másik kikapcsoltat jelez. -
tolvaj!
őstag
válasz
takfer #77880 üzenetére
Nem biztos, hogy jó, de facianegra írt egy scriptet még 6589 hez, az olyan telefonokhoz, amiknek a rendszer partíció nagyon tele van és nem fér fel a super su.
http://mobilarena.hu/tema/thl_w100/hsz_1271-1271.html
Másold ki egy jegyzettömbe és mentsd el olyan formában ahogy a gépeden lévő script van, majd futtasd ahogy kell x2!
-
tolvaj!
őstag
válasz
dethroner #77819 üzenetére
mert az is sajnos. nincs rendesen optmalizálva az oprendszered, azaz minden funkciót nem ér el rendesen és kezelni sem tud a telefonod. ez a különbség a nagyobb -kissebb-és névtelen kínai gyártók között. az anyagok ugyanazok mindnél, de a belefektetett munka már meghatározóbb. sajnálom
-
tolvaj!
őstag
válasz
Chaser #77669 üzenetére
azok alapján amit írtál követelménynek kapásból ez ugrott be. a felbontása nem acélos, de szép képe van, volt szerencsém hozzá. mivel a navit kiemelted azért is mertem ajánlani, mert telefonos navigációban a nokia egy darabig még verhetetlen lesz szvsz. és persze a dualsim
-
tolvaj!
őstag
válasz
Viktor0610 #77554 üzenetére
Mivel szilárd így enni kéne, de a matt fém hátlapba beletörne a fogad, elől pedig az üvegszilánk nem lenne túl finom
Tréfát félre, nagyon meggyőző a készülék. Valahányszor találkozom gazdájával elkérem, mert szabályosan jó tapizni, hiába nagy. (Chuwi vx3 még mindig
)
-
tolvaj!
őstag
válasz
w.miki #77386 üzenetére
az a probléma, hogy magyarországon tavaly ősszel TELJESEN beszüntették az ANALÓG sugárzást. ha rá tudnád kötni valahogy egy kábelszolgáltató sima koaxiális kábelét akkor még be lehetne hangolni valamit a telefonon, de ezen felül maximum rádió hallgatására lehetne használni, de ott is csak kis hatásfokkal.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Dominó85 #77362 üzenetére
ha nincs is hozzá CWM akkor körülnézel Cappa72 mester műhelyében és láss csodát máris lesz
(#77342) klogw
nem rossz ajánlat, de én arra lennék kíváncsi, hogy dualboottal megoldható lenne e a firefox is rajta? engem érdekel az a rendszer is, de annyira nem, hogy azért egy külön készüléket tartsak fent
-
tolvaj!
őstag
válasz
Krinyo #77309 üzenetére
Újdonság varázsa, amikor kijött az MT6589 soc akkor egy ideig azzal sem működött rendesen minden készüléknél a facebook. Arról pedig inkább ne is beszéljünk, hogy a HTC ( igen a nagy htc) telefonján, amit eleve FB luncherrel adott ki a cég folyamatos hibák voltak és vissza kellett vonni a teljes készletet..( olvass utánna ), pedig a leg optimalizáltabb procival adták ki és teljes rendszer integrációt kapott. a FB kliens egy sz@r, sajnos, annak ellenére én is hsználom és nekem is volt olyan, hogy egy frissítés után FC-zett az app, majd másnap kaptam egy újabb frissítést playről és már működött. Nem a telefonod a rossz, a hozzáállásoddal viszont van egy kis baj sajnos.
-
tolvaj!
őstag
Ez kicsit azért más. Ha azt az energiát akarod elektromossággá alakítani, akkor egy indukciós tekercs kellene bele (a jack dugó belsejébe). És nem tudom, hogy ilyen apró méretben minden beférne e. Indukciós tekercs, egyen irányító, vezérlő, rgb led... és még ami most nem jutott a fejembe.
Hacsak a hangcsipp vezérlés... Ezt lehet priviben kéne kifejteni...
-
tolvaj!
őstag
válasz
MotorBoy79 #77210 üzenetére
Dhl el 202 dodó volt plusz 12K "viktoriánus sarc" tehát 58K ban megállt a cucc. Itthon ennyiért tabletet nem kapni ami legalább ezt tudja...
és gazdája csak annak használja.
-
tolvaj!
őstag
Chuwi vx3
Tabletként van árulva, de dualsim telefon. Éppen most adtam vissza gazdájának aki már 3. napja használja. Nagyon jól összerakott készülék benyomását kelti. 8mag 2gb ram 7" fhd. Gyors teszt megvolt, wifi jelet szabad téren 60 méterről 3 pálcával jelzi (természetesen egy fal azért volt közte és 8dbi a sugárzó antenna) képek napfénynél átlagosak, szvsz vállalható. Kijelző tűző nap mellett is tökéletesen olvasható persze full fényerőn. Teljes FÉM hátlap, igazi prémium érzés! Gyári csokoládé rendszer, veszett gyors, otg stabilan megy. Ezek az első benyomások, ha valakit érdekel még akkor majd faggatom a gazdáját.
-
tolvaj!
őstag
válasz
kocsisdavid5 #76995 üzenetére
Nem feltűnő, hogy ez az 5. oldal amit linkelnek és mindenhol a star n9500 van név szerint megemlítve? Az is azért, mert samu copy.... nem kétlem, hogy igaz, de érzek mögötte egy kis lejárató kampányt is. Csak ez a készülék van kifejezetten kiemelve, ami nekem azt jelenti, hogy ilyet nem veszek, nem azt, hogy minden kínai ilyen. Ennyi erővel iphone t se vegyen senki mert a foxconn rakja össze.....
-
tolvaj!
őstag
válasz
szili.tamas1 #76911 üzenetére
arról nem beszélve, hogy sokkal többet kémkedünk mindenedről és ezért te még fizetsz is hosszú távon, mert voltál olyan hülye, hogy kizárólagos szerződést kötöttél.
- a szolgáltatód -
-
tolvaj!
őstag
válasz
Remiel #76820 üzenetére
mondjuk végig olvasva a telefon reklám anyagát én egy valamin nagyon elcsodálkoztam. honnan a t@kömből tudja a telefon, hogy mikor nyomom meg az exponáló gombot???????
(#76823) MotorBoy79
miért nem állítod át kézi hálózat választásra, vagy only wcdma-ra? lehet megoldaná a gondod.
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
multkor 12 nap alatt itt volt amiket rendeltem, de pl a kollégámnak rendelt tablettel vannak érdekességek. dhl-vel rendeltük és a 4. munkanapon szépen nyitottam egy dispute-ot, azzal az indokkal, hogy 5 nap a dhl szállítás maximuma, ez már a 4. nap és még tracking szám sincs.... mondanom sem kell, hogy másnap ( péntek 13) kaptam egy emilt ma hajnalban pedig a dhl kérte be a papírokat. támadj a pénztárcánál és foglalkoznak veled. sajnos így működik a geekbuying
(#76743) Laza...
nem kell egy hetet várni. ha valami raktáron van és kifizeted a gyorspostát akkor legkésőbb a megjelölt szállítási intrvallum utolsó napján mehet a refund vagy a dispute...
-
tolvaj!
őstag
válasz
citkar #76107 üzenetére
szerintem nagyon szép lett a készülékház. nálam plusz pont, hogy külön gombokat kapott és nem a kijelzőból veszik el a helyet, mint pl a thl t200-as családnál. az unibody kialakítás okozhat még egy kevés problémát, de összességében jó ránézni erre a készülékre.
klogw
a xiaomi redmi note 5.5" mellett kapott 3200mAh akkut. igaz "csak" HD, de arányaiban kb ugyanannyit jelent. bőven meglesz a másfél napos üzemideje szerintem. a mostani telefonom is 5" HD 2400mAh akkuval és normál használat mellett a 3 nap simán megvan. igaz még MT6589 van benne és jól van optimalizálva az oprendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- Windows 11
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Steam topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged