Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #66345 üzenetére
Cnet csak nem hazudik, ott fogja az ipse a kezébe a videón:
http://www.cnet.com/products/lenovo-s660/ -
hungobungo
senior tag
válasz
Crytek #66326 üzenetére
T-mobile már jó ideje akciósan adja a mobilnetet, korábban 3 hónapig volt párszáz forint az 500MB-os, az 1 GB-os meg talán 1000? Most már csak 500MB-ra van "tesztdrive", de hátha valakit érdekel:
Most kártyásoknak 30 napig, havidíjasoknak a szolgáltatás bekapcsolásának hónapjában + az azt követő hónapban az 500MB-os 190 Ft:
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/1101_net_csomagok
Nincs hűségnyilatkozat, simán le lehet mondani a végén.
-
-
hungobungo
senior tag
-
hungobungo
senior tag
válasz
axlfsi #65970 üzenetére
Szia,
biztosan be tudnak szerezni minden Zopo modellt, csak hát ugye olyan gyorsan jönnek ki a hogy nehéz mindet feltüntetni a listában. THL T200C esetleg? Nem full HD, de olcsóbb jóval.
Most volt nálam egy 6.5"-os HD kijelzős Ulefone U692 is - na AZ nagy telefon- és még annak sem pixeles a kijelzője...
-
-
hungobungo
senior tag
válasz
aytukabozs #65808 üzenetére
Igen
Én is szépnek találom, ha nem is penge éles de szép élénk és kontúros, nem mosott fakó mint általában a telefonok zöme. Persze egy fotó nem fotó, csak már nem volt időm több témát végigkattintgatni ezekkel a készülékekkel. -
hungobungo
senior tag
válasz
kimista #65805 üzenetére
Akkor miért kérdezed hogy mit ajánlunk, ha le van írva feketén fehéren, hogy milyen készülékeket támogatnak?
Hogy lehetsz tesztelő, ha nincs támogatott készüléked?"mivel ez egy bankártyás dolog, nem egyszerű a megfelelő buiztonságot léthreozni, és mivel ez még csak teszjelleggel működik, csak pár telón megy. majd ha vége a tesztnek, akkor ki lesz bővítve (gondolom)"
LOL. Essünk hasra? Ezt egy vezetői értekezleten még talán el lehet sütni, de IT-soknak egymás közt...
Az NFC-ben nincs protokoll szintű hallgatózás elleni (man-in-the-middle) védelem, azt magasabb rétegben pl. SSL-lel lehet megoldani, az meg már nem függ semmilyen nfc technológiától. -
hungobungo
senior tag
Kamerák összehasonlítása, aki felismeri a növényt pluszpontot kap
THL T100S,
Zopo zp998,
iOcean X7 HD,
mlais mx28, -
hungobungo
senior tag
válasz
OberMotz #65705 üzenetére
Szia, bocs de kb. 100 üzenetet kapok naponta, és a tokos kérdésedre az időeltolódás miatt eddig nem kaptam választ.
Pl. Necros77 már a THL T100S boldog tulajdonosa, és a héten többek is megkapják amit kértek.
Nem lépek le senki összekuporgatott pénzével, ha erre gondolsz... -
hungobungo
senior tag
válasz
svgyula #65569 üzenetére
6Gb = Giga bit, vagyis 6144/8 = 768 MBájt, mint ahogy a 100Mbites hálózat is kb. 11 MB/sec átvitelre képes.
Más kérdés, hogy ember nincs aki memóriaméretet bitben számol. A gyártók sajnos igen, sok kínai készüléknél is lehet még látni ezt a felírást.
Mondjuk más már akkor tudom, hogy a samu marketingeseitől tanulták ezt (is). -
hungobungo
senior tag
válasz
poffsoft #65391 üzenetére
Figyelmeztető jelek:
- 10138 pont Antutun (túl kevés egy mtk6589esnek)
- a ZTE V987 s a modell neve a screenshotokon - a v987 nem is így néz ki, mincs is "s" jelű
- a ZTE v987 nem 4.7"-os, hanem 5"-os - gondolom, vonalzót már nem tudtak mellé hamisítaniMintha régebben xiaomi hamisítványok lettek volna ugyanilyenek....
Amúgy igen, ez ugyanaz csak huawei 3C L-nek hazudja magát:
http://www.aliexpress.com/item/Huawei-Ascend-honor-3C-L-customized-Android-4-2-smart-phone-MTK6589-Quad-Core-1G-RAM/1689213465.htmlEz meg vmi daxian, talán ez az igazi "márkája", persze nem stimmelnek a paraméterek itt sem:
http://www.aliexpress.com/item/Daxian-5s-4-7-IPS-HD-display-MTK6589-Quad-Core-1G-RAM-4G-ROM-3G-GPS/1708887287.html -
hungobungo
senior tag
válasz
poffsoft #65347 üzenetére
Szia,
aliexpress-en lezártad már a rendelést? HA MÉG NEM, NE HAGYD MAGAD! Indíts panaszt: Open dispute, ott jelölj be mindent ami ráillik az esetedre, írd le 2 mondatban hogy a telefon az eladó szerint ilyen volt, ehhez képest te ezt és ezt kaptad, meg hogy fake zte is volt, és "full refund"-ot kérj. Csatolj screenshot-okat a programokról, amik kiírják a telefon tulajdonságait.
SOHA NE kérj partial refund-ot (részleges visszatérítés), ne is fogadd el, ha véletlenül válaszolna az eladó, mert akkor azt várná az Aliexpress is, hogy visszaküldöd.
Mivel ilyen esetben mindig visszaadja az Aliexpress a pénzed, az eladó valószínűleg még válaszolni sem fog, mert tudja hogy szart adott el, a dispute process 4 nap alatt a te javadra le fog zárulni, legalább lesz egy gyenge telód ingyen
JÓTANÁCS: SOHA DE SOHA NE ZÁRJUNK LE EGY VÁSÁRLÁST SEM AZONNAL! -
hungobungo
senior tag
válasz
Chili7 #65323 üzenetére
Google szerint S2-n:
Beállítások->Háttértár -> Ott menü gomb, a felnyíló két menü közül az egyik.Nézd végig a beállítások menüpontjait, mindig nyomd meg a menü gombot a telódon, csak meglesz. Ahogy nézem a telefonod, bárhova rakhatta Samsung, 2.3x telefonja már nem sokunknak van, főleg az idejáróknak.
-
-
hungobungo
senior tag
válasz
cappa72 #65201 üzenetére
Javaslom mindenkinek a legfrissebb bejegyzésemet:
6-os CWM-alapú, érintős CTR recovery készítése minden telefonhoz nagyon könnyen
-
hungobungo
senior tag
válasz
hege21 #65162 üzenetére
Csak én érzem úgy hogy túl van lihegve a gps pontosság/működés problémakör a kínai telókban? Eddig minden kínai telómmal tudtam gps-el navigálni, pedig én sem ragaszkodtam a legdrágább modellekhez (hero,star,feiteng,ulefone is volt).
El kell fogadni, hogy a Mediatek gps-ek gyártásával kezdte, hogy idáig jutottak, az mutat valamit... -
hungobungo
senior tag
Kedves zopo zp700 tulajok, segítsetek egyik fórumtársatoknak. PONTOSAN kellene a mérete a telónak, van egy 15 ezer forintos aktív tartója, amibe pont 137 mm a max magasság, és nem szeretné kidobni. Köszi!
-
hungobungo
senior tag
válasz
junkpod #64972 üzenetére
Na ja, amelyik alkalmazás suttyomban akar adatot lopni, annak elég a netkapcsolat...
2014-ben letiltani a szinkronizálást elég nagy gáz, én pl. ezt tartom az Android egyik legnagyobb vívmányának.
A Play Áruházban egy menüparancs kikapcsolni az automatikus alkalmazásfrissítéseket, ha zavarna. -
hungobungo
senior tag
válasz
kocsisdavid5 #64573 üzenetére
A 6592 mali450 egyértelműen, pláne hogy mp4 (4 magos), de a 6582-ben a mali400 is mp2, nem a sima egy mag mint az olcsó kínai tabletekben. A 6589-ben az sgx544 csak mp, nincs több magja a mediatek implementációjában.
A gyakorlatban a fenti elméleti sebességeket még mindig a hardver többi része limitálja erősen (pl. a. lassú memória és adatbusz sebesség/sávszél, cpu feldolgozási sebesség), például a mediatek 6589-es telón HD-ben az sgx544 gpu sokkal akadásmentesebben vitte a játékokat, mint a mali400 mp4 egy rockcip3306 kétmagos tableten kissebb felbontáson.
-
hungobungo
senior tag
Azért az eladók védelmében mondom, hogy a barátoméknál is volt már úgy, hogy a logisztikai partnerük egy-egy napot késett, és ez miatt csak később vette át tőlük a csomagokat, olyan is volt már, hogy elmentek reggel áruért, végigállták a nagyker előtt a 8 órát, és nem kerültek sorra. Most is összejött a pár nap csúszás, nem kell egyből szívrohamot kapni, tudom hogy nehéz ilyenkor várni, de megéri
A tracking számok csak az expressz postáknál (DHL, fedex, stb.) jelennek meg gyorsan, a lassú postai kódok általában 3-4 nap csúszásban vannak. -
hungobungo
senior tag
válasz
RVR400 #64008 üzenetére
Az S4 klónoknál "antennás matrica van", azt kell óvatosan felhúzni, és alárakni az alu/rézfóliát hogy legyen fémes kontakt. A páromnak egy Feiteng h9500+ van, ami lényegében ugyanolyan S4 klón mint a többi, annál egy kis nyáklemezről lekapart rézlemez csodákat művelt. Lemez nélkül 0 GPS, lemezzel 20-30 mp alatt fixál.
-
hungobungo
senior tag
válasz
drewcsalad #63956 üzenetére
Attól hogy hasonlít egy márkás telefonra, nem jelenti azt hogy az akksi ugyanaz bennük. Nem fogod tudni átrakni sajnos
A fólia lényegében annyi, hogy fogsz egy alufóliát (a profik rézfóliára esküsznek, de azt nehéz szerezni), és ráteszed a GPS antennára, lásd kép (nem kell ennyi, nekem elég szokott lenni egy 3-4 cm hosszúra hajtogatott, és derékszögben a kamera körül megtört lapocska): -
hungobungo
senior tag
válasz
Viktor0610 #63965 üzenetére
Szerezz egy űberfos, de még működő (akár betört kijelzőjű is lehet) másik telefont, és azzal küldd rá a mobilnetet. Sajnos kell egy második SIM a művelethez
-
hungobungo
senior tag
válasz
drewcsalad #63950 üzenetére
Az akksi ennyit bir, nem tudsz vele mit csinálni reggelig töltőn hagyni, este visszadugni). A gps-re meg a szokásos alu/rézfólia tuning a megoldás.
-
hungobungo
senior tag
válasz
konigjanos #63893 üzenetére
A mediatek még csak-csak megcsinálja a 4.4-et előbb-utóbb, de ha a gyártók nem veszik át, lesheted.
Szerintem egyébként az Android 4.2.x stabil és modern verzió, még évekig kitart, nem olyan nagy a különbség, mint a 2.x széria utáni 4-es verzióknál. Nem kell bepánikolni, ha esetleg a most vásárolt telót soha nem frissítik felsőbb verzióra. -
hungobungo
senior tag
Ugyanaz, mint a mlais mx28, csak más márkanévvel is forgalmazzák. Volt nálam néhány, egyedül a GPS-e gyenge, amúgy szép világos a kijelző, gyors a teló, tudom ajánlani fehér és fekete színben is jól néz ki.
Valahol azt írták, hogy 4.7"-os, de 5"-os a valóságban. 30 ezer forintot megér simán, ha kellene, írhatsz privátban. -
hungobungo
senior tag
Tudna valaki küldeni privátban a MIUI Launcherhez magyarítást? Láttam, hogy már le lehet tölteni a Play Áruházból külön is bármilyen telefonra, kipróbálnám hogy mit lehet benne módosítani (pl. időjárás). Köszönöm előre is.
-
hungobungo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #63868 üzenetére
Ezek szerint ilyen telefont sem vennék szivesen... korrekt gyártó nem szarakodna nagyobb hardvert hazudni kernelből...
-
hungobungo
senior tag
válasz
ekrisztian #63852 üzenetére
Hát... gpsnek, fotózni pl. jó lesz legalább nem sajnálom :-)
Kellene alkatrésznek esetleg? -
hungobungo
senior tag
válasz
KurtCobain #63844 üzenetére
Elvileg már van nemzetközi wcdma verzió belőle.
-
hungobungo
senior tag
válasz
alexw801 #63826 üzenetére
Nem lehet, hogy csak az SD foglalat lett kicsit lötyögősebb, vagy a kártya/foglalat lábai oxidálódtak kicsit?
HTC-ken volt olyan, hogy egyszer csak újra kérte a pin kódot a teló, ott az volt a gond, hogy a SIM kártya leszorító lemeze 0,0001 mm-rel kitágult.
Rá kellett ragasztani a sim kártyára egy cellux/szigetelőszalag csíkot felülről, és ez már elég volt neki a kontakt kijavításához. -
hungobungo
senior tag
válasz
cappa72 #63816 üzenetére
A ZTE sem jobb, nemrég egy ZTE V987 alsó érintőgomb sora romlott el ismerősömnek, sajnos ment is vissza Kínába
Azért amiért általában a nagy gyárakhoz vonzódnak az emberek (jobb minőség, több szoftverfrissítés) tapasztalatom szerint a Lenovo és a ZTE termékeivel kapcsolatban nincs alapja. Zopo volt nálam eddig a legstabilabb márka, meg a THL. A párom majd két éves zopo zp100-asa itt villog mellettem, ez a backup telefonom, és még mindig kutya baja, pedig adtunk neki rendesen...
-
hungobungo
senior tag
Ha vársz egy hetet (és van nekik raktáron), most fogok kapni egyet, mert ennyiért szerintem is nagyon jó választás a THL w200s.
Én is újitani akarok, mert sajnos az 5.7"-os Star Ulefone N9589 (mtk6589 procis) telóm wifi chip-je megsült/felszakadt/ki tudja?(minden más működik!), levág pár másodperc-perc után és sokáig be se lehet kapcsolni, csak mobilnettel tudok netezni rajta egy ideje, pedig mindenhol van wifi a környezetemben. -
hungobungo
senior tag
Szia, az elephone p7 mini ugyanaz mint a mlais mx28 (ugyanaz a gyár ontja, csak más-más brand forgalmazza), volt nálam, ennyiért tényleg jó teló. Egyedül a GPS csapnivaló, volt hogy adatkapcsolat nélkül nem is találtam vele semmit
Talán csak az volt vacakabb ami hozzám érkezett, csak szoftveresen megpróbáltam ezt-azt javítani, de hiába. hardveres antenna tuning-ra nem került sor, az biztosan segített volna (=rézfólia rulz). -
hungobungo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #63705 üzenetére
ahhoz képest hogy mennyire alap volt, pl. a simítópöcköt máig visszasírom
-
hungobungo
senior tag
válasz
svgyula #63702 üzenetére
Még hangszóróból sem kell ugyanaz a típus, biztos hogy mikrofonból is elég a hasonló. Műszerész biztosan jobban el tudná magyarázni, de a lényeg hogy nagyjából ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezzen (persze ezt nehéz lemérni, rá sincs írva), meg a kivezetései ugyanott legyenek. Általában rugós lábakkal oldják meg pl. a hangszórókat.
Én egy ezer éves T-mobile Pulse (huawei) telefon hangszóróját tudtam átrakni egy kínai Star V1277 telóba, nem volt ugyanaz a méret, egy picit halkabb lett, de működött.
A gond az, hogy a nokia/érintőgombos időszak még nagyon más alkatrészekkel dolgozott, szerintem most már sokkal több a hasonlóság márkától függetlenül a felhasznált alkatrészeknél. -
hungobungo
senior tag
válasz
aytukabozs #63590 üzenetére
Ha gyakran kötné tv-re , akkor egyértelmüen miracast receiver/támogatott tv a jó megoldás. Bár van néhány kinai teló mhl támogatással is de faxom dugdozná a kis szar drótokat állandóan. Meg ugye egy vevőt utána bármivel párosithat. Kamera: sok teló jön sony ccd-vel, de a nagyobb apartúra méret szerintem fontosabb.
-
hungobungo
senior tag
válasz
aytukabozs #63514 üzenetére
Igen, az mx28 leírásában GG szerepel.
Ettől persze még ugyanúgy törnek a samsung kijelzők, nem zavarja őket a származásuk
Nemrég pl. az egyik ismerősömnek ülve, az öléből csúszott ki egy lumia teló, még az lcdje is meghalt, nemcsak betört az üvege. -
hungobungo
senior tag
Bocs, de a leírásod alapján gondolom nem vagy műszerész, csak neked ajándékozták. A szalagkábel nem tudom, hogy mihez kellhet, az "előlap" alatt szerintem te az érintőképernyőre gondolsz. Sajnos ez nem egy sima üveg, az üveggel együtt van az érintőképernyő is (digitizer), és abból jön ki egy olyan kábel, mivel azt kell az alaplapra csatlakoztatni.
Nem ártana legalább egy fotó az akksi alatti matricán található modell információkról, és ha még megy a telefon, a beállítások -> névjegyben olvasható telefonadatokról. -
hungobungo
senior tag
válasz
kmarci25 #62888 üzenetére
Nem tudom, hogy segít-e a döntésben,de egy ismerősöm a nagyonolcsó telóját ledobta,és fél év után már alkatrészt sem tudott hozzá szerezni a kínai kapcsolatom mert a gyár bezárt/becsődölt/felszívódott. Szerintem mindenki inkább fizesse ki azt a plusz 5000 Ft-ot amit egy nagyobb brand rárak, és nem szopódik be. A másik meg, hogy védőtok (pláne többféle) és fólia sem biztos hogy lesz a kis gyártó által kicsi darabszámban legyártott telefonokhoz. Én például ragaszkodom a szilikon héjhoz, azt meg nem is lehet kb-ra venni...
-
hungobungo
senior tag
válasz
Attee88 #62853 üzenetére
Kell lennie
Lenovo telefonokon kell a hangerő le ÉS fel is egyszerre, próbáld úgy.
Ha nem jönne össze, de van root a telón, akkor a Mobileuncle Mtk tools-ot rakd fel a Play áruházból, abból is lehet recovery-be bootolni az "into Recovery Mode" menüpontot választva. Előfordul, hogy csak szoftverből sikerül, én szeretem, mert nem kell kombinációkkal játszani. -
hungobungo
senior tag
Akit érdekel megbízható eladó, itt találja a forintos árlistát:Google Drive link
Anglián keresztül küldi, így nincs vám, sőt mivel futár hozza, gyorsabban ideér mint a lassú posta. Egy év szervízgari van rá (visszaküldéssel), nem garis javításnál olcsó alkatrészbeszerzés. Akár én is tudok segíteni a rendelésben, szervizelésben, fizetésben... -
hungobungo
senior tag
válasz
sanyee75 #61581 üzenetére
Van nálam egy THL T100s, nagyon makulátlan kis telefon, és még gazdát keres
Tekintve, hogy szinte még meleg, senki nem tudja megmondani, hogy mennyi frissítés várható, kínai informátorom szerint 4.3 vagy 4.4 hamarosan jön az octa core mediatek-alapú telókra. Hogy melyik gyártó fizet a fejlesztőknek a frissítésért, az már az ő döntésük. Jó hír, hogy ota frissítést támogatja a teló.
Saját véleményem, hogy az Android 4.2.2 abszolut nem elavult rendszer, ezen a telón pl. 2014 január 10-i build van. -
hungobungo
senior tag
Üdv! Úgy alakultak a dolgaim, hogy lesz szabad időm, ha valaki írt privát és még nem kapott választ, most megteheti
Most kaptam két octa core telót: THL W100s-t, ZOPO ZP998-at, meg egy quad core iOcean X7 HD-t tesztelni, hamarosan összedobok róluk egy rövid tesztet. "Betársultam" a kínai barátom/cégéhez, így aki garantáltan vámmentesen (Anglián keresztül) akar jó áron, gyorsan megbízható szervíz/garancia háttérrel telefont venni, írjon privát bátran!
-
hungobungo
senior tag
válasz
andatti #38382 üzenetére
260k colors ki lett vesézve hogy kis felbontásnál nincs különbség a true color és ez között, de szerintem inkább a standard hasamra csapok és irok vmit jellemzökkel állunk szemben, android 4.2-en tutira nem 200 kontakt a limit, a sim kartya is kb. ennyit tudott a mult évezredben.
-
hungobungo
senior tag
válasz
instantwater #37877 üzenetére
Nemrég frissitettem egy zte-t én is anyáztam...
Build.props-ban lehet moddolni hogy milyen usb mód legyen a default meg enabled, próbáld azt módosítani! -
hungobungo
senior tag
válasz
instantwater #37872 üzenetére
A buta emberek nem ezért vették eddig sem, az eladók meg majd max nem irják bele hogy van benne tuner
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest