- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
instantwater #43878 üzenetére
Dehogy is nem. Simán megcsinálom. Csak drága hozzá a cucc...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
instantwater #43821 üzenetére
Tudom, de azon valahogy nem tűnt fel ennyire eddig...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
greyslay #43779 üzenetére
A ric fájl egy szöveges fájl, ami a Bin4ry-féle csomagban van... őőő... valahol. Ezért mondtam, hogy több verziója is van annak és pakolgatja ide-oda a srác.
Minden esetre a tartalma ez:
#!/system/bin/sh
while :
do
/system/bin/sleep 3600
doneEzt létrehozod, majd elmented egy ric nevű fájlba és oda rakod, ahol keresi.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
greyslay #43775 üzenetére
Nem MTK6589T, hanem MT6589T...
"Az autoroottal is hasonló az eredmény ott pedig: FAILURE [INSTALL_FAILED_ALREADY_EXISTS]"
Már telepítve van, amit fel akar tenni. Nyilván az adb-t használja. Kellene bele egy -r kapcsoló, akkor felülírja, ha létezik, akkor is.
A Bin4ry root-ból pedig létezik pár... Elvileg a gyökérkönyvtárában kéne legyen a ric fájl.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
mandelstam #43506 üzenetére
Szia!
Ha kínai, akkor is alap ikonok szoktak lenni, tehát követve a kis képeket nem nehéz megtalálni a másik nyelveket. Csakhogy azokban a másik nyelv többnyire az angol...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
maj-viktor #43501 üzenetére
Az bizony MT6589-es SoC, "k" nélkül és "hajszál pontosan" ugyan olyan mindegyik. Nem a SoC miatt viselkedik egy-egy modell máshogy.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kgymac #43354 üzenetére
A 6577-esek szerintem kizárt, hogy elmennek 1.6'-os frekire és nem is kezelik a 13MPX-es kamerát sem. Az utolsónál a tárhely méret sem egyezik. Ez egy 16GB-os darab volt. Ráadásul nem 4.1.9-es (Ezmiez?
) droiddal, hanem 4.2.1-essel. - Elvben - ez MTK6589-es és ez a modell hasonló paraméterekkel bír. találtunk egy másik romot is. Ezt viszont már nem tudta rátölteni a fórumtárs.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tolvaj! #43232 üzenetére
Szia!
Bocs, csak most értem haza, így csak most tudok válaszolni.
Tünetek: egyáltalán nem kapcsol be. Állítólag rátettek egy MTK-s FW-t "sikeresen". Nem az enyém, a gazdája állítja, hogy 13MPX-es kamera van benne hátul és 5-ös elöl. Még nincs nálam, elvileg ma adja postára, mert nem tud vele mit kezdeni.
Mutatott közben egy videót, amin állítólag ez a teló van, ő az: [link]
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Gondoltam hátha itt valaki tud segíteni. Adott egy telefon, konkrétan ő:
Na most. A probléma a következő: már nem kapcsol be. De ne szaladjunk ennyire előre! A kérdés az ugyanis, hogy milyen teló is ez pontosan.
Ugyanis: elvileg egy MTK-ás klón telefon, ezt igazolja, hogy hiányzik a Samsung felirat és ebben elvben nem 8-as hátsó kamera van, mint a Note II dual-sim-ben, hanem 13MPX.
Gyakorlatilag az Antutu tesztben csaknem 25k pontot dobott még ment és aszerint ez bizony Exynos processzor. Ezen kívül, ahogy a képeken is látszik, a magfreki is fenn van az 1,6GHz-en...
Ami viszont még érdekesebb, az a kernel verzió. Tudtommal az MTK-s procikra nem szokott pont 3.0.31-es kernel lenni...
...de akkor mi is ez tulajdonképpen? Egy tól jól sikerül klón, vagy... mégis csak Note II DS, csak... Szóval nem értem igazán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged