-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
Novicsok #3294 üzenetére
Ha mar ugyis a play-rol szedegeted a programjaidat,nem lenne egyszerubb egy app lementovel menteni,onnan meg egy egyszeru fajlkezelovel telepitgetni vissza?
En flash-eles elott mindig kiveszem a microsd-t,sok fontos dolog van rajta.Valaki kiprobalta zp100-on amit linkeltem?
-
gps76
őstag
Nem titok ez más is kipróbálhatja:[link].
Célszerű kigyomlálni,mert sokféle program van benne,ami nem létfontosságú,csak foglalja a helyet a ramban.
Nem kell félni a felrakástól,csak arra kell odafigyelni,hogy ha 2.3-as rendszer volt előtte a "firmware/upgrade"-re kell nyomni,nem a "downloadra",ha 4.x volt akkor "download".
Érdemes még szétnézni itt a fórumon,nagyon benne vannak a romolásban.
A chrome-ot használjátok,mert vietnámi nyelven van,fordítás nélkül nem lehet érteni. -
-
gps76
őstag
Nekem zp100 van,es a fenyero nekem is osszevissza valtozott,de a hkphone.com.vn oldalon ezzel a teloval foglalkoznak rendesen,van hozza recoverybol felteheto patch.Lehet a tiedhez is jo lenne,de aki jobban ert hozza majd megmondja.
Akinek ez a zp100 van,es jol mukodik az akkukijelzese,el tudna kuldeni nekem a batterytats.bin fajlt? Mert amit feltettem romot osszevissza mutatja,arra hogy teljesen feltoltott - kitorolt fajl - lemerites - Feltoltest most nem tudom kivitelezni.
-
gps76
őstag
Olyan valakit keresnék aki egy zp100 romból megmondaná,hogyan lehet áttenni a kamera szoftvert az ics romból,a gingerbreadbe?
-
gps76
őstag
válasz
hungobungo #3102 üzenetére
Ezeket az akkukat én súlyra szoktam behatárolni.Megnézem egy márkás teló akkuját,hány gramm mekkora kapacitás van ráírva,ez az etalon ehhez lehet hasonlítani mennyi is lehet kb. a kínai akku.
Mert rendeltem már többféle márkás teóhoz ezeket a 3000-3500-as "púpos" akksikat,és amikor szédszedtem,2 darab 1200-as van párhuzamosan kötve,ráadásul valami gagyi fajtából,így 2000-et se tud a "nagy akku".Súlyra viszont egyből kiderült kb. mekkorák is.
Ez csak a LI-ION-oknál mérvadó,mert a polymer könnyebb jóval,de azt ritkán használjak robbanásveszély miatt.
Ez A Jiayu nagyon izgatja mindenki fantáziáját,bárcsak lenne már valakinek hamarosan,megírná a véleményét. -
gps76
őstag
Ugy ahogy mondod,ha a nem 3G-en hivsz,meg netezni se tudsz a 3G-en.
Akinek zp100 van,tudok egy jo romot,igaz csak 2.3.6-os,de akinek a gordulekenyebb mukodes,tobb program bentmaradasa a ram-ban a fontos,es tudja nelkulozni a "csili-vilit" annak be fog jonni.(nem csunyabb,csak puritanabb) -
gps76
őstag
RBJ:itt irnak róla
Ennél a JY-G3-nál nincs valami "bibi",mert jóval olcsóbb mint a hasonló paraméterekkel rendelkező telók?
Amúgy pl.:ennek a szoftvertámogatottsága milyen? Olyanra gondolok,mint a Zopo. -
gps76
őstag
válasz
Tribebo #2996 üzenetére
Nekem is igy van miota a honlapon elerheto junius 20-i rom van rajta.En az oi fajlkezelot hasznalom,az se latja csak a kulso kartyat,az sdcard2 lenne a belso,ott meg azt irja hogy a konyvtar ures,masolni se tudok bele,viszont a storage menuben 2.46 GB-nak latja es vannak programok is benne,mert lefoglaljak.Lehet direkt igy van,mert ezt a meretet latja az apps menuben is,ahova telepulnek a programok.
az imeit zopo mobile tools-szal tudsz egyszeruen. -
gps76
őstag
válasz
berigazek #2967 üzenetére
Nekem a zp100 se tudja egyszerre.Az egyikben(gsm/wcdma) egy flottas T-s,a masikban(csak gsm) domino van.
Ha hivok az elsovel,es megcsorgetem a masikat ott nem elerhetot mond a hivonak,viszont neken kuldi az sms-t egybol.
Ha a dominorol csorgetek -mivel van net a flottason -,nincs net eleres se,a 3G/H ikon is eltunik.
Annyibol igy is jo,hogy egyszerre ugy se beszel az ember,de mindketto el,akarmelyiken is hivnak.ZP100 van valakinek most?
-
gps76
őstag
Üdv.
Bepályáztam egy Hero H5500-ra,ami végülis Zopo ZP100.
Akinek van ilyenje,vagy tud infókat hogy melyik romot érdemes használni,stb. segítsen már,mert van szórás rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged