- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
wwenigma #78680 üzenetére
Amennyiben a küldeményt távol eső, nehezen elérhető területre kell kézbesíteni, a szállítási díjon felül felárat számolunk fel. Távol eső területnek minősülnek egyes szigetek és hegyvidéki területek; olyan irányítószámok, amelyeket fekvésük miatt nehéz megközelíteni; illetve a nagyobb lakott területektől távol eső települések, ahol járataink nem rendszeresen közlekednek.
Kézbesítés távol eső területre 90 HUF/kg, de minimum 5 800 HUF
Felvétel távol eső területről 90 HUF/kg, de minimum 5 800 HUF
http://www.dhl.hu/hu/expressz/szallitas/szallitasi_tanacsok/felarak.html -
Zeki
nagyúr
válasz
fehér vadász #78678 üzenetére
Free DHL-el a Hongmi
Simán ingyen postával
És ha ehhez választjuk a 21.65 dolláros dhl china-t, akkor még mindig csak 175.64-en vagyunk. -
Zeki
nagyúr
válasz
lorcsi #78575 üzenetére
Jelen pillanatban ELMÉLETILEG mindenféle telefont (kivéve ha máshol sokkal akciósabb) a to2c.com-ról érdemes venni, ahol ha a vásárlásnál végig checkoutozol, akkor lehet 6dollárért vámolásra biztosítást venni, ami azt jelenti, hogy ha lebukik a csomag a vámon, akkor 70 dollárig visszatérítenek.
Azért elméletileg, mert ez az opció a héten jelent meg náluk, így még letesztelve nem volt. -
Zeki
nagyúr
válasz
hungobungo #78525 üzenetére
Valahol a neten találtam egy bonyolult módszert, hogy mivel viszik el a az aliexpresses villám akciókat. Valami scriptekkel. Köze sincs ahhoz kinek milyen a böngészője, vagy milyen mesze van a szervertől.
-
Zeki
nagyúr
Nem tudom ki hány éves itt, de ez az óvodás viselkedés már qrvára fárasztó. Menjetek fészbúkra, és ott vitázzatok.
Abbahagyhatnátok.Köszönöm!
-
Zeki
nagyúr
válasz
hungobungo #78350 üzenetére
Az első tab egy 1 magos volt. De én 2 magos 1/8GB-st rendeltem. A kijelzője is iszonyat gáz volt.
Való igaz, hogy anyagi kár nem ért. Ez teljesen okés.
A 2. tőled rendelt tabletet meg nagy reményekkel várta... aztán mondtam neki, hogy bambi.
Anyagi kár nem ért, hiszen ki sem volt még akkor fizetve.A lányom szemében csökkent le az ázsióm, lévén jelentősen csúszott a normális szülinapi ajándéka. Ez az, ami megfizethetetlen.
Így bár anyagi kár nem ért, nem tudlak ajánlani.
2 üzletből egy sem sült el jól. -
Zeki
nagyúr
válasz
fehér vadász #78290 üzenetére
Ez újdonság. A héten jelentették be. Így még nem tudni hogy működik.
-
Zeki
nagyúr
Hungobungóval 2x égettem meg magam, én nem ajánlanám.
1x sokkal gyengébb tabletet küldtek neki, ő meg küldte tovább, de ez visszaküldéssel rendeződött, másodiknak meg vártuk, de nem küldték el neki a rendelt tabletet. Így ő sem nekem.
Lehet sok helyről dhl-el rendelni, van egy halom webshop. -
Zeki
nagyúr
Az a legnagyobb kamu strapatelefon. Valakinek van itt, lehúzta a sárga földig.
Lenovo S750. Meg veszel rá valami vastag szilikon tokot.
Vagy jóval drágábban (400-600 usd) egyéb telefonok.
Van még valami Hummer H1 is, már nem tudom kinek a hírlevelében láttam. Talán tinydeal?
De arról nincs infó. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #77519 üzenetére
Amit olcsón kiszór az antelife, az lehet kehes kissé.
-
Zeki
nagyúr
válasz
y300fire #77474 üzenetére
Ja, ismerem az ex ahappydealt. Drágák. A posta is drága náluk.
DHL tízezerért?
Itt 137 dollár, van ingyen posta, a DHL meg 16 dollár. -
Zeki
nagyúr
válasz
w.miki #77386 üzenetére
Ha apádat érdekli a digitális tv (mindigtv), akkor ez a tablet kell neki
Vagy bármelyik okostelóra van mindigtv alkalmazás, az ingyenes csatornák állítólag mennek. Persze vagy mobilnet, vagy wifi-s net kell. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
Dominó85 #77184 üzenetére
tippek
- nálad folyamat vannak telefonok, mindig csinálj egy x vs y tesztet
- rövid legyen, de lényegre törő, a napi használatot érintő
- magyar és angol blogos oldalakon publikáld. Ezeket reklámozd fészbúkon, youtubeon, fórumokon.
- legyél benne a google találatokban, ha a telefonokra meg test/review szavakra keresnek.
- ha már túl vagy pár ilyen publikáción, akkor feszülj neki az összes ilyen partnert kereső kínai webshopnak.
- Ekkor működik a dolog, és majd nekem nagyon-nagyon jó árasítva juttass egy rózsaszín Hongmi Redmi 1S-t, miután letsztelted és visszakaptad az árát
- ezt az asszonynak adom, és nagyon fog örülni.Tippeket levédetem ezúton, bárki aki így jut majd ingyen telókhoz, ne felejtkezzen el rólam, és a feleségemről (meg egy rózsaszín Redmi 1S-ről).
-
Zeki
nagyúr
válasz
cappa72 #77180 üzenetére
Az a baj, hogy ilyenre nem mennek a tesztek.
Tele a net kínai telefonok tesztjével, ahol bőszen ajánlgatják a shopokat, ahonnan meglehet rendelni a rendelt telefont, de csupa felszínes tesztek vannak.
Pl nézd meg ezt a Honor 3 C vs Hongmi Red Rice tesztet... kaka.
Akku teszt? Térerő / 3G stabilitás /Wifi teszt? GPS teszt? És még lehetne sorolni...
Nekem nem az a fontos, hogy a játékok melyiken futnak jobban, vagy melyik bootol be hamarabb. -
Zeki
nagyúr
válasz
Xabi78 #77156 üzenetére
Na egy ilyen kéne vazze!
Sok éve már, az index fórumán a videokamerás topikban ment a kinek f@szább a kamerája vita, mikor úgy határoztunk hogy nem tépjük tovább a pofánk, mert úgysem lehet meggyőzni a másikat, és összejövünk, és tesztábrán, meg a benti-kinti felvételen összehasonlítjuk a kamerákat.
Az egyik fórumos nyomtatott egy szuper nagy részletes tesztábrát, az asszony sütött pogácsát, és 6-an összemértük amink van.
Aztán kielemeztük a tv-n látott filmeket. Vita nem is volt, és kiderült mindenkinek, mit tud a kamerája a másikéhoz képest.
Utána nyugis lett az a topik. -
Zeki
nagyúr
OFF: itt csinál valaki kijelzőcserét? Működne ez így?
Amúgy mivel lehet kinyerni egy bizonyos programot egy androidos kütyüből, mert az sehol máshol nem találni, és átraknám egy másikba? -
Zeki
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #76954 üzenetére
És garantált hogy mindig tréfamentesen kapod meg? Vagy kapja meg aki rendel?
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
pècsimunkás #76914 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz
szili.tamas1 #76756 üzenetére
A menőség egy kurvakemény dolog.
Jut is eszembe, telefonálni ezzel is lehet, és mindent tud. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
rongaucho #76698 üzenetére
Rossz elgondolás. Nagyon rossz.
A gyerek lesz az első aki reklamálni fog, hogy lassú, meg ez nem jó meg az nem fut.
Valami jó szilkon tok rá, és az azért védi. Meg ne a legvékonyabb telót keresd.
Itt elméletileg még van 889s -
Zeki
nagyúr
válasz
MotorBoy79 #76663 üzenetére
Megpróbálhatsz reklamálni.
Ha jó telefont akarsz, akkor nem lépsz le a járt útról. -
Zeki
nagyúr
Tényleg nem tudom hány milliószor kell leírni, hogy a kínaiak bármit hamisítanak és felülírnak, hogy a szarról azt hidd, hogy olyan jó, hogy a csajról magától esik le a bugyi ha meglátja.
Csodák még mindig nincsenek.
Még ha valamiben VALÓBAN benne is van a jó hardver, de olcsó, akkor az valszeg minőségileg meg supportilag van elcseszve. És ki szereti magát szopatni? A mazochisták.
Na én nem vagyok az.
Van egy nagy halom megbízható név a telefon piacon, abból KELL választani. -
Zeki
nagyúr
válasz
kisgyerek85 #76450 üzenetére
rar fájlt még mindig NEM küldünk át a telóra, azt előbb kibontjuk.
zip fájllal már tud mit kezdeni.
Amúgy Kappa fórumtárs blogját kellene olvasgatni. -
Zeki
nagyúr
válasz
lowcallbus #76383 üzenetére
A google neked is a barátod, ha hagyod.
Amúgy naggyonkirálycsávó kínai gyártó lehet az is, komplett fake az egész telefon belső, amit szoftveres mókolással takarnak el.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
lowcallbus #76376 üzenetére
Csak a kommenteket olvasd már el!
Aztán meg ilyen friss alis eladótól nem veszünk semmit.
-
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
szili.tamas1 #76303 üzenetére
Nos, sokan állnak kapcsolatban a chigonnal.
Csak nem verik nagydobra.
Nyilván valami EU-s országba megy előbb. és onnan ide. -
Zeki
nagyúr
A csoportos rendelés látszólag drágább mint a kínai webshop ára. A kínaira ugyanis rájön a DHL díja, meg a 27% Áfa. A csoportosra meg max az országon belüli postázás, egyéb díjakat tartalmaz.
De ha te ebben nem bízol, ennek az alis webhopnak a a termékei egy bizonyos postázással már nem lesznek itthon megvámolva. -
Zeki
nagyúr
válasz
sajtjani #76265 üzenetére
A Lead1 és a Doogee Turbo2014 eléggé egy séma, csak más méret.
Tehát újfent fennáll az, hogy mondjuk van egy baromi nagy hadrware lista amiből választhat a júzer, és legyártanak neki az össezállított készletből 10 ezret, olyan névvel, ahogy akarja.
Még akár valami kamuzós weboldalt is legyárthat hozzá, hogy ők már x éve a piacon vannak. -
Zeki
nagyúr
válasz
sajtjani #76261 üzenetére
Az nem csinál(tat) Kínában telefont/tabletet, aki nem akar. Szépen össze lehet válogatni az alkatrészeket, rá az oprendszert, valami külsőt lopni hozzá, és kész is. Ja, valami nevet is ki kell találni az új "brand"-nek.
Aztán legfeljebb a minősége itt-ott-amott hagy kívánni valót. -
Zeki
nagyúr
Egy óra alatt esett 10%-ot az akku kapacitása. 80%-ról 70-re.
Cella készenlét 45%
Telefon tétlen 44%
Beszédhívások 8%
Android os 2%
képernyő 2%nem értem.
Lenovo A660 a delikvens. -
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #76187 üzenetére
Köszi!
-
Zeki
nagyúr
Melyik az a progi, amivel lehet figyelni, hogy mi meríti a telefont? Valami elkezdte enni az akkut.
-
Zeki
nagyúr
válasz
ekrisztian #76112 üzenetére
A barátod a németeknél van ezek szerint.
-
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #76099 üzenetére
gps működik, telefonálni okés, kihangosítója okés, voip is frankón megy, zsebbe is befér.
-
Zeki
nagyúr
válasz
kisgyerek85 #76085 üzenetére
passz, ebben nem vagyok illetékes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest