- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #72149 üzenetére
De legalább volt valami, amibe bele tudtál kötni...
Nincs valami TV műsor?
-
RVR400
veterán
válasz
WOT-H-A-C #72136 üzenetére
Akkor ezredszer is:
kb semmit nem jelent, hogy lakásban hogyan fixál a teló, gondolom a WC-be eltalál az ember éjszaka sötétben is...
Más a mérce, mivel a GPS navigáláshoz kell, nem pedig ahhoz, hogy örüljünk a szobában ülve, hogy milyen szép sárga és zöld csíkok vannak a kijelzőn, és a Google Maps meg kiírja a lakcímet, amit úgyis tudunk. Jah, a 12-14 m pontosság meg amúgy vicc kategória, ha tényleg annyit ír ki a GPS Test 8-10 hold mellett.
(#72138) slezakimi: Ágyban fekve még hasznosabb a NAVIGÁCIÓ. Rendeltetésszerűen próbáltátok már használni sűrűn lakott városban? Nekem is van olyan település, ahol nem rak át a V3, de ez teljesen random tud lenni.
-
RVR400
veterán
válasz
kobipeti #71779 üzenetére
Kínából küldik....
(#71781) fi:zi'k: Nem ismerem. De csak ezek jönnek EU-n belülről Az árak kicsit túl lettek igazítva.
-
RVR400
veterán
A beállítás folyamatának lépései:
]Kérd le a beállításokat a fent említett lehetőségek egyikével (SMS, MyTelenor).
Automatikusan érzékeljük a készüléked típusát, és először kapsz egy üdvözlő és információs üzenetet.
Pár percen belül kapsz egy készülékbeállító üzenetet a telefonodra.
A készülék kijelzőn megjelenő utasításokat követve mentheted a helyes beállításokat.
Ha a készülék PIN kódot kér a beállítások mentésekor, akkor add meg a 1111 értéket.
A beállítás folyamata készülékenként és nyelvi beállításonként változhat.Csak nem értem, hogy miért nem lehet elolvasni ott, amit írnak...
-
RVR400
veterán
Egyébként meg, ha valaki szedett már szét gyári Nokia autós töltőt, az nem lesz túl érzékeny a töltőkre, az is biztos.
-
RVR400
veterán
válasz
interstate76 #71578 üzenetére
Azért pontosítsuk ezt:
you may return them for replacement(the goods must be new, we will pay all shipping cost) or full refund.
Tehát az alkatrészeket vagy alkotóelemeket küldheted vissza, és akkor annak a postaköltségét állják (nem a teljes termékről, csak a hibás részekről van szó), vagy teljes pénzvisszafizetés (nyilván ekkor a teljes cuccot küldi vissza az ember)
Szóval, ha a teló visszamegy, akkor full refund van, de postaköltség kifizetés nincs. Bár, ha az első fele a teló visszaküldésre is vonatkozik, akkor cserélik a telót. Na jó, inkább rá kell kérdezni tőlük.
-
RVR400
veterán
Speciel pont az Antelife volt...
(#71575) blueye: Beszélj a NAV-val. Mivel érkezéskor hibás volt a készülék, így az ÁFA visszaigényelhető.
-
RVR400
veterán
válasz
gyuszito #71126 üzenetére
A 10 db egyébként hogy jön ki nektek? Mert a Mixeshop pl már csak 4 db-ot küld el EUEXP1-gyel, az EUEXP2-nél meg gyakorlatilag 3 dollár különbség van az 5 db-os, és a 10 db-os rendelés között szállításban, meg termékárban megint kb ugyanennyi, csak az akksikkal meg megy a szarakodás..
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #70989 üzenetére
A Mixeshop már annyit variál a szállítással meg a többivel, hogy egész jó idegrendszer kell hozzá most már, ha az ember csoportosan rendel...
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #70946 üzenetére
Eredeti méretben feltöltve a lepkés képet, ha megnézed, akkor láthatod, hogy ha közelre ilyen képet csinál, akkor távolabbi tárgynál olajfestmény lesz belőle. Konkrétan a vonalélesség fogalma is ismeretlen dologgá fajul a kép láttán, a zajosságról, és a részletek hiányáról nem is beszélve. Lehet, hogy ha levesz a felbontásból, és interpolálatlan képet csinál, akkor valamivel jobb lesz, de ez a kamera messze nem sorolható a jók közé, sőt még az átlagosak aljára is alig férhet be.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #70841 üzenetére
Egy androidos "TV-okosító" sem elvetendő ötlet. 50 USD környékén már láttam 4magosokat.
-
RVR400
veterán
Semennyire, mivel közben be van dugva a tyúkbél.
(#70747) klogw: HTM H10W - 3-ból 3 db nem volt jól ragasztva, és nem is igazán tudtam vele mit kezdeni, Jiake JK11 3-ból 2 db volt szar, de ezekre rámelegítettem, 2 napig nyomattam könyvekkel, utána talán már nem voltak annyira gázosak.
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #70687 üzenetére
Az air gesture után a második leghasználhatatlanabb funkció számomra az OTG.
-
RVR400
veterán
Coolpad F1 esetleg? Ez pont befér a keretbe. 8 mag, 2500-as akksi, Sony kamera.
Geekbuyingról rendelve DHL-lel pont kijön 60ból.
-
RVR400
veterán
válasz
kalapacsnyel #70662 üzenetére
Reseteld mindkettőt, akkor valószínűleg már egyiken sem fog menni, és nem fog idegesíteni a dolog.
-
-
RVR400
veterán
válasz
fateless #70602 üzenetére
Egyik kollégám hozott hozzám egy Pandánál vásárolt Star S9589 típusú telót. Vagyis ez talán egy már garanciában kicserélt teló az eredetihez képest, mert merülési hibája volt, így talán akksit is cseréltek (de ott is volt valami kavarodás), de elvesztem a túl sok intézés miatt, hogy ez most az eredetileg vásárolt teló, vagy azt is cserélték. A legnagyobb probléma az egészben, hogy egy kétmagos telót küldtek helyette, ráadásul simán felcímkézve eredeti logóval. Már legalább 3 hete szarik a Panda rá, hogy mi is a helyzet ilyenkor...
-
RVR400
veterán
válasz
Metamorph321 #70595 üzenetére
Talán itt kellene keresgélned, és az összefoglaló kinyitása résznél felül.
-
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #70593 üzenetére
Én legalább nyomdafestéket tűrő módon írok, nem alpári módon, ahogy Te teszed priviben, itt pedig megjátszod Magad... Én felvállalom itt is a véleményemet, a nagyközönség előtt, Te pedig nem tudsz nem alpári módon fogalmazni, ennyi a különbség. Nevetgélj csak, de a saját mondandódon jobbakat derülnél.
-
RVR400
veterán
válasz
Winner413 #70462 üzenetére
Itt egy cucc a reseteléshez 7-es megoldás
Driverek itt 7zip kell a kitömörítéséhez.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #70085 üzenetére
Csak a csomagra figyelj, amikor megjön...
(#70087) CoolBoy323: Hogy ne járj úgy mint én. A külföldi rendelős vagy az inew V3-as topicban el tudod olvasni.
-
RVR400
veterán
válasz
Viktor0610 #70024 üzenetére
Ehh, ez tényleg majdnem tudja a V3 szintjét.
-
RVR400
veterán
válasz
citkar #69960 üzenetére
Pont erről beszéltem. Tehát én rendelek egy telót, amit el szeretnék adni. Kifizetem előre, megvárom a cirka 3-4 hetet, addig az én pénzem áll benne, ha nem jó a teló, amikor megjön, akkor ugye még buknék is rajta. De vagyok olyan baromállat, hogy ezt megteszem valaki helyett, vállalom a rizikókat és még csak 1 Ft-ot sem teszek rá, de Te még így is előadod, hogy ugyanennyiért tudsz rendelni, tehát nem veszed át tőlem még árában sem. Na ez a tipikus aprós hozzállás, amiről fentebb szót ejtettem.
-
RVR400
veterán
válasz
kmarci25 #69948 üzenetére
Azért a crossflashelhetőség elég jó bizonyíték rá, hogy azonos a belső is.
(#69949) Viktor0610: Nem ismerem az eladót, és nem védeni akarom, de:
Műszakibazár: A külföldről postázott termékek esetében esetenkén vámköltség + áfa fizetési kötelezettség keletkezhet (http://www.nav.gov.hu/data/cms291579/2947883399_tajekoztato.pdf), mely esetén a szükséges dokumentumokat az-azt bekérő hatóságnak megküldjük, de annak megfizetése a címzettet terheli.
Minideal: kb pont ennyire jön ki.
A szokásos aprós hozzáállást inkább nem kommentálom...
-
RVR400
veterán
Star S1 tepsi az antelife-on 99 USD-ért.
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #69008 üzenetére
Ilyenkor szoktuk elmondani, hogy kosárba rakáskor látszik a processing time, mielőtt kifizetnéd, és ha sokallod, akkor még mindig megteheted, hogy visszalépsz, és rákérdezel az eladóra. Nem az eladón múlik, hogy Te anélkül elfogadod a feltételeit, hogy elolvasnád, aztán pedig reklamálsz.
Értsd jól, én most vettem egy cuccot, de 50 nap processing time van megadva. Nem sürgős, de jó lenne, ha 2 héten belül feladná. Ha megteszi, akkor megköszönöm, ha nem, akkor szó nélkül tudok pénzt visszakérni, és nem fogom szidni a fajtáját, mivel vásárlás előtt már látszott az 50 nap...(#69016) svgyula: NO FEEDBACK SCORE.... Sok sikert a kamikázéknak!
(Jól figyeljenek, mert csak egyszer mutatom meg...
)
-
RVR400
veterán
Van egy jó kis címkézőgépük.
-
RVR400
veterán
válasz
pmikloska #68394 üzenetére
Valami gerinctelen fajzat kilopott a csomagból 2 db-ot...
(#68393) Sanyesz.: Egyelőre postán tevékenykedő emberekkel beszélve oda jutottam, hogy a kézbesítőn kívül más nem lehetett, mivel a láthatóan bontott/sérült csomagoknál már a beérkezéskor rákerül egy plecsni, hogy van rajta sérülés, és a kézbesítőknek ki van adva, hogy nézzék át a külföldről érkező csomagokat, hogy van-e rajtuk sérülés. Viszont útközben sehol nem volt ilyen, de tisztán látszik, hogy bontva volt a csomag.
-
RVR400
veterán
Ha valakinek Borsod megyéből kínálnak Inew V3-at doboz meg kiegészítők nélkül (esetleg csak a gyári flip tokkal), az jelezzen már nekem legyen olyan kedves! Köszönöm!
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
cappa72 #66653 üzenetére
Nem működik a hosszan gombnyomós dolog? Nekem úgy sikerült egy telót visszahoznom.
With the battery out, hold the volume up, don't let go & plug in the USB cable will activate META mode for few seconds...Typically, you need to click Download at SP Flash Tool before entering META mode or it will auto disconnected...
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #66649 üzenetére
Nyugi...
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #66560 üzenetére
Tehát wifi routert mindkét combra erősíteni akció előtt, ha nincs az embernél óvszer.
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #66539 üzenetére
A 1.5 centibe dupla vastagságú akksi befér, így én simán elhiszem a 4000 mAh-t.
-
RVR400
veterán
válasz
Costello81 #66497 üzenetére
ÖTLET: Nem kell 3 óránként megkérdezni, ha jön valaki, aki tudja, majd leírja a választ...
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
benceman00 #66307 üzenetére
Nem csak ma, hanem csak Happy Hourban, amíg a rendelkezésre álló darabszámra le nem adják a rendelést.
-
RVR400
veterán
válasz
Narancsos44 #66235 üzenetére
A THL W8 akksiját lehet belemoddolni, az elvileg 2000 mAh.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #66187 üzenetére
25 eladásból 88%-os eladót sem biztosan kellene ajánlgatni...
Ali elfogadhatóbb eladással rendelkező eladó
Viszont ezzel még nincs kisegítve, mert kellene valaki, aki kicseréli. Mivel ő pesti, és se Te sem én nem vagyunk azok, így egyikünkkel sem ment semmire.
(#66195) Laza... : Remélem, hogy nem bánod, ha olvasás nélkül töröltem.
(#66198) Laza... : Azért a 15-20 dollár különbség szerintem egy hétvégi bevásárlásra már elég...
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #66191 üzenetére
Látod, ez a különbség. Te csak a moderátor szólására vagy hajlandó belátni azt, ha hülyeséget csinálsz. A minősíthetetlen stílusodról már nem is beszélve, amivel próbálod leplezni az általad elkövetett hibát, nem pedig csendben maradsz. Na ez a tipikus virtus, ami egyáltalán nem ide való, ráadásul az off-ba rakást sem tudod megtenni, csak 4-ből 1-szer...
(#66193) Laza...: Nem csak linket nézted be, hanem mikor felhomályosítottalak, hogy OGS, még akkor is elkezdtél okoskodni meg felvenni a nagy mellényt a csendben maradás helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Alkoholista nevelde
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged