- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
Bővebben a FedEx-es hétfői rendelésről.
32 USD felár cserébe mókamentes. -
beg
veterán
Max. 2A körüli (1,5 optimálisabb), hosszú kábellel rendelkező EU-s microusb-s töltőt tud nekem valaki ajánlani? A hosszú fontos tényező (állandóan megtöri a zasszony, mert nem ér el rendesen az ágyig) és lehetőleg ne pukkanjon el 3 használat után, mert akkor a nyakamra tekeri. Free shiping legyen, nem kell márkás.
-
beg
veterán
válasz
LantosBerry8 #75932 üzenetére
Soc, kijelző és kamera miatt a Hongmi. Akksiból egy fokkal erősebb a lenovo. Kinek mi a fontos. Megbízhatóság, tartósság mindkettőre jellemző.
-
beg
veterán
válasz
szili.tamas1 #75584 üzenetére
Az én epenisem köszöni szépen, jól érzi magát mezei hd-n 5" kijelzőn. Aki ezen pixelt lát, az menjen orvoshoz.
-
beg
veterán
válasz
maggi1886076 #75501 üzenetére
ZOPO eu warehouse pl.
Viszonylag kevés boltnak van még. Vagy tehetsz próbát a mobilamb oldallal. Készletről dolgoznak, pár nap alatt küldik. -
beg
veterán
válasz
maggi1886076 #75494 üzenetére
Olyan oldal nincs. Rendelj eu raktárból, vagy keresd meg Hungobungo kollégát, hátha lesz valami jó ötlete
-
beg
veterán
válasz
sajtjani #75363 üzenetére
Itt nincs én telefonom, meg te telefonod. Mindenki máshol ütötte be a fejét, azért van ennyi gyártó. De ha engem egy is átver pl. egy akksi kapacitással, akkor azt messzire kerülöm. Egy komoly és megbízható gyártó, hívják azt bárhogy is, nem engedhet meg magának ilyen szintű átverést egy ekkora piacon. Mindegyik kínai valahonnan elkezdte. De meg lehet nézni, hogy a simlisekből mennyi maradt hosszú távon talpon.
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #75240 üzenetére
Sőőőőőőőőn, ahogy a művelt német mondaná.
Gyereknek, asszonynak tuti nyerő. 4x1,3 meg elég a csiti-csetinek meg a közösségi nyalókavadászatnak.
-
beg
veterán
válasz
hungobungo #75164 üzenetére
Ópenszórsz powa rulz.
A dd adb-ból nagy ötlet volt, az nem jutott volna eszembe. -
beg
veterán
válasz
aytukabozs #75161 üzenetére
De igen, jogos. Azt valahogy meg kell oldani.
-
beg
veterán
válasz
hungobungo #75156 üzenetére
Engem ez már kihúzott a csávából.
http://www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec -
beg
veterán
Ezekkel a dugikkal mindig ennyi gond van?
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #74977 üzenetére
Nem elírás, az oktakóros lenovo A850+ is ennyibe kerül. (akcióban, kuponnal)
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #74977 üzenetére
Nálam 404.
-
beg
veterán
válasz
madrac #74740 üzenetére
Laza kolléga már leírta egyszer. Ha van EPO, 10mp alatt talál holdat az MTK. Ha nincs EPO (net), akkor (nálam) 2 perc. Szlovákián és Lengyelországon végigvitt szakadás és mellépozicionálás nélkül, pedig jártam pár nagyvárosban külföldön is panelrengeteg között, letiltott adatforgalommal. Én ezt elfogadhatónak tartom. Innentől úgy döntesz, ahogy neked tetszik. Ízlésről, nőkről, szubjektív meggyőződésről nem vitatkozunk
-
beg
veterán
3 zsákfej zsinórban
majdnem poker
-
beg
veterán
válasz
doongoo #74528 üzenetére
Igen, de arra azt írják, hogy csak miuis xiaomi-val működik. A leírásában ez van:
Xiaomi brand MiClick quick buttonGondolom azért van hozzá ez a hellókitty alkalmazás, hogy más telefonon is működjön. Mindenesetre nem egy nagy érvágás, beruháztam egyre. Aztán majd kiderül. Ha nem jó, beverem valahova szögnek.
Azért azt a helloklikk.apk-t szerintem ki fogom bontani és átnézem, mielőtt emeltdíjas sms-t küldene a pajzánhonkong.com-ra
-
beg
veterán
válasz
CoolBoy323 #74268 üzenetére
Xposed modulja, Gravitybox. Xposed xda-ról beszerezhető. Rút is kő.
-
beg
veterán
válasz
svgyula #74255 üzenetére
Lenovo p780 akksit láttál már? Oda viheted a tolómérődet, mert az tényleg 4000 mAh. Ebből a thl-ből is simán kinéztem. Nem értem az álláspontodat. Szerinted még most is egy szobányi a számítógép, mert mióta felfedezték azóta változatlan? Minden egyre kisebb lesz és többet fog tudni. Főleg kinában.
-
beg
veterán
-
beg
veterán
válasz
peregr1nus #74230 üzenetére
Az említetteken kívül esetleg THL 4400. (Bár az még nincs készleten, csak presell)
-
beg
veterán
válasz
interstate76 #74223 üzenetére
2000 ft-al drágábbért már lenovo-t is kaptál volna...
a560Az meg mégiscsak úgy cseng, ahogy a landvo szeretne
Bár tény, hogy bizonyos pontokon kevesebbnek tűnhet.
-
beg
veterán
válasz
petyametyo #73975 üzenetére
Talán.
Egyebet nem akartál volna róla közölni? -
beg
veterán
Inkább wayteq irányába mozdulj el. Volt nálam tartósan egy concorde tablet, alig vártam, hogy elkerüljön tőlem. Rendszerint bevállt kínai cuccokkal dolgoznak, csak rászitálják, hogy concorde és elég jelentős haszonnal továbbadják. (nem sajnálom tőlük, mégiscsak importőr, meg szerviz) A tabletjük konkrétan egy Pipo volt, csak a saját rommal annyira elbarmolták, hogy használhatatlan volt.
-
-
beg
veterán
-
beg
veterán
Ha ip-s kell, akkor sajnos gyér a felhozatal. Akkor már inkább ez.
Youtube-on láttam egy biciklis srácot, aki szakadó esőben is navigál a telefonnal. Vett egy nem sikosítós koton csomagot, ráhúzza, köt rá egy csomót, és meg van oldva a vízállóság
Egy vödör vízben is vígan elvolt órákig.
-
beg
veterán
válasz
svgyula #73488 üzenetére
Tények nélkül ne vagdalkozz. Sokat segít másnak abban, hogy ne dobja át a palánkon egy alis eladó ezer forintos 32gb-os kártyával és még sorolhatnám. Anyagilag gyéren eleresztett egységnyi sugarú polgároknak rendel, akik azt sem tudják hol van kína és mi az az internetes vásárlás. Vannak fehér hollók, ezt tiszteletben kell tartani anélkül, hogy látatlanban nekiállsz szapulni.
-
beg
veterán
válasz
margithid #73421 üzenetére
Egy barkasz méretű dobozzal rendelhetek vattalabdát 20 dollárért, de nem kérnek semmit. Miért? Mert nem a minél nagyobb doboz számít, hanem ami benne van és annak az értéke. A telefon és tablet méretű cuccokra vérszemet kapnak, azokat kivétel nélkül szórják adatbekérésre.
-
beg
veterán
válasz
gipsztigris #73342 üzenetére
Igen, volt már róla szó. Ami még durvább, hogy lesz (van?) belőle az 5000mAh-s verzió is (THL 5000).
Szimpatikus.
-
beg
veterán
válasz
petyametyo #73278 üzenetére
Nem lebeszélni akartalak, ha ennyi a keret, akkor ok. De ha tudsz még rá áldozni, akkor inkább más márkát. A kijelzőn észre fogod venni a különbséget.
-
beg
veterán
válasz
petyametyo #73273 üzenetére
Ha neked megér ennyit és tetszik, akkor hajrá. Én nem ezt választanám 100 USD környékén.
-
beg
veterán
válasz
petyametyo #73256 üzenetére
Ennyiért már kapsz "normális" kínait, ami jól össze van rakva és a rom cserével sem le(sz)het gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Alkoholista nevelde
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged