- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
csokaadam0 #69321 üzenetére
Ööhhm, mit akartál rá flashelni?
-
Graphics
Jómunkásember
Mérettől függően érdemes szétnézni pl.
Lenovo kínálatában tudom ajánlani:
S860: fém házas kialakítás , 2SIM, 4000-es aksi, bevált és ismert MT6582-es 4magos SoC
+ Hosszú üzemidő
- Nincs LTEÁr: 260-280$
Lenovo K910 akkor, ha nagyobb a keret.
Ezen telefonokhoz elérhető jó support.
Xiaomi Hongmi Note is ajánlott lesz, amint elérhető lesz WCDMA verzióban, jó szoftveres háttér, példás frissítések.
Ár?
MTK SoC-kal szerelt telefonok általában 2G / 2G+3G kapcsolatot tudnak, tehát egyik sim csak 2G
Ritka kivétel, hogy ez máshogy van. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
Maximum1 #69277 üzenetére
Hát mert akárhogy nézem:
63 ezer forint körül mozog. Ennél pedig jelentősen olcsóbban keresnek telefont.
És lehet is ajánlani olcsóbban. Neked Moto G-d van, így ezt preferálod. Nekem Lenovom én meg azt
/ igaz ,hogy utóbbi megvette az előbbit, legalábbis mobilos fronton.
Ezen kár vitázni, aki Moto G-t nézte sima kiadásban, úgy is megkérdezi, nincs-e Dual-os, így egyből jön a válasz, hogy van.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
svgyula #69271 üzenetére
Hát félig-meddig...
Én pl nem "kofáskodok" a telefonokkal, leginkább tesztre veszem őket, kipróbálom, van róla véleményem, és nem csak a levegőbe ajánlok egy-egy típust.
Ez az átka.... Én szopok az áfával, én intézem a papírokat, várom, idegeskedek, kilopták-e... Működik-e, nem-e ráült Karcsi a postán...
Aztán, aki tudatlan, nincs PayPal-ja, és Ali-n akar rendelni egy 4magos Speadtrum Simple-Core Samsung klónt 100$-ért. és én véletlen belepofázok, hogy hé 110$-ért tudnék valós két magost.. Rendes support-tal.
Ha meg garis gondja akad, hozza hozzám, mert annyira értek hozzá, hogy 5-6 ROM-ból kihalásszam a rosszat, mert pl saját felelősségemre kipróbáltam őket, és nem neki kellett kínlódnia. És nem kérek érte egy tábla csokit se, mert én vállaltam , hogy támogatom 1 évig, amíg rendes szoftvert találok rá.
. De talán így mindenkinek kényelmesebb
Szóval , nézőpont kérdése..
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Dominó85 #69169 üzenetére
Tévedés, az S860 2GB Ram-os
az S660 1GB
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
margithid #69012 üzenetére
Az első értelmes videó a Lenovo S660 hátlapját illetően!
Tehát teljes, szálcsiszolt fém hátlap 2:03-tól, kopkoppkopp.
Vegyétek-vigyétek
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
margithid #69012 üzenetére
Egyelőre még az S650 nagyobb sikert él. Ugyanaz a hardver,vas, aksi igaz kisebb, de 40$-ral olcsóbb.
S660-ról a ma kapott infóim alapján még mindig az az állítás, hogy fém hátlapos.
Próbálom feltúrni a netet. Amúgy akár fém, akár műanyag, szintén ajánlott.
Etotalk-nál kérdeztem: fém, videón is
Pandawill: fém -
Graphics
Jómunkásember
válasz
margithid #68995 üzenetére
A Needrom-on elérhető MIUI-ban Multilang van, így sejtésem szerint abban van magyar.
a VibeOS, amely hasonlít a MIUI-ra viszont csak EN/CN
Minden másra ott a P780 elég nagy méretű topicja, ezt ott kérdezd.
-
Graphics
Jómunkásember
Ami Best-Buy
WayteQ Talk 5H / amúgy kintről is megkapható
Az Auchan kínálatában szereplő Qilive termékek mind Archos, igazából hardverileg nincs velük gond, a 2 év miatt azok is ajánlottak
De ami biztos, hogy support = 0, talán a WayteQ esetén még van.
Jobban jársz, ha veszel kintről egy Lenovo/Huawei/ThL mobilt, aminek van támogatása is.
@Mobildeck: DHL-lel 5-7 nap kéne , hogy legyen, nem 2-3hét
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
kolosanyi #68916 üzenetére
Lenovo-s témakörben nem lesz hiány, emiatt én azt javaslom, de pl Jiayu-hoz is találsz nemzetközi szinten dolgokat.
P780-as nem véletlen annyi, robosztus készülék, a Lenovo-nak illet volna frissíteni a vasat alatta, habár az S860 nem titkoltan ezt a célt szolgálja. P780 járt nálam, a húbammeg kategória, üveg-fém, ilyet még a golflabda S5 se tud
S660-ról érdeklődtem több webshopban, azt mondják fém a hátlapja, 3000-es aksi pont ideális, a szoftveres okosítások pedig szerintem ezt is elérik, mint ahogy az S650-re is már van 4.4.2-es / én most ezt tettem fel, pár bug ellenére használható is /
S650-ben már duzzad a topic, van egy csomó ROM, könnyen lehet okosítani, pár fórumtárs foglalkozik a VibeROM magyarításával is / mivel 80%-ban magyar, a maradék részeket elkezdte kort01 fórumtárs fordítani. De hunaqua kollega is sok segítséget nyújt
ömmm, S860, na ő még egy brutál minőség lehet , nem titkoltan ő még kiszemelt a részemről, és lehet le is csapok rá
Ja pandán tojás akció van
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
CoolBoy323 #68883 üzenetére
Nézem a G4 képeit, bakker ez egyből a Mi2S design-ja
fehérben főképp.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
CoolBoy323 #68876 üzenetére
Nekem most kb picivel felette állt meg, tréfamentesen.. egyszeri eset...
-
Graphics
Jómunkásember
Aki eddig agyalt Lenovo S650-es telefonon.
Ma feltettem a 4.4.2-es DEV ROM-ot, igen jól olvassa mindenki, már van.
Nagyon jó a felület, sok hasznos extrával, igaz only EN/CN verzió , tehát még van fejlődési tér benne.
Pl kiemelten tetszik az Emergency Mode, amely egy olyan energiatakarékos opció, ahol csak az alapvető funkciók érhetőek el, semmi csicsa nélkül. Rengeteg üzemidőt megtakarítva.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
CoolBoy323 #68757 üzenetére
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Dhampir #68717 üzenetére
Ez függ attól is milyen méretben gondolkozunk.
Én kicsit Lenovo felé húzok ,de relative érthető, hisz ők foglalkoznak is ezzel a dologgal, néhány apróbb dzsunka pedig csak dob egy szériát és kész.
Ami szerintem kisebb méretben jó vétel, az a Jiayu G3C, Xiaomi Hongmi, a Lenovotól pedig az A820 volt a bestbuy, de ez már jelenleg néhol kapható.
Méretben fentebb lépve ideális lehet: Lenovo S650/S660, A830 nálam mindig is egy kiváló telefon marad.
És jönnek az igazi tepsik: Lenovo P780, Lenovo S860, THL T11 / T100S.
Ezek amik igazán felkapottak ,de természetesen még akad jó pár olyan modell, ami nem került a látókörömbe, de más még preferálja érthető okokból
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #68647 üzenetére
Hát kb... , de hátha felfigyel már valaki erre is
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Dotahpakeb #68629 üzenetére
Nem esem bele abba a kategóriába
A telefon alapvető hardveres adottságai jók, nem tudom viszont ki gyártja.Az Archos adja a telefonok alapjait, így szerencsére legalább van valami szoftveres támpont.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Dotahpakeb #68624 üzenetére
Gyanús, hogy nulla support, max a vevőszolgálati pultnál, ha visszaviszed
Nem tudni ki gyártja / tableteket talán az Archos, legalábbis a nagyot igen... hogy ők meg melyik dzsunkából rendelik ismét passz. / Amúgy meg ennyi.
MTK6572, az már bizonyos, szerencsére ez egy jó SoC. Gondolom 512MB/4GB, és egy stock droid, nagyon nem lehet elcseszni. Lenovo A516 szint
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
ATM_automata #68621 üzenetére
Nézz be ide, van topicja, itt hamarabb segítenek, főképp, hogy elég sok hozzászólás van már
De az első hozzászólásban is van pár hasznos infó
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
interstate76 #68528 üzenetére
Igen, valószínű ez javított a dolgon
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
interstate76 #68518 üzenetére
Volt egy N2 teszt, ahol azt írták meglepően képes akadni. Nem tudom ez azóta változott-e.
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
TransAm88 #68296 üzenetére
Már kértem, légyszives vmi támpontot adj már!
Tipus, márka, akármi, fotozd le, töltsd fel, de azt tudo hogy kétmagos MTK, semmi többet... infot!!!
Szerk. Küldj át privátban pár képet, este megnzem, hátha találok vmit. Sajna ha nagyon klon, akkor a valos tartalmát nem tudju, de hátha vki feltöltötte a mentését. Mondjuk amit probáltál hogy akármilyen rom felrakása, azt ne prbálgasd többet, mert jo nem ledz belöle.
Meg kell keresni egy eredrti rá valo ROMot.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
hungobungo #68292 üzenetére
Azért ez nekem is komoly lecke.
, sokszor flasheltem oké telefonra valo dolgokat, meg volt mentésem is, de ezután még ovatosabban járok el.
Köszi az infokat.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
csokaadam0 #67872 üzenetére
Framaroot, es mobileuncletools
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Delaghetto #67832 üzenetére
Kevesebb smiley-t légyszi, átláthatatlan lesz a fórum tőle...
Szerinted a Haipai-nak jobb lesz a kamerája?
, naív gondolat
inkább rosszabb.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Delaghetto #67828 üzenetére
Okok, várjuk a fejleményeket
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Delaghetto #67819 üzenetére
Figyi, ebben vannak lényeges infók, nem véletlen.
Olvasd át, mindenképp, aki először akar komolyabb műszaki cikket rendelni külföldről, jobb ha ezekkel képben van.
Ha bemásolom ide, akkor se jobb.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Delaghetto #67816 üzenetére
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Delaghetto #67814 üzenetére
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Delaghetto #67810 üzenetére
Mesélek, múlt hétfőn hívott egy postai alkalmazott, a csomagom vámolják, küldjem a papírokat, megtettem.
Kérdezem minden ilyen szigorú mostanság.
Válasz: Igen, szinte minden telefonos csomagot vámeljárás alá vonnak.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Delaghetto #67807 üzenetére
Aztán meg kapsz egy 2 magos HajPajt... Bocs de ezek tényleg copy-paste telefonok...
Próba-cseresznye.. Aztán majd kiderül.
Amiket írtam ismert márkák , sok közösségi fórummal.
Én úgy látom, 50 körül itt van egy telefon, amivel ha gond van, nem számíthatsz senkire . Tuti vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest