-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #82374 üzenetére
Vágom, de azt ne mondd, hogy Tőled még senki nem kérdezte meg egy telóról, amikor azt mondtad, hogy kínai.
-
RVR400
veterán
válasz
instantwater #82338 üzenetére
-
RVR400
veterán
válasz
wwenigma #82327 üzenetére
Pl a fentebb emlegetett W450-ben is az van, meg mindig látni ilyen árakon készülékeket, amik azzal vannak szerelve.
Meg az újabban említett HTM-ek is sima TFT-sek.(#82326) aytukabozs: Valóban nem venném meg magamnak, a már említett okból kifolyólag sem. Ha olcsó teló kellene, akkor viszont nem a ppi-vadászat lenne az elsődleges szempont. Bár most sem az, mert 5.5"-ra 1280*720-am van, és igazság szerint egy cseppet sem rosszabb a szememnek, mint amikor 5"-ra jutott ugyanennyi pixel. Ezerszer rosszabb az, ha sima TFT-t kell néznem, úgyhogy eszembe sem jut senkinek sem ajánlani 1-2e Ft-tal olcsóbb készüléket, akármilyen "fillérbaszó" emberke is az.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #82323 üzenetére
A fnetebb említett T6S, a DG310 még belefér. Amúgy a DG310 is csak 854*480, de szerintem vállalható. Persze más kérdés, hogy aki megszokta a nagy pixelsűrűséget, annak nem opció, viszont az árat tekintve tökéletes. Jah, és inkább egy kisebb pixelsűrűségű IPS panel, mint egy nagyobb sima TFT.
(#82324) iMaverick: Nem is tűnik rossznak, viszont Out of stock...
-
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #82295 üzenetére
Kit érdekel a cikk? Simtelepet rendelsz, aztán meg fikázod a jóval jobb hardverrel rendelkező, olcsóbb és jóval nevesebb THL-t. Ilyenkor nem szoktál gondolkozni, mielőtt írsz? Mutattál jobb telót ilyen áron? Ha ezek megvannak, akkor megbeszéljük, addig teljesen hiteltelen vagy, és ismét csak véleményt mondtál valamiről, amit még nem is láttál. Ahogy a Simtelepnél is már előre úgy gondoltad, hogy jó, ennél meg úgy gondolod, hogy szar.
(#82299) csubuka: A múltkor Laza emlegette itt a pandás X1-et. Mindenki lefikázta, pedig abszolút jó vétel volt, ha nem best buy. Noname, de teljesen jó a teló. Szóval ezektől a dolgoktól kellene vagy teljesen elvonatkoztatni, vagy mindig szem előtt tartani. De itt attól függ a véleményalkotás, hogy kinek mikor milyen kedve van...
Volt nálam a teló, totál jó a képe, a GPS-e, a sebessége, a térereje, a kamerája is hozta a jobb átlagot (nem V3 és Hongmi szint azért az tény) meg az ára is. -
RVR400
veterán
válasz
svgyula #81672 üzenetére
Az a baj, hogy itt mindenki a webshopos árból indul ki, és még azt sem veszi figyelembe, hogy egy-egy helyen 10 db-os rendelésnél már kapsz 10-15 USD kedvezményeket darabonként. Mivel a webshop sem ingyen üzemel, így közvetlenül a gyártótól, nagyobb darabszámban még olcsóbb egy-egy készülék.
Pl legyen ez a Concorde 5005NFC. Sok helyen ez a teló (webshopokon) 160 USD környékén elérhető Inew V3 néven. A gyártótól ez a teló nagy darabszámmal biztosan nem kerül többe 130 USD-nél (de talán még 120-nál sem), így ha kiszámoljuk 1 db telefonra a költséget, akkor bizony kijön, hogy 1 db telefon ára 38e Ft környékén van ÁFA-val, de ugye azt a vevő fogja a végén kifizetni, és a készülék itthon 64e Ft-ba kerül. Ha ezen 5k haszon van mindenféle költségek kifizetése után, akkor biztosan velem lehet a baj, és ha valaki szerint egy ilyen árú készüléken a "csak" 10K TISZTA haszon kevés, akkor nézzen szét egy számítástechnikai üzletben, és gondolkozzon el, hogy min mekkora hasznok lehetnek...(#81677) beg: 9 éve hagytam ott, akkor a 18% már szinte tarthatatlan volt, úgyhogy kb 10%-ról beszélhetünk jelen pillanatban, vagy talán még annyiról sem.
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #81670 üzenetére
Olvastál már bele Concorde fórumba? (akár hivatalosba is?) Nem csak a felhasználók gondolják úgy, hogy ők sokkal jobb készüléket kaptak, mint a kínai "gagyi", hanem az ottani supportosok is simán le merik ezt írni.
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #81668 üzenetére
A kérdés nem az volt, hogy rebrandelik-e a telókat, hanem az, hogy mé' kamuznak.
-
RVR400
veterán
válasz
svgyula #81663 üzenetére
Vajon miért van az, hogy mindegyik készülékük egy-egy kínai telóra hajaz (1:1), és miért próbálják előadni, hogy egyedi gyártásúak...
(#81666) CoolBoy323: Nem azt mondtam, hogy ők gyártják, hanem azt, hogy állításuk szerint EGYEDILEG gyártott szériák a Concorde részére (több telónál előadták, hogy nem ugyanaz a termék, a szoftverek sem csereszabatosak, stb). Bár, ha a másféle szitázás már annak vehető, akkor igazuk van.
-
RVR400
veterán
A proximity szenzor hibájára van megoldás (szerencsére az enyémen nem jelentkezett).
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #81367 üzenetére
Hová akarják még butítani szerencsétlen F1-et. Inkább tennének bele egy IPS kijelzőt...
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #81270 üzenetére
Már leírta fent, hogy azért, hogy ne 1.1 GB szabad memóriája legyen, hanem 1.5 GB, mer' az jó.
-
RVR400
veterán
válasz
#39868659 #81232 üzenetére
Akkor leírom, hogy kb 20 tabletet javítottam már, az mind egyszerűen forrasztva volt az alaplapra, tehát ott alapvetően semmi gond. A beépített akksis telóknál meg, amikkel eddig dolgom volt, nem volt érdekes a csatlakozó a végén, mert minden nehézség nélkül forrasztható, mert nem szalagkábel van, így egyszerű pillanatpákával megoldja otthon az ember, ha nagyon muszáj, nem kell hozzá weller, amivel egy-egy jobbfajta szalagkábel is meg tudja izzasztani az embert.
-
-
RVR400
veterán
válasz
Viktor0610 #81134 üzenetére
A Jiayu S1-ben sincs nagyobb.
(#81136) wwenigma: Egyébként azon gondolkoztam, hogy ha a Coolpad 7320 a 2500-as akksival 5 óra kijelzőidőt vígan elbír (ebben van játék, navigálás, mobilnetezés is), akkor egy 5000-es akksival gyakorlatilag folyamatosan mehet napközben.
Jah, amúgy a 7320 a Battery Monitor Widget szerint 4365 mV-ig töltődik. -
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #81096 üzenetére
Hozzáteszem, ez a kombó egy 1 GB-osnál is ugyanezt tudja okozni. Akinek ilyen problémája van, annak esetleg a fejlesztői menüben nem árt szétnéznie, és állítania a háttérfolyamatok korlátozásán valamint bekapcsolhatja a programok bezárását elhagyáskor. Innentől kezdve no problem.
-
RVR400
veterán
válasz
tihibaby #81028 üzenetére
600 fős melóhelyről nem tudnék 10 embert, aki ekkora kártyát venne, másrészt meg máshol alapból ennyi, teljesen felesleges reklámozni, úgyhogy ne tornáztasd Magad tovább. Jah, az ebayt itthon jóval többen ismerik mint az amazont, így megint csak felesleges tovább fárasztani Magad. Jah, és paypal sincs.
Bár, ha eleget fizettek érte...
-
RVR400
veterán
Már Te is kezdesz gyanús lenni....
(#80982) pluhm: Az aztán valószerű, hogy valaki beregisztrál, ki sem tölti rendesen az adatlapját, a képét megváltoztatja egy fiúsra, miközben lány, és ilyen szöveget ereszt el csak úgy... Majdnem elhittem.
(#80988) motrola: A mixeshopot nem biztos, hogy ajánlgatni kellene...
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #80940 üzenetére
Kicsit nehéz készülék, de egész jól kézbe illik. Nem ropog, nem recseg a kasztni, GPS-e jól működik (elég hamar pozícionál, és elég jó erőssége van a holdaknak). Nincs benne semmi extra, gombvilágítás sincs, viszont a vakuja az átlagnál erősebb. Android 4.2.1 van rajta, frissítés szerintem sehol sem elérhető. A kamerája nem egy nagy eresztés, de összességében az árát megéri.
-
RVR400
veterán
válasz
Earl_Muttley #80653 üzenetére
Szerintem nagy valószínűséggel egyik pillanatról a másikra el lett flashelve. Ha nem, akkor gyanúsan kuka. Tölts le hozzá egy biztosan hozzávaló ROM-ot, aztán told rá. Próba cseresznye.
-
RVR400
veterán
válasz
Magnat #80540 üzenetére
2005-ös cikkekben HD és FullHD van emlegetve. Mindig úy hívták, csak pl a HD Ready sem csak így volt, hanem volt HD Ready 720P és HD Ready 1080P is. Nem beszélve a 720I és 1080I interpolálásról sem. A HD Ready 720P az 1366*768-as cuccokon volt általában feltüntetve, mivel nem sima HD felbontásuk volt, hanem csak tudták nem natívban.
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #79773 üzenetére
Apa, kezdődik.....
-
RVR400
veterán
Mellékesen jut eszembe a V3 is 8 MP-t ír előlapira.
-
RVR400
veterán
Tehát egy tökéletes társadalomban élek, ahol nem lehet ilyet megoldani.
Jó tudni.
Sajnos a jelenlegi jogrendszerben még csak jó ügyvéd sem kell, és jó idegek sem. Valamint biztosan ilyen üggyel foglalkozik egy egész NAV-os nyomozócsoport, mert akkora kapacitásuk van, hogy 20 dolláros ÁFA meg nem fizetésekre is jut legalább 2 szabad ember. -
RVR400
veterán
válasz
wwenigma #78614 üzenetére
Egyébként valami nem stimmel, mert ez így szól:
163. Vámszabálysértés
209. § (1)330 Aki nem közösségi árut a vámellenőrzés alól elvon, vagy a vámtartozás, a nem közösségi adók és díjak, illetve a biztosíték megállapítása vagy beszedése szempontjából lényeges körülmények tekintetében valótlan nyilatkozatot tesz, feltéve, hogy a vagyoni hátrány a százezer forintot nem haladja meg, úgyszintén, aki e cselekmények bármelyikét megkísérli, szabálysértést követ el.
(2)331 Aki az (1) bekezdésben meghatározott cselekményt a vagyoni hátrány mértékére tekintet nélkül gondatlanul követi el, szabálysértést követ el.
(3) Az (1) és (2) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vámszerve is szabhat ki helyszíni bírságot.
(4) E § alkalmazásában
a) biztosíték alatt a vámtartozás, illetve a nem közösségi adók és díjak megfizetésének - vámjogszabályok által meghatározott formában történő - biztosítását,
b)332 vagyoni hátrány alatt a vámtartozás, illetve a nem közösségi adók és díjak megfizetésére vonatkozó kötelezettség nem teljesítése miatt bekövetkezett bevételkiesést
kell érteni.Nincsenek évek, csak pénzbírság. Másrészt utólagosan a NAV nem foglalkozik vele, mivel ezzel az erővel bármit legalizálhatok itthon, még ha loptam is, mert külföldről van, és én utólag be is jelentettem, és fizettem utána ÁFA-t.
Másrészt az összes vámügyintézőt le lehetne csukni az elméleted alapján.
-
RVR400
veterán
válasz
wwenigma #78571 üzenetére
Na az kb a megmagyarázhatatlan szindróma. Pl van akinek egy gyári visszaállítás megoldotta, van akinek a SIM-csere (ugye többféle SIM van, és talán csak azzal jó, amit a Telenor nem szívesen szokott adni valamiért, csak kikövetelte az ügyfél), van akinek a 900-as szoft (ami megint érthetelen), így én is maradnék annál a verziónál, hogy inkább a Telenor a ludas nagyrészt.
-
RVR400
veterán
válasz
janaman01 #78517 üzenetére
A facebook inkább akkuzabáló, így a nagy akksis teló jó választás. Mondjuk én már jó ideje nem teszek fel face klienst a telóra, mert legalább 20% üzemidőt lehet vele nyerni.
MUT-ban csak teszt van az érintőhöz, kalibrálni ott sem lehet. Annak idején az X6 űberolcsó volt a 8magosok között, lehet, hogy az olcsóság áldozata lett az érintő...
-
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #78491 üzenetére
Segítek, mielőtt még sokkot kapsz.
Talán valaki megtudta a jelszavadat, belépett, és ezt beírta. Legalább ilyenkor vennéd észre Magad.
Kérheted a szankciót, mert leírtam az igazat ismét...
A lassan egy éve dumád is kicsit érdekes, mert pár hónapja írtál nekem ,hogy letiltottál, miután Te írtál rám nyíltan vállalhatatlan hangnemben. Szóval nagyon bántott is a dolog, hogy Te tiltottál engem az alpári stílusod után.
Annyira jó, hogy olvasgatod, mert én az első után olvasatlanul töröltem a többi leveledet. -
RVR400
veterán
válasz
Krinyo #78478 üzenetére
Te is átvetted Dominó kolléga szokását, hogy simán véleményt mondasz valamiről, amit még csak nem is láttál, mondjuk Te még talán képen sem nézted meg.
A W450-nel köszönő viszonyban sincs, az is volt már nálam. Ez IPS kijelző jobb a kamerája, a GPS-e is működőképes, nem kell vele szarakodni, hogy néha nem kapcsol vissza a kijelző, Real Racing 3 simán megy ezzel az 512 MB-tal is rajta, innentől kezdve tőlem azt gondoltok, amit akartok. A multitask meg androidnál kicsit vicces, merthogy ugye ami háttérbe kerül, az ott meg is áll, a régi programokat meg automatikusan kilövi, ha már kevés a RAM.
Szóval meg ne halljam, hogy nem Moto E-t veszel.(#78482) wwenigma: És ismét visszatértünk a nagy jokerhez. Tényleg viccesek vagytok.
A lényeg fölött pedig elsiklotok, ami az, hogy ennyi pénzért kintről jóval jobbat lehet venni, kicsit gyengébbet féláron, hasonlóan jót pedig 60%-os áron. Tudom, ezek mind kínaiak, én kérek elnézést, hogy nem kiáltottam ki a Moto E-t a világ legjobb vételének.
-
RVR400
veterán
válasz
wwenigma #78460 üzenetére
Tudtam, hogy ilyenkor egyből az jön, hogy de ez kínai... Akkor meg be is lehet zárni az egész topicot, és mindenki menjen a Mediaba, az E-digitalba, meg rendeljen az emag.hu oldalról.
MTK6589, 960*540, 512MB/4GB, 8MP nem fixfókusz, vaku is van. Ha duplaáron sokkal jobb vétel a Moto E ehhez képest, akkor tényleg semmi létjogosultsága nincs a topicnak, mivel duplaáron itthon mindenből lehet venni ugyanolyan jót, vagy kicsivel jobbat. -
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #78412 üzenetére
Lágyabb zajszűréssel a Coolpadon kb egy szinten lenne a kettő.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #78421 üzenetére
512 MB-tal az UTime G7 13800 pont Antutu, és 49.7 fps Nenamark2. 80 USD-s telefonról beszélünk, ebből kettőt veszek 1 db Moto E áráért...
-
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #78284 üzenetére
Ad1: a véleményemet nem a "te egy barom vagy" kijelentéssel kezdtem, ahogy Te...
Ad2: a belekötés a Te szokásod, mivel minden készüléket egyből oltasz, ha nem "kongói"
Ad3: az én okfejtésem ténylegesen közelebb állt a valósághoz, mintsem egy x árú készüléket hasonlítsak egy 1.6x árúhoz...
Ad4: szerintem Rajtad kívül mindenki hülye, mert ezt észreveszi.. Persze Szerinted.Részemről téma lezárva, Te nem tudsz elsőre sem normális hangvételű ellenvéleményt írni, hanem csak vagdalkózol és megsértődsz az igazságon...
A fikázást már akkor megtetted, amikor 4 db 640*480-as tesztképet láttál a gizchina oldalon.
Szerintem nem kever senki senkivel, csak a Te szokásod ez itt errefelé, hogy látatlanban is mindenről mindent tudni vélsz.
-
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #78241 üzenetére
Ez már nem az első eset, hogy úgy nyiletkozol valamiről, hogy még nem is láttad. Anno pont a Coolpad F1 volt az, amit leszóltál kameraügyileg, hogy milyen szar, meg stb. 2 nappal később tett fel Hungobungo képeket, ami teljesen rácáfolt, de Neked eszedbe sem jutott, hogy esetleg megjegyezd, hogy mekkorát tévedtél. Most ismét az a helyzet, hogy rögtön leszóltál valamit, amiről gőzöd sincs.
Valamint most egy 220 USD-s cuccot mértél egy 140 USD-shez, ami majd' 60%-os különbség. Hidd el, 340 dollárért meg Hongmi Note alázó cuccot lehet venni.
-
RVR400
veterán
válasz
hevizms #77123 üzenetére
Én sem akarok flamet generálni, de mennyi GPS-szarakodós MTK-ról hallottál, és mennyi Snapdragonról? Be kell látni, hogy valami csak van az MTK-val a Snapival szemben, bármennyire is nem szeretnénk ezt beismerni. Nekem is MTK-m van, nem az első és valószínűleg nem is az utolsó, de belátható, hogy nem az MTK-s cuccok viszik el a pálmát, ha navigálásról van szó. Ha már a fixidőt nézem, amit annyira istenítünk az MTK-nál, abban is alulmarad, és akárhogy is fáj, pontosságban is. Elhiszem, hogy van jó GPS-es MTK-s cucc, de arányaiban tekintve több a problémás, mint a Snapdragonnál.
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #77015 üzenetére
Figyelni kellene, hogy ki az, aki 10-nél kevesebb hozzászólást írt be az adott topicba, amibe éppen írni akar, és egy felugró ablakot kapna elküldés előbb, amiben benne szerepel az összefoglaló, és egy 30 karakteres captcha, ami kb 5 frissítés után (kb 20 másodpercenként lehetne csak újat kérni) adna ténylegesen olvasható karaktersorozatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest