- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
dilajoska1 #43221 üzenetére
Valaki azt írta viszi (mediumon), nálam kifagyott így nem tudok nyilatkozni róla.
-
Ájvé
veterán
válasz
dilajoska1 #43213 üzenetére
Igen, de ezt már régen írták a fórumon, van rá esély hogy M-es lesz, bár én nem érzem igazán hátrányát ennek, de ez is egy szempont.
-
Ájvé
veterán
válasz
dilajoska1 #43208 üzenetére
Számít azért valószínű nem is keveset a GPU órajel, csak ezt nagyon nehéz lemérni, főleg egy benchmark programmal, talán inkább kifejezetten 3D tesztprogramot kellene nézni.
GPU típusról nem kell beszélnünk, hiszen GSX544-ről van szó minden esetben, itt csak órajel eltérés lehet, magok száma valószínűleg azonos mindegyik esetben (persze ezt se tudhatjuk biztosan).
Felbontás egyébként szintén nagyon sokat számít, 960x540 vagy 1280x720 azért nagyon nem mindegy, jóval nagyobb teher ekkora felbontás és ez nem is lineárisan, mivel processzornak is nagyobb a feladat.
3D pontszám egyébként nálam 3507 lett. -
Ájvé
veterán
válasz
dilajoska1 #43200 üzenetére
Thl W100 6589M-es, ez biztos.
Az meg, hogy alacsonyabb az órajel nem jelenti azt hogy fele annyi pontszámot is kap (még akkor se ha pont fele annyi az órajele). Sok mástól is függ, pl kijelző felbontásától is többek közt.
Mobilokhoz annyira nem értek, de pc-n órajel emelés esetén is (GPU órajel) néhány százalékos növekedést lehet elérni (5-10%) és itt már komoly tuningokról van szó (10%-os vagy nagyobb órajel emelésről), sosincs azonos mértékben a teljesítmény növekedés az órajel emelkedéssel, közel azonos lehet, de veszteség mindig van, úgyhogy ez is hozzávetőleges.
Azt meg hogy mennyi teljesítmény kieséssel jár 6589-hez képest egy 6589m-es processzornak az alacsonyabb GPU órajel, csak tesztekből tudnánk meg, amiben minden más feltétel azonos a GPU órajelen kívül. -
Ájvé
veterán
-
Ájvé
veterán
válasz
AsusBoy #42260 üzenetére
5" 1080p, számold ki, de segítek, SGS4 is pont ilyen paraméterekkel rendelkezik (de közben megnéztem hivatalos oldalon a kedvedért, 441, szóval nagyítóval se találod már meg a pixeleket). Annyit írnak hivatalos oldalon, hogy augusztusban lesz.
Garancia időt az oldalon szokták feltüntetni, az ügyintézés már nehezebb, vissza kell küldeni ha valami probléma van, ez kicsit szívás, szóval ezért kell utána járni a készüléknek, hogy lehetőleg kisebb eséllyel legyen selejtes és olyan oldalon vásárolni, ahol vélhetően el is lehet ezt intézni. -
Ájvé
veterán
válasz
AsusBoy #42258 üzenetére
Ez talán jobb ár/érték arányban (ha lenne persze, mert még nincsen).
-
Ájvé
veterán
válasz
palocz #42218 üzenetére
Itt van hozzá rom, programokat is innen szedd le, mindet és úgy próbáld meg.
-
-
Ájvé
veterán
válasz
tvamos #41491 üzenetére
Talán ez lenne a legjobb:
Jiayu G2S
Facebook játékok nem igazán mennek szerintem telon, bár nem próbáltam, esetleg ha van külön alkalmazásban is a játék Androidra.
Ez is jó még csak 4,5"-os már (meg ilyen méretben van már 4 magos is):
Lenovo P770
mondjuk nagyon sokkal nem nagyobb.
Romokról nem tudok beszámolni, mivel nincs tapasztalatom és nem ismerem annyira ezeket, majd talán más ír erről is.
Net elvileg csak vodás megy rajtuk (2100Mhz-es). -
Ájvé
veterán
válasz
Zsé_zso #41453 üzenetére
Mobilnetet se bukná, csak a sávszélességet mivel 3G nem lenne hanem maximum csak Edge.
GSM 900/1800/1900-at támogatja vagyis telefonálással nem lenne gond. GPS nyilván működik ettől függetlenül is.
3G nem egy rossz dolog, kár lemondania egy bizonyos telefon miatt erről, ami egyébként nem kiemelkedő így se.(#41456) b0bcat:
Csak IPS technológia miatt nem lehet rosszabb a képe, más oka lehet. -
Ájvé
veterán
válasz
dobostorta #41073 üzenetére
Mert a töltő (ez esetben USB-n a pc) kevés áramot ad le, ha veszel egy 1000 mA-s vagy 1500 mA-s töltőt akkor jóval gyorsabban fog töltődni a telefonod (hálózati töltőről, mivel pc-s USB elvileg fix).
Nálam is jóval gyorsabban töltődik 1000 mA-s töltőről a telefon.
Egy cikk a témában (reklámot most nézzük el benne).
1000-es max 1500-ös elég egyébként, ez fölött nem fog nagyobb teljesítményű töltővel se gyorsabban tölteni, mivel gyárilag le van szabályozva a telefonban, hogy mennyit vesz fel. De ennyi kell azért, sokat számít. -
Ájvé
veterán
válasz
gipsztigris #40781 üzenetére
Hát azért ne ragadtasd el magad ennyire, a jó magyar kereskedések védelmében. Itt se ritka az átpaszírozás azért, meg hát multikról beszélünk alapvetően, szóval csak a nevében magyar. Piac vagyunk semmi más, szóval saját érdeket kell nézni jó magyar szokás szerint.
Üzlet meg ilyen, aki nagyban játszik, vagy sokat visz vagy sokat veszít, kockáztat. -
Ájvé
veterán
válasz
Atomcsirke #40609 üzenetére
HSDPA/HSUPA is támogatja elvileg. 1900/2100 Mhz-en.
-
Ájvé
veterán
válasz
_Alabástrom_ #40540 üzenetére
Minidealnél ez a teljes ár, valaki írta hogy tmallbox tesz rá még valamit. Egyébként igen, ha ezt az árat és tulajdonságokat nézzük a tmallboxos a jobb, mivel 6589T a processzor.
-
Ájvé
veterán
válasz
Atomcsirke #40489 üzenetére
Hát ahogy olvasgattam eddig, SG vagy HK post esetén nem igazán szoktak izgalmak történni, jó lenne egy olyan esetet olvasni, hogy megvámoltak egy ilyen csomagot, mert én ilyet se olvastam még (persze biztos volt ilyen, nem mondom).
Amúgy igazad van ebben, de garancia hova szól akkor? -
Ájvé
veterán
válasz
instantwater #40479 üzenetére
+19,99$ a local shipping ezt se felejtsd el.
-
Ájvé
veterán
Jó igen, akku az nagy bennük, de fényképezés is lényeges.
Ja magyar nyelv is fontos az kihagytam, ezekbe speciel van, szóval nem neked szól, hanem ha valaki még ajánlana készüléket arra az esetre.
Árat nem írtam még, 200é körül megállna az nem lenne rossz, esetleg kicsit több lehet még, P780 már sok, de köszönöm, tudom nem írtam eddig és nem tudtad milyen árban keresek. -
Ájvé
veterán
Készülék ajánlatokat szeretnék kérni. A lényeg nagy akkuidő és jó fényképező. Newman K-1-et és ZTE V987-et néztem eddig. Az se baj, ha olcsó, de azért valami minőségi darab legyen amiről már azért hallott (márka) az ember, még ilyen nagy távolságból is.
-
Ájvé
veterán
válasz
albinolynx #39980 üzenetére
Szorzás van, de nullával történő osztás értelmetlen vagy inkább nem értelmezhető.
-
Ájvé
veterán
válasz
Ed3r_X_ #39973 üzenetére
Redi romnál volt talán írva, tudom hogy 156Mhz az M-nek, de ott valamiért 286Mhz volt írva. Nem tudom igaz-e, de ha igen akkor ez lehet a magyarázat rá hogy még is viszi az 1080p videókat, persze van jobb ötleted akkor várom.
CoolBoy323:
Tudom, olvasd el amit írok esetleg. -
Ájvé
veterán
válasz
iMaverick #39969 üzenetére
Nem lehet a gyárival csak 720p-be, mással meg nem próbáltam.
Egy leírásban egyszer azt olvastam 286Mhz-es a GPU órajel benne (mint a normál 6589-nek), nem tudom igaz-e, nem találtam azóta se erről információt, de ha S750-ben M-es processzor van Thl W100-ban szintén, akkor ez megmagyarázná talán hogy miért viszi mégis az 1080p-t. -
Ájvé
veterán
válasz
iMaverick #39958 üzenetére
Nem, hivatalos oldalon is fent van.
Egyébként nem a kijelző mérete a lényeg, M-es processzor qHD felbontást tud kezelni és 720p videókat felvenni, ez miatt ha qHD a kijelző felbontása akkor elképzelhető, hogy csak M-es sock van benne. Thl W100 esetén viszont hivatalosan is így szól a leírás.
Attól hogy M-es processzor még vinnie kell az 1080p videókat, vagyis nálam viszi akkor gondolom annak is. -
Ájvé
veterán
válasz
megint én #39913 üzenetére
Nem értem hogy nem vitte az 1080p videókat (nekem MTK6589M-es processzor van a telefonomba, de nem Lenovom van hanem Thl W100), én innen töltöttem le a sample videókat és a x264_1080p@9.7Mbps.mkv videót még tökéletesen vitte (killer sample már akad, lassú a videó és hang is elmegy, de azért még azt is viszi). MX Player alatt ment és nem is állítgattam rajta.
-
Ájvé
veterán
Alapvetően igaz amit írsz, legtöbb (sőt majdnem mindnek) mindegy milyen maga a hardver, a külső fontosabb.
Én viszont a hardvert is nézem. Volt hogy ismerős csaj laptopot keresett, találtam egy nagyon jót hardveresen ami fekete volt, erre ő azt mondja de neki piros kell. Kicsit szitkozódtam magamban de végül nagy nehezen kerestem egy hardveresen és küllemben is jó laptopot.
Szóval én mindig megpróbálom a legjobbat kihozni, úgy hogy minden tekintetben a lehető legjobb legyen a készülék. De no offense értem az álláspontod.smkb:
Igaz tényleg jobb az A9. Én magamból indulok ki, adott áron a jobbat venném és másnak is így ajánlanám, ezért írtam.
SGX531 viszont nem valami erős de ahogy előtted írták angry birds és facebook fut rajta, de én nem így veszem figyelembe. -
Ájvé
veterán
Én ennyiért nem vennék 6577-est már és szerintem mindenki így van ezzel akit kicsit érdekel a telefon hardveres része. Köszönő viszonyban sincs egy 6589-el. Ha mondjuk egy S4 Krait magos vagy Cortex A15-ös lenne az a 2 mag egy jobb GPU-val megtámogatva akkor nem mondanék semmit, de mikor azonos áron egy nagyságrendileg sokkal erősebb hardverrel szerelt és még márkában is azonos (értesd nem valami noname semmilyen telefon) telefont kapsz, akkor gondolom te sem gyengébbet veszed.
6589 Key Lime Pie kompatibilis is, ezt se szabad elfelejteni (persze kérdés hogy fog majd frissítést is kapni, de talán ez is szempont.
Abban egyetértünk hogy Samsunghoz képest mindegyik sokkal jobb, de ennyiért lehet nézni szerintem jobb hardvert is, még csak nem is olyan árat mondott ami küszöb lenne 4 magosoknál, 250$-ért van miből válogatni.
Egyébként meg megkérdezném először hogy mi akkor az elképzelés küllemben, mert csajoknak se egyforma az ízlése. Fehér telefonok meg általában bejönnek a nőknek, de ez már tényleg off, csak azért írtam, mert szerintem lehetőség szerint hardveresen is a legjobbra kell törekedni, ennyi. -
Ájvé
veterán
Azért 200€-ért (durván 250$), már valami jobb fajta 4 magost is lehet ajánlani, nem 2 magost, szerintem persze. Bármennyire is csajos.
(#39703) Gyuc
Még nem fordult velem elő fagyás, egyébként van Thl W100 topik is. -
Ájvé
veterán
válasz
bigrock #39538 üzenetére
Csak be kellett kapcsolni az A-GPS-t, mivel csak ilyen GPS van a telefonba... Szóval mikor te bekapcsolod a GPS-t akkor konkrétan ezt az A-GPS-t kapcsolod be. Mellesleg nagyon minimális adatforgalmat bonyolít ilyenkor, mikor lekéri a műholdak helyzetét, próbáltad volna ki adatkapcsolat nélkül, lehet kicsit tovább tartott volna a keresgélés.
Bocs a dupláért, nem néztem hogy lehet még szerkeszteni. -
Ájvé
veterán
válasz
megint én #39506 üzenetére
EPO vagyis Extended Prediction Orbit lényege, hogy interneten keresztül letölti a műholdak aktuális pozícióját és ez alapján sokkal gyorsabban megtalálja azokat.
Jiayu G4 kimaradt a felsorolásból, ennyire nem tetszik?
UMI S1 is ott van még, bár akkuja ennek is elég kicsi és abból is csak egyet kapsz hozzá.
Lenovo S750 még vízálló is, bár ennek se nagy az akkuja.
Eddig nem volt szó róla, de Newman K1 se egy rossz darab. Kamerája se rossz, 2500 akku van hozzá, szóval elvileg nem egy rossz darab. -
Ájvé
veterán
válasz
instantwater #39496 üzenetére
A kedvenc oldalam B betűvel kezdődik viszont ott nincs fent, de egy n betűvel kezdődőn megtaláltam
-
Ájvé
veterán
válasz
sasa311 #39489 üzenetére
De létezik, az egy fullos kiadás, csak éppen Spica-ra meg még néhány készülékhez adták régebben. Egyébként abban igazad van hogy NNG (a szoftver fejlesztője) nem forgalmaz vagy fejleszt szoftvert Androidra, de ettől még léteznek bizonyos kiadások amik nem hivatalos kézből beszerezhetőek.
Egyébként meg jól fut az én megyek, csak WVGA a legnagyobb felbontás amin elérhető. Térképet is lehet hozzá találni azzal sincs gond, annak ellenére hogy csak egyetlen szoftvert adott ki Androidra az NNG, az elég jól sikerült. -
Ájvé
veterán
válasz
Atomcsirke #39425 üzenetére
Tényleg, félre olvastam és elragadt a hév
-
Ájvé
veterán
válasz
Atomcsirke #39369 üzenetére
MT6589-nek nincs energiagazdálkodása? Tudod mit látok mikor elindítom a CPU-z-t? 1 néha 2 mag aktív, azok se maximális órajelen futnak. Nézz néhány videót a chipről, alig melegszik (Cortex A7 eleve egy takarékossági célzattal fejlesztett processzor), még játék közben sem érzek hőemelkedést a készülékházon.
1600-as sőt 2000 alatt inkább gyenge egy akku ilyen telefonokba, de tudod miért? A kijelző miatt elsősorban (normál használattal persze, vagyis semmi komoly játék meg ilyesmi), 4,5"-os kijelző van minimum minden ilyen telefonban és egy ilyen LCD panel eszik is rendesen.
Okos telefonok legnagyobb gyengéje az akku amit a nagyobb és nem gazdaságos kijelzők csak tovább tetéznek.
G526-ra mindenhol 2 magot írnak. 6577T lehet benne talán, hacsak nem ez is Qualcommos.
Tessék.
Érdekes Overviewben 2 magos, Specificationsban meg 4 -
Ájvé
veterán
válasz
CoolBoy323 #39339 üzenetére
Pont írta valaki hogy nem dual standby a készüléke, vagyis mikor hívják akkor kikapcsolja a másik kártyát és nem elérhető. Tudtommal dual standby esetén lehet fogadni a másik kártyára érkezett hívást.
Persze javíts ki ha tévedek, nem mélyedtem el a témában, mivel csak egy simet használok. -
Ájvé
veterán
válasz
anonym1s #39232 üzenetére
G4-ből több fajta kiszerelés is van, csak itt nem írják az elnevezéseket.
Tessék ez sima MT6589-es és 3000-es akkuval:
http://www.minideal.net/jiayu-g4-mtk6589-smart-phone-android-4-2-quad-core-1gb-ram-4gb-rom-4-7-inch-3000mah-battery-hd-ips-retina-screen-gyroscope-black.html
van MT6589T is 3000-es akkuval amúgy:
http://www.minideal.net/jiayu-g4-android-4-1-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-with-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-13mp-camera.html -
Ájvé
veterán
válasz
fateless #39210 üzenetére
Nem kevertem, 5" qHD felbontással (220 dpi ez mondjuk elmegy még), akku se túl nagy ekkora kijelzőhöz (azért jobb egy fokkal mint W100-nak ez tény, de 5"-nál 2250 mAH-s se sok). Ebben is lehet hogy csak MT6589M van. Nem rossz egyébként, nem azért mondtam, de szerintem annyival nem jobb mondjuk egy W100-nál hogy megérné ezt választani.
-
Ájvé
veterán
válasz
megint én #39190 üzenetére
a-GPS jelentése Assisted GPS gyakorlatilag szinte minden Android telefonban ilyen GPS van. Assisted GPS lényege hogy a műholdak gyorsabb megtalálásához adatforgalmat bonyolít.
5"-on azért HD felbontás nem árt, nekem 4,5"-on qHD még elmegy (240 dpi), de 5"-on már csak 210 dpi lenne ha jól tudom. Mondjuk úgy ajánlott a HD ezen a kijelző méreten már.Lenovok:
P780 kicsit sokba kerül de tény hogy jó.
S750 jó hogy strapás telefon, de akkuja nem túl nagy.
A830 messze gyengébb mint a többi felsorolt versenyző, inkább W100 már szerintem, ami olcsóbb és hasonló tudású.
Thl
W7S szintén akkuja nem valami nagy, de olcsó legalább.
Cubotba nem biztos hogy bele mernék vágni, inkább ismertebb készüléket néznék, aminek nagyobb a támogatása. 5,3" qHD-vel már lehet 200 dpi sincs meg.
Jiayu G4 is jó választás, még olcsóbb mint a P780. -
Ájvé
veterán
válasz
instantwater #39101 üzenetére
Nálam nem ment fel, nem is zipelve van a gyári, persze lehet valamit rosszul csináltam, SP Flash toolsal felment, meg szerintem jobb is ha már gyáriba akarod visszatenni.
-
Ájvé
veterán
válasz
instantwater #39071 üzenetére
Gyárit tudod rátenni SP Flash toolsal ami zip formátumban van.
-
Ájvé
veterán
válasz
instantwater #39084 üzenetére
Igen, de az 2x4 magos, azért nem tudja megfelelően használni mert nem jó technológiát választott a Samsung, hogy mikor melyik magot használja a rendszer. Az új Exynosba elvileg ezt is megoldják.
-
Ájvé
veterán
válasz
kiralyroli #38511 üzenetére
Igen, megvan hogy mennyit engedélyez áram felvételbe és ha többet is kap akkor se fog annyit tölteni, hanem csak annyit amennyire hitelesítve van.
Szerintem inkább töltővel lehet a gondja, egy márkás 1000 mA-s töltőt kellene kipróbálni és megnézni azzal hogy tölt. Vagy kábel se mindegy talán. -
Ájvé
veterán
Szerintem meg Smart Launcher a legjobb, nem tudom melyik a leggyorsabb, de ez van a legjobban felépítve szerintem.
-
Ájvé
veterán
válasz
gipsztigris #38488 üzenetére
Én is tapasztalatból írom. De persze nem akarok kötekedni, csak szerintem nem mindegy hogy 2 óra vagy 1 óra.
-
Ájvé
veterán
Miért merülne hamarabb? Akku használódás pedig töltés számától függ, attól hogy nagyobb teljesítményű töltőt használsz még ugyan úgy egy töltési periódus, nincs különbség szerintem ebből a szempontból.
Egyébként nézz körbe újabb telefonokhoz gyártott márkás töltőknél (Nokia Samsung stb) mind 1000 mA körüliek vagy akad 1300 1500 sőt 2000-es is (utóbbi már inkább tablethez persze). Talán nem véletlen, újabb nagy teljesítményű akkukat 500 mA-s töltővel egy fél élet feltölteni, ezért növelték a töltési kapacitást. -
Ájvé
veterán
válasz
gipsztigris #38468 üzenetére
Nekem 1000 mA-s sokkal gyorsabban feltölti, nem mértem le, de észrevehető a különbség, szóval számít a töltő teljesítménye, Thl W100-am van, de szerintem W8-nál sincs másként.
(#38472) kmisi99:
Vagy csinálsz egy mentést a gyáriról vagy még jobb ha van eredeti gyári romod.
SP Flash toolsal vissza lehet állítani, addig még a telo bekapcsol és USB működik. W100-al nekem nem bootolt a hibás partíció miatt, de vissza tudtam állítani a gyári romot. -
Ájvé
veterán
válasz
Groovebaby #38450 üzenetére
Cyanogen modrom is ADW launchert használ.
Egyébként meg jobb launcherek sokszor gyorsabbak mint a gyáriak, testre szabhatóságról nem is szólva, ami a lényegük.(#38455) kezdő
1000 mA-el sokkal gyorsabb a töltés. A gyári 500-al nagyon sokáig tart. Én 2000-et tervezek venni, majd leszabályozza maximum. -
Ájvé
veterán
válasz
cappa72 #38395 üzenetére
Még 2,75G is van ez az Edge, azt hittem eddig hogy 2,5G az Edge, de tévedtem (mindig tanul valami újat az ember).
2,5G a GPRS. -
Ájvé
veterán
válasz
_X10Dead_ #38338 üzenetére
Sajnos nehéz jóhiszeműségből tekinteni a postodra, mikor offenzívan kezdődik már az írásod.
Egyértelmű meg nem lehet, hiszen számos kétséges adatot leírtam a leírásból. Ha valóban G3S (első komment egyébként hogy spanyolul rákérdeznek erre, a válasz az hogy megnézték a telefont és az alapján tényleg az) akkor miért nem javítják a hibás adatokat.
Én azért írtam ezeket mivel nem egyértelmű a leírás, én ez alapján nem venném meg a készüléket. Lehet neked jó játék a zsákbamacska (más kárára hiszen te mondtad nekem hogy vegyem meg lesz ami lesz), de számomra nem az és szerintem a fórumon kommentelők többségének szintén nem jó játék.
Lehet hogy véd a paypal, de a huzavonától nem ment meg, kinek hiányzik egy ilyen tortúra?
"1. Azt mondtam, hogy NEKED nem kell hozzá érteni. Mármint a vevőnek (jóhiszeműség). Hogy az eladó mit kavar össze, az az ő dolga."
Ezt azért te sem gondolod komolyan. Tény hogy fogyasztóvédelem nem túl fejlett kínában, de nálunk elég elterjedt fogalom. Ne kavarjanak szerintem, ilyenekből általában a vevő jön ki rosszul. -
Ájvé
veterán
válasz
_X10Dead_ #38333 üzenetére
Te nem veszed észre hogy totál hibásak az adatok, G3S-re csak megnevezés meg MT6589 utal semmi más, még a képen is G3 van, akku helye alatt a modellszám.
Egyébként nekem meg teljesen mindegy, nem engem vágnak át vele az biztos.
"Neked ehhez nem kell ennyire érteni."
Hát minek is, azért egy oldalon ahol telefonokat árulnak elvárható hogy helyes adatokat vigyenek fel, főleg ha már egy megjelent készülékről van szó, mert pre-sale esetén még vannak ilyenek.
"egy próbát megér"
Hát igen annak akinek van ideje, energiája és pénze erre annak megéri, de legtöbben ahogy olvasgattam a biztosra mennek és nem találgatni akarnak.
Anyámat meg ne emlegesd ... -
Ájvé
veterán
válasz
CoolBoy323 #38317 üzenetére
Túl sok az elírás, feljebb is 1024 Mhz-et írnak.
Fotón is sima G3 szerepel ott a típusszám a telo hátoldalán. -
Ájvé
veterán
válasz
Víz Elek #38300 üzenetére
Ja Coretex A1 processzorral
Jó ez a telefon, olyan zsákbamacska játék, találtam 5,3" és 5,5"-os kijelzővel, WVGA és QHD felbontással is (minden variációban)
Amúgy itt van egy videó ez tűnik hitelesnek.
5,5" QHD
Van egyébként 6577 és 6589 chippel is.
HD Super Amoled azért egy picit túlzásnak tűnik -
Ájvé
veterán
válasz
instantwater #38256 üzenetére
Lehet szerkeszteni a már meglévőt is én is csináltam, persze csak a sajátomat.
-
Ájvé
veterán
válasz
cappa72 #38233 üzenetére
Hát lehet, nekem szerencsére visszaállt eddig Defy is (az mondjuk csak Miui meg CM7 romokkal használtam, CM7 azért elég jó ahhoz, hogy ne forduljon ilyesmi elő).
Egyedül a 2,7GB rom particionálásnál dobta le a láncot a W100, de most jól viselkedik 2,5GB rom partícióval
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest