- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feca81
aktív tag
válasz
nyuszi123456 #10102 üzenetére
néhány válasz:
12) a b/g és a b/g/n wifi között mi a különbség?
úgy tudom sebesség. egy "új" gyorsabb adatátvitel. az idézőjel azért van,mert már megvan pár éves. jelenleg csak helyi jálón van értelme,mert ritka a 10mb-esnél nagyobb kapcsolat. azt meg tudja produkálni a b/g is. részletesebben: http://hu.wikipedia.org/wiki/Wifi13) ha dübörög az internet az egyik sim kártyán, akkor a másik kártya nincs fenn a hálózaton? (mint amikor beszélünk az egyik sim kártyán, és a másik addig lekapcsolódik)
de rajta van a hálón. ez a történet csak a beszélgetésre vonatkozik.magyarul ha az egyiken beszélsz,a másik lemászik, de ha egyiken netezel,ugyanúgy megy a másik. gondolj csak a simpla simkártyásokra.ha azon netezel,akkor is tudsz fogadni hívást. Viszon ha hívás jön,a netről lemászik!14) ahspa internet csak az egyik sim kártyán használható?
igen,csak az egyik kártyán használható. ahol beteszed a simkártyát ott mutatja,hogy melyik képes rá.sajnos a többire nem tudom a választ. viszont a jó hír,hogy szinte mindenre létezik program! tehát valószínű,hogy tud lenni webszerver,és meg is tudja osztani a netet. utóbbi szinte 100%
-
feca81
aktív tag
válasz
Gyuszkoo #10079 üzenetére
Van pár alap nyelv, amit beletesznek. Pl kínai, orosz, német, angol, holland, stb. Ez benne van az alap ROM-ban. néha feltesznek custom ROM-ot, melyben bővítik a nyelvlistát. Alapból gondold azt, hogy nincs benne, és neked kell beletenni, mert ez a legvalószínűbb. Ha mégis van, akkor szerencséd van. Sok leírás tartalmaz kamu adatokat. pl felbontás,kamera, néha proc, memória. Úgy szűrheted ki,hogy megnézed több helyen is,és amelyik adat a legtöbb helyen megegyezik, valószínű az a valós.
-
feca81
aktív tag
válasz
Doobie #10081 üzenetére
Szia!
a hootablet kamu oldal. Semmilyen körülmények között ne rendelj onnan!!! rendeltünk kb 6-an erről a fórumról. Mindenki screenprotectort kapott telefon helyett. Ráadásul helytelen címzéssel, hogy biztos ne érkezzen meg. Nem kis utánajárás volt, mire megkaptuk a kamucsomagot! Ismétlem.NE rendelj onnan!
-
feca81
aktív tag
ugyanígy jártam. Délelőtt online supportot el kell kapni, és paypal dispute-ot indítani. Kérni vissza a pénzt azonnal. Ha elkezd ködösíteni, vagy 1-2 napon belül nincs változás, akkor beszigorítani, és claim-mel fenyegetni. Nekem ez bevált. 2 nap alatt visszaküldték a pénzt.
-
feca81
aktív tag
válasz
orkester #9990 üzenetére
a 0 értékelésest hagyom, annyit nem ér. Akkor marad a tmallbox,mert az ugoodbuyról még jót nem hallottam. Ráadásul a honlapjuk se elérhető, mert "veszélynek vagyok kitéve".
ha megérkezett a telefon, mindenféleképp számolj be róla, milyen, mert nagyon érdekel! + a coupont hol szerezted?még jó, hogy "free shipping"... szeretem az ilyet.mind1, az a 3$ még belefér, hogy nem vagyok időhöz kötve. Bár ha neked megérkezik az ugoodbuytól,lehet megrendelem az aliról.
-
-
-
feca81
aktív tag
Látom személyeskedünk, hát tegyük azt. Fogalmam sincs mit ártottam neked, de biztos megvan az okod rá,h sértegess. Észrevettem, h szívesen osztod az embereket mindenféle vélt vagy valós ok alapján. Biztos kisebbségi komplexusod van, és így vezeted le a feszültséget, szíved joga.
Az a baj a hozzám hasonló emberekkel,hogy elvárom,hogy a pénzemért szolgáltatást kapjak, ne ígéreteket, és hazugságokat. Minek vegyek meg valamit dupla áron, amikor szimpláért is megkapom? Emlékeztetnélek,hogy a G3 899 yuan, ami kb. 140$ tegyen rá 40-60$ hasznot,de ne 80-100-at! Ha te gazdag vagy, vedd meg drágán. Nekem van egy elvem, hogy mennyit adok egy telefonért. Ennél többet számomra nem ér meg. Ennyi.
+ ha megígéri nekem, hogy 3 napon belül postázza, és 2 hét után azt mondja,hogy még 2 héten belül nem kap, had' legyek már ideges emiatt, és követeljem vissza a pénzem. Be tudom fektetni én is, Jobb, ha nekem kamatozik!Egyszóval a közeljövőben ha nem esik túlságosan nehezedre, hagyjál békén, és idegesíts mást. Nem érdekel a véleményed, és a segítséged se kell, 31 évet eléltem nélküled, szerintem ezután is menni fog. Valahogy eddig mentek, funkcionáltak a dolgok.
Még egy dolog: az a baj a hozzád hasonló emberekkel,hogy kérdés nélkül beleugatnak mindenbe, aztán még ők vannak felháborodva, ha visszaszólnak. Engedd meg,hogy megosszam az egyik kedvenc idézetem:
"A vélemény olyan, mint a s.gglyuk. mindenkinek van, de senki se kíváncsi rá"részemről befejeztem az off-ot,többet nem válaszolok neked.
-
feca81
aktív tag
nem nagyzolok,csak lusta vagyok lefordítani,és úgyis mindenki érti. Ráadásul egyszerűbb azt leírni, hogy free shipping, mint ingyenes szállítás, tracking number ,vagy csomagkövető szolgáltatáshoz szükséges kód, stb. Egyszerű spórolás. ennyi.
Sztem mindenkinek fontosabb a tartalom,mintsem a külcsín, de javíts ki,ha tévedek.(#9966) orkester: akkor már csak coupont kell keresnem, és meg is rendelem
-
feca81
aktív tag
most kérdeztem rá,azt mondták van raktáron,és 3-4 napon belül küldik free shippinggel tracking numberrel china post air maillal
csak még életemben nem rendeltem ali expresszről. a cég valósnak tűnik,bár kicsit hátborzongató,hogy az egyik supportos neve Lily Wang -
feca81
aktív tag
válasz
Sanyesz. #9921 üzenetére
hol több helyen? én csak a minideal-t és a tmallbox-ot tudom. a többi legenda (antelife, fastcardtech, mixeshop). a ttmalls, pandawill, android-sale, china-store, light-take, etotalk meg ha azt mondja, hogy van, hazudik!
(#9934) LámaZ : nincs gyerekem. én meg az autómat dobom fel festéssel
épp hétvégén festettem le a műszerfalat
-
feca81
aktív tag
Ezek a kínaiak összejátszanak! A ttmallson könyörgöm, h visszaadják a pénzem. Persze vissza nem olyan könnyű szerezni,mint kifizetni... mondtam neki, sürgős, mert van egy másik hely, ahol megrendelném. Kért egy linket. Én marha belinkeltem nekik a fastcardtechet, ahol in stock volt. fél órával később már out of stock, és megemelték 5 dollárral az árát. Lehet paranoiás vagyok,de ez felettébb furcsa...
-
feca81
aktív tag
nos a ttmalls-os G3 kudarcba fulladt, most beszéltem velük online. Még a jövő héten se kapnak G3-at. Tök jó, hogy azt mondták, hogy az október 23-ai héten lesz. Igaz csak azt nem mondták melyik évben... Megbeszéltem velük,indul a dispute, jön a refund...
-
feca81
aktív tag
-
feca81
aktív tag
-
feca81
aktív tag
válasz
osztraksajt #9761 üzenetére
az etotalk-on most lett a g2+ elérhető, korrekt áron!
-
feca81
aktív tag
így van! és (M)agyarországon mindent csak számlával árusítanak. Az ügyvéd, a jós, a víz-, gáz, -villanyszerelő, sőt még a fodrász is minden esetben ad számlát. a kőművesről meg már ne is beszéljünk
neki kötelező a hivatalos verziót mondania, mert fogalma sincs ki van a telefon másik végén.
a valóság: a csomagok száma több 10, de akár 100 szorosára is emelkedett. képzeld el, h ott ül teszem azt 10 vámos. Napi több 100 csomag. Csak a tárolása mekkora költség,és energia!!! a többit a képzelőerődre bízom...
csak egy hasonlat: a jegyellenőr is az összes buszt ellenőrzi, vagy szúrópróba szerűen?
-
feca81
aktív tag
na annyit nem adok érte.akkor inkább nem kell
van egy határ, amit nem lépek át. 35.000-nél többet nem vagyok hajlandó adni egy telefonért, mert fél év múlva úgyis veszem a következőt,akkor meg már felét éri a régi.
(mondom ezt úgy,hogy 41-ért rendeltem meg a G3-at
dea 237$ már túlmegy a tűréshatáron)
ettől függetlenül várjuk majd az élménybeszámolót!
-
feca81
aktív tag
ttmalls-on talán jövő héten lesz G3. most beszéltem velük online...
múlt hétre ígérték. meg is rendeltem. kapásból 2 hét csúszás. ha jövő héten se lesz,akkor refund. aztán várok pár hónapot,hátha lecsendesedik ez a mizéria, vagy veszek egy Newman N1-et.
-
feca81
aktív tag
válasz
XM-L T6 #9064 üzenetére
jó kérdés. egyik áruházra se mondhatom,hogy 100%-ig megbízhatóak. mindegyik sunyi. van akinek gond nélkül megérkezik a cucca, van akinek ugyanattól nem, vagy hiányosan.
én személy szerint ezeket tartom megbízhatóbbnak, mint a többit:
ttmalls, etotalk, tmallbox, pandawill, mixeshop, antelife, android-sale, lightake, fastcardtech.
ismétlem, egyik se tökéletes! szived joga, melyiket választod... -
feca81
aktív tag
haló! visszajött a pénzem a hootól. Sőt! már a kártyámon is van
-
feca81
aktív tag
én pont tegnap vettem át a jiayu G3-at a hootól. Igaz ezüstöt kértem,és feketét kaptam,de legalább sikerült a végére járni. nem kevés telefonálás volt,mire visszafordították. És már tényleg közel járt a visszainduló repülőhöz,mert már minden pecsét rajta volt a csomagon! Szív utca helyett Lov utca...
Ja még mielőtt félreértené valaki, egy képet kaptam és egy törlőkendőt egy 2,3"-os fóliávala képen egy iphone 3G utánzat volt...
-
feca81
aktív tag
válasz
Sir Riccio #8723 üzenetére
természetesen 5100-asra gondoltam,csak elírtam,sry
Mathias Rex: én nem mondhatom meg,h kérhetsz-e refundot. A helyedben várnék pár napot, mert ha már feladta, pláne DHL-lel, akkor nagyon hamar kiderül, ha van turpisság. természetesen ez csak akkor igaz,ha nem csúszol ki a 45 napból! Én a ttmalls-nál várok most 2 hetet. ha addig nem indítják útnak a csomagot,akkor visszakérem a pénzt. (2hét + szállítási idő < 45 nap). Erre a hétre ígérték. Jövő hét végéig muszáj teljesíteniük.
-
feca81
aktív tag
válasz
agent_k #8719 üzenetére
sejtettem,h ttmalls-os
amúgy a legtöbb nem "ért" hozzá. Gondold csak át, több száz telefon minden egyes paraméterét fejből vágni? szinte lehetetlen. Főleg egy olyan készülékét, ami még talán nem is volt a kezében. Ha elmész a Media Marktba, és felteszel pár kérdést, legtöbbször csak néznek rád "értelmesen"Egyszer egy Nikon D5001-eset akartunk venni. Állította, hogy nincs is! 3 nap múlva ott volt az üzletben a kínálatukban
-
feca81
aktív tag
válasz
agent_k #8717 üzenetére
nincs ebben semmi különös. Nem ért hozzá, fogalma sincs, hogy mi van a telefonban, de el kell adni, megígérünk mindent
- Magyar nyelv szinte 100, hogy nincs benne. Erre készülj fel.
- Refund van,ha paypallal rendeled. Ha tetszik neki, ha nem. (ha dispute-ot indítasz, letiltódik a paypal accountja, nem tud mástól fogadni pénzt. Ez neki nem jó, ezért legtöbb esetben visszautalják neked a kérdéses összeget, csakhogy mástól be folyjon a lóvé.)
- Szinte biztos, hogy nincs in stock, de ezen a héten nagy a mozgolódás a G3 körül. Én is megrendeltem a ttmallstól.
- Google Play sztem van benne,ha mégse, a legtöbb esetben telepíthető. Ez rögtön kiderül,amint megkapja valaki az elsőt... -
feca81
aktív tag
ttmalls. ma reggel ez az üzenet fogadott:
Dear Ferenc ,
How are you?
The jiayu G3 phone will be in stock this week.And the color is white/silver, black and grey.The white is the smae as the sliver.Have a nice day.
Welcome new order to us.
szóval egyből meg is rendeltem... nem mellesleg az ezüst G3 reviewnál is mindenkinek írják, hogy jön.
-
feca81
aktív tag
üdv!
jön a G3
1 x JIAYU G3 MTK6577 Dual Core GSM/WCDMA Android 4.0 Dual sim card 1GB RAM
Black (SPML7702) = US$184.13 -
feca81
aktív tag
Csoda történt!!! Le a kalappal a posta előtt. visszafordították a csomagomat! jövő héten meg is lesz a bizonyíték arra,h átvertek.
-
feca81
aktív tag
Gyerekek a tököm kivan a postával. 18-án 3:38-kor írták a trackingen,hogy kézbesíthetetlen. felhívtam rögtön reggel 8kor őket,mondták,hogy a központi postán a Teréz krt-on van, át lehet venni. Este 7kor elmentem érte, akkor már a kimenő központban volt lezárva,ami csak 4ig van nyitva. próbálkozza kreggel. Ma már fent csücsül a repülőn ami Kínába tart. Egyszerűen képtelenség,hogy milyen gyorsan dolgoznak. még azt a rohadt fóliát se tudom átvenni. Enélkül hogy tudom bizonyítani,hogy nem telefont kaptam???? Máskor heteket ülnek a csomagon. Most meg 24 óra leforgása alatt már vissza is fordították a csomagot.
-
feca81
aktív tag
megvan a csomagom a hoooootól!!
2012.10.18
03:31 Budapest 62 postaKüldemény információ:
Kézbesíthetetlen / UndeliverableKiegészítő információ:
Telephelyre címzett más postán bérlő ügyfelek küldeményeinek indításamázlira pont ahhoz a postához küldték,ami tőlem 5 percre van gyalog. Így átveszem. nagyon kíváncsi vagyok a címre, hogy lehet elrontani a Szív utcát
-
feca81
aktív tag
válasz
Sanyesz. #8102 üzenetére
értelmezés kérdése.
két lehetős ég volt:
-nem kaptam meg
-nem olyan,mint a leírás.megérkezett a telefon? nem. fóliát rendeltem? nem.
a másik lehetőség,hogy megkaptam,de nem olyan,mint a leírásban. Hát a fólia messze nem olyan, mint egy telefonnem is lehet összehasonlítani, tehát ha úgy nézed,akkor nem nem oylan, mint ahogy le volt írva, hanem nem kaptam meg! igaz?
-
feca81
aktív tag
válasz
body007 #8089 üzenetére
én meg se vártam,hogy megérkezzen,hanem claimeltem.személy szerint azt jelöltem,h nem érkezett meg,ésa leírásban pedig azt írtam,hogy screen protectort kaptam. nyugodtan indítsd el.hogy átveszed-e vagy sem,sztem tök mind1... Én se fogom átvenni,ha a város másik oldalán lesz. nincs szükségem egy olyan protectorra,ami több liter benzinbe kerül...
-
feca81
aktív tag
no,csak lesz ebből valami
2012.10.16
15:28Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs -
feca81
aktív tag
-
feca81
aktív tag
válasz
osztraksajt #7885 üzenetére
a baj az,hogy amíg nem kapok valamit,nem indíthatom el a paypal dispute-ot, mert még képes arra hivatkozni,hogy úton van. annyira idegesítő...
-
feca81
aktív tag
válasz
sasa311 #7878 üzenetére
ezt nem hiszem el,csak az enyém van még úton??? kell az a fólia! amúgy tényleg,most akarok venni az xperia mini pro-mra
szerkesztés:
egy apró megjegyzés: rendkívül bizalmatlan, és gyanakvó vagyok. Van ugye Wang úr, aki ezután a vásárlás után tudja a nevem, címem, telefonszámom, e-mail címem és paypal e-mailomat is. Nem csodálkoznék, ha hirtelen visszaéléseket tapasztalnék vele...
-
feca81
aktív tag
felhívtam a postát. az én telefonom wang úrtól még nem érkezett meg az országba
Tehát ebből egyértelműen következik,hogy az enyém valóban telefon,mert az nehezebb,és ezért lassabban eveznek,mint a ti fóliátokkal -
feca81
aktív tag
2 telefon tetszik. az Umi X1, és a Jiayu G3. Naná, hogy egyik sem kapható, vagy ha igen,akkor méregdrágán... Felejtős,hogy egy ideig lesz csájnamobilom. A kivárásra fogok játszani, vagy veszek egyet a hooról
-
feca81
aktív tag
az én dzsunkám elsüllyedt? még meg se érkezett az országba,ti meg már vámkezeltek vagytok
lehet az enyém telefon,és emiatt másik hajó hozta
-
feca81
aktív tag
válasz
osztraksajt #7721 üzenetére
én ettől nem félek. megkérdem mire kell kifizetnem, kibontják megnézik.aztán már ott kiderül a turpisság...
-
feca81
aktív tag
no a svájci barátunk ismét írt a ripoff reporton:
Hootablet said it was a mistake when I got a plastic screen protector foil instead of the mobile phone I ordered and promised to make it all right by sending the phone. Guess what I received? Another screen protector.
Hootablet.com is a big ripoff. They are selling NOT A SINGLE PRODUCT they show on their website, the prices are not real and so are the products. All you'll get is a screen protector, that way hootablet has a proof that "your order" has been sent to you with even a tracking number.
Hootablet currently offers DHL shipping for USD 10 only. This is just another trick to convince people to order.
kell valakinek egy jó screen protector?
-
feca81
aktív tag
-
feca81
aktív tag
válasz
Sir Csimbók #7660 üzenetére
és ha egyértelműen látszik a csomag méretén, hogy az nem telefon, átveszitek? pl egy vékony borítékot kaptok..
-
feca81
aktív tag
kár ezért a hooért, pedig már beleéltem magam a telóba. akik velem együtt rendeltek, megvárják, hogy megérkezzen a csomag, vagy most indítanak paypal refundot?
amúgy most néztem,hogy kb 500Ft-ot vesztek az ügyön a forint erősödése miatt... -
feca81
aktív tag
válasz
smilecat #7351 üzenetére
amúgy ha nem englishül nézed a kínai track oldalt,kidobja az infót:
RA240117921CN 2012 出口总包直封封发 HUNGARY 2012-10-10
RA240117921CN 2012 出口总包互封开拆 HUNGARY 2012-10-09
RA240117921CN 2012 出口总包互封封发 SHENZHEN HUNGARY 2012-10-06
RA240117921CN 2012 出口总包互封开拆 SHENZHEN HUNGARY 2012-10-06
RA240117921CN 2012 收寄局收寄 HUNGARY 2012-10-05
+ a 17track.net-en is változik a dátum,csak a szöveg nem -
feca81
aktív tag
válasz
smilecat #7351 üzenetére
egy baromi nagy hajóra,amit aztán az ügyintéző egyszerre rögzít
más: ez a refundos dolog eléggé ijesztő... nem értem, mit akar a tudjukki.
gondoltam arra,hogy az első pár rendelőnek kiküld 1-2 fóliát, majd ezzel alaptőkét kovácsol össze,hogy a későbbieknek már telefont tudjon küldeni. mivel a DHL gyors,ezért gyorsan kiderült volna az igazság, inkább visszautalta. De akkor miért nem az összes DHL-eset? meg egyáltalán, miért hirdet ilyen akciót?
a másik ötletem,hogy mindig azt mondja mindenre,hogy van.aztán ha nem tudja beszerezni,akkor visszaküldi a pénzt. ez utóbbi életszerűbb ebben az esetben, de akkor mi van a G3-mal? mert azt tuti nem tudta beszerezni,hacsak nem volt előre pár darabja.
a 3. e kettő kombinációja, de akkor meg a megak.rvaanyját
Én át se veszem a csomagot,ha az csak boríték lesz. aztán irány a paypal, hogy nem kaptam meg a csomagot...
Túl sok a kérdés az oldal körül... -
feca81
aktív tag
2012.10.10
21:29Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad -
feca81
aktív tag
válasz
Sir Csimbók #7282 üzenetére
érdekes. na mind1,most már tudod,hol kell nézni
-
feca81
aktív tag
válasz
Sir Csimbók #7276 üzenetére
az legtöbbször nekem is vacak.ott a többi.amúgy már rég kapnod kellett volna,hisz hogyan máshogy tudnád a track id-t?
abba votl benne
Bagira01: jóféle
elméletben már úton van. Gyakorlatilag pár hét és kiderül, hogy mit tettek fel postán a hoosok... Rajtam kívül még páran megrendelték. Javaslom várj türelemmel,és első kézből tudod meg, hogy jó-e a telefon, és hogy megbízható-e az oldal!
-
feca81
aktív tag
válasz
Sir Csimbók #7268 üzenetére
elméletben a tudjukkitől kaptál 2 linket. azok használhatóak:
http://www.sao.cn/
http://www.17track.net/IndexEn.html
http://intmail.183.com.cn/item/itemStatusQuery.do?lan=0én ezeket használom. no meg a posta.hu-t
-
feca81
aktív tag
válasz
Sir Csimbók #7265 üzenetére
Sep 28, 2012 4:01:00 AM Status: Posting, Location:GUANGDONG
2012-10-04 出口总包互封封发, Location:北京国际 (Hungary)
-
feca81
aktív tag
válasz
judit001 #6786 üzenetére
a rossz hír az,h ez a telefon nagy valószínűséggel hibátlan. Mivel nem androidos, így semmilyen android appot nem tudsz rá telepíteni. Gyanítom,hogy ezért volt az unsupported format.
Valószínűsítem azt is,hogy ez egy kínai oprendszerrel bír. elég nehéz rá bármit is telepíteni. Jól sejtem,hogy még resistive az érintője? (van ceruza hozzá, ami vékony,mint egy gyufa?)Teljes bizonyossággal nem állíthatok semmit, mert távgyógyítás csak a TVben van, de szerintem ez a telefon ennyit tud.
azt javaslom,mint egy ismerősömnek,akinek hasonló telója volt: villámgyorsan megszabadulni tőle,és a legolcsóbb androidosat megvenni, mert garantálom,h sokkal jobban fogod szeretni!
-
feca81
aktív tag
-
feca81
aktív tag
kicsit ijesztő. de legyen egy + is a - mellett. Valaki linkelte ezt az oldalt,h fake a "tudjukki". nos ez az oldal kapott 2 update-et:
http://www.ripoffreport.com/hootablet-com/audio-electronic-retail-stores/internet-internet-dfce0.htmpersze még ez sem bizonyít semmit,csak azt, hogy nem a konkurencia indított ellenük hadjáratot
-
feca81
aktív tag
hello mind! fastcardtechnel jiayu g3 20 db eladó. tmallboxnál is megjelent a have in stock!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest