- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TedThomas
aktív tag
-
-
TedThomas
aktív tag
Van egy külön klón topik oda is kérdezz be [link], mert itt mindenkit lebeszélnek róla és itt is van egy nagyon szép példa, hogy miért.
Ha még tudja akkor azonnal visszakérni a pénzt és örökre elfelejteni az ilyen hülyeségeket
Googlebe kerestek rá másik romot. De szinte 0 az esély, mert össze vissza pakolják ezeket a telefonokat hardverrel és egy másik rom lehet téglázza.
Szerk: ha esetleg van root akkor Titaniummal minden kínai cuccot letiltani.
-
TedThomas
aktív tag
Ez már tényleg olyan, hogy neked kell eldönteni.
Melyiknek tetszik jobban a designja például.F1-em van de számomra tökéletes romot még nem találtam. Mindben volt valami. Mostanában jönnek a gyári 4.4 rom-ok és van egy igéretes emui. Talán e téren jobban áll a ZTE.
A ZTE talán jobb üzemidőben a 4 mag miatt illetve az F1-en panaszkodtak durvább játékok miatt. Én nem játszok nekem nem számított.
-
TedThomas
aktív tag
Hoppá úgy látszik még is csak lesz THL 4000?: [link]
4,7" végre valaki lefelé megy -
TedThomas
aktív tag
válasz
GoldhandRent #90574 üzenetére
Persze, miután ténylegesen feladták. Ami 1-2 naptól 1-2 hétig terjed.
És azért a DHL-nek is kell 2-3-4 nap + a hétvége is belezavarhat.Ha nincs készleten a teló, előbb beszerzik és utána adják föl.
Itt mindent megtalálsz: [link]
-
TedThomas
aktív tag
válasz
GoldhandRent #90557 üzenetére
Én rendeltem már tőlünk. Minden rendben volt.
Egyéb vélemények: [link]
-
TedThomas
aktív tag
Pedig a 4400 a képei vannak ott és a hivatalos oldalon se létezik 4000-es termék: [link]
Valamit vagy elírtak a coolicool-nál és valakit seggbe rúgnak
Vagy egy javított teló mert a leírás szerint nincs sd kártya hely, nincs autó fókusz és videórögzítés.
(Már mint ezek nincsenek megemlítve, mint a 4400-nál ezen az oldalon.)Megrendeled és meglátjuk mit szállítanak ha nem mondják vissza
-
TedThomas
aktív tag
válasz
New Bluestar #90189 üzenetére
Akkor minideal. Több a tapasztalat. Itt nézz szét esetleg de itt se láttam, hogy írt róla valaki: [link]
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Pityu62 #90176 üzenetére
Milyen szóra méltatást szeretnél?
"nem is értem miért van ennyire lelőve a Mizu D402" - Nem hiszem, hogy le van lőve csak az itteni fórumozók többsége a kintről beszerezhető készülékekre koncentrál. Szerintem nem sokan ismerik azt a telefont. Viszont ha te igen és szeretnél róla véleményt írni akkor hajrá biztos sokan örülnének neki akik itthon szeretnének vásárolni. Csak ne olyan két mondatos legyen mint az előző esetleg foglal össze egy blog bejegyzésben.
-
TedThomas
aktív tag
-
TedThomas
aktív tag
Vicces hogy egy olyan két hónappal ezelőtti kérdésre válaszol amire:
- egyébként érkezett válasz
- ezt a kérdést dobja ki a google a találati oldalakon az olcsomobilok.com-raBiztos nincs köze a bolthoz
Még érdekesebb dolgokat kapsz ha a feherszini89 -re keresel a googleben
-
TedThomas
aktív tag
-
TedThomas
aktív tag
válasz
DaemonX #88993 üzenetére
Nálunk van a családban egy Doogee azzal nincsen baj. Aztán benne voltam egy Doogee csoportos rendelésbe aminél az egész szállítmány vissza ment a gyárba mert használhatatlan volt. Ezek után csak is magyar teszttel fórummal rendelkező Doogee-t vennék. De ez csak az én személyes véleményem. Tényleg sokan dicsérik.
Természetesen ha veszel akkor nagyon várjuk a tesztet róla.
Egyelőre "pre-order 22th Oct." még csak. Lehet várni kell a feladásra egy kicsit.
-
TedThomas
aktív tag
válasz
fateless #88981 üzenetére
Nem az árával van gond hanem a menü nyelvével de értettem elsőre is a linket
Köszi még egyszer!(#88980) motrola: Erre már én is gondoltam, mert olvastam itt a fórumon. Kipróbáljuk.
(#88977) DaemonX: Elsőről van teszt is a fórumon. A másik kettő klón telefon nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek. Coolpad F1, ZTE V5 nézd meg.
Szerk: Aliexpressről csak ha jártas vagy benne. Egyébként maradj az ajánlott boltoknál. Pl: minideal.net
-
TedThomas
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #88965 üzenetére
Nem hiszem, hogy beragadna valami mert telefon+sms amire használja.
Az a bajom, hogy kb heti egyszer tudok ránézni a telefonra ez a kettő meg olyan, hogy feltöltöm azt figyelgessem. Na mind1 akkor majd valahogy megoldom.Köszi!
Esetleg ha valaki tud jó üzemidős, dual sim, vállalható, buta telefont írja meg privátban pls. Ez az okostelefon vásárlás hibás döntés volt részemről
(#88967) fateless: Igen az. Próbáltam magyarázni hogy ne várja el a dual simtől az 1 hetet.
-
TedThomas
aktív tag
Anyum panaszkodik, hogy "gyorsan" merül a telefonja és nagyon zavarja (Jiayu F1).
Persze ezt pontosabban nem tudja meghatározni csak panaszkodik.
Van valami bevált olyan program ami logolja az akksi használatot hosszabb távon? Mondjuk 1 hetit. -
TedThomas
aktív tag
válasz
salytmasztor #88884 üzenetére
Régen én is gondolkodtam rajta de a teszt képek és az ára nem győztek meg. Végül egy Coolpad F1-et vettem
Ahogy látom 65k alapból és arra vám/áfa + szállítás. Nekem soknak tűnik és a full HD miatt se venném.
Van fóruma olvasgass bele: [link]
Neked kell eldöntened megér-e annyit. -
TedThomas
aktív tag
Így hirtelen Lenovo s660?
Nem egy mostani darab de jókat mondanak róla.MTK-s Xiaomi Hongmi, JIAYU G4S,
Egyébként szerintem barátkozz meg az 5"-lal és sokkal nagyobb lesz a választék egyből.
-
TedThomas
aktív tag
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Drakoo #86771 üzenetére
Megrendeltem DHL-l de 3-4 napig nem történt semmi. Akkor chat-en kérdeztem őket, hogy mi a gond miért nem küldik, raktár hiány van vagy mi? Valamit mondjanak, hogy megnyugodjon a lelkem.
(Előfordul mindenhol raktár hiány ami nem zavar csak akkor mondják meg).
Erre az volt a válasz hogy a telefon van csak amilyen színű tokot választottam hozzá (ajándék tok) az nincs és arra várnak.
Mondtam nekik, hogy nem érdekel a tok, az se érdekel ha tok nélkül küldik csak jöjjön a kicsike.
Pár óra múlva lett DHL számom és jött is a teló.Még tokot is kaptam hozzá csak más színben.
-
TedThomas
aktív tag
Igen Kínából postáznak.
Ez megbízható bolt ha jól emlékszem, minideal tuti jó (top favorit mostanság), vagy mobilamb.eu (erre már csak a szállítás jön rá). -
TedThomas
aktív tag
válasz
petyametyo #85183 üzenetére
-
TedThomas
aktív tag
válasz
-PLevi- #84768 üzenetére
CoolLifeUI 5.5 van rajta alapból ami nekem sokkal jobban bejön mint az alap android meg a Miui.
Amikor megérkezett akkor egyszer cseréltem romot azóta semmi bajom nem volt vele. Oké angol ez valakit zavarhat
Van rá AOSP android és MIUI is.
Lassan jön a végleges 4.4 a gyártótól és a fórumban vannak jelentkezők akik azt majd lefordítják magyarra.Mindkettő jó készülék. Itt már te döntesz.
-
TedThomas
aktív tag
válasz
csubuka #84659 üzenetére
Személyes vélemény következik:
Mivel ez van nálam és jó ezért én ezt javaslom.
Van a családban DG2014 és jó. Ezután gondoltam bepróbálom a DG800-at is de az egész csoportos rendelés kudarcba fulladt mert egy szállítmánnyi rossz volt belőle és azóta se nagyon lett sláger telefon. Ezek után kerülöm a DOOGEE-t.
THL-t mindenki ajánlott kategóriának tarja és engem is meggyőzött a telefon.
Thome Még mindig THL T6S-t javaslom. Minden tud amit elvársz tőle. Meglepődnél a kijelzőén. Most lecseréltem a gyári launchert és így már simán vállalható.
-
TedThomas
aktív tag
válasz
nash13 #84563 üzenetére
Hát nem kicsi készülék. Először én is meglepődtem rajta és kicsit nagynak és robosztusnak tartottam.
De megszokás kérdése. Már fel se tűnik.Wifit nem tudom hogy lehetne tesztelni. Routertől két falra ülök, minden jó. Valamelyik nap spotifyt hallgattam a teraszon,5-7méter + nagy fal, egyszer se akadt. Olyan átlagos gondolom ezért az árért.
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Snakeiboy #84558 üzenetére
Akku olyan átlagos. Nem rossz és nem is kiemelkedő.
3-4 óra kijelző időt lehet vele csinálni simán.Talán ezen a képen látszik legjobban: [link]
Reggel elindultam és amikor hazaértem még volt benne telefonálásra való (nincs töltőm a kocsiban).
Ebbe benne van 2,5 óra képernyő, 1,5 óra navigáció, 1 óra útvonal rögzítés, 1,5 óra spotify, folyamatos mobilnet használat, emailek, telefonálások útközbe.Lehet hogy lehetne valamivel javítani a GPS-en de semmit csináltam vele csak bekapcsoltam azt ment.
Nem precíziós eszköz de nem tévedtem el vele -
TedThomas
aktív tag
válasz
Snakeiboy #84547 üzenetére
1 hete használom a THL T6S-t és nekem nagyon bejön. Azért az árért nagyon megérte.
A képernyője szerintem teljesen vállalható.Csak a menüben fura kicsit, mintha mosott lenne vagy ilyesmi.
De ha böngészel, játszol, könyvet olvasol nem érzed hogy csúnya vagy ilyesmi.
Mintha még a képernyőmentéseken is látszana a menünél. Valószínűleg a kisebb felbontású ikonokat használja.Képernyő mentések, képek: [link]
Kissé "jobbra húz" a GPS de végül is oda találtam mindenhova ahova akartam, nekem megfelet: [link] [link]
A kamerájától nem kell sokat várni. Van azt annyi
-
TedThomas
aktív tag
Megjött a THL T6S. Akit érdekel kérdezzen nyugodtan.
Nem láttam se topikot se cikket se tesztet. Ha ilyet szeretnék akkor annak van valami formai megkötése? Be kell küldeni valahova vagy hogy megy ez?
-
-
-
TedThomas
aktív tag
válasz
cybermage #81507 üzenetére
Azért volt ironikus mert dual active mobilt keresel ami nagyon ritka és drága.
Egyik se dual active azok közül amit kérdezel.Samsung Galaxy S Duos 2: "...A legfontosabb szolgáltatás a két SIM kezelése, és itt az átlagnál azért jobb, ámbár öszvér megoldást alkalmazott a Samsung. Ha az egyik kártyáról hívást kezdeményezünk, akkor a másik kikapcsol, viszont átirányítja a hívásokat az elsődleges SIM-re, így legalább tudunk fogadni hívásokat. Ez még mindig nem duál aktív kivitelezés, de jobb, mint ami a legtöbb telefonnál megtalálható..."
Sony Xperia E dual: "...A két kártya egyidejűleg képes a hálózaton lógni mindaddig, amíg hívást kezdeményezünk, ekkor ugyanis a másik kártya automatikusan inaktívvá válik a beszélgetés idejére..."
Szerintem kevered a két dolgot:
Dual Standby - ilyenkor mindkét SIM készenlétben van. Ha az egyiken hívnak és felveszed, telefonálsz rajta, akkor a másik nem kapcsolható, nem érnek el rajta téged. Viszont utána kaphatsz SMS-t, hogy kerestek a másik SIM-en.
Dual Active - ilyenkor a fenti eset nem jelentkezik, beszélgetés közben is átváltthatsz a másik SIM-re, stb. De ez még viszonylag új és kevés kínai android telefon támogatja.
Véleményem szerint felesleges a dual active. Egyszerre úgy is csak egy emberrel tudsz beszélni
-
TedThomas
aktív tag
Igen szállítanak de 25$ a szállítási költség Magyarországra, cserébe viszont hamar itt van.
"Expedited-europe (with tracking,delivery in 3-6 business days,ships from spain warehouse,no customs fee) $24.99"
antelife2014hu - 10$ kupon és akkor már csak 15$ a szállítás
Van valami magyar FB oldal is talán ott is tudsz érdeklődni [link]
-
TedThomas
aktív tag
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Laza... #78728 üzenetére
Szabad tudni milyen konstrukcióban?
dlh? packing/without packing?Azok az elephone-ok nekem is ma keltették fel a figyelmemet.
P10C-ben a dupla villantós(?) kamera 115$ körül mit tudhat?Egyébként 170-200$ körül mik a tapasztalatok kamera ügyben?
Vagy ha csak az érdekel ne költsek annyit?
Olyan nehéz teszt képeket találni. -
TedThomas
aktív tag
válasz
Laza... #76743 üzenetére
Az a tablet kevés helyen kapható és itt volt a legjobb az ára (JXD s7800b). Nem mondom hogy mindig higgadt voltam. Írtam nekik "szép" levelet miután megjött amit elküldtem az összes fellelhető e-mail címükre
De hogy legyen topik is benne, geekbuyingra sokan panaszkodnak ha van más bolt akkor kerülendő
-
TedThomas
aktív tag
Nekem DHL-el majdnem egy hónap volt. (tablet)
Előbb egy kamukódot adtak, amikor kértem azt egyszer csak szólt a DHL egy tök másik kóddal. -
TedThomas
aktív tag
Minideal-es bemutató videóba volt hogy ha root-olod a telót veszted a garanciát.
Leírva ezt nem találtam az oldalon.
Bárkinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
TedThomas
aktív tag
Pénteken Zopo 980+ akció pandánál
[link] -
TedThomas
aktív tag
válasz
aytukabozs #72885 üzenetére
Igen láttam csak kicsit specifikusabban kérdeztem.
Mármint hogy érdemes-e pandától olcsó telefont rendelni?
Sajnos a doogeemobile.com nincs ebben a színben.Illetve ha valaki tapasztalt már doogee telefont mondhat pár szót róla.
-
TedThomas
aktív tag
Erről valakinek vélemény?
Megy úgy általában a Pandáról meg a Doogee-ról?
Vettem pandától egy newmann N2-őt és jó nagy szívás, ezért kicsit félek a panda olcsó telefonoktól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gaming notebook topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged