Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #77471 üzenetére
Hogy legyen mibe belekötnöd
@klogw: sorry, "fordítva" értelmeztem a javaslatod
-
kcsa
veterán
Szeretem a megalapozott állításaid (jól emlékszem ugye, hogy még mindig nincs egy olyan készüléked sem, amelyekről véleményt formálsz?
).
Volt már 3C-m, G4S-em és most egy Redmi Note. Érzésre is van különbség a két SOC között - noha ennek az oka egyébként szerintem is a 6592 magasabb órajele. 3C nem olyan pörgős, kicsit melegedős is, amit furcsálltam egyébként.
szerk.: a lényeget kihagytam: tehát a fórumtárstól inkább azt kérdezném hogy milyen szolgáltatónál van, mivel ThL 850/2100, 3C pedig valódi 900/2100, ez - ha vodás - nagyon gyorsan megkönnyíti a választást
-
kcsa
veterán
Nédda, még egy kínai reklám-account
-
kcsa
veterán
válasz
Viktor0610 #76814 üzenetére
Mindkettő pont ugyanazt az MTK Engineering mode appot hívja meg.
-
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #76355 üzenetére
-
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #76350 üzenetére
Inkább egy Google MyTracks-et mutass, hogy biztos legyen az összevetés a többiekével
-
kcsa
veterán
válasz
tisszekreny #76332 üzenetére
"Próbáltam nézni a Voda oldalán, de nem írják sehol, hogy hol megy 900 MHz-en és hol 2100 MHz-en."
De nem mindegy? Ha teljeskörűen akarod használni, akkor 900/2100-ast válassz. Kb. ezt írtam ezelőtt is.
-
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #76206 üzenetére
Igen, ez a Note. De most mondjam az, hogy persze hogy az 1S jobb, hiszen Qualcomm?
BTW az imént kaptam kollégámtól egy MTK alapú LG-ről trackinget - az sem sokkal jobb, gyakorlatilag alig rak rá az is az útra.
-
kcsa
veterán
válasz
tisszekreny #76179 üzenetére
Jelen állapot szerint 2100MHz-et mindhárom szolgáltató használja. 900MHz-et 3G-re csak a vodafone, vidéki lefedettségre. Viszont nem csodálkoznék ha ez változna - főleg a frekvenciaaukciók után - tehát szvsz 900/2100 ajánlott. SZERINTEM.
-
kcsa
veterán
válasz
bkiky01 #76167 üzenetére
Ugyanolyan, mint a többi ami eddig nálam járt. Abban jó, hogy gyorsan szinkronizál már az első alkalommal is, de pont ugyanúgy dobál koordináták között, mint a többi csájnafon, ami pedig geocachinghez, és hasonlókhoz alkalmatlanná teszi. De városi navigáláshoz is korlátozottan használható.
-
kcsa
veterán
Pár gondolat a Redmi Note-ról: hihetetlenül jó minőségű a burkolat, a kijelző is kiemelkedő. Jó minőségű 2A-es töltő, masszív csomagolás. Antelife-tól jött, eredeti - weboldalon ellenőrizhető.
Boot idő vállalható. Tele van gyári szoftverekkel, amiket nem teljesen értek: egy alternatív szoftverbolt, legalább két antivírus - mindenféle biztonsági fícsörökkel, egy részük fut folyamatosan, kártyajáték is van, a Mi Cloud mellett még egy alternatív cloud szolgáltatás. Alig győztem ezeket kigyomlálni. Gyárilag Play store-al jött, Xiaomi store nincs, root van.
Ami furcsa még: ha az about-ban rányomok a frissítésre, egyszerűen kidob főképernyőre, és ennyi.
Egy-két menüpontban még kínai feliratok vannak (pl.: csengőhangválasztő), magyarul nem igazán szép: az ékezetes karakterek láthatóan más betűtípussal jelennek meg, ettől kicsit kusza az egész megjelenítés - mondjuk én eleve angolul használom
Kamerát nagyon még nem tesztelgettem mélyebben, de a kijelzőn megjelenő képek nagyon ígéretesek.
-
kcsa
veterán
válasz
axlfsi #75970 üzenetére
Hát nem is DHL miatt tartott két hétig, gondolhatod. Antelife picit húzta az időt, plusz volt egy ünnepük nekik aztán most hétfőn nekünk
Még 200$ felett volt - 210 körül ha jól emlékszem, azóta bezuhant az ára, emiatt kicsit morcos is vagyok. 14khuf-ot kellett ráfizetni. Nem volt éppenséggel az évezred vétele, de már régóta csorgattam rá a nyálam.
-
kcsa
veterán
Megjött Redmi Note. Ütős a méret
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
válasz
axlfsi #75924 üzenetére
Páran jártak így, többek között én is. Bár én a kuponos akcióban rendeltem, de pár nap után kapásból dispute-oltam (mivel időközben mindenhol olcsóbb lett), és így kaptam a kamu után valódi trackinget is. Elvileg ma kapom kézhez, a futárt várom tűkön ülve. De többet antelife-tól nem fogok rendelni, maradnak az egyéb bevált webshopok.
-
kcsa
veterán
válasz
axlfsi #75411 üzenetére
Magadat, vagy minket győzködsz arról hogy jó lesz Antelife-tól rendelni?
Én vagyok az egyik páciens - nem a posta nyomkövetésével van a gond, mivel DHL-el rendeltem, ami kvázi azonnali.
Majd' másfél hét és három kör PayPal hiszti kellett hogy egyáltalán feladják, gondolom a gari is ilyen jó lehet.Amondó vagyok, nem sokkal drágább, legyen MiniDeal - na AZ korrekt jellemzően.
-
kcsa
veterán
válasz
aytukabozs #74655 üzenetére
nem most kezdtem én se a rendelést
De Minideal jellemzően nem hazudik. Most először rendeltem anteliferól. Van még olyan webshop ami szintén becsületes (egyelőre). Ha visszajön a pénz, onnan rendelek.
-
kcsa
veterán
válasz
aytukabozs #74653 üzenetére
Szerdán rendelt, állításuk szerint raktáron lévő telefont (Redmi Note) nem sikerült feladni a szokásos ünnepi cirkusz előtt.
Live chat mindig offline, e-mailre nem válaszolnak.
Úgyhogy visszamondtam a megrendelést, remélem értelmes időn belül visszajön a pénz is.
-
kcsa
veterán
válasz
Krinyo #74342 üzenetére
Ismerem az érzést
Jiayu fél termékportfóliója járt már nálam, ThL is, mindegyik gázos volt - netes vélemények és tesztek alapján is a 3C jó. Adtam neki egy esélyt, és valóban jó.
G4S-el szívtam én is olyat, hogy szűk utcákban ide-oda pakolgatott, a végén mentem három felesleges kört emiatt...
-
kcsa
veterán
No, rámozdultam a Redmi Note-ra - az antelife-os kuponnal egész vállalható ára van, gyakorlatilag ingyenesre jön ki a DHL.
Sokat várok a nagy akkutól meg a miui-tól
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
Hongmi Note készleten. P.csába, hogy szombaton rendeltem egy Honor-t
@betyarr: válts g5c és g5s között a bal felső sarok táján
-
kcsa
veterán
válasz
hungobungo #73223 üzenetére
Ha két nappal ezelőtt teszed ki az írást, inkább ezt rendeltem volna
-
kcsa
veterán
válasz
ekrisztian #73054 üzenetére
minidealtől rendeltem ugyanezt szombaton, és következő szombaton már a kezemben volt (jó, ebben segített hogy munkanap volt
)
-
kcsa
veterán
Azért a kínai barátaink is betegek
Megnézve ezt a tesztet, kár hogy pont a Honor 3C maradt alul a "töréstesztben"
G4S után rendeltem egy 3C-t is, kíváncsi vagyok a hangminőségre, ha már sokan dícsértétek itt. G4S az én mércémmel elég gyenge ezen a téren.
-
kcsa
veterán
Országúton nekem is használható
Városban kezd érdekes lenni a helyzet. Az említett motoros bénázásom a Várhegyen volt - elég sűrűek az utcák, és volt hogy egy-egy utcával odébb rakott előre-hátra pár méterrel. Ráadásul mivel a környéket egyáltalán nem ismerem, mentem két felesleges kört mire a megfelelő utcát megtaláltam.
-
kcsa
veterán
A cserét megléptem, délután hazafelé kipróbálom.
@RVR400: egy időre pont a közel használhatatlan gps miatt szálltam ki MTK vonalról - W100 és G4 is volt, mindegyik ugrált városban navigáció közben. Pár komment alapján arra következtettem hogy javult a helyzet, de ahogy látom nem sokat.
-
kcsa
veterán
Fehér G4S-t rendelt valaki rajtam kívül?
Ha igen: bal szélén másnak is kijjebb áll a fém keret mint a műanyag burkolat?
Amúgy GPS ratyi még mindig - tegnap városban bénáztam motorral, több kereszteződést is benéztem, mert jópár méterrel odébb rakott rendszeresen.
Van még pár szoftveres nyűg, de vállalhatónak néz ki.
Amiket olvastam, az alapján 4.4-re pedig ne nagyon számítson senki.
Ez mondjuk nem életbevágó, de elég csúnya húzás.
-
kcsa
veterán
válasz
CoolBoy323 #47886 üzenetére
Az akció úgy szólt hogy készlet erejéig, de max két nap. Tegnap még bőven volt mindenből, csak a pénzem fogyott el hó közepére sajnos, pedig szinte mindent tudtam volna rendelni.
szerk.: kipróbálom, max nem fizetek
-
kcsa
veterán
Nekem is ilyen van, de a fórum is elég aktív, nézz be, olvasgass
(egyébként nálam is a méret volt az egyik döntő szempont, pedig elég lapátkezem van
)
sőt, bár nem gondolkoztam rajta, de eladó is lehet, csak mivel van rajta egy apró sérülés, így radikálisan csökkent az értéke (pont ezért nem gondolkozom eladáson
)
-
kcsa
veterán
Aliexpressen se mindegy melyik eladót választod... Én speciel lassan másfél hónapja várok arra hogy visszakapjam a pénzem egy törött tablet után, és ma írtak hogy még up to 40 nap... 'nyátok.
Alin soha többet nem veszek semmit, iszonyatosan körülményes. Nekem szabnak rövid határidőket hogy küldjem vissza (7 naptári napon belül) illetve töltsek fel képeket bizonyítékként (3 naptári nap) de nekik simán van 40 nap, hogy az eladó megkapja a tabletet (vagy nem) és utána utalnak vissza (Vagy nem).
-
kcsa
veterán
MT6592 news. (ha még nem volt).
-
kcsa
veterán
Nyilván akciós minidealnél a G4 miután megvettem
Nem baj, így is elégedett vagyok
-
kcsa
veterán
válasz
CoolBoy323 #38342 üzenetére
Ahogy látom integrálják a wifi/bt/gps chipset. Ezzel legalább kiderül hogy a gps chip, vagy tényleg antenna a gyenge, plusz nem lesz megint hatféle telefon, ami ránézésre egyforma, belül meg...
-
kcsa
veterán
válasz
instantwater #38097 üzenetére
2G megy itthon, de csak 1800-al ellátott helyeken (sűrűn lakott területek).
Gyakorlatban inkább úgy mondanám, hogy nem működik sehol. TD-SCDMA meg főleg nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest