- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Nem jelenik meg a térerőkijelzés mögött egy fel- és egy lefelé mutató nyíl?
(#137032) Somatom Rég láttalak, öregem! Neked hála lettem megrögzött mini PC-fan!
Én is így használom a kártyáimat, és nálam is ugyanígy beállítható, hogy mire melyiket használja (Redmi 4X & MIUI 9).
-
interstate76
addikt
Mia véleményetek erről a LeTV Le 2 X526-osról? Kellene egy olcsó dual simes készülék, elfogadható fotós képességekkel - nagyon mellényúlnék vele? A CPU_GPU páros elég bivaly, ill. a kamerájáról is egész jókat hallottam.
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #125438 üzenetére
A Huawei P6-tal egészíteném ki az előző 2 készüléket. Köszi!
-
interstate76
addikt
Ha egy Jiayu G4S és egy Xiaomi Mi 2 közül kellene választanotok hardveres tudás/erő alapján, akkor melyikre voksolnátok inkább? Ha csak és kizárólag a CPU, GPU és a kamera kerül összehasonlításra (pl. GPS nem fontos, a MIUI rendszert pedig kifejezetten preferálom, de utóbbit fel lehet tenni a G4S-re is).
Tudom, hogy az Mi 2 1 SIM-es, de azért légyszi, írjátok meg nekem, melyiket érdemesebb választani e 2 közül a fenti szempontok alapján! Köszi előre is!
-
interstate76
addikt
válasz
RVR400 #120819 üzenetére
Ezt úgy hívják, hogy parttalan vita, amiben én nem vagyok jó, de neked szemmel láthatóan kiválóan megy, szóval nyertél!
A tesztelők legalább 90%-a hozzá nem értő amatőr, én pedig vak vagyok, ergo neked van igazad: a Lumia 830 kamerája átlagos.
Szép napot!
Szerk.: felesleges viták helyett inkább pakolnál össze!
-
interstate76
addikt
válasz
RVR400 #120797 üzenetére
Eszem ágában sincs Lumia 830-ast venni 80 ezerért, azért hoztam fel példának, mert ha van itthon 80 ezerért optikai képstabilizátoros teló, akkor logikusnak tűnt, hogy Kínában is van hasonló kamerás képességekkel megáldott androidos, némileg kevesebbért.
Egyébként kérdés, hogy mi az átlagos. A Lumia 830 képei szerintem messze átlagon felüliek. Mondom ezt úgy, hogy a linken szereplő első képnél jobbat is lehet vele csinálni, gyenge fényviszonyok között is. Természetesen vannak hibái, de az átlagnál szerintem sokkal jobb a kamerája.
(#120798) ZolkoW Egyetértek: jó a Mi4, de a 930-as kamerája egyértelműen jobb.
"a korábbi androidos csúcsmodellek már lassan bekúsznak az 50ezres ársávba"
Ilyesmi tippekre számítottam, amikor tegnap leírtam a szempontjaimat.
-
interstate76
addikt
válasz
tibcsi0407 #120785 üzenetére
Mindenkinek az a fontos, amit ő annak tart. Én sem mondom senkinek, hogy ne vegyen B20-as telefont, nekem se mondja senki, hogy hülye szempontok mentén keresgélek.
Over, mert sok lesz az OFF.
Kösz még egyszer!
-
interstate76
addikt
válasz
tibcsi0407 #120783 üzenetére
Értelek, de neked amúgy is a "nagyon kösz"-rész szólt. Azt nem értem, miért kell hülyének nézni azt, akinél telóvásárlás esetén fontos szempont a jó kamera. Nem érdekel, hogy más mindenhova cipeli a fényképezőgépét, én nem fogom, és telefonvásárlásnál az alap dolgok (jó szoftver, CPU/GPU-páros, hanghívások minősége, kijelző mérete és minősége, wifi és mobilnet, visszajelző ledek megléte) után a fényképező a legfontosabb szempont. Akinek volt már jó kamerás fényképezőgépe és van szeme, az tudja miről beszélek, akit meg nem érdekel ez a szempont, az minek okoskodik bele a témába? Rühellem a "megmondomatutitahülyegyerekeknek"-típusú arcokat. Na mindegy, hagyjuk, nem ér ennyit az egész.
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #120761 üzenetére
Gyerekek, nem gondoljátok ezt túl egy kicsit? Miután a Lumia 830 kapható itthon 80e Ft alatt, gondoltam rákérdezek olyanoknál, akik vágják az aktuális kínálatot, nincs-e némileg olcsóbban (40-50 ezer Ft, esetleg + ÁFA áron) androidos alternatíva Kínából. Most is logikusnak látom a kérdést.
Ebből hogy sikerült eljutni odáig, hogy aki relatíve jó fényképezős mobilt akar venni, az hülye?
Van fényképezőgépem (szándékosan nem írok típust), de eszem ágában sincs mindenhová magammal cipelni, és bizony egy hétvégi túrázáson (ahová vigyen sok-sok kg túlsúlyt az, aki rá van szorulva) is jól tud jönni, ha a telefonod több, mint használható képeket készít. Nem akarom újratapétázni egy szem, felnagyított telefonos fotóval a Sixtus-kápolnát, de nem is szeretnék elszörnyűlködni, amikor monitoron/TV-n is meglátom a képeket. Azt gondoltam, ez egyfajta axióma, és nem kell szájbarágós magyarázkodásba bocsátkozni egy egyszerű kérdés miatt, de úgy látszik, tévedtem.
Akinek nem inge, ne vegye magára, ill. akik segítő jellegű választ adtak, azoknak nagyon kösz!
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #120751 üzenetére
Kösz mkinek a tippeket/véleményeket.
Átfogalmazom a kérdést: mennyiért lehet venni androidos okostelót optikai képstabilizátorral? 1 simes is lehet akár.
Egyébként a Lumia 830 szintjét hozó, vagy annál jobb kamerával rendelkező készülékre lennék kíváncsi.
-
interstate76
addikt
Telefonvásárlási tippre lenne szükségem. A szempontok az alábbiak:
- min. 2 GB RAM
- optikai képstabilizátoros kamera
- maximum 5,5" méret
- lehet külföldi beszerzés
- keret: 40, maximum 50e Ft (ha lehet, akkor ÁFÁ-val együtt, ha úgy nincs találat, akkor ÁFA nélkül)
- OFF-ként jöhet 1 SIM-es tipp isElőre is köszönöm a tippeket - ha lesznek!
-
interstate76
addikt
válasz
tibcsi0407 #118613 üzenetére
Nem feltétlenül. A MIUI-t viszont szeretem, kösz a tippet!
Azért még írjatok, ha van ötlet!
-
interstate76
addikt
válasz
Demolator #118610 üzenetére
Az alábbi kritériumoknak megfelelő telót keresek:
- méret: 4,5-6"
- RAM: min. 2 GB
- ársáv: 100-150 USD (esetleg + ÁFA, de jó lenne eu raktárból)
- fényképező: a lehető legjobb, ami belefér a fenti keretbe. Az optikai képstabilizátort gondolom, elfelejthetem ennyiért.Kösz előre is a tippeket!
-
interstate76
addikt
válasz
aytukabozs #112794 üzenetére
Kösz a választ!
@ mindenki:
És ha az a kérdés, hogy a legfőbb szempont a jó kamera (pl. Newman N2 szint elég lenne), akkor melyik készülékek jelentik a legjobb vételt 1, ill. 2 GB RAM-mal?
Köszönöm!
-
interstate76
addikt
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik az a legolcsóbb telefon, minimum 1 GB RAM-mal, amelyikre van jól működő MIUI oprendszer. A Xiaomi készülékeit ismerem, most arra gondolok, hogy én pl. egy Newman N2-t nyúzok, amire van portolt MIUI, de meg- megakad.
A kérdés tehát az, hogy Xiaomi gyártmányokat nézegessek, vagy van olyan gépezet, amelyikre van gördülékenyen működő, portolt MIUI.
Ha valahol nem elég szabatosan fogalmaztam, azt kérlek tudjátok be a hozzá nem értő, de lelkes amatőr tudatlanságának!
Köszi előre is!
-
interstate76
addikt
Tudom, hogy ez a topik nem a beárazásról szól, de biztos vagyok benne, hogy itt van a legtöbb hozzáértő, szóval az lenne a kérdésem, hogy szerintetek kb. mennyit ér egy teljesen új, TD-SCDMA-s Hongmi 1S, gari nélkül? Légyszi, ne azt írjátok, hogy hazai 3G-elérés nélkül semennyit!
A válaszokat előre is köszi!
-
interstate76
addikt
válasz
MotorBoy79 #79279 üzenetére
Szerintem semmi. LG IPS panellel és 13 mpixeles sony kamerával bír, pont mint a Newman N2, ami 100 usd alatti áron szerintem a legjobb ár/érték arányú, de sajnos csak 1 simes teló volt, amíg lehetett kapni. "Csak" az a kérdés, hogy vannak/lesznek-e hozzá jó custom romok. Ha igen, akkor nekem valószínűleg megvan a következő telefonom.
-
interstate76
addikt
válasz
Fricibácsi #79033 üzenetére
bocs, privát akart lenni
-
interstate76
addikt
válasz
aytukabozs #74653 üzenetére
Az én tapasztalataim szerint csak addig nincs gond az Antelife-fal, amíg nem jön közbe semmi. Értsd: ha rendelsz náluk egy telót, akkor azt valóban elküldik és meg is kapod. Garis ügyintézésnél már neccesebb a történet, nekem eddig nem sikerült kommunikálnom velük fizetés után (le sem sz.rták a leveleimet), csak akkor, amikor már PayPal-on keresztül reklamáltam.
Ezzel szemben pl. a Geekbuying mindig 24 órán belül válaszol a leveleimre (talán 1 eset kivételével), pedig volt náluk pár reklamációm, de ott egyszer sem kellett a PayPal-hoz fordulnom segítségért. Ahogy jól megválogatott eBay-es eladók esetében sem: mindegyik villámgyorsan válaszol és mindegyikkel meg lehet egyezni részleges vagy teljes visszatérítésben, PayPal-reklamáció nélkül (mondjuk onnan kisebb értékű dogokat szoktam rendelni, max. 50-60 usd értékben).
-
interstate76
addikt
Egyetértek veled, de ha pl. az enyémnek is dobozhangja lesz, akkor arra a GB adni fog még legalább 5 usd refund-ot, vagy - legrosszabb esetben - egy 8-10 usd-s kupont, azaz kb. 70-73 usd-be fog kerülni egy 4 magos, 1 gb ram-mal szerelt, ips paneles készülék - azt gondolom, hogy ez megér némi kompromisszumot. Az igazi kérdés az, hogy mennyi lesz az a "némi".
(#74227) beg 78 usd-ért vettem, ill. ami még fontos, hogy ha megmarad, akkor egy 512 MB RAM-mal rendelkező ZTE V889S-t fog kiváltani, szóval alapfeltétel volt az 1 GB RAM.
-
interstate76
addikt
válasz
aytukabozs #74221 üzenetére
Én sem szeretem az ilyesmit (olyan, mint az ADIDOS
), de olyan jó volt az ár az említett kuponnal együtt, hogy nem bírtam kihagyni.
(#74222) cappa72 Köszönöm a hasznos infókat!
-
interstate76
addikt
-
interstate76
addikt
Vettem egy ilyen Landvo L900-as telót ma délelőtt a GB-n (akkor még 85,99 usd volt az ára), tudtok erről valamit? Nem szoktam beleugrani noname vételekbe, de annyira jó volt az ár (plusz volt hozzájuk 8 usd-s kuponom is), hogy nem bírtam kihagyni!
Neten nem igazán találtam róla infókat (csak egy rövid freaktab-postot az 1949deal-től és egy unboxing review-t a geekbuyingtól), tud esetleg valaki többet erről a típusról? De a gyártó egyéb típusairól is szívesen olvasnék tapasztalatokat, ha lenne valakinek (remélem, vannak régebbi, ismertebb modelljeik is)!
(#74092) Upo Teljesen egyetértek: letarolhatnák a piac egy bizonyos szegmensét, ha 100 usd körül árulnának 1 gb rammal szerelt telókat!
-
interstate76
addikt
válasz
csubuka #73784 üzenetére
Vannak webshopok, ahol szinte mindig kamu az áthúzott, ún. eredeti ár, ilyen pl. a Geekbuying (amúgy bírom őket). Amikre most a születésnapjuk környékén az Antelife-on, ill. az 1949deal.com-on azt írták, hogy 50%-os engedmény, azok a saját áraikhoz képest tényleg 50%-kal olcsóbban kerültek eladásra, csak pl. az Inew I3000 már hetek óta akciós volt a Pandán, ahogy tegnap fateless írta, ezért ahhoz képest "csak" 20 usd volt az engedmény. Azt gondolom, ez belefér, hisz nem azt vállalták, hogy az elérhető legolcsóbb ár feléért adják.
-
interstate76
addikt
válasz
csubuka #73780 üzenetére
Én azt gondolom, hogy szülinapokon az 50%-os akció simán beleférhet nekik. Ha abból indulok ki, hogy a belpiaci ár mennyivel alacsonyabb, és még azon is van profit, akkor 50%-os áron durva bukás nélkül tudnak értékesíteni.
A mai 1949.com-os akció nyilván nagyon durva volt, de összesen 10 telefont szórtak ki gyakorlatilag ingyen, és annyian nézték/néztük reggel az oldalukat, hogy bedőlni látszott, szóval ez sem volt ablakon kidobott pénz a részükről. Az megint más kérdés, hogy én jobban örültem volna 30 db 50%-os áron adott Iocean X7 HD-nek, amiből 1-et én csípek el
, de azt hiszem, ez a webshopot nem különösebben érdekli.
-
interstate76
addikt
Biztos, hogy nem! A mai telóból is külön van fehér, fekete, és az akciós fekete. Íme, az I3000-keresés eredménye.
-
interstate76
addikt
Első blikkre jobb vételnek látszik a mainál, az iNew akksija nagyon gyengének tűnik.
(#73631) vapega Hát igen, ezek az akciók már csak ilyenek. A 3 perc az tulajdonképpen még egészen bőséges időnek nevezhető!
Viszont ahogy egyre többen értesülnek/értesülünk róla, úgy lesz egyre rövidebb.
(#73651) fateless Köszi, ezentúl jobban figyelek a Pandára!
-
interstate76
addikt
Aktív az 1949deal.com mai születésnapi akciója, egy Inew i3000 személyében.Bocs, mire elküldtem a linket, elfogyott a készülék.
-
interstate76
addikt
válasz
sajtjani #73302 üzenetére
De, én pl. komolyan gondolom. Ne érts félre, nem ugrok a 10 visszajelzéssel bíró Ali-s eladók kamuhirdetéseire, de egy webshop születésnapi akciójába bőven belefér néhány nagyon olcsón eladott készülék. Lehet, hogy pénzvisszatérítés lesz a rendelésemből, de nem hiszem.
-
interstate76
addikt
válasz
csubuka #73287 üzenetére
Én 12:01-kor kezdtem és nagyon sokáig tartott, mire végre rendelni tudtam. Mondjuk közben itt kellett hagynom a gépet egy időre (a fene egye meg!), de anélkül is legalább fél óra lett volna, mire olyan telóra kattintok, amiből még van, és eljutok a fizetésig is, ugyanis hihetetlen módon belassult az oldaluk. Nálam amúgy is tetü az antelife.com (laptopról, mini pc-ről és telóról is, mindenféle böngészővel próbálgatva), de akciós időszakokban szinte kezelhetetlen. A Zopo ZP980-ért mindenesetre még sokáig fájni fog a szívem, még nagyon-nagyon sokáig nem lesz 2 GB ramos teló 90 usd alatt...
-
interstate76
addikt
válasz
aytukabozs #73259 üzenetére
FAEA F1-et szerettem volna én is (az asszonynak), de arról sajnos lemaradtam, "csak" egy szürke Feiteng-et sikerült elcsípnem. Remélem, nem egy csomó selejtes cuccot akcióztak le a szülinapjuk alkalmából!
Tavaly Aliról rendeltem egy HTC-t nagyon brutál áron (a hazai ár harmadáért), azt hiszem, nekik is szülinapjuk volt akkor. Azzal a készülékkel nem volt semmi baj.
(#73260) Dhampir Aranyosak a kici kínaiak, mi magyarok meg mindenhol ott vagyunk, ahol olcsó termékeket akcióznak le még olcsóbbra!
-
interstate76
addikt
válasz
aytukabozs #73253 üzenetére
Görgess lejjebb, egy csomó készülék le van árazva, csak sajnos már nem nagyon találok olyat, ami van készleten. Talán a Feiteng H9500-asból még van (abból akkor vettem, amikor az előző hsz-emet írtam).
Szerintem a Zopo ZP980 lett volna a legjobb vétel 87,5 dodóért 2 GB rammal, de arról sajnos én is lemaradtam.
-
interstate76
addikt
Nézzetek rá erre! Tudom, hogy volt már linkelve, de ma új szülinapi akció van és még nem mindegyik cucc fogyott el (én is most rendeltem - remélem, tényleg lesz nekik készleten).
-
interstate76
addikt
válasz
tolvaj! #72589 üzenetére
Én is linkeltem már ezt, mert bár valóban túl nagy telónak, de a konfig iszonyat ütős az árához képest.
Annyit még róla, hogy azóta rákérdeztem a termék oldalán, hogy ki gyártja és hogy tudnak-e hozzá készült custom ROM-ról, mire azt a választ kaptam, hogy egy kis gyártó állítja elő a készüléket és hogy nincs hozzá custom rom. Csak valamiért a kis párbeszédünket "elfelejtették" megjeleníteni a Q&A-részen. Bezzeg a nemtudommilyen Kostasnak a GPS-szel kapcsolatban adott pozitív visszajelzésük az megjelent...
-
interstate76
addikt
válasz
gipsztigris #72289 üzenetére
Természetesen elhiszem, csak furcsa, hogy az akció indulásakor (vagy 20 másodperccel utána) nem volt készleten, aztán mégis. Lehet, hogy késő délután megint lesz!
-
interstate76
addikt
válasz
gipsztigris #72268 üzenetére
Én 10 óra pár perckor próbáltam és akkor már nem volt. Fél 10-kor kezdtem a próbálkozást, és kb. fél órán keresztül a múlt szerdán akciós THL A3-asra mutatott a link (kb. 3 alkalommal ellenőriztem az adott időintervallumban), majd amikor jó lett, akkor azonnal "Sold Out"-ot jelzett. 10-től már kb. percenként próbálkoztam, szóval max. fél percig volt megvásárolható a készülék, de akkor ezek szerint később újra elérhető lett. Furcsa.
-
interstate76
addikt
válasz
janakbacsi #71969 üzenetére
Mert mostanra elfogyott a fehér is (nem csodálom, brutáljó vas 100 usd-ért).
-
interstate76
addikt
Tudom, hogy csak 1 simes, de sokakat érdekelt már e topik látogatói közül is, így beírom, hogy a Pandán megint kapható 100 usd-ért (első pandás rendelés esetén ebből lejön 5 usd) a Newman N2 (a fekete hátlaposra "out of stock"-ot írt, de a fehérből tudtam rendelni.
-
interstate76
addikt
válasz
aytukabozs #71566 üzenetére
Kösz a javítást, elsiklottam felette. Korábban 3 nap volt a határidő, ez változott 7-re, és a magam rosszindulatú módján egyből azt gondoltam, hogy nem javítottak, hanem rontottak a szolgáltatásukon.
-
interstate76
addikt
válasz
blueye #71559 üzenetére
Fontos, hogy az Antelife vállalja, hogy ha vissza kell küldeni a készüléket, akkor - amennyiben a kézhezvételtől számított 3 napon belül jelezted nekik a problémát - ők állják a visszapostázás díját is. Ha nem akaródzik nekik, akkor élj egy kis PayPal-ráhatással!Közben megnéztem és láttam, hogy változott a Warranty Policy-jük, szóval már nem áll, amit fent írtam. Biztos egy rahedli rossz készüléket küldtek ki és sok volt az átvállalandó postaköltség.
-
interstate76
addikt
válasz
hungobungo #70956 üzenetére
Szerintem is túl nagy telefonnak, teljesen véletlenül botlottam bele (a telefonkínálatot böngészgettem a GB-n, és meglepődtem rajta, hogy ennyiért van ekkora phablet, ilyen specifikációval, de nem ismerem a kínálatot, azért kérdeztem a véleményeteket).
(#70955) (jan) Attól függ, mekkora gatyát hordasz.
-
interstate76
addikt
Nem tudom, hogy ez a phablet belefér-e a topik témájába, de akinek ez a méret még telefon kategória, annak talán érdekes lehet 8 maggal, 2 gb rammal és ips panellel 175 usd-ért.
Nem vagyok a téma szakavatott ismerője, szóval kíváncsi lennék a véleményetekre a fenti készülékről! Kösz!
-
interstate76
addikt
Sziasztok!
A ZTE V889S ugyanaz, mint a ZTE Blade C (V807), csak 2 SIM-foglalattal? Érintőpanelt keresgélek hozzá, és V807-re több a találat, de teljesen biztos szeretnék lenni benne, hogy jó alkatrészt rendelek hozzá (korábban már javasolta valaki a V807-es keresést, de kellene egy kis megerősítés).
A másik, hogy pl. SIM kártya olvasót cseréltem már telefonban, de érintőpanelt még soha. Nekiállhatok netes videók alapján, vagy mindenképp vigyem inkább szakemberhez? Nem akarom elrontani, szóval nem sajnálnék rá 1-2 ezer Ft-ot, de ha meg tudom oldani, akkor szívesebben csinálom magam.
Kösz!
-
-
interstate76
addikt
válasz
diegho #69434 üzenetére
Abszolút egyetértek. Sőt, továbbmegyek: 2 magos, 512 mb ramos telóval is lehet élni, sőt, sokkal több embernek bőven elég, mint ahánynak nem. Ma pl. egy ilyenen neteztem kb. fél órán keresztül, perfekt volt (100 usd-nél ill. alatta nyilván figyelni kell arra, hogy ne vegyen teljesen ismeretlen, custom rom-mentes készüléket az ember, ezekkel ugyanis általában mókolni kell, de amit ma használtam, az egy ZTE V889S volt gyári rommal, gyári böngészővel).
(#69436) margithid Pont azért vitatkoznak/vitatkozunk veled annyian, mert korábban nem írtad, hogy SZERINTED, hanem kategorikusan kijelentetted, hogy a Hongmi alatt nincs "vállalható" telefon, ami nem igaz.
-
interstate76
addikt
válasz
cappa72 #69260 üzenetére
+1000
És ha már belefolytam a témába: aki kínai és/vagy használt cuccokkal kereskedik, az miért akad ki a néha durva árajánlatokon? Egyrészt akinek sok pénze van, az többnyire nem a Hardveraprón, Vaterán, Teszveszen stb. vásárol, másrészt pedig bele kell írni a hirdetésbe, hogy az ár nem alkuképes (ha sok gagyi ajánlatot kapok valamire, akkor legalábbis én ezt teszem), oszt jónapot. Szerintem.
Amúgy peace mkinek és a magam részéről köszönöm a sok szakmai segítséget, amit a topikot olvasgatva kapok.
-
interstate76
addikt
válasz
Laza... #69008 üzenetére
Az én tapasztalataim szerint is ezerszer jobb eBay-ről vásárolni: minden megbízható eladó gyorsan válaszol, akkor is, ha már fizettél, míg Alin a sok gyémánt sem garancia semmire. Ráadásul utóbbi helyen volt már olyan is, hogy csak 60 nappal a postázás, kb. 70-75 nappal a fizetés után kaptam meg a visszatérítést, miközben ugyanez eBay-en max. 45 nap.
-
interstate76
addikt
válasz
csubuka #68526 üzenetére
Thx!
(#68527) Duliee Azt hiszem, az ebben a cikkben említett fw-frissítés orvosolta ezt a problémát is, de nem vagyok benne biztos, hogy ugyanarról a problémáról beszélünk.
-
interstate76
addikt
(#68513) CineDOG1
(#68514) Old Gyfland
(#68515) Laza...Nagyon kösz mindegyikőtöknek! Komoly dilemmában vagyok, mert nagyon kellene a 2 sim, viszont a Newman N2 110 USD-ért brutálisan jó ár érték arányban, és szép képeket is csinál.
Agyalok még, ill. ha esetleg másoknak is lennének javaslataik, akkor szívesen venném őket!
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #68505 üzenetére
Akkor az eredeti kérdés még egyszer (amikor másodszor tettem fel, akkor lemaradt a legolcsóbb jelző):
"Melyik az a legolcsóbb dual sim-es teló, amelyik hozza kb. a Newman N2 szintjét (vagy jobbat) a kamera tekintetében? Legalább 1 GB RAM-mal szereltet keresek."
Eddig a Hongmi jött megfizethető javaslatként, van egyéb, aminek a kamerája hasonló nívót tud ebben az árkategóriában? Ha nincs, akkor lehet, hogy lemondok az egyik SIM-ről, mert a Newman N2 most nagyon olcsó az Antelife-nál.
Esetleg ez az Inew V3?
Vagy ez a HD 5000? Bár utóbbi kamerája igazából interpolált 5 mp-es, de attól még lehet jó.
Ill. még az Umi X1 Pro-n gondolkozom, de jó lenne nálam tapasztaltabbak, hozzáértőbbek véleményét olvasni a témában.
Kösz!
-
interstate76
addikt
Sziasztok!
Melyik az a legolcsóbb dual sim-es teló, amelyik hozza kb. a Newman N2 szintjét (vagy jobbat) a kamera tekintetében? Legalább 1 GB RAM-mal szereltet keresek.
Köszönöm!
-
interstate76
addikt
ZTE V889S LCD-kijelzőjével és digitizerével kompatibilis a V889M vagy a V889D típusé? Ha nem, akkor van olyan, ami használható hozzá? eBay-en keresgéltem, de V889S-hez nem találtam.
Kösz!
-
interstate76
addikt
"ha most belegondolok, hogy esetleg lemaradok ezekről a telefonokról, csak mert nem hiszem el őket...
"
Az ilyen "eladók" a hozzád hasonlóan (nem) gondolkodókból élnek, akiknek egy tekintélyes %-a nem fog, vagy nem tud refundot kérni. Ha én lennék a modi, az első ilyen belinkelt baromságért örökös tiltást adnék, de nemcsak a prohardverről tiltanálak ki, hanem az egész netről, mondjuk 3 évre - közben talán benőne a fejed lágya, és nem szúrnál ki sem magaddal, sem másokkal.
A többiektől bocs a kissé hirtelenharagú megfogalmazásért, de nem hiszem el, hogy egy szakmai topikban ilyen blődségeket kell olvasni.
-
interstate76
addikt
válasz
Zolka73 #53278 üzenetére
Családban van egy ilyen készülék, különösebb hókusz-pókusz nélkül is jól használható. A 2 magos proci és az 512 MB RAM csinál néha olyat, hogy ha pl. kilépsz egy játékból, akkor várni kell 4-5 másodpercet, mire megjelennek az ikonok, de ez a legdurvább és leghosszabb belassulás, amit tapasztaltam rajta. Amivel még gondja volt, az a Mindig TV alkalmazás, ott szaggat a kép és elcsúszik a hang (nem tudom, hol kevés hozzá a készülék, valószínűleg a processzor és/vagy a RAM okozza a dolgot, de vannak itt nálam sokkal hozzáértőbbek is, majd kijavítanak, ha esetleg mégsem), ill. nemrég írtam róla, hogy FreeVoipDeal használatakor gondok vannak a hangminőséggel, de még nem tudom biztosan, hogy ez a telefon hibája-e. Minden egyéb tekintetben (normál hanghívás, wifi, mobilnet, kevésbé erőforrásigényes játékok) kiváló. A fényképezője nem épp fenomenális, de kevés kínaiban van igazán jó - ha egyáltalán létezik ilyen. Ha egyéb felhasználási területen is szükséged lenne tapasztalatra, akkor majd valaki biztos segít, én kb. ennyit tudok róla.
-
interstate76
addikt
-
interstate76
addikt
válasz
Tejes Pite #53244 üzenetére
Kínai telóknál igen ritka a valódi és folyamatos támogatás, szóval én sem értelek.
Más: segítséget szeretnék kérni tőletek! A VOIP-os topikban instantwater fórumtárs felnyitotta as szememet, hogy a VOIP-hívások közben általam és a hívott fél által tapasztalt minőségbeli problémák oka hardveres (is lehet), hisz neki a THL W200-on jól működik a dolog, majd később ÁrPi2 ajánlotta az általa próbált Jiayu G3T-t, amivel amúgy is szemezek.
A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan ismérv, ami alapján egy telóról a specifikációját olvasva eldönthető, hogy hardveresen alkalmas-e VOIP-ra, vagy csak egyéni tapasztalatokra támaszkodhatok? Egyébként a FreeVoipDeal-t használom. Kösz előre is!
-
interstate76
addikt
válasz
KurtCobain #48777 üzenetére
és (#48778) Gyuc
-
interstate76
addikt
Egyetértek. Én kínaitelefon-párti vagyok, de az eddigi 3-ból 3-mal mókolni kellett, hogy minden menjen rajta. Nem egy nagy statisztikai sokaság, de a fórumon is az jön át a legtöbb embertől, hogy vagy a GPS, vagy a mikrofon, vagy egyéb dolog miatt valamit állítgatni kell rajta, esetleg ROM-csere szükséges, továbbá a legtöbb esetben gyenge minőségű a kamera, a villanó pedig a vicc kategóriája. Ja, és előzetes kutakodás szükséges hozzá, hogy van-e az adott típuson visszajelző led, meg hogy az érintőgomboknak van-e háttérvilágítása stb. Azért ismertebb márkák esetében az előbbiekkel nem nagyon kell foglalkozni (pl. itt vigyorog mellettem egy sokéves HTC Touch Cruise és szépen működik rajta az állapotjelző led). Volt korábban nokiám, SE-m, HTC-m (mindegyikből több különböző típus), és egyiknél sem kellett egyik funkciójáért sem "megszakadni". Szóval én abszolút meg tudom érteni azt, aki nem vág bele ilyen jellegű kalandba.
Ja, és úgy olvasni pl. itt is meglehetősen sok megoldandó problémáról, hogy ide döntő többségében olyanok írnak, akik pozitívan elfogultak a kínai masinák irányába. Szóval hajrá kínai csodamasinák, de azt én sem értem, hogy minek kell lefikázni az itthon kapható, drágább modelleket.
Szerk.: szerintem nem lenne rossz az összefoglalóban egy kis gyűjtemény azokról a típusokról, amelyeknél nem szükséges sem ROM-csere, sem mobilnagybácsieszköztár, sem programok telepítése, sem voodoo-varázslat ahhoz, hogy minden, fent említett és egyéb alapfunkció működjön).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged