- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
válasz pach-adams #63399 üzenetére
Csak egy S4 klónt látok az aprón, arról azt írja, hogy MTK-s, nem tudom arról van-e szó (40k-s). Na már most én 1,9GHz-es 4 magos MTK SoC-ról nem hallottam. Az a Mali-400-es GPU árulkodó, úgyhogy valószínűleg egy MT6582-es telóról lehet szó, ami legjobb esetben HD képernyős, de inkább qHD-s. És nem 1,9GHz-es, hanem 1,3.
A kép linkjében ráadásul 1 SIM van, vagyis itt még off is.Egyébként csodálkozok, hogy apróról nem törölték még, mert klón telót nem lehet hirdetni.
Mmm'kay?
-
RVR400
veterán
válasz pach-adams #63399 üzenetére
Semennyire. Dugja rá MTKDroidTools-ra, és egyből kiderül, hogy milyen SOC van benne. (Ha MTK-s egyáltalán)
-
pach-adams
tag
válasz KurtCobain #63401 üzenetére
Egész pontosan erre a hirdetésre gondolok. Link
Porból lettél, s majdan porrá leszel :R
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Segitsetek nekem legyszi telefont valasztani! Vegig ragtam az utolso 2k hozzaszolast itt is, meg a masik okostelos topicon... de nem tudm, milyen telefont vegyek. Ami fontos lenne nekem:
- Androidos legyen, valahol 4.5" +/-1" (max. mondjuk 170x85x10, orulnek, ha ki tudnam probalni, milyen hosszabb tavon egy Nexus 5 meretut hasznalni,) nem erdekel a felbontas, es az IPS-hez sem ragaszkodom, persze jo lenne, mint ahogy a GG is. Egy dual core eleg lenne, (a regebbi telefonjaimbol is inkabb a RAM hianyzott, kisebb lagok nem zavarnak, csak ne akadjon masodpercekre, meg ilyesmi,) 1GB RAM, es jo lenne legalabb 8 GB ROM. Legyen ra alternativ ROM, vagy firmware, vagy hogy hivjak. A Lenovo tetszik, mint marka, esetleg a Zopo, talan a THL... (Valahogy a Yiaju, meg Neken, meg mittudomen ilyesmi markaktol idegenkedem.) Szeretnem hasznalni navigalasra, gyalog, meg bicajjal. Meg video Skype-ra. Nem kell valami csucs telefon, de jo lenne, ha egy fel evet kibirnek vele. A keret 200USD... nagyon max. 230, tokkal, vonoval, meg a 3 betusekkel. (DHL, AFA, bfa, bla-bla...)
A WP-bol mar annyira elegem van, hogy az hihetetlen, ugyhogy nagyon surgos lenne! Ha hekkelni kell, akkor sincs gond, annyit meg kibirok a kis Lumiaval. (Es mar sokkal tobb mindent elnezek a telefonnak, mint par honapja...)
Elore is kosz a segitseget! Udv, Tomi
Szerk: Azert fosok, hogy bekapok valami kinai virust![ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
sziklaszirt
újonc
Sziasztok!
Van egy problémám, remélem tudtok segíteni...
Egy Samsung Galaxy Core Duos(GT-I8262)-t használok. Mindkettő sim Vodás. Az első a fő kártyám, azon fut a net, a másodikat szinte csak hívás fogadásra használom.
Nagyon sokszor előfordul, hogy nyugalmi állapotban nem érnek el a második kártyámon, van hogy 30 perc múlva kapok sms-t a nem fogadott hívásról.
Azt vettem észre, ha kilövöm a netet, akkor nincs ilyen gond, elérhető vagyok. Remélem csak beállítás kérdése és nem kell net nélkül használnom a telefont azért, hogy elérhető legyek.
Mit csináljak vele? -
KurtCobain
őstag
válasz pach-adams #63403 üzenetére
Kamu, és törölni fogják.
A teló MT6589-et ír Mali-400-zal, de az MT6589-ben PowerVR SGX544 van. A leírás szerint 220 dpi, a full HD-nak 440-nek kéne lennie. Antutu 240-et ír. Tehát qHD (960x540) körüli a felbontása. MT6589 az vagy 1,2GHz-es, vagy 1,5. RAM sem stimmel. Az ilyen telefonokat messze kerüld el, és figyelj a részletekre.(#63407) pach-adams:
Nincs mit![ Szerkesztve ]
Mmm'kay?
-
pach-adams
tag
válasz KurtCobain #63406 üzenetére
Nekem is gyanús volt, ezért kérdeztem meg a véleményeteket!
Köszönöm a segítséget!Porból lettél, s majdan porrá leszel :R
-
KurtCobain
őstag
válasz tvamos #63404 üzenetére
2 magos 1GB RAM-mal elég ritka. Jiayu G3 jut eszembe csak ilyen speckóval, 4,5", MT6577, 1GB RAM, 4GB ROM, IPS, GG, de ugye Jiayu-t nem akarsz, és újonnan se kapni már.
Inkább MT6582 vonalon nézelődj, bár a 4GB ROM gyakoribb, mint a 8.
Pandawill-nek van jó keresője, kiválasztod az MT6582-t, meg az 1GB RAM-ot. Még gyártóra is tudsz szűkíteni.
Ami jónak tűnhet: Xiaocai X9(S), ThL W100S, Zopo ZP700, ThL T5S, Lenovo A850, (A880 ez már 6"), Iocean X7 HD (Iocean-t sokan kritizálták a GPS miatt, ebben nem tudom jó-e).
Amik már picit túlesnek a kereten: Lenovo S650, Huawei Honor 3C
Ár szerinti emelkedőben a panda árai szerint. Persze ott van még az MT6589(T) is, pl Cubot telefonok.
Akku méretet nem írtál.Mmm'kay?
-
aytukabozs
addikt
válasz KurtCobain #63408 üzenetére
off: geekbuyingnak van pár db g3 beragadva, de 155$ és nem hajlandók engedni belőle...
így meg ugye ott fog megrohadni a raktárukban...Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
beers
addikt
-
KurtCobain
őstag
válasz aytukabozs #63409 üzenetére
Nóóóóóóóórmális?!
Majdnem ennyiért van a G3T..Mostanság sokan szidják a Jiayu-t, pedig nem éppen a dzsunka gyártók közé tartozik... Ugye a "magyaríthatatlansággal" kezdődött az egész...
Én elfogadtam, hogy nem akar Jiayu-t, pedig az első ajánlatom a G3T lett volna, vagy ha nem sürgős a dolog, akkor a G2F.tvamos:
BTW, ott van még a Haier W910 is, ha találsz még emberi áron. Mondjuk az 1 SIM-es, de úgy rémlik az nem volt feltétel.[ Szerkesztve ]
Mmm'kay?
-
ooooobi
senior tag
válasz tvamos #63404 üzenetére
100ojróért nem rosz, szerintem németböl rendelve.
Xiaocai 9xböl csak az S verziot szabad venni a sima az szellemtapicskolobugos vagy mi. ez 123€ németböl.Itt van mind a 2röl kis teszt németül.
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
aytukabozs
addikt
válasz KurtCobain #63414 üzenetére
ezzel próbáltam érvelni én is hogy 170 körül van a ''nagytesó', de hajthatatlanok.
130-ért már rendeltem is volna megfele ... (mivel blade-ről váltok az is nagy ugrás lett volna felhasználói élményt tekintve)
így meg a teló most ott marad én meg még vacilálgatok egy ideig a g3t (máshol) és a v967s közöttHsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Baritone
tag
Végre az imént leadtam a rendelésem a zopomobilstore.lv-n egy zopo zp980 goldra. fél évbe tellett eldöntenem és utánaolvasnom, hogy melyik készülék is kell nekem. nos e mellett döntöttem és nagyon várom, hogy megérkezzen
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
adott egy "beex m1" teló
milyen opcióval lehet beállítani, hogy a hívott félnél kijelezze a telszámot?Előre is köcce
-
kymco
veterán
-
tvamos
nagyúr
válasz aytukabozs #63410 üzenetére
Nem tudom... az se jobb? Akkor az se!
-
Kgabi56
tag
válasz sziklaszirt #63405 üzenetére
Szevasz!
Nekem is hasonló gondom van,de fordítva!
Newman N1-es telefonom van
Rotolt és a hozzá való gapps van rajta.
Android 4.1.1 op rendszer.
Az első slot 2G/3G a második 2G.
Mindkét kártya Telenoros.
Az elsőben van a céges kártya.
Többször előfordul,hogy nincs térerő vagy kicsi.
Először a kártyára gondoltam,kicserélték új kártyára.
A helyzet nem változott!
remélem tud valaki segíteni nekünk!
Üdv.:GabiGabi
-
diegho
nagyúr
Lehet beteg vagyok, de nekem szimpatikus a Star S9500 még azzal a fos felbontással is...
[ Szerkesztve ]
-
kymco
veterán
-
Evita85
tag
Egy off kérdésem van Tudom,hogy van milyen app-ot használjak,de az eléggé pörögm,eg akkor leragadok.. (Mint itt)
Adott egy s4 mini készülék,de ez lényegtelen. Egy gmail-os és egy céges e-mail cimet szeretne az ismerőöm úgy beállítani,hogy lezárt képernyő mellett mutassa hogy kapott-e emailt.Gmail-nál nem gond,de cégesnél igen.De nem csak a levél tényét kellene jeleznie,hanem azt is hogy mitől milyen szövegű email jött.Esetleg a nem fogadott hivásokat is jó lenne ha jelezné. (magyar tv-s email cím.) Szerintem belátható határokon belül fizetős app is szóba jöhet.. -
tvamos
nagyúr
válasz KurtCobain #63408 üzenetére
Az az igazsag, hogy a Lenovo S650-et az etotalkon latom 200USD + az a franya ado aron. Az meg bele ferhet. De nem talaltam tul sok tetsztet rola. Janez bejegyzeset olvastam csak rola eddig. Majd potolom.
Amugy en is az A850-nel szemeztem, mert az A820-ban nincs elolapi kamera. (Persze, valojaban a P780-nal, de hat, az egy kicsit tul van a kereten, es nem akarok meg 2 honapot varni.)
Bicajos navigalashoz kene a nagy aksi, vagyis hat a hosszu akkus uzemido...
(#63426) aytukabozs válasza tvamos (#63422) üzenetére
Ne haragudj, ezt nem ertem! Kifejtened?[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz tvamos #63431 üzenetére
Csináltál 2 skatulyát;
[Lenovo, Zopo, THL aka. jók] és [Jiayu, Neken meg a többi aka. rosszak]
én meg megkérdeztem hogy a Jiayu miért nem a bal oldali skatulyában van,
erre te meg átraktad a THL-t a jobboldaliba...de semmi komoly amúgy, csak kukacoskodok a kispadról...
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Unsign
tag
Én azt hittem, milyen csoda a Jiayu G3-mam. Mióta iNew v3-at használom, nem sírom vissza, es ez elsősorban a kijelzo minőségére igaz (a V3 tűéles, gyönyörű, és homogén) Én lepődtem meg a legjobban, mikor pár nap után újra kézbe vettem.
-
veterán
válasz konigjanos #63396 üzenetére
Szia!
Számítani számít persze, s ez tetszik a legjobban, de az 1G ram nem lesz kevéske? (jó, a defyom fele annvival megy, de az sem ma volt hogy megvettem...)
Üdv. core2
-
tvamos
nagyúr
válasz aytukabozs #63433 üzenetére
Bocs! Nem,tettem at! Trefaltam...
Lenovo számítógépem mar volt, nem könnyen, de elfogadtam. Azert megiscsak ott van a top 3 mobil ceg között. Próbálok megbaratkozni a két másikkal is, amit hivatalosan forgalmaznak Európában. Erős fenntartásaim vannak a többivel...
Akkor azt hiszem Zoppo se...
De oké, ha 2GB RAM van 200 alatt, akkor azert megprpbalnam.[ Szerkesztve ]
-
KurtCobain
őstag
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg a Jiake jk11 telom 105$ 23 554Ft volt + 6360Ft áfa vám. Így nézve nem rossz teló, de amugy nagy problémám van vele! A kijelző katasztrófa! A sebességre nincs panasz, számomra tökéletes telefon lenne ha a kijelző nem lenne használhatatlan!
A betekintési szöggel van gondom, A felbontás nekem elég! Balról, jobbról, lentről tökéletes, nagyon sokat dönthetek rajta szép marad, 1-1 oldalról még a elvárásaimat is túlteljesíti! Szinte olyan mint az elősző zopo c2 volt! De fentről kb 5fok döntéssel már megszűnik létezni a kijelző, nagyon sötét lesz és opálosodik! Ezzel a nagy gondom, hogy oldalra döntve ugyebár a teteje lesz a bal oldal, és többnyire így használnám a telefont, így viszont a videók minősége ha nem pont szög egyenest nézem akkor nagyon csúnyák a színek... játékokról meg ne is beszéljünk, autós játékba ha kanyarodok ugye dönteni kell, akkor eltűnik az út semmit se látok! Most vagy hibás vagy mind ilyen, de ha meg ez természetes akkor nem értem miért nem úgy csinálják meg hogy a többi oldal betekintése kevésbé jó, de fentről is ugyanolyan lenne mint a többi, így 1000x használhatóbb lenne a telefon. Elméletileg IPS kijelző van benne, de szerintem ez csak TFTA gomboknak nincs hátérvilágítása, bár ez nem érdekel!
[ Szerkesztve ]
-
Nwis86
aktív tag
válasz aytukabozs #63440 üzenetére
Itt Most már olcsóbb is 1$-al
Amúgy élőbe jobban néz ki minta képeken, féltem hogy túl vastag lesz a keret/káva de így élőbe nem tűnik olyan vastagnak mint a képeken.
-
egykettő
aktív tag
BLN-t támogató kernelt keress a tempódhoz.
-
Nwis86
aktív tag
válasz mong08 #63445 üzenetére
Jó ezt nem is gondoltam komolyan, amugy bárhonnan rendel az ember bármilyen telefont, mindegyiknek ott az elején agyári védő fólia, amin ott virít hogy super amoled, nekem eddig mindegyiken még a drágább telokra is rá volt írva (zopo, lenovo) természetesen ezt nem is veszem figyelembe, viszont végül olcsóbb kategóriába azért választottam a jk11-et mert ez a legtöbb oldalon IPS-nek vagy amolednek volt írva, így gondoltam hogy akkor ez tényleg IPS ha tudtam volna hogy TFT akkor lehet inkább hozzácsaptam volna pár 1000et és másikat veszek :S Na de mindegy célnak megfelel ez is, majd nyáron lecserélem!
[ Szerkesztve ]
-
KurtCobain
őstag
Pandawill-en van occóé'.
Fehér, 162$
Fekete-ezüst, 180$
+ fa + DHL
Nekem sincs tapasztalatom vele, de hát Lenovo, csak jóféle, és még szép is. Mondjuk azt az antutu pontszámot keveslem...
Ha a feketét nézem, áfával együtt közel 52k, és akkor még a szállítás sehol.
Hungobungo ismerőse viszont Angliából küldi 49,5k-ért, szállítás free. Rendelhetnéd tőle, mert kíváncsi vagyok a tapasztalatra.(#63416) aytukabozs
Nekem G3T van, én csak ajánlani tudom. Meg a topic-jában is egy jó fej társaság gyűlt össze.Mmm'kay?
-
EG0
aktív tag
tvamos: Lenovo S650 topicot itt találsz. 150-160 dollár között simán megvehető. Sőt, az ezüst-fekete mellett van belőle fehér is.
Sajnos nem nagyon tudok neked tesztelni, mert az enyémnek hibás a felső hangszórója, de ez egyedi hiba ehet, mert máshol még nem olvastam róla.Szerk.: KurtCobain megelőzött fél perccel. :-) Cserébe pótlom az olcsó linkeket is:
AliExpress 1.
AliExpress 2.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest