- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
svgyula
addikt
válasz Evita85 #63430 üzenetére
Szia! Arra esetleg nem gondolt az ismerősöd, hogy azonnal megfelelő választ is adhatna a telefon! Tovább megyek főzzön kávét is! Nos az általános megnevezése is van ennek az "app"-nak felénk úgy hívják: titkárnő
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
tvamos
nagyúr
válasz KurtCobain #63448 üzenetére
Koszi a linkeket... A Pandan elkezdtem nezni az olcsobbnal olcsobb telefonokat, es elkezdett bennem felfele menni a majre-meter. (Amikor olyantol felsz, ami meg sem tortent.)
(#63449) EG0 válasza tvamos (#63431) üzenetére
Neked is koszi!(#63438) kymco válasza tvamos (#63436) üzenetére
Nem tudom... Azt hiszem attol fosok a legjobban, hogy kapok valami trojait, lelopjak a google, meg ebay passwordom... vagy ilyesmi...[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
konigjanos
senior tag
válasz Neil Watts #63435 üzenetére
Defy + ról váltottam myaudio series 5-re,(2 mag, 512 ram) arról tronsmart ts7-re (1 giga ram, mtk6582, 4X1300 Mhz) és ég és föld. eddig (több,mint egy hónapja van meg) semmi akadás, lefagyás nem volt, a szabad ram 70 telepített alkalmazás mellett több,mint a fele...
[ Szerkesztve ]
-
kymco
veterán
Kérem az offot egy kicsit visszafogni. Köze nincs az utóbbi hozzászólásoknak a topic címéhez...
(tisztelet a kivételnek)[ Szerkesztve ]
www.refujvaros.hu
-
tvamos
nagyúr
Tobb mint valoszinu, hogy semmi. Raadasul, ha jol lattam, valaki arulja magyar honban is... csak elhagytam a linket...
Ez meg tok jo lehet: ZTE Geek V975 2GB RAM... csak ezek a 199 USD-s linkek gyanusak.
Ja... Ez nem is dual sim! Akkor bocs az off-ert![ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
diegho
nagyúr
THL T5S még mindig nem érkezett senkihez? Piszok olcsó, de a videókon mintha rosszak lennének a betekintési szögei.
-
Kgabi56
tag
-
mobilamb
csendes tag
válasz sziklaszirt #63405 üzenetére
Szoktad használni a repülőgép üzemmódot? Egy ilyet láttam nemrég.
Az okát egyelőre nem tudom...
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok!
Dual simesben 4-8 mag, 2GB RAM, LTE -létezik ilyen telefon ?- ár max 100 ezer tokkal,vonóval kézhez kapva.Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
válasz sziklaszirt #63405 üzenetére
ICS-n beállítás, JB azt hiszem automatikusnak kellene lennie a hívás fogadásnak.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Upo
addikt
válasz Bferibörs #63478 üzenetére
Azért a Sharp Igzo-nál van gagyibb kijelző is.
Meg úgy tudom hogy Sony kamera chip és üveg Konica-Minolta objektív van benne.
Nekem nagyon bejön, de inkább a mini mert kisebb és NEM full hd ami nekem előny.
Ne mondd hogy 5"-n sokat látsz 720p és full hdközt különbséget! Még 22"-n is ok a full hd!Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
ouzohuto
senior tag
Csa sracok!
Hu de reg jartam erre....nah lenyeg bratyo akar rendelni telot, de lenne egy ket tapasztalat visszajelzes:
1. 6589 vs 6582?; Octa az meg minek? Nagy jatekokkal nem jatszik.
2. Mi most a bestbuy mint jo teljesitmeny kello aku kapacitas es persue ar, ja meg minoseg.
3. Angliaban el, kell neki valami + vamot fizetni stb. Honnan tudhatna e meg ezt ha itt nincs otlet?(remelem lesz )
XiaomI RedmI Note|||
-
jarlax
tag
Sziasztok!
[Erről]valakinek tapasztalata, véleménye?
Nem tűnik rossznak, kicsit nagy, és kicsit drága, de még mindig olcsóbb mint egy HTC One dual, és kb az a vas van benne. -
tvamos
nagyúr
válasz KurtCobain #63408 üzenetére
Hosszas nezelodes utan, a ZOPO ZP780 telefon tetszik. Kinezetre is, meg belul is vallalhato, bele is ferne a keretbe, ha az etotalk-tol rendelem dhl-lel.
Sajnos errol viszont semmi infot nem talalok. Van par video, a forgalmazoktol.
Esetleg annyi, hogy a mobilamb-nal is elorendelheto... ha ez erdeks."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
myk74
senior tag
-
veterán
válasz ouzohuto #63494 üzenetére
Angliába történő rendelés esetén az a helyzet, ami nálunk colt egy éve az eddigi tapasztalataim alapján.
Eddig két telefont, egy tabletet és egy mini projektort rendeltem. Háromszor semmit nem kértek, egyszer a csomagra írt 30 USD után kellett fizetni.
Gyorspostával viszont kell csengetni.Szóval elméletben kell fizetni, gyakorlatban nem akadt fenn. (Sajnos nem járok ki elég gyakran ahhoz, hogy mindig oda rendeljek)
De ez már OFF téma
Nyolc magnak egyébként a leírtak alapján semmi értelme
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
konigjanos
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest