- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MrChef
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje nézegetem a kínai mobilokat. Van Freelander PD10-es tabletem szintén Kínából, meg vagyok vele elégedve. Szóval van kiindulási alapom.
Viszont a mobiltelefonok terén iszonyat káosz van, úgy érzem.Honnan vásároljak? A Dealsprime-ot ajánlották, bár a tabletemet az eBay-en keresztül vettem.
Melyiket vegyem? 1 GB ram alatti szóba sem jöhet, még jobb lenne egy 2 GB ram-os készülék, plusz minden további dolog, ami ehhez jár (pl. két sim-kártya kezelés folyamatosan). Melyik márkák a legjobbbak?
Nem akarok túl sokat költeni rá, mert pár hónap, fél év, 1 évre rá úgyis mindennek lemegy az ára, jönnek az újabbak, jobbak stb.
Megbízhatóságban mik a tapasztalatotok?
Tud vki nekem eligazítást adni?
Köszi!!
[ Szerkesztve ]
-
bb71
őstag
válasz Sanyesz. #63101 üzenetére
Köszi, de azért szívesebben aludtam volna ehelyett, persze ezt a tapasztalatot már csak az idő tudja elvenni tőlem
Előző bejegyzésem befejezem, mert MOST mident újra kipróbáltam, hogyan is csináltam:
Szóval a MTKDroidToolsban először "scatter from file" gomb, majd itt beadtam neki a mentésből a nodl_pmt fájlt, ennek ez a log kimenete:
- PMT tables found
- PMT tables OK, 19 blocks found
--- scatter from PMTis write to the file:
C:\X1_121108_backup_140217-205720\MT6577_Android_scatter_emmc_PMTb
- Use it if SP FlashTool errors of 8038 or 4050 occursElmentettem a scatter fájlt, jelen esetben: MT6577_Android_scatter_emmc_PMTb néven.
Ezek után a "root, backup, recovery" fülre léptem, majd "To prepare blocks for FlashTool" innen pedig már jó az előző leírásom: files.md5 stb.
-
fudi2002
veterán
Bocsánat, hogy ebben a topikban kérdezem ezt, de tapasztalat itt van több.
Eus szállítással ténylegesen ugye az euból jön. Volt bárki akinek személyes negatív vagy pozitív tapasztalata volt? Megjegyzem 4-5 telefon esetén bedob egy eu2 szállítási módot ami olcsóbb mint az 1-es, lehet megérné több ismerősömmel együtt rendelni.
Köszönöm a türelmetek!
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
Sanyesz.
őstag
válasz MrChef #63104 üzenetére
Mekkora bruttó keretben gondolkodsz?
fudi2002: Ezt inkább ebben a topikban kellene megkérdezned. Az EU-s szállítás is Kínából jön, de Magyarországra már EU-n belülről érkezik, így nem lesz ÁFA-köteles. Emiatt ilyen nagy a szállítás felára.
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Van most valami best buy ips-es készülék valamelyik boltnál(100$ alatti)? Sajna a 63$-os tatop w858-am nem bírta a 60 fokos másfél órás mosást Körülnéztem, de nem nagyon láttam. Azért kérdezem, hátha valaki tud valami akciót.Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
sajtjani
tag
Sziasztok!
Van erős hardver 4 collosban, vicces név, vicces akku: LaaBoo D01 4.0" -
diegho
nagyúr
Komolyan kezdem azt hinni, hogy a kínaiak direkt nem csinálnak tökéletes telefont, mert simán lehetne, de mindegyik elcseszi valamivel.
Ott van pl az Ulefone 9592, 5", S4 klón 8magos proci, 2giga ram, 2800-as akksi, ajándék ablakos tokkal, szuperül néz ki, erre 800x480-as kijelző ha legalább egy qHD-val adnák...
-
sajtjani
tag
válasz CoolBoy323 #63114 üzenetére
Hogyne lenne.
"1250mAh battery ensures relatively long standby time and talk time" -
Attee88
csendes tag
válasz konigjanos #63102 üzenetére
Oh, köszönöm, eszembe sem jutott...
Csak ahhoz, hogy mentést csináljak, root-olni kell. Ilyenkor nem a rottolt rendszerről csinálok mentést?
Elég egyedi a telóm (Jiake i9500W MT6572), nem találtam hozzá leírást, csak általánost.
És így nem merek belefogni. Tudod olyan fajta ember vagyok, akinek egy 20eFt-os kínai telefonra is hónapokat kellet gyűjtenie, és így ha elrontom, nem nagyon van lehetőségem másikat venni.Attee88
-
mong08
tag
válasz diegho #63115 üzenetére
Ezt a telót augusztusban 130-140 dollárért adták. Nem hinném,hogy beletették egy régi S4 klónba a nyolcmagos procit, ez a régi két vagy négymagos, csak éppen azt hazudja magáról, hogy 8 magos.
AZ S4 klónok előszeretettel hazudták eddig is magukról a 2 GB RAM-ot. ( volt amelyikben 512 MB volt. )Akksi ? Hát az meg olyan amilyen , majd a használat megmondja.
[ Szerkesztve ]
Ha nem látsz horgot a számban ne fárassz !
-
wyattthoearp
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Valaki tudna nekem linkelni egy cwm-et Charmpin G7 telefonhoz?
Vagy pontosan mi ennek a menete?
mtk droid toolsom van, látja is, csináltam is mentést, de innen elakadtam.
A végső cél a gapps feltelepítése lenne.
Köszi előre is. -
Evita85
tag
Egy nagyon láma kérdésem lenne felétek!Hogy állapitható meg egy készülékről hogy egy készülék rootolt vagy sem? Valami Superuser emlegettek itt,de ezzel mit kell tudni?
Illetve van hasonló topik csak tablet-ről? -
Evita85
tag
válasz konigjanos #63127 üzenetére
Nem rootolt a készülék. Mondjuk a gyerek tabletnél nem is lényeg De nagyon profi a készülék.. Nagyon jó, tele jó kis játékkal
-
aytukabozs
addikt
-
Bagira01
veterán
válasz CoolBoy323 #63109 üzenetére
Haier nem IPS
(#63112) bb71 :Igen nekem is hasonló volt, néztem mikor írtad a fórumra a problémát. Nem nagyon akarom eladni. Még megpróbálom valami kontakttisztítóba áztatni meg egy másik akkut hátha csak az a gond, de kétlem, hogy ennyivel megúszná.
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
bb71
őstag
válasz Bagira01 #63131 üzenetére
1. Nem írtad mikor mostad ki, de AZONNAL szét kell(ett volna) szedni, és hajszárítóval szárítani.
Néztem már vízbe esett telefont mikroszkóp alatt, és hát gyakorlatilag 1-2 nap alatt eltűntek IC lábak, "megette a víz" -ezt most értsétek jól. Olyan vékony anyagvastagságok vannak, amik simán eltűnnek a víz általi korrózió által!
2. Tudtál javítani a touchscreen baromságán?
[ Szerkesztve ]
-
wyattthoearp
tag
válasz aytukabozs #63130 üzenetére
Hál Istennek elég jól...
Megcsináltam, kösz mindent!!Még egy kérdés: Lehet ezeket valahogyan utólagosna magyarítani, vagy keressek soknyelves romot?
[ Szerkesztve ]
-
Bagira01
veterán
Szét lett szedve, hajszárítózást épp nem javasolják. Én is keresztet vetettem rá, sajna az a másfél óra akárhogy nézzük nem kevés Nem sikerült javítani, de engem nem zavart Inkább a szar gps zavart és hogy porosodott az érintőpanel alatt( ez a mosással meg lett oldva )
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
mong08
tag
válasz FіkuszKukіsz #63139 üzenetére
Itt a baj. Előtte jól ki kellett volna facsarni..
-
kymco
veterán
Érdekelne mások véleménye is.
Felmerült a kérdés bennem, hogy 8 mag és 1 giga ram vagy 4 mag és 2 giga ram....
Nem nagyon látom, hogy a jelenlegi 2 mag 1 giga ram-os jiayu g3n-nél mi a szűk keresztmetszetem.
Nem tudok rá tenni 4.2.2 portolásu rom-okat, mert baromira belassulnak. A miui5-ről már nem is beszélek....
De látom, hogy még 512 mega ram-mal is adnak el olyan készülékeket, melyben helyből 4.2.2 android fut.
Anno a defy-mnél az 512 mega szűk keresztmetszet volt.
Nem akarok olyan csapdába kerülni, hogy beruházok 250 dollárt egy telefonra, közben hamar beszűkül a mozgásterem.
Tehát hol a szűk keresztmetszet most szerintetek?www.refujvaros.hu
-
mong08
tag
Hát tudod az nagymértékben függ attól,hogy mit is akarsz csinálni a telefonoddal.
Ha volt már telefonod, akkor tudod hol volt kevés az ami volt.. Ha nagyon sok programot futtatsz akkor vegyél 2 gigásat.. ha sebesség bajod van akkor meg vegyél 8 magosat.. de várhatsz a nyolcmagos 2 gigás 32 giga tárhelyes készülékekre is...
Az a lényeg hogy mindig a legfrissebb ROM legyen rajta,vagy használni is akarod a készüléket ?[ Szerkesztve ]
-
CsaBully
tag
Az enyém most 8 mag 1Gb ram 4.2.2-es 'droid..feltelepítettem 120-125 alkalmazást,mert tesztelem őket melyik jobban használható különböző célokra(természetesen szubjektív szempontok is vannak)..eddig még nem figyeltem meg lassulást vagy ilyesmit,ezért gondolom hogy a ramnak elégnek kell lennie..de persze lehet hogy nagy játékoknál kevésnek bizonyulna(nem nagyon játszom,illetve nem játékokkal.. )
Referencia: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=CsaBully ..Írj privátot,ha fel akarod venni velem a kapcsolatot.
-
diegho
nagyúr
Szerintetek érdemes a 6 magos procikra várni? Igazából szerintem a 4 magos is elég lenne, de szerintem a 6 magos lejjebb tolja majd az árakat.
-
485
aktív tag
sziasztok, kb 3 közül választanék. fontos a kamera. net, játék.
Jiake jk11 kb 120$
Xiaocai x9s kb 140$
Doogee Dg2014 kb 160$
ezekről személyes tapasztalatok valakinek? itt keresgéltem, semmit nem találtam. köszi
természetesen az ára miatt a jiake a legszimpibb, de a xiaocairól mintha láttam volna elég jó kameraképeket.
a doogee meg elég faszának tűnik. a lényeg a 82es proci, az 1gb ram, és a 4.5-5"-os kijelző. ja és fontos az ár, 100-150.
ezek közül egyiknek sincs közössége?néztem még a htm m3-at is, szerintem szép, de túl olcsó. tuti szar.
a w450ről is csak rosszakat írnak. nem értek hozzá. megveszem és használom. ennyi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest