-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz benceman00 #63204 üzenetére
Na most megkeverlek! Nézd meg ezt: X6
-
CoolBoy323
nagyúr
Hany ppi-t tud a szemed felfogni? Nezz utana, ne az epenisre gyurj!!!
+1 a THLre
-
axlfsi
veterán
Ahogy arról mindig írnak a kollégák is, nincs tökéletes választás, csak kompromisszumos (mindegyikben van, ami jobb, mint a másikban és amiben gyengébb is)
:
THL W200S
+ kevésbé noname(!); kvázi több ROM(?), támogatás/közösség nagyobb
+ 10 pontos multitouch
+ 45 dodóval olcsóbb(!)
- nem full HD
- 1GB RAM
- nincs benne gyro szenzor(!)Neken N6
+ 2GB RAM
+ full HD(!)
+ gyro szenzor
- "csak" 5 pontos multitouch
- 45 dodóval drágább(!)A külső meg szubjektív.
... aztán legyél okos.
Cubot X6 szintén opció a kategóriában[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
benceman00
tag
válasz CoolBoy323 #63207 üzenetére
Jogos! Ebbe bele se gondoltam.
#63208: Tegnap egy ilyen[licitről] csúsztam le. 32gigás mem kártyával elég jó ár.
Üdv, ASZPi
-
overland
aktív tag
-
diegho
nagyúr
Samsung klónok között van vállalható? 4-8 mag, 1gb ram stb.
-
diegho
nagyúr
No ilyenre gondolok: Star N9500
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz axlfsi #63208 üzenetére
A fullHD inkabb -, hisz csak felesgesen erolkodik jobban a távröcsögő
A gyro sem hiszem, h sokaknak hianyzik, bar szerintem van benne, az mar elegge alap... Bar en meg szerintem sose hasznaltam, max 1-2jatekhoz kellhet.
Az ilyen licitektol en felnek, vagyis felek is, hisz meg TN se jar, a gari meg hat ki tudja :/ En inkabb kifizetnem a webshop felarat, es akkor biztosabb a dolog. Az a 32es sd meg kuka, 5$t se er
[ Szerkesztve ]
-
sanyee75
tag
Huawei Pulse, SE Arc, THL T100s, Jiayu G4SL, Huawei P7
-
gulupeti
senior tag
Ma megérkezett a Tinydealről rendelt Doogee Turbo DG2014 típusú mobiltelefon készülékem.
(Január 10.-ei megrendelés, pikk-pakk a kezemben volt. )
Jiayu G3S-ről váltok erre, így ez az összehasonlítási alap, néhány órás használat után tapasztalataim a következők:Ami pozitívum:
- jó összeszerelési minőség, nem recseg, nem ropog
- igen pofás megjelenés (persze ez szubjektív), a G3S-hez képest iszonyú vékony
- a kijelző minden szempontból jobb (A fehér fehérebb, a max. fényerő is nagyobb, valamint az érintéseket is jobban, pontosabban érzékeli)
- a fényérzékelő is jól működik, gyorsan érzékeli a környezeti változásokat
- használat közben érezhetően gyorsabb mint az MTK6589
- fényképező: nappali fényben kb. mint a Jiayu, sokat nem fényképeztem, esti fényképezés elmegy, használhatóbb mint a JiayuAmi negatívum:
- az érintő gomboknak nincs háttérvilágítása (bár ez engem nem zavar különösebben, a Jiayun is külön életet élt a kijelzőtől)
- nincs értesítő led, sajnos
- akkumulátor (Ez megintcsak valakinek probléma, az én használatommal szerintem vígan el lesz 1 napot. Kb. 2,5 órán keresztül folyamatosan világító kijelzővel, beállítgatással, telepítgetéssel merült az akku 80%-ról, 22%-ra)
- a fényérzékelő sötétben operálhatna kisebb fényerővel is
- headset: kukaÖsszességében eddig elégedett vagyok, remélem nem fogom megbánni a cserét.
Egyelőre ennyi, ha valakit érdekel, a napokban teszek fel néhány képet is és remélem további tapasztalatokat is meg tudok osztani veletek.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Srácok! Azt jól sejtem, hogy amikor arról beszélünk, hogy "a telefon mögött álló közösség", akkor az a custom romok, frissítések, hiszen root minden MTK-hoz könnyen megoldható/elérhető(?) - vagy egyáltalán nem feltételenül igaz és azt is érdemes ellenőrizni, hogy megoldott-e a root vagy sem? (már akit érdekel persze).
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Dominó85
addikt
Tudom rendelések topikba való inkább, de lassan az én Hongmi-m is megérkezik. 2-7nap (már a papírokat dolgozzák fel 2 napja)
gulupeti
1750mAh aksis telefont képes voltál venni? Huh egy kicsit meredek... De remélem a Doogee-nál jól optimalizálták az energiafogyasztást. Amúgy a Mali 400 egy "retek" a PowerVR SGX544MP-hez képest... MT6582-t csak e miatt nem nézegettem.Amúgy Samsungnál is bejelentették az Exynos új szériáját, amiben már egy tényleg jónak ígérkező Mali T760 lesz (a közhiedelemmel ellentétben a Mali450 - MTK Octa core telcsikbe teszik többnyire - se váltotta meg a világot). Amúgy a Vivante GC7000, PowerVR G6000(MPT) lesz az Adreno 350 és a Mali T760 ellenfele. Minden másra ott a mastercard.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
benceman00
tag
Nehéz döntés...
Üdv, ASZPi
-
diegho
nagyúr
Flipes tokokat melyik telefonokhoz kapni? Azokra gondolok, amiket az S4 klónokhoz alapból adnak, tehát a hátulja egy hátlap, előlapja meg ablakos.
-
dzsoke2
tag
Sziasztok.tudom nem igazán idevaló de azért megkérdem ha valakinek esetleg van eladó s/n gx8800001 es tipusú eladó akumulátorja az kérem jelentkezzen.
-
törölt tag
Mobistel Cynus T5 dual simhez (MTK) keresek olyan szoftvert, ami IDŐZÍTVE képes ki/be kapcsolni a sim kártyákat.
Megoldandó probléma:
A két kártyából az egyik 24/7 aktív, a másik minden nap este 7 és reggel 7 között kikapcsolandó.
Olyan progit már találtam, ami főképernyőre kitéve egy nyomással azt csinál, amit akarok, de olyat keresek, ami ezt teljesen automatikusan, hozzányúlás nélkül csinálja. Tudtok ilyet?
Segítséget előre is köszönöm!
-
citkar
addikt
Üdv!
Olvastam már többször szóba került a Jiayu F1.
Bárkinek van-e tapasztalata róla?
Egyelőre csak annyit olvastam róla, hogy létezik.
Épp akciós, 70 USD-t szerintem megér.
Annyi, hogy magyar nyelvet nem írnak a leírásban, vajon morelocallal magyarosítható? -
tozo86
tag
Sziasztok. Max 30e,- ft-ert (afaval, vammal egyutt) tudnatok ajanlani telefont? Atlagos hasznalatra, jo lenne ips kijelzo, megbizhato telefont szeretnek. Koszi
`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯`•.¸ ><((((º>
-
-
citkar
addikt
válasz aytukabozs #63239 üzenetére
Nem probléma a 3g, az viszont igen, hogy az ő leírásukban angol nyelv sincs, aztán,h ogy csak lehagyták vagy sem, fene tudja.
Lehet más lesz helyette. -
dzsoke2
tag
válasz aytukabozs #63230 üzenetére
sajnos nincs lehetőségem pay pallos fizetésre
-
-
dlaj
őstag
válasz tozo86 #63238 üzenetére
Ha 5"-ban is gondolkodsz, akkor én erről a telóról a jövő héten tudok nyilatkozni. Ha érdekel privátban keress meg.
-
Upo
addikt
Jött to2c hírlevelem, mi az a mail only?
THL T5SJa lehet hogy sejtem, a kereső nem találja meg
A 32 gigás THL W200s 200 dodóért ajándék flip tokkal.
Nemrég linkeltek zte v956-ot, itt 101 dolcsi szintén bőrtokkal.
És itt 1 év garancia van, nem 6 hónap mint a minidealen.
Holdbuli előtt este rendelt telómra másnap volt TN, rákövetkező nap meg már indult szingapúrból to overseas
Ja, ZP990+-ra is vannak kuponok, akár 30 dolláros is.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest