- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz #40993792 #17649 üzenetére
Megtisztelnétek vele, de természetesen csak akkor, ha itt mindenki benne van a dologban.
Szerk.: És a G3 szakiktól várom, mit és hova, hogyan szerkesszek akkor majd be a cikkbe, mi az ami felesleges stb.Willanyasz
Én passzolom a kérdésedet. A te igényeidnek legmegfelelőbbet keresd meg.kisda
És a HDR-t kikapcsolva is ilyen... ocsmány a kép, amit csinál?[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
kisda
aktív tag
válasz Dominó85 #17651 üzenetére
HDR-t kikapcsolva nincsenek ilyen élénkek a szinek,stb.
Itt egy videó az N7100-as clone-ról. Ugyan ez a kameramodul lehet az enyémben is, mivel a ledvillanók is így helyezkednek el, ami tudniillik egy szalagkábelen van a kamerával, ezért gondolom nem variálták és ezt tették a nagytesóba is,ami nekem van az N9776.
Igazából azt sem tudom,hogy a kamera beállításoknál a alacsony-közepes-magas értékekkel mire lehet menni... (fényerő,kontraszt, stb)
-
nash13
aktív tag
A Jb rom felrakása után vissza lehet tenni simán FR után a nandroid backup ICS-t cwm-ben?
iPhone 7
-
rókakóóma
csendes tag
ilyen tapasztalatotok nincs véletlenül ?
-
buca84
őstag
Ilyen lesz a végleges G4?
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
-
upbuvar
tag
Jiayu G2S tulajok figyelmébe: jól működő CWM!
-
gduck
addikt
válasz fateless #17658 üzenetére
Nem bánnám, ha ezt valaki pontosan elmagyarázná. MEGKÖSZÖNNÉM
Azt nem értem, hogy ha egymásra irányítom a két kártyát, akkor az akkor is él, ha elérhetőek a kártyák, nem?
Tehát ha SIM1-re jön a hívás azt állandóan SIM2 fogadom és fordítva? Mert akkor ez kutya költséges...Én a beállításokban nem látok olyat hogy csak akkor irányítsa át, ha elérhetetlen a SIM. Vagy a hívásátirányítás alapból úgy működik? Még sose használtam, lövésem sincs sajnos.
PL. Sony Xperia tipo dual leírásában:
"Hívások átirányítása
1. A Kezdőképernyőn koppintson a ikonra.
2. Keresse meg és koppintson a Beállítások > Hívásbeállítások > Válasszon SIM
kártyát lehetőségre.
3. Válassza ki az egyik SIM-kártyát.
4. Koppintson a Hívásátirányítás lehetőségre.
5. Válasszon ki egy lehetőséget.
6. Adja meg a számot, amelyre a hívásokat át szeretné irányítani, majd koppintson az
Enged. lehetőségre." -
nagyúr
Átirányításnál van olyan opció, hogy
"mindig"
"ha nem elérhető"
"ha foglalt"
"ha nem válaszol"Tehát nem feltétlenül minden esetben irányít át, csak akkor, ha azt az opciót választod.
Mindig a beállított opció szerint fog cselekedni a telefon az adott kártyára.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
dlaj
őstag
Sziasztok! Erről a telefonról mi a véleményetek?
Már úgy értem eredeti jy g2 lenne? Túl olcsónak találom. Ha valaki tud ilyen tudású telefont ilyen árban MAGYAR nyelvvel, azt megköszönném! -
nagyúr
Ennek tényleg ennyi az ára. Eddig mintha magyar nyelvet nem láttam volna hozzá.
Amihez van magyar nyelv kicsit drágábban (~135$) az pl. a Lenovo A789 , ZTE V889M, még drágábban a ZTE V970 (150$), ill. a srácok itt a fórumról a Jiayu G3-at (190$) magyarítják.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
-
balazs1011
aktív tag
Végre megvan a G3.
Sokkat jobb mint az előző Samu S3 klón.
Már elsőre is ilyet kellett volna vennem.Nen hiába ,olcsó húsnak híg a leve.
Csak örülni tudok neki.---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
Echoo
senior tag
válasz balazs1011 #17671 üzenetére
Pont így csináltam én is. Vettem egy gyenge dualsimest, aztán a G3-at. Ez messze más kategória. Szeretem.
-
iMaverick
addikt
Lecserélted a 4 magos telódat? Mi volt azon "olcsó hús"?
szerk: most nézem a JIAYU G3-t... Ez egy 2 magos telcsi. Minőségi csere volt!
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
hunaqua
addikt
-
balazs1011
aktív tag
válasz iMaverick #17674 üzenetére
Sok utánajárás ,fórumos segítségkérés után kiderült hogy ez a telefon csak egy magos!!!!!!!! 800x400 felbontással.
KTK 6575-ös processzorral.Az antutut azért nem engedte frissíteni mert ezt a programot is átírták.Frissítés befejeztével pdig kiirta hogy hiányzik egy aláírás fájl,vagy távolítsam el a meglévő programot,ami lehetetlen volt.Alig lehetett hallani mikor beszéltél valakivel,az akku nem bírt ki még egy napot sem.
Nem minden a SAMSUNG felirat mindenhol.Az ár volt nagyon kecsegtető!! ezért erre esett a választás.De szó nélkül visszafizette a teló árát,és így tudtam megvenni a G3-at.
Tehát csk ez a csere oka,de nagyon megért ,legalábbis remélem.Eddig csak pozitív a vélemény.---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
iMaverick
addikt
válasz balazs1011 #17677 üzenetére
Akkor ez honnan volt? Ez a varázsolt Antutu írta ki?
AnTuTu szerint ezeket az adatokat tartalmazza:
System info
Phone model:GT-I9300
Brand:Samsung
CPU hardware:SMDK4x12
CPU model:Quad-Core ARMv7 Processor(VFPv3,NEON)
CPU Frequency:200.0~1400.0
Screen resolution:720 x 1280
GPU vendor:Imagination Technologies
GPU rendszer: Power SGX 531
GPU version (Open GL): Open GL ES 2.0
Memory size (aviable/total):137,3 / 16384,0 MB
RAM size (aviable/total):92,5 / 1024,0 MB
SD card size (aviable/total):2136,2 / 16384,0 MB
Camera: 8,0 mega pixel 3650 x 2190
Android version:4.1.9
Build number:IMM76D.I9300ZSALE9
IMEI:
Kernel :Linux version 3.0.13 (root&android)(gcc version 4.4.3(GCC)) #1 PREEMPT Fri Jan 4 17:28:21 CST
2013
az AnTuTu pedig 9789-re értékeli.Árat meg sehol sem írtál... Ezért is furáltam, amikor először beírtál ide a topicba és azt kérdezted, hogy megérte-e a telefon... Ár nélkül... Ezek szerint nem érte meg.
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
peter077
aktív tag
Akkor szerkezd át a wikipédia erre vonatkozó részét! Magyar hangtan
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
fPApi
őstag
-
Repp
tag
Jólvan, látom sikerült vételezned. Mehet is rá a 4.1 Hun
-
balazs1011
aktív tag
válasz iMaverick #17678 üzenetére
35000 volt az ára a vaterán.
Az antutu pedig valóban ezeket az értékeket produkálta.
sasa31-el tárgyaltuk ki a telefont hosszasan.
Feltettem rá egy másik programot és az hozta a valós számokat.
1 mag ,800x400 stb....
Jobb ez így hogy visszavittem.---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
berek21
őstag
Segitséget kérnék. Rendeltem egy Jiayu G3 telót. Sikerült rootolni, és a CWM is felment. Csináltam beckup-ot, de az első inditásnál nem ment továbbb a betöltés, mint a logo gömböcske. Próbáltam CWM-ből restort csinálni, de azt irja ki hogy ".android_secure.img not found". A laptopról veszi a töltést, és ki is jelzi grafikusan. CWM-ben tudom inditani a féltéglát. Csak külső kártyára tudom irni a romot de azt a CWM nem látja. Kérlek bennetekrt hogy segitsetek mert becsavarodok. Előre is köszönöm.
Lancia Delta III eladó!
-
sasa311
veterán
válasz balazs1011 #17685 üzenetére
Hát igen, huncutak ezek a kínaiak
Nálam is járt már olyan Samsung klón (a fosabb fajtából), kívül matrica, hogy HD amoled, 4 mag, 4,0 android, szűzmária áldásával, stb...
Belemegy az ember, egy 2.3-as droid menüje fogadja, rendszerinformációban 4.0.3 Kijelzőteszt 480*800 px.
Azon is volt előre telepített antutu, de azt én nem néztem, de ezek szerint azt is le tudják hamisítani. Hiába, fő a kreativitás!
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
sasa311
veterán
-
hevizms
addikt
Kamillo fórumtársunknak köszönhetően még javult a repo mappa a JB-hez.Jómnagam csak tesztelem és feltöltöm a dropboxra,az érdem az övé
Ami változott az előzőhöz képest:- ha valamihez több program is van a telón,akkor felugrik egy ablak amiben felajánlja a választást és még azt hogy "mindig" vagy "egyszer".
- usb rádugásakor az értesitő ablakban már magyarul jelenik meg "kapcsolódva mint usb tár"Köszönjük Kamillo
ui:nemsokára nekiugrik a settins apk-nak is,majd még egyeztetek vele hogy mit tudok segiteni neki.
Akik használják az előző repo-t amit feltettem,legyenek szivesek nézzék már meg hogy a Beállitások/Akkumulátor menüpontban a felső jelölő négyzetnél milyen felirat vanmulátor kijelzés vagy Battery Percentage?
Feltolok egy másik 4.1.2 romot is magyaritva az eddigi repo-val hamarosan.
Ezt:
Offizielles Jiayu-ROM (pre-release, modifiziert) / 16.01.2013 / 4.1.2
Pre-rooted. Notification-LED funktioniert. Soll stabil und schnell laufen und weist auch eine Verbesserung der Kamera auf. Problem mit zweiter SIM bei Videotelefonie. -
Sanyesz.
őstag
válasz hevizms #17691 üzenetére
Ha nem probléma, adok egy kis segítséget hozzá, mert ez a legcombosabb XML, több, mint 2500 sor.
Innen letölthető.Én egyébként kezdetektől ezt a (gyári) ROM verziót használom. Megért már vagy 3-4 magyarítási periódust.
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
nash13
aktív tag
Tudja esetleg vki hogy adw launcherben lehet e elrejteni appokat? Bantja a szemem az a par kinai
iPhone 7
-
kazan23
aktív tag
Sziasztok, 1.0.1-es chinaphone kereső vagyok.
Melyik a legkisebb méretű (3,3-4,3") GorillaGlass-al szerelt és OGS vagy IPS kijelzőjű szerkezet?
Úgy is kérdezhetném, hogy van-e a Jiayu G2S-nél (132 x 67 x 10mm és 144g) kisebb és könnyebb valami, ami WXGA vagy qHD felbontással bír?
Szóval, szeretnék valami kisebb könnyebb telefont, aminek nagy pixelsűrűségű a kijelzője és nem kell rá fólia. Játék, böngészés nem igazán fontos, viszont nem árt, ha van rá sw/fw támogatás Root/CWM.
Persze az sem árt, ha nem kín neki a wifi, elboldogul az itthoni mobilhálózatokkal és nem egy agyontömörített paca a fotó/videó végeredménye.
Köszönöm! -
beers
addikt
Jó ez a ZTE V987, de lassan átesnek a ló túloldalára!
Azért nem kellene mindent 5-6 meg már 7"-ra gyártani!
Lehetne valami 6589-es 4,3-as esetleg 4,5-ös!
Csak nagyobbakat látok egyelőre.......M&N
-
Sanyesz.
őstag
válasz kamillo67 #17698 üzenetére
Ha nem lesz késő és lenne rá igény, ezt a ROM-ot este fel tudom tölteni a saját (legfrissebb) repo-m alapján készült változatban.
Olyan 7-10 napja feltettem a kérdést itt, érdekel-e valakit ez a ROM, mert feltöltöm, de mindössze két kérés volt, azok is privátban, nekik rendelkezésükre bocsátottam.
A Settings-be kb. 300-400 új sor jelent meg, de sok a változás a Browser, Contacts apkban is. A PhoneSky-ba kézzel kell belenyúlni a fordítás közben, különben kihagyja a jBART. Ugyan magyar, de van benne javítanivaló. A LatinME-t is kihagyja, de ez eleve magyar és nem kell vele foglalkozni.
Amit nem sikerül sehogy magyarítani, az a Menta/Mokka/Málna jelenetek. Ezek akkor se magyarok, ha az eredeti angol repo-ba is átírom.
Ugyanez a jelenség a Friends/Family/Coworkers trióval, mert ezek a Google/Gmail-ből jönnek, továbbá a Névjegyek export/importjánál a Phone."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest